www.wimjongman.nl

(homepagina)


DE KOMENDE GROTE VERLEIDING - DEEL 1: Het L.U.C.I.F.E.R. apparaat

27 april 2021 - door SkyWatch Editor

Deel 1 - Deel 2 - Deel 3 - Deel 4 - Deel 5 - Deel 6 - Deel 7 - Deel 8 - Deel 9 - Deel 10 - Deel 11
Deel 12 - Deel 13 - Deel 14 - Deel 15 - Deel 16 - Deel 17 - Deel 18 - Deel 19 - Deel 20 - Deel 21
Deel 22 - Deel 23 - Deel 24 - Deel 25 - Deel 26 - Deel 27 - Deel 28 - Deel 29 - Deel 30 - Deel 31
Deel 32 - Deel 33 - Deel 34 - Deel 35 - Deel 36 - Deel 37

"Een nieuw instrument met een boosaardig klinkende naam helpt wetenschappers te zien hoe sterren worden geboren. L.U.C.I.F.E.R., wat staat voor 'Large binocular telescope near-infrared Utility with Camera and Integral Field unit for Extragalactic Research,' is een gekoeld instrument dat aan een telescoop in Arizona is bevestigd. En ja, het is vernoemd naar de duivel, wiens naam zelf 'morgenster' betekent [en die] toevallig vlak naast het Vaticaanse Observatorium op Berg Graham in Tucson ligt." - Rebecca Boyle, Popular Science magazine.

Als u er aandacht aan gegeven hebt, weet u waarschijnlijk dat het aantal UFO-waarnemingen wereldwijd is toegenomen, dat sommige daarvan een bedreiging kunnen vormen voor de Nationale Veiligheid, en dat het Pentagon op 1 juni een belangrijk rapport over het fenomeen zal uitbrengen.

Precies op tijd heeft de Pauselijke Vereniging van Katholieke Wetenschappers "hun 2021-SCS-conferentie gepland, en het onderwerp van dit jaar is letterlijk niet van deze wereld. Getiteld 'E.T., A.I., and Minds Beyond the Human,' zal de conferentie worden gehouden in het Hilton Hotel in Washington D.C. van 4 tot 6 juni [en] de helft van de lezingen zullen gaan over buitenaards leven door enkele grote experts op dat gebied," meldt The Debrief.[i]

Wordt de mensheid klaargestoomd voor een komende "Grote Misleiding" of een waanvoorstelling waarin het Vaticaan de regeringen wereldwijd helpt om "buitenaardsen" te onthullen, als reeds hier zijnde of binnenkort hier te zijn, en die onze perceptie van religie en werkelijkheid zullen corrigeren?

Rome - zoals geïllustreerd in het hierboven geciteerde artikel in The Debrief - bereidt zich in stilte voor op precies dat scenario en op de een of andere manier doen zij alsof zij ervan uitgaan dat hun "buitenaardse broeders" hun spirituele autoriteit niet zullen uitdagen.

Maar daarover later meer in deze serie.

Wetenschappers die met het Vaticaan samenwerken zullen uiteindelijk worden opgeroepen om velen ervan te overtuigen dat "buitenaardsen" onze weldoeners zijn, terwijl zij in feite deel kunnen uitmaken van datgene waarover de Bijbel spreekt wanneer deze verwijst naar "leugenachtige tekenen en wonderen" die zijn ingesteld om een sterke misleiding voort te brengen bij hen die de waarheid van het Evangelie hebben verworpen, om uiteindelijk de Antichrist te helpen een nog grotere aanhang te vergaren.

Voor mij begon deze openbaring na de uitgave van onze bestseller in 2012, Petrus Romanus: De laatste paus is hier, toen we overspoeld werden met uitnodigingen van over de hele wereld om geïnterviewd te worden op radio, televisie en in gedrukte media. Deze bevatte segmenten in The History Channel's Countdown to Apocalypse, die in première ging op 9 november 2012; een speciale aflevering op VisionTV, Canada's grootste christelijke zender, getiteld, I Prophesy: The Apocalypse Series (compleet met re-enactments) dat nationaal uitgezonden werd op dinsdag 20 november 2012; uitnodigingen naar Rome om met de Italiaanse media onze bevindingen te bespreken over René Thibaut, een Belgische Jezuïet wiens 60 jaar oude nauwgezette analyse van de Profetie van de Pausen overeenkwam met mijn eigen voorkennis van het aftreden van Paus Benedictus in 2012; een "best ontvangen" interview met George Noory op Coast to Coast AM, en tientallen meer.

