www.wimjongman.nl

(homepagina)


TOP SECRET SERIES - Deel 4: Mysteries in de San Luis Vallei, de Skinwalker Ranch, en meer

11 februari 2021 - door SkyWatch Editor

Deel 1 - Deel 2 - Deel 3 - Deel 4 - Deel 5 - Deel 6 - Deel 7 - Deel 8 - Deel 9 - Deel 10 - Deel 11
Deel 12 - Deel 13 - Deel 14 - Deel 15 - Deel 16 - Deel 17 - Deel 18 - Deel 19 - Deel 20 - Deel 21
Deel 22 - Deel 23 - Deel 24 - Deel 25 - Deel 26 - Deel 27 - Deel 28 - Deel 29 - Deel 30 - Deel 31
Deel 32 - Deel 33

De San Luis Vallei is de grootste bergenvallei in de wereld. Het is gelegen in Colorado met een klein deel dat overlapt in New Mexico. O'Brien heeft duizenden UFO's, veeverminkingen, geesten en cryptiden gedocumenteerd, samen met portaalgebieden en militaire zwarte projecten in het gebied. Hij schreef:

Als resultaat van mijn onderzoeken die de onophoudelijke, zes jaar durende golf van onverklaarbare activiteit tussen 1993 en 1999 documenteerden en de resulterende berichtgeving door de mainstream media, wordt de San Luis Vallei nu beschouwd als Amerika's nummer 1 UFO Hot-spot per hoofd van de bevolking. De wetenschappelijke gemeenschap, of ze het nu leuk vindt of niet, wordt zich er langzaam van bewust dat de San Luis Vallei en andere Hot-spot regio's het waard zijn om zorgvuldig wetenschappelijk bestudeerd te worden.[i]

De bijbehorende fenomenen (vreemde wezens, UFO's, veeverminkingen, geesten) zijn geenszins uniek voor dit gebied en worden in feite algemeen geassocieerd met dergelijke gebieden, zoals de beruchte "Skinwalker Ranch."

De Skinwalker Ranch

Ook bekend als Sherman Ranch, aangezien deze hotspot genoemd is naar de kwade, gedaanteverwisselende heks uit de Indiaanse legende, is naar verluidt de plaats van een overvloed aan paranormale en UFO-gerelateerde activiteiten. Het ligt op ongeveer 194 ha ten zuidoosten van Ballard, Utah. In de jaren '90 meldden de bewoners Terry en Gwen Sherman en hun twee kinderen dat ze verschillende soorten UFO's hadden gezien die in verband werden gebracht met veeverminkingen op de ranch.[ii] Een plaatselijke nieuwszender meldde:

De Shermans, hun tienerzoon en 10-jarige dochter hebben de afgelopen 15 maanden herhaaldelijk drie specifieke soorten UFO's gezien - een klein doosachtig vaartuig met een wit licht, een 12 meter lang object en een enorm schip ter grootte van enkele voetbalvelden. Zij hebben één vaartuig een golvende rode straal of lichtstraal zien uitzenden, terwijl het vloog. Zij hebben andere lichten in de lucht gezien, waarvan sommige uit oranje, ronde deuropeningen kwamen die in de lucht schenen te verschijnen. Ze hebben twee van de waarnemingen op video opgenomen.

George Knapp vestigde de aandacht op de ranch met een serie artikelen in de Las Vegas Mercury, en hij schreef later samen met Colm Kelleher een boek, Hunt for the Skinwalker: Science Confronts the Unexplained at a Remote Ranch in Utah. De ranch werd aangekocht door Robert Bigelow's National Institute for Discovery Science om waarnemingen van UFO's, graancirkels, gloeiende bollen, Bigfoot en klopgeest-activiteit te bestuderen.[iv] De Bradshaw ranch nabij Sedona, Arizona, herbergt opmerkelijk vergelijkbare activiteit, en een gedetailleerd verslag van ons bezoek daar wordt gepresenteerd in hoofdstuk 3.

