www.wimjongman.nl

(homepagina)


Het komende Grote Waanidee - Deel 12: Meer over Podesta's gelekte e-mails met betrekking tot ETI

14 november 2021 door SkyWatch Editor

()

Deel 0 - Deel 1 - Deel 2 - Deel 3 - Deel 5 - Deel 6 - Deel 7 - Deel 8 - Deel 9 - Deel 10 - Deel 11
Deel 12 - Deel 13 - Deel 14 - Deel 15 - Deel 16 - Deel 17 - Deel 18 - Deel 19 - Deel 20 - Deel 21
Deel 22 - Deel 23 - Deel 24

Aan de oppervlakte lijkt het erop dat officiële openbaarmaking van UFO-documenten en kennis geen slechte zaak zou zijn. Echter, als officiële onthulling ooit wordt bereikt, door welk wereldbeeld zal het dan worden gefilterd? Hoogstwaarschijnlijk zal het worden geïnterpreteerd door het wereldbeeld van degene die het dichtst bij en het meest invloedrijk zijn binnen de onthullingsbeweging zelf. Er zou een dag kunnen komen waarop de regering haar burgers van informatie voorziet, maar de interpretatie van die informatie is iets anders. Als er bijvoorbeeld microbieel leven wordt gevonden op het oppervlak van Mars, zou een christen dit kunnen interpreteren als een teken dat Gods schepping uitgebreider is dan eerst werd gedacht. Maar een gelovige in de Oude Astronautentheorie zou dit kunnen interpreteren als bewijs dat het leven op Aarde afkomstig is uit de ruimte, en dan met name van buitenaardse wezens die van een andere planeet afkomstig zijn. Deze twee interpretaties zijn volledig tegengesteld aan elkaar, maar zijn toch gebaseerd op dezelfde feiten.

Eerlijk gezegd is het feitelijke bewijs op zich nooit zo invloedrijk voor de samenleving als de interpretatie van dat bewijs. Mijn persoonlijke overtuiging is dat officiële onthullingen op zichzelf niet zoveel invloed op de samenleving zouden hebben als het wereldbeeld van degene die de feiten voor de rest van de wereld interpreteert. We zullen niet weten wie die mensen zijn tot het zover is; maar op dit moment zijn mensen met connecties met de regering, zoals John Podesta en de mensen met wie hij banden heeft inzake officiële onthulling, de meest waarschijnlijke kandidaten. Daarom kunnen we kijken naar het wereldbeeld van deze mensen om te voorspellen hoe de feiten zouden kunnen worden geïnterpreteerd nadat de officiële bekendmaking heeft plaatsgevonden. Dankzij WikiLeaks kunnen we dit wereldbeeld vrij nauwkeurig peilen door de gelekte e-mails van Podesta te onderzoeken.

Op 25 juni 2014 stuurde Rebecca Hardcastle Wright, die vaak optrad als tussenpersoon tussen Mitchell en Eryn Sepp, deze e-mail van Mitchell voor John Podesta door naar Sepp:

*Van:* Rebecca Hardcastle Wright [mailto:rhardcastlewright@gmail.com]

*Sent:* Wednesday, June 25, 2014 8:08 AM

*To:* Sepp, Eryn

*Subject:* Apollo Astronaut, Dr. Edgar Mitchell's, Verzoek om een ontmoeting om openbaarmaking te bespreken

*Re: Apollo Astronaut, Dr. Edgar Mitchell's, Verzoek om Vergadering om Disclosure te bespreken*

Beste John Podesta:

Nu we de laatste helft van 2014 ingaan, wordt de behoefte aan buitenaardse openbaarmaking groter. Dank u voor uw vriendelijke overweging en reactie op mijn e-mail.

Dit weekend van 4 juli zal ik een ontmoeting hebben met President Obama's vriend, Ambassadeur Hamamoto, op de Amerikaanse Missie in Genève tijdens hun viering van Onafhankelijkheidsdag. Terwijl ik in Genève ben zal ik ook spreken voor de VN en het Europees Ruimteagentschap over waarom we verder moeten gaan met openbaarmaking en specifieke programma's zoals bemande maanmissies, aangezien sommige wetenschappers en anderen oproepen tot kolonisatie van de maan vanwege wat zij waarnemen wat er op Aarde gebeurt.