Maar het waren twee shows in het bijzonder (die we deden op The Omega Man Radio Program met populaire auteur en radioman Steve Quayle) die onze interesse in het schrijven van het vervolgboek Exo-Vaticana en nog belangrijker, ons bezoek aan Mount Graham in zuidoost Arizona, om ons onderzoek naar L.U.C.I.F.E.R. te beginnen. De eerste show die we met Steve deden stuwde Omega Man naar de nummer één Blog Talk Radio Show in de wereld voor meer dan een week. Het concentreerde zich op de oude profetie van de pausen en het feit dat de paus na Benedictus XVI vermoedelijk de laatste zou zijn op deze mysterieuze lijst van pausen, een profetie die honderden jaren verborgen was in de geheime kluizen van het Vaticaan en waarvan velen geloven dat het wijst op de komst van de Valse Profeet van de schandelijkheid van het Einde der Tijden.

In de tweede Omega Man-uitzending, die woensdag 4 april 2012 werd uitgezonden, sneden we het onderwerp van een "Vaticaan ET" connectie aan. Dat programma bracht Omega Man in de stratosfeer voor een ongekende positie van een maand als de top Blog Talk Radio Show op de planeet, en illustreerde voor deze auteur dat de wereld meer dan terloops geïnteresseerd is, niet alleen in de laatste paus, maar in de connectie tussen Rome en haar werk op het gebied van buitenaardse intelligentie, astrobiologie, en de intrigerende connectie tussen deze kwesties en Petrus Romanus.

Dus, op een milde ochtend in september 2012, vertrokken wij (samen met onze cameraman Joe Ardis, a.k.a., de "Wild Man of the Ozarks") uit het kleine woestijnstadje Safford, Arizona (dat normaal een warm, hoogwoestijnklimaat heeft, dat veel heter is dan de meeste plaatsen in oostelijk Arizona vanwege de relatief lage hoogte van 900 meter),[ii] op weg naar het de berg Graham Observatory Base Camp, 128 km van Tucson en een paar kilometer ten zuiden van Safford aan State Route 366. Dził Nchaa Si An, zoals het in de taal van de Westelijke Apache heet, ligt aan de noordgrens van het gebied van de Chiricahua Apache en de Westelijke Apache, en is voor de Apache een van de vier heiligste bergen van Amerika en wordt door alle inheemse volkeren in de regio als heilig beschouwd. (De San Carlos Apache stam had zich aanvankelijk aangesloten bij milieuactivisten, die onder andere de heilige gronden en de Amerikaanse rode eekhoorn wilden beschermen, door tientallen rechtszaken aan te spannen bij een federaal hof van beroep om de bouw van de observatoria op de berg Graham tegen te houden, maar het project kreeg uiteindelijk toch de overhand nadat een besluit van het Amerikaanse Congres het toestond).

Onze gids had ons gewaarschuwd dat de tocht over de steile berghelling van 900 m tot meer dan 3260 m hachelijk was, met meer haarspeldbochten en smalle weggedeelten met uitzicht op diepe ravijnwanden dan we ons hadden kunnen voorstellen. Bovendien zouden er geen relingen zijn langs het folterende, kronkelige pad. We zouden een paar uur na vertrek aankomen bij het Graham International Observatory. We zouden astronomen en ingenieurs ontmoeten bij de Large Binocular Telescope (LBT) - momenteel een van 's werelds meest geavanceerde optische telescopen - waar onder andere het nieuwe LUCIFER-apparaat is bevestigd tussen zijn gigantische dubbele spiegels (die samen de grootste optische telescoop op het vasteland van Noord-Amerika zouden zijn). De LBT-systeemingenieur die die dag veel tijd met ons doorbracht, vertelde ons later dat een ander instrument - LUCIFER II - volgens de planning elk moment bij het observatorium kon arriveren en de twee multi-object en long-slit infraroodspectrograaf-imagers zal completeren die nodig zijn voor het bestuderen van de hemel op zoek naar, onder andere, exo-planeten die intelligent leven zouden kunnen herbergen. We zouden die dag ook de Heinrich Hertz Submillimeter Telescoop bezoeken, die tussen de LBT en het echte doel van onze zoektocht staat - de Vaticaanse Geavanceerde Technologie Telescoop en de Jezuïeten die daar werken.

