www.wimjongman.nl

(homepagina)


Het komende Grote Waanidee - Deel 14: ETI's hemellichamen Vergeleken met Bijbelse hemellichamen

16 november 2021 door SkyWatch Editor

Deel 0 - Deel 1 - Deel 2 - Deel 3 - Deel 5 - Deel 6 - Deel 7 - Deel 8 - Deel 9 - Deel 10 - Deel 11
Deel 12 - Deel 13 - Deel 14 - Deel 15 - Deel 16 - Deel 17 - Deel 18 - Deel 19 - Deel 20 - Deel 21
Deel 22 - Deel 23 - Deel 24

Het lijkt erop dat ETI toegeeft aan enige weerstand van hemellichamen. Hier is een e-mail van Terri Mansfield namens Edgar Mitchell (foto boven) waarin een verschil tussen deze twee groepen wordt verklaard:

From:terribillionairs@aol.com

Aan: john.podesta@gmail.com

CC: eryn.sepp@gmail.com

Datum: 2015-04-30 18:13

Onderwerp: e-mail voor John Podesta re gesprek met Edgar Mitchell cc: Eryn

Knuffels John,

Ik schrijf namens Dr. Mitchell om je Skype gesprek met hem aan te vragen ASAP betreffende openbaarmaken en het verschil tussen hemellichamen in ons eigen zonnestelsel en hun terughoudendheid door degenen uit het geweldloze aangrenzende universum.

Edgar heeft Quantrek onlangs om gezondheidsredenen gesloten. Zijn gesprek met jou, John, is van groot belang gezien het alternatief dat jij je niet bewust bent van deze belangrijke verschillen die ofwel intergalactische oorlogsvoering ofwel vrede inluiden.

Het is ook noodzakelijk dat na je gesprek met Edgar, hij dan rechtstreeks met President Obama spreekt via Skype voor historische doeleinden, over dezelfde kwestie, terwijl de President nog in functie is.

John, Edgar heeft in het verleden Amerikaanse presidenten geraadpleegd over bewustzijnskwesties, heeft twee keer de Algemene Vergadering van de VN toegesproken. Hij heeft geen behoefte aan een persoonlijke ervaring, wenst alleen te dienen.

Dank u en Eryn dat u mij data en tijden van uw beschikbaarheid laat weten, zodat ik dat aan Edgar kan doorgeven.

Graag gedaan,

Terri

Terri Donovan Mansfield

ETI (Buitenaardse Intelligentie) Vrede Taakgroep Directeur

602.885.9058 | terribillionairs@aol.com

Namens:

Edgar D. Mitchell, ScD

Apollo 14 astronaut

6e man die op de maan liep

Het precieze onderscheid tussen ETI en hemellichamen is nog onduidelijk. In een eerdere e-mail werd gezegd dat hemellichamen in ons universum bestaan. De context van deze e-mail beperkt hen tot het bestaan in ons zonnestelsel. Daarna wordt het onderwerp verlaten om opnieuw te vragen om een ontmoeting namens Mitchell.

In feite is de keuze van het woord "hemellichamen" om deze schijnbaar ongehoorzame, lagere, fysieke wezens te beschrijven, interessant. Volgens de Bijbel zijn hemellichamen iets heel anders:[i]

39 Al het vlees is niet hetzelfde vlees; maar er is een soort vlees van mensen, een ander vlees van beesten, een ander van vissen, en een ander van vogels.

40 Ook zijn er hemellichamen en aardse lichamen; maar de heerlijkheid van het hemelse is het ene, en de heerlijkheid van het aardse is het andere.

Op grond van de context van de passage worden deze hemellichamen anders beschouwd dan aardse lichamen. Een hemellichaam, dat wij in onze moderne volkstaal "engelachtig" zouden kunnen noemen, was in het oude Nabije Oosten verbonden met de sterren.[ii] De manier waarop wij dit vandaag de dag zouden opvatten is dat een "hemellichaam" spiritueel van aard is. Het is anders dan een fysieke entiteit zoals een dier, mens, of grijs buitenaards wezen van Zeta Reticuli. Daarom zou een engel, of hij nu goed of kwaad is, volgens de bijbelse beschrijving als "hemels" worden beschouwd.