John, met deze e-mail vraag ik om een gesprek met jou en president Obama over de volgende stappen in buitenaardse openbaarmaking ten behoeve van ons land en onze planeet.

Vijftig jaar geleden overtuigden Battelle, Brookings en RAND studies over UFO's de regering om kennis over de buitenaardse aanwezigheid te onttrekken aan de burgers van ons land. Deze organisaties adviseerden met hun beste informatie. Tegenwoordig is echter veel, zo niet het meeste, van de door hen onderzochte buitenaardse werkelijkheid bekend bij onze burgers. De daaruit voortvloeiende strategieën en het beleid van deze organisaties van 50 jaar geleden zijn niet langer geloofwaardig of nuttig.

Vijf decennia van UFO-informatie hebben het publieke bewustzijn van een buitenaardse aanwezigheid dramatisch veranderd. En toch opereert onze regering nog steeds vanuit verouderde overtuigingen en beleid. Deze zijn schadelijk voor het vertrouwen in overheidstransparantie, wetenschap, religie, en verantwoordelijke burgers die de volgende stap in ruimtevaart en onderzoek van ons land omarmen.

Drie kwesties van openbaarmaking zijn prominent: 1) duurzaamheid van de planeet via de volgende generatie energieën zoals nulpuntsenergie, 2) galactische reizen en onderzoek ondernomen als een geavanceerde soort die zich bewust is van de buitenaardse aanwezigheid, niet als onwetende ontdekkingsreizigers die terugvallen op kolonialisme en vernietiging en 3) het voorbeeld van een zelfverzekerde, betrokken regering die respectvol de wijsheid en het intellect van haar burgers in acht neemt terwijl we de ruimte in gaan.

Met respect ontvang ik uw reactie op mijn verzoek om een gesprek over openbaarmaking.

[Afbeelding: Afbeelding verwijderd door afzender].

Met vriendelijke groet,

Edgar D. Mitchell, ScD

Chief Science Officer & Oprichter, Quantrek

Apollo 14 astronaut

6e man die op de maan liep

cc:

Rebecca Hardcastle Wright, PhD

Vertegenwoordiger Washington DC, Quantrek

301-915-4660

Waarop Sepp antwoordde:

Op Fri, Jul 18, 204 at 12:42 PM, Sepp, Eryn wrote:

Ontvangen. Dank je, Rebecca. Sorry voor de vertraging, het is een zware maand geweest.

John zou deze vergadering waarschijnlijk eerst alleen doen voordat hij de voorzitter erbij betrekt, dus laat ik hem vragen of hij dit in augustus kan doen. Hij is in de stad van 11 tot 22 augustus. Is Dr. Mitchell van plan dan in de stad te zijn?

Dank u,

Eryn

Eryn M. Sepp

Speciaal assistent van de adviseur van de president

202-456-1404

Eryn_M_Sepp@who.eop.gov

Waarop Wright antwoordde:

Van: rhardcastlewright@gmail.com

Aan: Eryn_M_Sepp@who.eop.gov, john.podesta@gmail.com

Datum: 2014-07-29 13:53

Betreft: Re: Apollo Astronaut, Dr. Edgar Mitchell's, Verzoek om Ontmoeting om Disclosure te bespreken

Beste Eryn:

Dr. Mitchell is beschikbaar voor een ontmoeting met John Podesta in de week van 11 augustus, maar zal niet in staat zijn om naar DC te komen.

Hij zou graag willen dat ik de vergadering bijwoon en dat we hem dan via skype doorverbinden.

Bedankt om me terug te bellen met een datum en tijd.

Mijn telefoon is 301-915-4660.

Met vriendelijke groet,

Rebecca

*Rebecca Hardcastle Wright, PhD*

Oprichtster, Instituut van Exoconsciousness

*Bridging Extraterrestrial Experience and Consciousness Science*

*Mobiel*: 301-915-4660 *Skype*: rebecca.hardcastle.wright

*WEBSITE* http://www.exoconsciousness.com/home.html

*BLOG* http://rebeccahardcastlewright.com/

*FACEBOOK* https://www.facebook.com/exoconsciousness

TWITTER* https://twitter.com/Exoconscious

*LINKEDIN* https://www.linkedin.com/in/exoconsciousness

*GOOGLE+ * https://plus.google.com/+RebeccaHardcastleWright/posts

*YOUTUBE* https://www.youtube.com/channel/UCiKhXXXp5NPLei0PLeZH7QA

Volgens deze uitwisseling lijkt er geen ontmoeting, althans niet in persoon, te hebben plaatsgevonden.[i] Dit werd later door Rebecca Hardcastle Wright zelf bevestigd op haar eigen website.[ii] In dit geval is de interessantere kwestie echter niet de ontmoeting zelf, maar het potentieel voor een ontmoeting.