Voor vertrek uit het basiskamp werd Dramamine tegen wagenziekte voorgesteld, en de twee mannen in ons onderzoeksteam die dat aanbod afsloegen, zouden al snel wensen dat ze dat niet hadden gedaan. Toen we eenmaal onderweg waren, was het non-stop heen en weer slingeren, op en neer stuiteren, terwijl de chauffeur - die er iets te veel van leek te genieten om in één versnelling sneller te zijn dan hij gezien de omstandigheden had moeten zijn - ons af en toe in de achteruitkijkspiegel aankeek en glimlachte. Terwijl we van het struikgewas van de Sonorawoestijn op de bodem van de berg naar het alpiene sparren- en sparrenbos dichter bij de top gingen, wees onze gids, die in de passagiersstoel naast de chauffeur zat, af en toe naar iets aan de andere kant en beschreef hoe hier meer levenszones en vegetatieve variëteiten bestonden dan op enige andere Noord-Amerikaanse berg, waaronder bijna twee dozijn planten, dieren en insecten die nergens anders worden gevonden. Natuurlijk behoorde hiertoe ook de beroemdheid van de berg Graham - de bedreigde rode eekhoorn - waarvoor Arizona al minstens 1,25 miljoen dollar heeft uitgegeven om te beschermen. Maar het was moeilijk om deze feiten te waarderen terwijl sommigen van ons misselijk werden en zich afvroegen hoe ver we langs de wand van de canyon naar beneden zouden rollen als de bestuurder op een bepaald moment de controle zou verliezen en van de zijkant zou rollen. Gelukkig, net toen we begonnen te denken dat deze excursie een slecht idee was geweest, stopten we op ongeveer tweederde van de berg bij het Columbine Ranger Station, een administratief complex van de United States Department of Agriculture (USDA) Forest Service dat rond 1935 was gebouwd door het Civilian Conservation Corps, een programma voor werkverschaffing, dat deel uitmaakte van de New Deal van president Franklin D. Roosevelt, die ongeschoolde handenarbeid had verschaft om de werkloosheid tijdens de Grote Depressie te verlichten.

We hadden een lunchpakket ingepakt en gebruikten het rangerstation als een plek om even uit te rusten, te eten en onze buiken een beetje te laten bekomen van de achtbaanrit. Terwijl we een broodje aten en naar de verouderde zwart-wit foto's keken die hier en daar aan de muren hingen van de mannen uit het Depressietijdperk die het bescheiden kampement hadden gebouwd, ontmoetten we een vrijwilliger, een interessante oude man die ons vertelde hoe hij daar al vele jaren kwam om een vuur in de open haard aan te houden en wandelaars te begroeten die het park in dwaalden. Toen we hem vertelden waar we heen gingen, werd hij stil. Toen we eraan toevoegden dat we van plan waren te spreken met de Jezuïeten van de Vatican Advanced Technology Telescope (VATT) in het afgeschermde gebied verderop op de berg, verloor hij zijn belangstelling voor het gesprek en begon hij zijn vuur weer aan te wakkeren.

Minuten later, de lunch verorberd, de maag nog steeds ongemakkelijk, zaten we weer in ons voertuig. Vanaf dat moment werd de weg (als we het zo kunnen noemen) niet veel meer dan een veredeld geitenpad, totdat we uiteindelijk, ongeveer anderhalve kilometer van onze bestemming, bij een veiligheidshek kwamen waar in verschillende talen "verboden toegang" stond aangegeven. De gids had een sleutel van het hek en ontgrendelde het, en vergrendelde het achter ons nadat we erdoor waren gereden. Op dat moment haalde de chauffeur een radio tevoorschijn die ons nog niet eerder was opgevallen en liet aan iemand via de radio weten dat we de helling opreden. Blijkbaar was dit nodig, want vanaf dit punt was de steile, grindstrook nauwelijks breed genoeg voor één voertuig tegelijk, en we wilden niet het risico lopen dat we een ander voertuig zouden tegenkomen dat misschien van de observatoria naar beneden zou komen. Niemand beantwoordde de oproep van de chauffeur, dus hij riep nogmaals, toen een derde keer, maar nog steeds geen antwoord. De stilte moet hebben betekend dat de weg vrij was, want op dat moment zette hij de auto in de lage versnelling en begonnen we aan onze laatste dertig minuten kruipend de berghelling op.