Als we dit verder doortrekken, zouden de ETI's zelf, volgens hun eigen beschrijvingen van "buitenuniverseel" zijn, naar Bijbelse maatstaven als "hemels" worden beschouwd. Dit is belangrijk om op te merken als zij werkelijk beweren gehoorzaam te zijn aan de God van de Bijbel. Toch schijnen deze wezens Mansfield en Mitchell verteld te hebben dat de "hemellichamen" eigenlijk de slechteriken zijn en niets meer zijn dan fysieke wezens die beperkt zijn tot ons universum, mogelijk zelfs beperkt tot ons zonnestelsel. Het is een volledig tegengesteld idee aan dat van de Bijbel betreffende deze entiteiten. Als ETI de waarheid zou spreken, zouden ze moeten uitleggen hoe ze de Bijbelse definitie mogen tegenspreken (dezelfde Bijbel die God beschrijft, aan wie ze beweren gehoorzaam te zijn). Als ETI liegt, geven ze de ware celestialen (de werkelijk gehoorzame engelen van God beschreven in de Bijbel) een slechte naam. Hoe dan ook, het lijkt er niet op dat het verhaal dat door ETI wordt verteld de toets der kritiek kan doorstaan.

Wanhoop om een ontmoeting ontstaat

Afgezien van de verklaring over hemelse wezens, lijkt de vorige e-mail een beetje meer wanhoop uit te stralen dan de andere met betrekking tot een ontmoeting. Als dit waar is, zou dit erop wijzen dat er nog geen ontmoeting heeft plaatsgevonden. Misschien besloot Podesta zijn aanbod voor een Skype-ontmoeting in te trekken nadat hij had vernomen wat Mitchell en Mansfield dachten over de officiële bekendmaking. Misschien ook niet.

Tenslotte, waaruit een soortgelijke wanhoop blijkt:[iii]

From:terribillionairs@aol.com

Aan: eryn.sepp@gmail.com, esepp@equitablegrowth.org

CC: john.podesta@gmail.com

Datum: 2015-05-19 23:36

Subject: Eryn FW: e-mail voor John Podesta re gesprek met Edgar Mitchell cc: Eryn

Knuffels Eryn,

Ik heb je gebeld en een voicemail achtergelaten op dinsdag 19 mei.

Laat me alsjeblieft zo snel mogelijk weten wanneer John met Edgar en mij kan praten via Skype, over Disclosure en het verschil tussen ons aangrenzende universum niet-gewelddadige ETI en de hemelse wezens in ons eigen universum.

Dit onderwerp is nu belangrijker dan ooit.

Liefs,

Terri

Andere Podesta ETI E-mails

Mitchell en Mansfield waren lang niet de enige mensen die contact hadden met John Podesta over buitenaardsen. Bob Fish, een NASA historicus en Apollo Curator voor het USS Hornet Museum, had correspondentie met John Podesta via e-mail over "Fastwalkers," een term die wordt gebruikt door NORAD en takken van de strijdkrachten om ongeïdentificeerde luchtverschijnselen te beschrijven die bewegen en/of van richting veranderen met hoge snelheden ver buiten de mogelijkheden van de momenteel bekende menselijke technologie. Eén e-mail, gedateerd 5 maart 2015, luidt:[iv]

Op 5 Maart, 2015 6:08 PM, "Bob Fish" schreef:

John-

Ik weet dat je het zo druk hebt als de pest, dus ik waardeer het dat je even de tijd neemt om deze e-mail te lezen en in een bestand te zetten voor toekomstig gebruik.

Ik heb Leslie Kean tien dagen geleden gemaild maar nog geen antwoord ontvangen.

Gebaseerd op belangrijke persoonlijke ervaring, kan ik bevestigen dat UFO jagers op de verkeerde plaatsen zoeken.

Willekeurige persoonlijke waarnemingen, vage fotografen, en graancirkels zullen nooit het bestaan van iets "bewijzen", vooral omdat UFO verschijningen voor mensen van voorbijgaande aard zijn en enigszins gerelateerd aan de gemoedstoestand van de waarnemer.

Wat verzameld en publiekelijk verspreid moet worden zijn harde wetenschappelijke gegevens, verzameld met instrumenten waarvan bekend is dat ze nauwkeurig en betrouwbaar zijn.

In de VS bestaat deze informatie al vele jaren en is zij nog steeds beschikbaar, als men weet "waar men moet zoeken" en "waar men naar moet zoeken".

Radargegevens en warmtebeeldgegevens zijn een goed begin, vooral als men de vluchtomhullende en manoeuvreereigenschappen van een UFO kent.

Als/wanneer je geïnteresseerd bent in meer specifieke informatie (programmanamen) neem dan gerust contact met me op via e-mail om een telefoongesprek of ontmoeting af te spreken (ik woon in Noord-Cal maar reis af en toe naar DC voor zakelijke activiteiten)!