Yakima Indianen Reservaat

Yakima, gelegen aan de oostzijde van de Cascade Mountains in het zuiden van de staat Washington, is een federaal erkend reservaat dat bestaat uit meer dan een half miljoen ha voor de Yakama Indian Nation. Het is beroemd om het "aardlicht"-fenomeen, maar in hoofdstuk 3 bespreken we waarom de aardlicht-hypothese niet alle spooklicht-activiteit verklaart, die een eigen zienswijze lijkt te hebben. Parapsycholoog McCue schrijft: "UFO waarnemingen gaan terug tot op zijn minst de late jaren vijftig, en ze waren vrij frequent in de jaren zeventig. Het gebied is ook het decor geweest voor vermeende Bigfoot waarnemingen en andere anomalieën."[v] James Gilliland, een plaatselijke landeigenaar, gelooft dat het gebied "een portaal voor buitenaardse ruimteschepen herbergt, en hij beweert dat hij UFO-gerelateerde entiteiten van dichtbij heeft ontmoet."[vi]

Big Thicket

Big Thicket is de naam van een zwaar bebost gebied in Hardin County, Texas. Het Big Thicket Ghost Light staat erom bekend automotoren uit te schakelen en schijnt intelligentie te vertonen. Het kan worden gevonden langs Black Creek in de buurt van de oude spookstad Bragg in het oosten van Texas. Er zijn onverklaarbare vuurbollen gemeld die daar door de lucht schoten. Nog verontrustender is dat de geesten van Indianen de mensen zouden hebben aangevallen en, volgens Rob Riggs, aapachtige wilde mannen "dwalen 's nachts door de diepe bossen, en soms zelfs door de stadsranden en voorsteden, huilend als fee-vrouw."[vii] Terwijl wij reeds Point Pleasant, West Virginia, bespraken, laten wij ons nu naar het noordoosten van de Verenigde Staten begeven om aan te tonen dat dit niet louter een Zuidwestelijk verschijnsel is.

De Bridgewater Driehoek

De Bridgewater Driehoek is een gebied van ongeveer 200 vierkante mijl in het zuidoosten van Massachusetts, dat een paranormale hotspot zou zijn met allerlei verschijnselen, variërend van UFO's en veeverminking tot klopgeesten, bollen en verschijningen, om nog maar te zwijgen van cryptiden als Bigfoot, reuzenslangen en Dondervogels. Het heeft een lange geschiedenis. Volgens Stephen Wagner, een paranormale deskundige voor About.com, "werd de eerste UFO die boven Bridgewater werd waargenomen in 1760 beschreven als een vuurbol die zo helder was dat hij schaduwen wierp als op klaarlichte dag. Een andere werd waargenomen op Halloweenavond in 1908, toepasselijk door twee begrafenisondernemers."[viii] De driehoek concentreert zich op Hockomock Swamp, een Wampanoag naam wat betekent 'waar geesten wonen'.[ix] Natuurlijk noemden de vroege koloniale kolonisten het prompt 'Duivelsmoeras'. Een verslaggever van de Boston Globe schrijft:

Generaties lang hebben velen geloofd dat in de Hockomock geesten wonen, vreemde dieren en meer. Verhalen in overvloed: Er zijn gemene, reusachtige honden met rode ogen die hun tanden in de keel van pony's zetten; een vliegend wezen dat leek op een pterodactylus, de dinosaurus die kon vliegen; indiaanse geesten die in kano's peddelen; en gloeiende dingen die boven de bomen zweven. Er is ook sprake van een ruige half-mens, half-aap die door het bos schuifelt.[x]

Special Hagmann Report: Tom Horn & Steve Quayle On Portals And The Imminent Alien Deception

Dit klinkt griezelig vergelijkbaar met de gebeurtenissen in Point Pleasant en andere beroemde portaalgebieden. Vlak ernaast in Vermont is een andere mysterieuze driehoek waar soortgelijke activiteit plaatsvindt, inclusief verschillende mensen die simpelweg zijn verdwenen.

De Bennington Driehoek

De "Bennington Driehoek" in Vermont staat ook bekend om mysterieuze wezens, vreemde lichten, en spookachtige gestalten. Het heeft alle tekenen van een portaal gebied. Veel personen zouden tussen 1920 en 1950 zijn verdwenen, met vijf goed gedocumenteerde verdwijningen tussen 1945 en 1950.[xi] Gecentreerd op Glastenbury Mountain, omvat de driehoek het grootste deel van het gebied van de nabijgelegen steden, met name Bennington, Woodford, Shaftsbury, en Somerset.[xii] Auteur Joseph Citro maakte de driehoek beroemd in zijn eerste gepubliceerde roman, Shadow Child, waarin hij opmerkte dat het gebied kenmerken deelt met de Bridgewater Driehoek in het naburige Massachusetts.