"En nog één ding," waarschuwde de gids terwijl we over het rotsachtige pad rukten, de banden spinnend tegen het losse grind en vuil. "Als we bij het verboden gebied komen, zie je felgekleurde kabels die het grootste deel van het land rond de gebouwen afzetten. Stap niet - ik herhaal - stap niet over die lijnen, of je wordt onmiddellijk gearresteerd en naar de gevangenis gesleept." Ze lachte niet, en toen we bij de observatoria aankwamen, zagen we de veiligheidslijnen en handhavingsvoertuigen, precies zoals ze had beschreven.

BEKIJK: DR. THOMAS HORN OVER HET KOMENDE VATICAAN/ALIEN MISLEIDING

Op zoek naar Lucifer boven op de Heilige Berg

Het was ongeveer elf uur 's morgens (Pacific Standard Time) toen we de laatste bocht om waren en vlak voor ons de torenhoge gebouwen zagen waarin de LBT was ondergebracht, een optische telescoop voor astronomie en momenteel een van 's werelds meest geavanceerde systemen. Vlakbij stond de Submillimeter Telescoop (SMT) of, zoals hij ook wel wordt genoemd, de Heinrich Hertz Submillimeter Telescoop, een "state-of-the-art radiotelescoop met één schotel voor waarnemingen in het submillimeter golflengtegebied...de meest nauwkeurige radiotelescoop die ooit is gebouwd."[iii] En als laatste, maar daarom niet minder belangrijk, zagen ongeveer een blok verder onze belangrijkste reden om naar de top van deze top te sjokken - de Vaticaanse Geavanceerde Technologie Telescoop (VATT).

Natuurlijk hadden we, voordat we de reis maakten, het officiële verhaal van de website van het Vaticaanse Observatorium gelezen, waarin werd beschreven hoe VATT zijn naam echt eer aan doet:

Het hart is een 1,8 m f/1,0 honingraat-constructie, borosilicaat primaire spiegel. Deze is vervaardigd in het University of Arizona Mirror Laboratory, en het is de pionier van zowel de spin-giettechnieken als de stressed-lap polijsttechnieken van dat laboratorium die worden gebruikt voor telescoopspiegels met een diameter tot 8,4 m. De primaire spiegel is zo diep geslepen dat het brandpunt van de telescoop zich slechts zover boven de spiegel bevindt als de spiegel breed is, waardoor een structuur mogelijk is die ongeveer driemaal zo compact is als de vorige generatie telescoopontwerpen.[iv]

Dergelijke technische taal daargelaten, zijn het de "waarnemers" die toestemming hebben om VATT te bedienen voor waar ze het tegenwoordig voor gebruiken, en die ons door het kijkglas zouden leiden. Dit werd enkele minuten later bevestigd door de pater Jezuïet die die dag dienst had (en die we op film hebben gekregen), die ons vertelde dat een van de belangrijkste onderzoeken van de Vaticaanse astronomen op deze plaats het zoeken is naar planeten buiten ons zonnestelsel en geavanceerde buitenaardse intelligentie. Vervolgens leidde hij ons (evenals onze gids) rond in het observatorium, van de persoonlijke vertrekken van de kerkelijke astronomen - waar ze aten, sliepen, zich ontspanden, studeerden - tot de controlekamers, computerschermen en -systemen, en zelfs de telescoop zelf. Terwijl we volledig en onbeperkt de gelegenheid kregen om te vragen hoe de apparaten worden gebruikt en wat elk van de telescopen op de berg Graham onderscheidt, hadden we niet het gemak verwacht waarmee de astronomen en technici ook over UFO's zouden spreken! Dit was vooral waar toen we de grindweg van VATT naar LBT opliepen, waar we het grootste deel van de dag doorbrachten met een systeemingenieur die ons niet alleen meenam naar alle zeven niveaus van die machtige machine - en ons wees op het LUCIFER apparaat (dat hij meerdere malen liefkozend "Lucy" noemde en elders "Lucifer") en waar het voor wordt gebruikt, maar ook op elk ander aspect van de telescoop dat we probeerden te doorgronden. Hij verbaasde ons ook toen we in de controlekamer zaten te luisteren naar hem en de astronomen die zo terloops spraken over de redundantie waarmee UFO's worden vastgelegd op schermen als ze door de hemel vliegen. Onze vriendelijke ingenieur knipperde niet met zijn ogen, evenmin als een van de andere wetenschappers in de kamer, en wij waren hierdoor geschokt, hoe gewoon het leek te zijn.