Hoewel niet kan worden bewezen dat er daadwerkelijk een ontmoeting heeft plaatsgevonden, lijkt het erop dat John Podesta wel degelijk belangstelling had voor een ontmoeting met Mitchell en Mansfield, maar daar niet toe in staat was vanwege een roosterconflict. Dit toont aan, althans in de geest van Podesta, dat dit niet zomaar een paar willekeurige, gekke mensen waren die hem uit het niets e-mailden. Dit waren mensen met wie Podesta een voordeel zag in een ontmoeting. Het onderwerp van de ontmoeting was geen mysterie voor Podesta, aangezien Mitchell in de eerste e-mail volledig beschreef wat hij van plan was te bespreken. Daarom lijkt het waarschijnlijk dat Mitchell, Mansfield en Podesta dezelfde opvattingen hadden, zodat de ontmoeting zelfs maar tot de mogelijkheden behoorde, zelfs tot het punt van het vaststellen van data en een locatie. Het lijkt er zelfs op dat er het jaar daarop nog steeds werd gecorrespondeerd over het organiseren van mogelijke ontmoetingen. Hier is een e-mail van Terri Mansfield namens Mitchell aan John Podesta en Eryn Sepp van 16 januari 2015:[iii]

From:terribillionairs@aol.com

Aan: john.podesta@gmail.com

CC: eryn_m_sepp@who.eop.gov, eryn.sepp@gmail.com

Datum: 2015-01-16 13:38

Onderwerp: e-mail voor John Podesta strategie (℅ Eryn) van Edgar Mitchell

Beste John,

Bij het vernemen dat je volgende maand de regering verlaat om met Hillary Clinton te werken, schrijf ik om voor te stellen dat Hillary met president Obama praat nadat Terri Mansfield en ik met jou hebben gesproken over Zero Point Energy en Disclosure.

Met vriendelijke groet,

Edgar

Edgar D. Mitchell, ScD

Chief Science Officer & Oprichter, Quantrek

Apollo 14 astronaut

6e man die op de maan liep

Hier is er nog een van 07-10-2015:[iv]

From:terribillionairs@aol.com

Aan: esepp@equitablegrowth.org

CC: john.podesta@gmail.com

Datum: 2015-07-10 23:21

Subject: FW: e-mail voor John Podesta (Eryn) van Edgar Mitchell re Skype

Knuffels Eryn,

Ik heb je vandaag vrijdag gebeld en een spraakbericht achtergelaten.

Namens Dr. Mitchell zou ik graag ons Skype gesprek met John willen opzetten wanneer het hem uitkomt om de openbaarmaking te bespreken.

Dank je om me data en tijden te laten weten wanneer hij beschikbaar is.

Graag gedaan,

Terri

Terri Donovan Mansfield

602-885-9058 | terribillionairs@aol.com

Dit is interessant, hoewel een beetje van de context verloren is gegaan. Door te zeggen, "Bedankt om me data en tijdstippen te laten weten wanneer hij beschikbaar is," kunnen we niet zeker zijn of dit betekent dat data en tijdstippen reeds vaststonden, of dat het een bedankje vooraf is in de veronderstelling dat data en tijdstippen in de nabije toekomst zouden worden toegestuurd. Als we echter een e-mail van een paar weken daarvoor bekijken, zien we dat daarin staat: "Bedankt dat je me drie data en tijden hebt gegeven waarop je beschikbaar bent om met Terri Mansfield en mij te skypen over openbaarmaking en ETI." Binnen deze context, leent het bewijs dat data en tijden voor een ontmoeting via Skype reeds waren verzonden. Natuurlijk kan dit, net als de vorige, een verondersteld bedankje zijn. Echter, het feit dat er drie data worden genoemd lijkt vreemd specifiek voor iets dat slechts wordt verondersteld. Nog schokkender dan dit is de inhoud van de rest van de e-mail:

Van: Terri D. Mansfield [ mailto:terribillionairs@aol.com]

Verzonden: donderdag 11 juni 2015 5:31 AM

Naar: john.podesta@gmail.com

Cc: esepp@equitablegrowth.org; eryn.sepp@gmail.com

Onderwerp: e-mail voor John Podesta (Eryn) van Edgar Mitchell over Skype

Beste John,

In aanhoudende verzoeken voor ons Skype gesprek om Disclosure te bespreken en het verschil tussen ons aangrenzende universum geweldloze gehoorzame ETI en de hemelse wezens van dit universum, en omdat Hillary en Bill Clinton intimi waren van Laurance Rockefeller die een fervente interesse had in ETI, wijs ik je op Scott Jones, PhD.