De Grote Slangenheuvel

De Great Serpent Mound - een aardewerk van 400 m lang en 1 m hoog dat lijkt op een opgerolde slang - op het platteland van Adams County, Ohio, is de grootste overgebleven prehistorische beeltenisheuvel ter wereld. Als resultaat van een nieuwe radiokoolstofanalyse wordt de bouwdatum geschat op ongeveer 321 v. Chr.[xiii] In het verleden schreven onderzoekers de heuvel toe aan de Adena-cultuur (1000 v. Chr. - 1. Chr.), een pre-Columbiaanse Inheemse Amerikaanse beschaving. Dit nieuwe bewijs bevestigt de oorspronkelijke prehistorische consensus en weegt zwaar op tegen recentere voorstellen dat de heuvel werd gebouwd door de Fort Ancient cultuur (AD 1000-1650). De Franse historicus Rene Chateaubriand schreef in Voyage to America: "De Indianen zijn het erover eens dat hun voorvaderen uit het westen kwamen; zij vonden de werken van de Ohio precies zoals ze vandaag de dag te zien zijn."[xiv] Het is waarschijnlijk dat latere inheemse culturen het werk van de oorspronkelijke terpenbouwers hebben opgeknapt. Sommige onderzoekers geloven dat de Adena-mensen verwant waren aan de Nephilim.

Frederic Ward Putnam, de op Harvard opgeleide antropoloog die een groot deel van zijn carrière besteedde aan het geven van lezingen en het publiceren over de grafheuvels van Ohio en de Serpent Mound in het bijzonder, meldde ook dat hij in het hele gebied resten van reuzen had ontdekt. In een wetenschappelijke monografie getiteld "The Serpent Mound of Ohio", beschreef Putnam bijvoorbeeld de resten die in een nabijgelegen grafheuvel waren ontdekt: "Dit oudere graf was ongeveer 1,5 meter diep in de klei gemaakt en was ongeveer 1,5 meter lang en 5 meter breed. De stukken schedel die in de zuidoostelijke hoek van het graf werden gevonden, waren twee keer zo dik als gewoonlijk."[xv] Een ander verslag vermeldde: "Van een van de gevonden schedels werd gezegd dat hij groot genoeg was om over het hoofd van een man te passen."[xvi] Het Adena-schedeltype heeft het hoogste schedelgewelf van alle grote bevolkingsgroepen ter wereld.[xvii] Er zijn talloze verslagen van skeletten van 2,1 tot 2,5 m lang die in de Ohio Vallei zijn ontdekt. Interessant genoeg kan men redelijkerwijs stellen dat de plotselinge toevloed van mensen van gigantische lengte in de Ohio Vallei samenviel met de verdrijving van de Nephilim stam uit het oostelijke Middellandse-Zeegebied door de Hettieten, Egyptenaren en Hebreeërs.

THOMAS HORN BESCHRIJFT EEN MYSTERIEUZE BERG WAAR EEN PORTAAL ZOU ZIJN

Toen ik de Serpent Mound en zijn museum in november 2014 bezocht, legde een historicus van de Ohio Historical Society uit dat het hoofd van Serpent Mound uitgelijnd is met de opkomende zon tijdens de zomerzonnewende en de spiralen zijn uitgelijnd met de twee zonnewende- en twee equinoxgebeurtenissen per jaar. De Serpent Mound ligt op een plateau van een enorme meteoorkrater en is ontworpen naar het voorbeeld van het sterrenpatroon dat het sterrenbeeld Draco (Latijns voor "draak") vormt. Het sterrenpatroon van het sterrenbeeld Draco past precies bij de Serpent Mound, met de oude noordpoolster, Thuban (alpha Draconis), in het geografische centrum binnen de eerste spiraal vanaf de kop. De uitlijning met de oude Poolster laat ook zien hoe in de prehistorie het ware noorden werd gevonden. Interessanter is dat dit pas in 1987 bekend werd omdat moderne kompassen op de vindplaats onjuiste aflezingen geven als gevolg van magnetische anomalieën.

In de Grieks-Romeinse legende was Draco een draak die werd voorgesteld als de demonische zoon van Gaia, Typhon.[xviii] Zoals uitgelegd in Exo-Vaticana, is de Grote Rode Draak die Satan symboliseert in het boek Openbaring ook een astrale profetie waarbij het sterrenbeeld Draco betrokken is. Bradley Lepper, een archeoloog voor de Ohio Historical society, theoretiseert dat Serpent Mound "een heiligdom voor een spirituele kracht" was.[xx] Natuurlijk lijkt dat een open uitnodiging voor de gevallen onsterfelijken.