 

Maar hoezeer de veelvuldigheid van UFO-waarnemingen op de telescopen van de berg Graham ons ook intrigeerde, dit was niet de voornaamste reden van onze aanwezigheid daar. We waren gekomen met diepere vragen over Vaticaanse astronomen op hoog niveau en wat zij de afgelopen jaren naar de media hebben gelekt en met hen hebben besproken - inclusief boeiende opmerkingen van Jezuïtische priesters zoals Guy Consolmagno, een vooraanstaand astronoom die vaak opduikt als woordvoerder van het Vaticaan. Hij heeft gewerkt bij de NASA en lesgegeven aan Harvard en MIT, en verdeelt momenteel zijn tijd tussen het Vaticaanse observatorium en laboratorium (Specola Vaticana) in het zomerverblijf van de Paus in Castel Gandolfo, Italië, en Mt. Graham in Arizona. In de afgelopen jaren heeft Consolmagno zoveel tijd en moeite gestoken in een poging om wetenschap en religie met elkaar te verzoenen in openbare forums, in het bijzonder met betrekking tot het onderwerp van buitenaards leven en de mogelijke invloed daarvan op de toekomst van het geloof, dat wij besloten contact met hem op te nemen. Hij stemde in met een interview via het Internet vanuit Rome. Echter, toen hij eenmaal wist wie wij waren en wat wij wilden onderzoeken, leek hij zijn antwoorden kort te houden, zo niet geheel ontwijkend. Aan de andere kant was hij zo vriendelijk om mij een kopie te sturen van zijn privé PDF-bestand voor een boekje dat hij heeft geschreven, getiteld Intelligent Life in the Universe: Catholic Belief and the Search for Extraterrestrial Intelligent Life, dat kort nadat het in 2005 door Rome was goedgekeurd, door de uitgever was ingetrokken en nergens meer verkrijgbaar is, behalve rechtstreeks bij mij. Het is een goudmijn van wat hij en het Vaticaan overwegen met betrekking tot de vertakkingen van de astrobiologie en in het bijzonder de ontdekking van geavanceerde buitenaardsen (dit is misschien de reden waarom het werd teruggetrokken). Daarin geeft hij toe hoe hedendaagse samenlevingen "naar de Buitenaardsen zullen kijken om de Redders van de mensheid te zijn."[v] Om de theologische gegrondheid van deze mogelijkheid te illustreren, betoogt Consolmagno dat mensen niet de enige intelligente wezens zijn die God in het universum heeft geschapen, en dat deze niet-menselijke levensvormen in de Bijbel worden beschreven. Hij begint met te wijzen op engelen, en verrast ons dan door daadwerkelijk te verwijzen naar de Nephilim:

Andere hemelse wezens komen meerdere malen voor in de Psalmen. Kijk bijvoorbeeld eens naar de prachtige passage in Psalm 89 waarin wordt opgeroepen: "Laat de hemelen uw wonderen loven, o Heer, uw trouw in de vergadering van de heiligen. Want wie in de hemelen kan vergeleken worden met de Heer? Wie van de hemelse wezens is als de Heer... De hemelen zijn van U, ook de aarde is van U; de wereld en alles wat zich daarin bevindt - U hebt ze gegrondvest." Evenzo vraagt God aan Job (38:7) of een mens kan beweren aanwezig te zijn geweest bij de schepping, "toen de morgensterren samen zongen en al de hemelse wezens juichten van vreugde."

Zijn deze "hemelen", "heiligen", die "in de hemel" zijn, de "morgensterren... en hemelse wezens" meer verwijzingen naar engelen? Of verwijzen zij naar een ander soort leven buiten ons weten?