Hoewel ik publiekelijk bekend ben door mijn werk met het USS Hornet Museum, is deze communicatie met u volledig PRIVÉ en VERTROUWELIJK en heeft niets te maken met het museum.

Met vriendelijke groet,

Bob Vis

Danville, CA

Hierop schreef John Podesta iets meer dan drie uur later terug: "Dank voor voor de opmerking. Moeilijk voor mij om op dit moment op te volgen, maar ik zal je contactinformatie bewaren."[v]

De volgende dag, op 6 maart 2015, schreef Bob Fish Podesta opnieuw, dit keer met wat meer informatie:[vi]

Van: Bob Fish

Date: Fri, 6 Mar 2015 om 1:17 PM

Subject: Leslie Kean boek - DSP programma

Aan: John Podesta

John-

Stop dit maar in je UFO-bestanden voor toekomstige referentie.

Een van de overheidsprogramma's die harde gegevens verzamelt over ongeïdentificeerde vliegende objecten is het USAF DSP satelliet programma.

Ik kan een beetje inzicht toevoegen aan de geruchten die op het web staan. Hoewel ik nooit rechtstreeks werd ingelicht over de DSP operatie, maakte ik er kennis mee toen de VS zich voorbereidde op Operatie Desert Shield en Desert Storm. Bij gelegenheid lunchte ik met enkelen van hen in de cafetaria van een zeer geheime organisatie in El Segundo, CA. Niemand kon in de cafetaria komen zonder TS/SCI-machtiging, dus dit was geen "lichtgewicht groep van roddelaars." Een van die keren was een lid van die groep erg opgewonden - zei dat men net een Fastwalker hadden opgepikt (ik nam aan diezelfde dag). Hij beschreef hoe het onze atmosfeer was binnengekomen vanuit de "diepe ruimte" (herkomst eigenlijk onbekend, natuurlijk, maar vanaf de achterkant van de satelliet) en op weg naar de aarde rakelings langs de DSP-satelliet was geraasd. Hij ging niet alleen heel snel, maar maakte ook een koerscorrectie (draai) van 30 graden, wat betekent dat hij geen ballistische (vrije val) terugkeerbaan had zoals een meteoriet zou kunnen hebben. Dus, het was onder een soort van controle - hoewel of het "bemand" of gewoon "robotachtig" was is er geen manier om te vertellen.

Hoewel het nu 24 jaar later is, is er een feit dat me doet denken dat de USAF nog steeds informatie verzamelt over deze Fastwalkers. Bij het lezen van de huidige officiële USAF "DSP Fact Sheet" is er deze regel aan het eind: Bovendien hebben onderzoekers van The Aerospace Corporation DSP gebruikt om delen van een gevaar-ondersteunend systeem te ontwikkelen dat de openbare veiligheid in de toekomst zal helpen.

http://www.losangeles.af.mil/library/factsheets/factsheet.asp?id=5323

Ook veel van de informatie op deze site is accuraat, hoewel ik de auteur of zijn bronnen niet ken: http://ufodigest.com/shadowmag/extra/topsecret.html

Ergens in dat USAF programmabureau is voor vele jaren aan Fastwalker gegevens. Als iemand die verzamelt en analyseert, zullen er patronen tevoorschijn komen die informatie geven over de verschillende soorten vliegtuigen en hun bestemmingen, wat de beweringen van ooggetuigen ter plaatse over UFO-activiteit zou staven. Bovendien zou het interessant zijn om de data van deze verschijningen te begrijpen - is er een bepaalde tijd van het jaar dat zij binnenzwermen (wat zou kunnen wijzen op een grondstofontginning) of zou er een correlatie kunnen zijn met belangrijke gebeurtenissen op aarde, (zoals de detonatie van de eerste atoombom bij White Sands in 1945 hoewel geen

DSP's bestonden om enige info over die bepaalde gebeurtenis te verstrekken)?

Met vriendelijke groet,

Bob Vis

Podesta stuurde deze e-mail met de boodschap "FYI" door naar Leslie Kean, onderzoeksjournalist en bekend UFO-onderzoeker die medeoprichter was van de Coalition for Freedom of Information (CFI), die pleitte voor meer openheid van de overheid over informatie over UFO's.

KIJKEN: MYSTERIEUZE VERDWIJNING VAN DE ANASAZI... EEN REPTIELACHTIGE BEDRIEGER... EN DE MODERNE UFO-ALIENS KWESTIE

Zelfs van Tom DeLonge, zanger van de rockband Blink-182, werd ontdekt dat hij John Podesta e-mailde over UFO's en een toen geheim roman-, televisie-, en filmproject. De eerste e-mail van belang, gedateerd 10-26-2015, luidt:[vii]

Van: t.delonge@me.com

Aan: john.podesta@gmail.com

Datum: 2015-10-26 23:13

Subject: Belangrijke zaken-.