In Scott's boek Voices From the Cosmos beschrijft hij zichzelf als een tachtigjarige in volle karmische afrekening na 30 jaar in het leger, voor de helft in gevechtswapens en voor de andere helft in de inlichtingendienst.

Hij verwijst naar u in zijn ETI zaak, evenals naar de katholieke kerk.

Openbaarmaking is nu topprioriteit voor ETI zelf, ter bescherming van de mensen.

Ik dank u mij 3 data en tijden te willen geven waarop u beschikbaar bent om met Terri Mansfield en mij te Skypen over Disclosure en ETI.

Met vriendelijke groet,

Edgar

Edgar D. Mitchell, ScD

Apollo 14 astronaut

6e man die op de Maan liep

Nulpunt Energie Adviseur

PS Mijn toespraak in deze 5+ minuten durende video over het belang van Openbaarmaking kan u helpen onze wens om met u te spreken te begrijpen.

VideoThis Former NASA Astronaut Shares Details About UFO Cover-Ups [Video] - Inquisitr

PPS Ik ben nu Zero Point Energy consultant voor twee organisaties die gespecialiseerd zijn in z.p.e.

Hoewel hieruit blijkt dat data en tijdstippen werden doorgegeven door Podesta/Sepp, is het nog steeds onduidelijk of een daadwerkelijke ontmoeting, hetzij online of in persoon, ooit heeft plaatsgevonden. Aan het eind van de e-mail stuurde Mitchell een videoclip uit de documentairefilm The Phoenix Lights, We Are Not Alone, waarin hijzelf spreekt over het belang van openbaarmaking. Het lijkt erop dat Mitchell het stuurt als een poging om John Podesta verder te overtuigen om hem te ontmoeten, wat een bewijs zou kunnen zijn dat een ontmoeting nog niet had plaatsgevonden.

KIJKEN: MYSTERIEUZE VERDWIJNING VAN DE ANASAZI... EEN REPTIELACHTIGE BEDRIEGER... EN DE MODERNE UFO-ALIENS KWESTIE

Ook, interessanter dan mogelijke ontmoetingen, krijgen we een inkijkje in Mitchell's theologie betreffende ETI. Uit de e-mail leren we een paar beschrijvingen van de ETI zelf:

1. Ze komen van een aangrenzend universum in plaats van een andere planeet.
2. Ze zijn geweldloos, hoewel deze term niet wordt gedefinieerd (geweldloos ten opzichte van wat of wie?).
3. Zij zijn gehoorzaam - maar ook dit is niet gedefinieerd (gehoorzaam ten opzichte van welke autoriteit?).
4. Zij zijn anders dan de "celestials van dit universum".

We leren ook dat openbaarmaking voor ETI zelf een topprioriteit is ter bescherming van de mensen. Maar uit deze e-mail alleen al blijkt dat het een compleet raadsel is wat dit betekent.

Om Mitchell's opvattingen over ETI en officiële onthulling verder te onderzoeken, kunnen we kijken naar een e-mail van Terri Mansfield, die dezelfde opvattingen lijkt te hebben als Mitchell. Houd in gedachten dat tenzij het slechts een zeer specifiek bedankje vooraf was, uit de laatste e-mail van 11 juni 2015, Mitchell aangeeft dat Podesta/Sepp hem drie mogelijke data stuurde voor een Skype-gesprek tussen Podesta, Mitchell, en Mansfield om hun overtuigingen over openbaarmaking te bespreken. De e-mail die we hierna gaan bekijken werd een paar maanden daarvoor verstuurd, op 1 oktober 2014. Dit is belangrijk om op te merken, omdat het laat zien, na alles wat Mansfield in deze volgende e-mail verklaarde, dat John Podesta nog steeds geïnteresseerd genoeg kan zijn geweest in een Skype-gesprek om drie mogelijke data en tijden te sturen. Kortom, wat Mansfield in 2014 stuurde, heeft Podesta niet afgeschrikt of hem Mitchell en Mansfield als gekken doen beschouwen. Hij ontving deze e-mail en, als er inderdaad data en tijden werden gestuurd, was hij op zijn minst genoeg geïntrigeerd om de zaak verder te willen bespreken. Dit helpt ons te laten zien wat Podesta zelf zou kunnen geloven over ETI en de rol van officiële openbaarmaking in de toekomst:[v]