...En dit zijn niet de enige niet-menselijke intelligente wezens die in de Bijbel genoemd worden. Er is die vreemde en mysterieuze passage aan het begin van Genesis, hoofdstuk 6, die beschrijft dat de "zonen van God" mensenvrouwen nemen. Daarbij staat een frustrerende verwijzing naar "De Nephilim... de helden van weleer, strijders van naam en faam."

De meeste bijbelgeleerden suggereren dat de Nephilim [sic] en de Zonen van God in Genesis kunnen worden uitgelegd als een overgebleven verwijzing naar de scheppingsverhalen van de heidenen die het oude Israël omringden, dat ze werden geschreven door het soort mensen wier cultuur iedereen die niet van mijn stam was, als onuitsprekelijk vreemd beschouwde. Evenzo kunnen de verwijzingen naar hemelen en sterren die de Heer zingen en loven, worden gezien als de prachtige poëzie, die het is.

Maar of je deze wezens nu interpreteert als engelen of als buitenaardse wezens doet er in het kader van ons betoog hier niet echt toe. Het punt is dat de oude schrijvers van de Bijbel, net als alle oude volkeren, volkomen gelukkig waren met de mogelijkheid dat andere intelligente wezens konden bestaan.[vi]

Lees het nog eens, en vraag jezelf dan af: Bedoelde de top-astronoom van het Vaticaan werkelijk het verhaal van de Nephilim uit de Bijbel te gebruiken als een voorbeeld van het soort "ruimteredders" waarnaar de mens binnenkort zou kunnen kijken voor verlossing? Deze ongelooflijke bewering wordt alleen nog maar overtroffen door wat hij daarna zei. Consolmagno citeert Johannes 10:16, waarin staat: "Ik heb nog andere schapen, die niet tot deze kudde behoren; ook die moet Ik brengen, en zij zullen mijn stem horen; en er zal één kudde zijn, en één herder: "Misschien is het niet zo vergezocht om de Tweede Persoon van de Drie-eenheid, het Woord, Die aanwezig was 'In den beginne' (Johannes 1:1), te zien komen om Zijn leven af te leggen en weer op te nemen (Johannes 10:18), niet alleen als de Zoon des mensen, maar ook als een Kind van andere rassen? "[vii] (nadruk toegevoegd).

Ik kon nauwelijks geloven dat de top-astronoom van het Vaticaan dit schreef en ik vroeg Consolmagno of de geleerden in Rome werkelijk geloven dat Jezus het Sterrenkind van een buitenaards ras zou kunnen zijn geweest; en of hij en/of andere Jezuïeten in het geheim geloven dat de maagdelijke geboorte in werkelijkheid een ontvoeringsscenario was waarin Maria werd bevrucht door ET en geboorte gaf aan de hybride Jezus? Hij wilde daar niet op antwoorden, en in feite schreef hij, nadat ons Exo-Vaticana boek uitkwam, op de websites van het Vaticaan en ontkende dat hij ooit zulke dingen gezegd had. Het probleem voor hem is, dat wij alleen citeerden wat hij schreef in zijn eigen boek, dat
u voor meer HIER KUNT DOWNLOADEN EN HET VOOR UZELF KUNT LEZEN. U zult zien dat wij geen van zijn eigen uitspraken verkeerd hebben geciteerd.

DIT MOET U ZIEN - ORIGINELE TRAILER VOOR EXO-VATICANA TOONT VERBAZINGWEKKENDE UFO'S!

Dit alles zou onmogelijke theologie lijken, ware het niet dat andere hooggeplaatste Vaticaanse woordvoerders - degenen die routinematig studeren vanuit de "Sterren Basis" (zoals de lokale Indianen het noemen) op de berg Graham - de laatste jaren hetzelfde hebben gezegd. Dit geldt ook voor Dr. Christopher Corbally, tot 2012 onderdirecteur van de Vaticaanse Observatorium Onderzoeksgroep op Mt. Graham tot 2012, die gelooft dat ons beeld van God zal moeten veranderen als het bewijs van buitenaards leven door wetenschappers wordt bevestigd (inclusief de noodzaak om te evolueren van het concept van een "antropocentrische" God naar een "bredere entiteit"[viii]), en de voormalige directeur van het Vaticaanse Observatorium, pater Josè Funes, die even ver ging, door te suggereren dat buitenaards leven niet alleen bestaat in het universum en "onze broeder" is, maar dat het, als het wordt ontdekt, het "ware" geloof van het christendom en de heerschappij van Rome zal bevestigen. Toen de krant L'Osservatore Romano (die alleen publiceert wat het Vaticaan goedkeurt) hem vroeg wat dit betekende, antwoordde hij: "Hoe kunnen we uitsluiten dat het leven zich elders heeft ontwikkeld? Zoals wij aardse schepselen beschouwen als 'een broeder' en 'een zuster', waarom zouden wij niet kunnen spreken over een 'buitenaardse broeder'? Het zou nog steeds deel uitmaken van de schepping,"[ix] en geloven in het bestaan daarvan is niet in strijd met de katholieke leer.[x]