New Age ceremonies begonnen bij de Serpent Mound tijdens de Harmonische Convergentie van augustus 1987, een gebeurtenis gebaseerd op interpretaties van de Maya Profetie door Tony Shearer in zijn boek Lord of the Dawn: Quetzalcoatl en and the Tree of Life. Lepper herinnert zich: "Duizenden mensen kwamen naar de Serpent Mound tijdens de convergentie."[xxi] Gelovigen van over de hele wereld kwamen bijeen om te zingen en te mediteren op verschillende "krachtplekken" zoals Bell Rock bij Sedona en de Great Serpent Mound in Ohio.

VOLGENDE KEER: Profetische betekenis van portalen

Noten:

[i]Ibid., 53–56.

[ii] Zack Van Eyck, “Frequent Flyers,” Deseret News, June 30 1996, http://www.deseretnews.com/article/498676/FREQUENT-FLIERS.html?pg=all (accessed February 11, 2015).

[iii] Van Eyck, “Frequent Flyers.”

[iv] Brandon Griggs, Utah Curiosities: Quirky Characters, Roadside Oddities and Other Offbeat Stuff, Curiosities Series (Guilford, Conn.: Insiders, 2007) 102.

[v] McCue, Zones of Strangeness, 418.

[vi]Ibid.,420.

[vii] Rob Riggs, In the Big Thicket: On the Trail of the Wild Man, Exploring Nature’s Mysterious Dimension (New York: Paraview Press, 2001) 12, https://books.google.com/books?id=kGmLGWcnOLcC&lpg=PP1&dq=In%20the%20Big%20Thicket%20%3A%20On%20the%20Trail%20of%20the%20Wild%20Man&pg=PA12#v=onepage&q=howling%20like%20banshees&f=false.

[viii] Stephen Wagner, “Paranormal Hotspots,” About.com, http://paranormal.about.com/cs/earthanomalies/a/aa110303_3.htm (accessed February 11, 2015).

[ix]Ross A. Muscato, “Tales from the Swamp: From Ape-like Creatures to Glowing Lights, Hockomock Has Kept Its Secrets for Centuries,” Boston Globe, October 30, 2005 (accessed January 22, 2015), http://www.boston.com/news/local/articles/2005/10/30/tales_from_the_swamp/.

[x]Ibid.

[xi] “The Bennington Triangle,” http://www.benningtontriangle.com/ (accessed February 11, 2015).

[xii] Carl Hughes(2000), “Vanishing Point,” StrangeNation.com.au.

[xiii]Geofferey Sea, “History Got it Wrong: Scientists Now Say Serpent Mound as Old as Aristotle,” Indian Country, August 17, 2014, http://indiancountrytodaymedianetwork.com/2014/08/07/rethinking-ohios-history-serpent-mound-older-some-its-dirt-156268 (accessed February 11, 2015).

[xiv]Rene Chateaubriand, Voyage to America, Illinois Wesleyan University, http://titan.iwu.edu/~matthews/inwild.html (accessed February 12, 2015).

[xv] F.W. Putnam, The Serpent Mound of Ohio, https://books.google.com/books?id=QFZbAAAAQAAJ&dq=FW%20Putnam%20Giant%20skeleton&pg=PA879#v=onepage&q&f=false, p. 879.

[xvi] Alfred E. Lee, History of the City of Columbus, Capital of Ohio (Columbus OH: Franklin County Genealogical and Historical Society, 1892), 52,https://books.google.com/books?id=ZYQ_AQAAMAAJ&dq=editions%3AHr3Jjs-CPt8C&pg=PA52#v=onepage&q&f=false.

[xvii] Ross Hamilton, “Giants of the Ancient Ohio Valley” (Serpent Mound Museum, Ohio: self-published monograph) 12.

[xviii] Julius D W. Staal, The New Patterns in the Sky: Myths and Legends of the Stars (Blacksburg, Va.: McDonald and Woodward, 1988) 237.

[xix] Ernest L. Martin, The Star that Astonished the World (1996), as quoted here: “The Time of Jesus’ Birth,” Associates for Scriptural Knowledge(accessed January 11, 2013), http://askelm.com/star/star006.htm. Also, Dr. Michael Heiser made a short video about it here: http://youtu.be/KQt9pBSYY5Y.

[xx]Mary Annette Pember, “Crazy Theories Threaten Serpent Mound, Demean Native Heritage,” Indian Country June 6, 2013, http://indiancountrytodaymedianetwork.com/2013/06/06/crazy-theories-threaten-serpent-mound-demean-native-heritage-149733 (accessed February 12, 2015).

[xxi]Ibid.

Bron: TOP SECRET SERIES—PART FOUR: Mysteries in the San Luis Valley, Skinwalker Ranch, More » SkyWatchTV