Van: terribillionairs@aol.com

Aan: john.podesta@gmail.com, eryn_m_sepp@who.eop.gov, eryn.sepp@gmail.com

Datum: 2014-10-01 09:35

Subject: e-mail voor John Podesta (℅ Eryn Sepp) van Apollo 14 astronaut Edgar Mitchell met verzoek om ontmoeting

RE: Apollo 14 Astronaut Edgar Mitchell verzoekt om ontmoeting met John Podesta om de openbaarmaking te bespreken.

Knuffels Eryn,

Dr. Edgar Mitchell vraagt dat ik schrijf naar Mr. Podesta en u verzoekend om zijn ontmoeting in Washington, DC met John om Disclosure en nulpuntenergie te bespreken.

Zoals John weet, hebben meer dan 20 landen, inclusief het Vaticaan, top geheime documenten vrijgegeven waarin buitenaardse incidenten op Aarde gedurende vele jaren worden besproken. De VS heeft nog NIET deelgenomen aan dergelijke openbaarmaking.

De bijeenkomst met Dr. Mitchell zal worden bijgewoond door de volgende personen:

Mr. Dan Hill, katholiek filantroop

Dr. Michael Mansfield, katholiek gepensioneerd luchtmacht kolonel

Mevrouw Terri Mansfield, Katholiek consulent die Dr. Rebecca Wright vervangt voor Dr. Mitchell in deze zaak.

Vanwege zijn eigen achtergrond als katholiek, vinden wij het noodzakelijk dat John op de hoogte is van de belangstelling van het Vaticaan voor ETI, buitenaardse intelligentie, en voor duurzaamheid op onze planeet.

Het Vaticaan heeft wereldwijd seminars georganiseerd over de gevolgen van interactie tussen mensen en ETI, en hoe dit religie en bewustzijn zal beïnvloeden.

Het observatorium van het Vaticaan bevindt zich hier in Arizona, en zijn top-astronomen, waaronder pater Jose Funes en broeder Guy Consolmagno, die paus Franciscus hebben ontmoet, deze hebben openlijk verklaard dat Gods schepping heel goed ANDER intelligent leven zou kunnen omvatten, en dat zou betekenen dat zij onze "broeders" zijn.

Wij werken met specifieke ETI uit een aangrenzend universum. Zij zijn geweldloos en in volledige gehoorzaamheid aan God.

De verbinding van onze ETI's met nulpuntsenergie is duidelijk in die zin dat hun doel is om Edgars internationale Quantrek wetenschapsteam te begeleiden bij het toepassen van hun nulpuntsenergie-onderzoek voor de mensheid, om af te stappen van het gebruik van fossiele brandstoffen die zo schadelijk zijn voor onze fragiele planeet. De wetenschapsintuïtieve van Quantrek, Dr. Suzanne Mendelssohn, ook een praktiserend Katholiek, adviseert het Quantrek team over de specifieke Tau neutrino die de basis is voor nulpunt energie, iets wat CERN wetenschappers zijn begonnen te bestuderen, evenals wetenschappers over de hele planeet.

Vanwege de recente demonstraties over het overweldigende probleem van de klimaatverandering, en de bezorgdheid van president Obama zelf, vinden wij dat de timing perfect is om John te ontmoeten en een plan uit te stippelen met betrekking tot Disclosure en nulpunt-energie.

Na een ontmoeting met Pamela Hamamoto, Amerikaans Ambassadeur, bij de VN Missie in Geneve op 4 juli, kondigde Edgar aan naar de Zwitserse media dat hij van plan is om op 100 jarige leeftijd, over 16 jaar, terug te keren naar de maan met een ruimteschip aangedreven door nulpuntsenergie.

Bedankt dat je ons 3 mogelijke data en tijden voor onze ontmoeting met John wilt laten weten, zodat we de reislogistiek kunnen voorbereiden.