Dergelijke uitspraken zijn slechts de laatste in een reeks van opmerkingen van talrijke Vaticaanse astronomen die een groeiend geloof (of voorkennis?) bevestigen dat in de nabije toekomst buitenaards leven kan worden ontdekt, inclusief intelligent leven, en dat deze ontmoeting het gezag van de Rooms Katholieke Kerk niet in twijfel zal trekken.

Van de jaren '70 tot de jaren '90 was het Monseigneur Corrado Balducci - een exorcist, theoloog, lid van de Vaticaanse Curie (bestuursorgaan in Rome), en vriend van de Paus - die misschien wel het verst ging, door talloze keren op de Italiaanse nationale televisie te verschijnen om te verklaren dat ET's niet alleen mogelijk waren, maar al in wisselwerking stonden met de Aarde en dat de leiders van het Vaticaan zich daarvan bewust waren. Bovendien zei hij, sprekend als officieel demonoloog, dat buitenaardse ontmoetingen "niet demonisch zijn, zij zijn niet het gevolg van psychologische stoornissen, en zij zijn geen geval van entiteitshechting, maar deze ontmoetingen verdienen het om zorgvuldig bestudeerd te worden."[xi] Hij onthulde zelfs hoe het Vaticaan zelf het fenomeen op de voet heeft gevolgd en in stilte materiaal heeft verzameld van Vaticaanse ambassades (nuntiaturen) over de hele wereld over de buitenaardsen en hun missie. Zo verklaarde hij op een forum over de enorme UFO-paniek in Mexico: "Ik wil altijd de woordvoerder zijn van deze sterrenvolkeren die ook deel uitmaken van Gods glorie, en ik zal het onder de aandacht blijven brengen van de Heilige Moeder Kerk."[xii]

Wat je ook van zijn beweringen vindt, Balducci was lid van een speciale groep adviseurs van het Vaticaan, een publieke woordvoerder van Rome over de kwestie van buitenaards leven zowel als UFO en ontvoeringsfenomeen, en zijn beweringen zijn nooit tegengesproken door de Katholieke Kerk.

Misschien wel het meest intrigerend was de katholieke theoloog Vader Malachi Martin die, voor zijn dood in 1999, meer dan eens zinspeelde op iets als een dreigend buitenaards contact. Tijdens een uitzending van Coast to Coast AM radio in 1997 vroeg Art Bell aan Malachi waarom het Vaticaan zwaar investeerde in de studie van de diepe ruimte in het Graham Observatorium dat wij bezochten. Als gepensioneerd professor van het Pontifical Biblical Institute, was Malachi bij uitstek gekwalificeerd om geheime informatie te bezitten betreffende VATT. Zijn antwoord ontketende een vuurstorm van belangstelling onder christelijke en seculiere ufologen toen hij antwoordde: "Omdat de mentaliteit... onder hen die [zich] op de... hoogste niveaus van Vaticaanse administratie en geopolitiek bevinden, weten... wat er in de ruimte gebeurt, en wat ons nadert, van groot belang zou kunnen zijn in de komende vijf, tien jaar" (cursivering toegevoegd).[xiii]