Hoi John...

Tom DeLonge hier, Degene die je nog niet zo lang geleden interviewde voor die speciale documentaire.

Er zit schot in het project. De romans, films en non-fictie werken, bloeien, en zijn klaar. Had net een eerste ontmoeting met Spielberg's Chief Operating Officer bij DreamWorks. Meer ontmoetingen staan nu op het programma.

Ik zou graag twee zeer "belangrijke" mensen mee willen nemen om u te ontmoeten in DC. Ik denk dat u ze erg interessant zult vinden, omdat ze de leiding hadden over ons gevoelige onderwerp. Beiden hadden de leiding over de meest kwetsbare divisies, in verband met geheime wetenschap en DOD-onderwerpen. Met andere woorden, dit zijn A-niveau ambtenaren. Onze tijd waard, en ook de investering om ze helemaal naar jou te brengen. Ik heb maar 2 uur van je nodig.

Gewoon op zoek naar een informeel, en privé gesprek in persoon.

-Hier zijn wat foto's van het materiaal dat ik gebruik als ik Studio Partners ontmoet.

Het beste,

Tom DeLonge

TOM DELONGE | OPRICHTER

TOM@TOTHESTARSINC.COM | (760) 518-7801 | TO THE STARS MEDIA

SAN DIEGO 1053 S Coast Hwy 101 Encinitas, CA 92024

In een tweede e-mail aan John Podesta over generaal-majoor McCasland, de commandant van het Air Force Research Laboratory op Wright-Patterson Air Force Base in Ohio, schreef DeLonge:[viii]

Van: t.delonge@me.com

Aan: john.podesta@gmail.com

Datum: 2016-01-25 16:04

Subject: Generaal McCasland

Hij zei dat hij een "scepticus" is, maar dat is hij niet. Ik werk al vier maanden met hem samen. Ik heb hem net een paar weken geleden een vier uur durende presentatie over het hele project gegeven.

Geloof me, het advies is al gegeven over hoe dit alles te doen. Hij moet het alleen nog hardop zeggen, maar hij is zich er heel erg van bewust, omdat hij de leiding had over al die dingen. Toen Roswell neerstortte, verscheepten ze het naar het laboratorium op Wright Patterson Air Force Base. Generaal McCasland had de leiding over dat laboratorium, tot een paar jaar geleden.

Hij weet niet alleen wat ik probeer te bereiken, hij hielp ook mijn adviesteam samen te stellen. Hij is een zeer belangrijk man.

De beste,

Tom DeLonge

TOM DELONGE OPRICHTER

TOM@TOTHESTARSINC.COM | (760) 518-7801 | TO THE STARS MEDIA

SAN DIEGO 1053 S Coast Hwy 101 Encinitas, CA 92024

Gebaseerd op deze aanvullende e-mails, inclusief vele andere die niet in deze serie zijn opgenomen, lijkt het erop dat het onderwerp UFO's en officiële onthullingen net zo veel besproken wordt in hogere, hechte kringen als onder de rest van ons. Het enige echte verschil is hoe wij allen individueel kiezen om het fenomeen te interpreteren.

VOLGEN DEEL: Bovennatuurlijk onderzoek in de Buiten Ruimte

Eindnoten:

[i] 1 Corinthians 15:39–40 (KJV).

[ii] For an excellent examination into the ancient Near-Eastern idea of celestial flesh, check out the Naked Bible Podcast episode 88, hosted by biblical scholar and ancient languages expert Dr. Michael Heiser, here: http://www.nakedbiblepodcast.com/naked-bible-88-what-is-the-spiritual-body-paul-talks-about-in-1-cor-15/ or for the transcript, here: https://www.nakedbiblepodcast.com/wp-content/uploads/2016/02/Transcript-88-Spiritual-Body.pdf.

[iii] https://wikileaks.org/podesta-emails/emailid/33713.

[iv] https://wikileaks.org/podesta-emails/emailid/18724.

[v] Ibid.

[vi] https://www.wikileaks.org/podesta-emails/emailid/30433.

[vii] https://wikileaks.org/podesta-emails/emailid/2125.

[viii] https://wikileaks.org/podesta-emails/emailid/3099.

Bron: THE COMING GREAT DELUSION—PART 14: ETI’s Celestials Compared with Biblical Celestials » SkyWatchTV