Liefs,

Terri

Terri Donovan Mansfield

Directeur: Quantrek ETI (Buitenaardse Intelligentie) Vredes Task Force,

Edgar D. Mitchell, ScD | Science Officer & Oprichter

602.885.9058 | terribillionairs@aol.com

Namens:

Edgar D. Mitchell, ScD

Hoofd Wetenschap & Oprichter, Quantrek

Apollo 14 astronaut

6e man die op de maan liep

Degenen die bekend zijn met onze boeken, Petrus Romanus, Exo-Vaticana, en Path of the Immortals, en ook met mijn werk samen met Josh Peck, waarin ik verschillende aandachtspunten betreffende CERN bespreek in Abaddon Ascending, zullen waarschijnlijk bepaalde elementen van deze e-mail herkennen. We zien de interesse van het Vaticaan en de Katholieke invloed over de ETI onthullings kwestie. We zien ook meer details gepland voor een bijeenkomst met verschillende katholieke aanwezigen. Interessant genoeg wordt er zelfs gesproken over het Observatorium van het Vaticaan (waarover geschreven wordt in Exo-Vaticana) in Arizona, samen met Jose Funes, Guy Consolmagno, en Paus Franciscus. Het idee van ander intelligent leven in het universum dat bestaat als onze "broeders" is ook een punt dat hier wordt gemaakt.

Na dit alles laat Mansfield, namens Mitchell, een bom vallen. Zij verklaart duidelijk en direct dat zij "werken met specifieke ETI uit een aangrenzend universum."[vi] Zij verklaart ook dat deze ETI "geweldloos zijn en in volledige gehoorzaamheid aan God." De eerste vraag die in je opkomt is natuurlijk, welke god?

Mansfield beschrijft verder een verband tussen ETI en nulpuntsenergie. Zij geloofde dat de ETI Mitchell's inspanningen met Quantrek leidde om Nulpunt Energie naar de mensheid te brengen, waardoor onze afhankelijkheid van fossiele brandstoffen zou verdwijnen, die, volgens Mansfield (en blijkbaar ook de ETI), onze kwetsbare planeet aan het vernietigen is. Vreemd genoeg wordt zelfs CERN en de Tau neutrino's verband met nulpunt energie vermeld. Opnieuw wordt er verwezen naar "3 mogelijke data en tijden" voor hun bijeenkomst. Maar, zoals bij de anderen, is het onduidelijk of dit een verondersteld bedankje is of een bedankje gebaseerd op een gebeurtenis in het verleden.

In elk geval toont het aan dat iemand die deze overtuigingen deelt in een positie verkeert, of tenminste toegang heeft tot een persoon in een positie, om de onthullingen van ETI's in deze richting te interpreteren: Mensen vernietigen de planeet, ETI's zijn hier om ons te helpen, ETI's zijn gehoorzaam aan God, ETI's zijn onze broeders, en de regering moet zich bemoeien met de vraag hoe dit alles aan het grote publiek moet worden uitgelegd. Of Podesta zich al dan niet in deze overtuigingen kon vinden, doet niet ter zake. Het feit is dat Mansfield en Mitchell directe toegang hadden, althans voor een tijdje, tot een hooggeplaatst persoon in het Witte Huis die aandrong op officiële onthulling van het UFO-fenomeen. Dit helpt ons te laten zien hoe officiële onthulling zou kunnen worden geïnterpreteerd als het vandaag zou gebeuren.

VOLGEND DEEL: Hiërarchie en Classificatie van Buitenaardsen en Geesten

Eindnoten

[i] The exchange can be read on WikiLeaks here: https://wikileaks.org/podesta-emails/emailid/15052.

[ii] http://rebeccahardcastlewright.com/2016/10/18/wikileaked-was-edgar-mitchell-planning-to-meet-with-podesta-then-obama/.

[iii] https://wikileaks.org/podesta-emails/emailid/58918.

[iv] https://wikileaks.org/podesta-emails/emailid/6983.

[v] https://wikileaks.org/podesta-emails/emailid/12127.

[vi] The word “contiguous” here seems to refer to what we might think of as “parallel” or “higher,” such as regarding a parallel universe or higher dimension.

Bron: THE COMING GREAT DELUSION—PART 12: More On Podesta’s Leaked Emails Concerning ETI » SkyWatchTV