Deze cryptische woorden, "wat ons nadert, zou van groot belang kunnen zijn," werden in latere interviews gevolgd door een discussie over een mysterieus "teken aan de hemel" waarvan Maleachi geloofde dat het vanuit het noorden naderde. Hoewel dit een zijdelingse verwijzing zou kunnen zijn naar een voorbode van het einde der tijden, de katholieke profetie van de Grote Komeet, geloven mensen die bekend zijn met Maleachi dat hij misschien verwees naar een nabije toekomstige komst van buitenaardse intelligentie. (Interessante opmerking: Toen ik pater Guy Consolmagno vroeg wat hij dacht van de beweringen van Malachi, leek hij zelfs door de man te worden misnoegd en zei: "Ik heb verhalen gehoord over wijlen Malachi Martin die mij nogal wantrouwig maken ten aanzien van beweringen die van hem afkomstig zijn. Ik was bij het observatorium in de jaren negentig, en hij heeft ons nooit bezocht, noch had hij iets met ons te maken."[xiv] Deze reactie lijkt in overeenstemming met hoe veel andere katholieke priesters Malachi's bereidheid verachtten om te onthullen wat Rome begraven wilde houden, in het bijzonder de satanische kliek binnen de jezuïetenorde waar Malachi over schreef in zijn bestsellerboeken en die in verband werd gebracht met een toekomstige jezuïetenpaus die de Kerk in de armen van de Antichrist zou leiden. Paus Franciscus is zo'n eerste Jezuïet die op de troon van Petrus in Rome zal plaatsnemen).

VOLGENDE KEER: Vaticaanse Ambtenaren "Warming Up" leken voor ET-onthulling?

Eindnoten:

[i] https://thedebrief.org/catholic-conference-to-discuss-et-a-i-and-other-life-beyond-human/

[ii] “Safford, Arizona,” Wikipedia, The Free Encyclopedia , last modified November 24, 2012, http://en.wikipedia.org/wiki/Safford,_Arizona .

[iii] Taken from the “Abstract”: Dumke, Michael, “Sub-Millimeter Science with the Heinrich-Hertz-Telescope,” Harvard-Smithsonian Center for Astrophysics , last accessed December 3, 2012, http://adsabs.harvard.edu/abs/2000yera.confE..64D .

[iv] “Welcome to the Vatican Advanced Technology Telescope,” VaticanObservatory.org , last accessed December 3, 2012, http://vaticanobservatory.org/VATT/index.php .

[v] Guy Consolmagno, Intelligent Life in the Universe: Catholic Belief and the Search for Extraterrestrial Intelligent Life (London: Catholic Truth Society, 2005), 5.

[vi] Ibid., 33­­­–34.

[vii] Ibid., 37.

[viii] Roger Highfield and Tom Leonard, “American Association: Martian Life Will Change God’s Image, Says Vatican,” Watcher’s Website , February 17, 1997, http://www.mt.net/~watcher/ufovatican.html . (Article originally appeared on The Electronic Telegraph : http://www.telegraph.co.uk .)

[ix] “Vatican Astronomer Says it’s OK to Think Aliens Exist,” USA Today , May 14, 2008, http://www.usatoday.com/news/religion/2008-05-14-vatican-aliens_N.htm .

[x] Father José Gabriel Funes, S.J., “Believing in Aliens Not Opposed to Christianity, Vatican’s Top Astronomer Says,” Catholic News Agency , May 13, 2008, http://www.catholicnewsagency.com/news/believing_in_aliens_not_opposed_to_christianity_vaticans_top_astronomer_says/ .

[xi] Richard Boylan, PhD, “Vatican Official Declares Extraterrestrial Contact is Real” UFO Digest , last accessed December 4, 2012, http://www.ufodigest.com/balducci.html .

[xii] Paola Leopizzi Harris, “Monsignor Corrado Balducci Says Mexico Blessed with UFO Sightings,” MUFON [Mutual UFO Network] Journal , March 28, 2006, http://www.mufon.com (site requires membership; alternatively, see full article online on the following page: David Ben Yakov, “Catholicism and the UFO Reality,” DelusionResistance.org , last accessed December 4, 2012, http://www.delusionresistance.org/ufo/catholicism-ufos.html ).

[xiii] “Comet and Father Malachi Martin” (ART BELL INTERVIEWS FATHER MALACHI MARTIN: Transcript of the April 5th, 1997 interview with late Father Malachi Martin by Art Bell), Godlike Productions , January 7, 2007, http://www.godlikeproductions.com/forum1/message326615/pg1 .

[xiv] This quote came from a personal interview in an email correspondence between Thomas Horn and Guy Consolmagno on November 7, 2012.

Bron: THE COMING GREAT DECEPTION—PART 1: The L.U.C.I.F.E.R. Device » SkyWatchTV