www.wimjongman.nl

(homepagina)


IS HET VATICAAN VERBONDEN MET DE KOMENDE GROTE MISLEIDING? - DEEL 14: ETI's Hemelingen vergeleken met Bijbelse Hemelingen

19 september 2023 door SkyWatch Editor

()

Deel 1 - Deel 2 - Deel 3 - Deel 4 - Deel 5 - Deel 6 - Deel 7 - Deel 8 - Deel 9 - Deel 10 - Deel 11
Deel 12 - Deel 13

Het lijkt erop dat ETI toegeeft aan enige weerstand van celestialen. Hier is een e-mail van Terri Mansfield namens Edgar Mitchell (foto boven) waarin een verschil tussen deze twee groepen wordt verklaard:

From:terribillionairs@aol.com

Aan: john.podesta@gmail.com

CC: eryn.sepp@gmail.com

Datum: 2015-04-30 18:13

Onderwerp: e-mail voor John Podesta re gesprek met Edgar Mitchell cc: Eryn

Knuffels John,

Ik schrijf namens Dr. Mitchell om je te verzoeken z.s.m. via Skype met hem te praten over Disclosure en het verschil tussen hemellichamen in ons eigen zonnestelsel en hun terughoudendheid door die uit het niet-gewelddadige aangrenzende universum.

Edgar heeft Quantrek onlangs gesloten om gezondheidsredenen. Zijn gesprek met jou, John, is van groot belang gezien het alternatief dat jij je niet bewust bent van deze belangrijke verschillen die ofwel intergalactische oorlogsvoering ofwel vrede inluiden.

Het is ook noodzakelijk dat je na je gesprek met Edgar via Skype rechtstreeks met president Obama spreekt over hetzelfde onderwerp, terwijl de president nog in functie is.

John, Edgar heeft in het verleden Amerikaanse presidenten geraadpleegd over bewustzijnskwesties en heeft twee keer de Algemene Vergadering van de VN toegesproken. Hij heeft geen behoefte aan een persoonlijke ervaring, hij wil alleen dienen.

Dank jou en Eryn dat jullie me data en tijden laten weten waarop jullie beschikbaar zijn, zodat ik dat aan Edgar kan doorgeven.

Liefs,

Terri

Terri Donovan Mansfield

ETI (Buitenaardse Intelligentie) Directeur Peace Task Force

602.885.9058 | terribillionairs@aol.com

Namens:

Edgar D. Mitchell, ScD

Apollo 14 astronaut

6e man die op de maan liep

Het exacte onderscheid tussen ETI en hemelingen is nog steeds onduidelijk. In een eerdere e-mail werd gezegd dat hemellichamen in ons universum bestaan. De context van deze e-mail beperkt hen tot het bestaan in ons zonnestelsel. Daarna wordt het onderwerp verlaten om opnieuw te vragen om een ontmoeting namens Mitchell.

In feite is de keuze van het woord "hemelingen" om deze schijnbaar ongehoorzame, lager geplaatste, fysieke wezens te beschrijven interessant. Volgens de Bijbel zijn hemelingen iets heel anders:[i]

39 Al het vlees is niet hetzelfde vlees; maar er is een soort vlees van mensen, een ander soort vlees van beesten, een ander soort vlees van vissen, en een ander soort vlees van vogels.

40 Er zijn ook hemellichamen en aardse lichamen; maar de heerlijkheid van de hemellichamen is de ene, en de heerlijkheid van de aardse is een andere.

Gebaseerd op de context van de passage, worden deze hemelingen beschouwd als verschillend van aardse lichamen. Een hemeling, waarvan we in onze moderne taal zouden kunnen zeggen dat het "engelachtig" is, was in het oude Nabije Oosten verbonden met de sterren.[ii] De manier waarop we hier tegenwoordig over zouden denken is dat een "hemeling" spiritueel van aard is. Het is anders dan een fysieke entiteit zoals een dier, mens of grijs buitenaards wezen van Zeta Reticuli. Daarom zou een engel, of die nu goed of kwaadaardig is, volgens de bijbelse beschrijving als "hemels" worden beschouwd.

Als we dit verder uitbreiden, zouden de ETI zelf, door hun eigen beschrijvingen van "extra-universeel" te zijn, volgens bijbelse normen als "hemels" worden beschouwd. Dit is belangrijk om op te merken als zij werkelijk beweren gehoorzaam te zijn aan de God van de Bijbel. Toch lijken deze wezens Mansfield en Mitchell te hebben verteld dat de "hemelwezens" eigenlijk de slechteriken zijn en niets meer zijn dan fysieke wezens die beperkt zijn tot ons universum, mogelijk zelfs beperkt tot ons zonnestelsel. Het is een volledig tegenovergesteld idee van dat van de Bijbel over deze entiteiten. Als ETI de waarheid zou vertellen, zouden ze moeten uitleggen hoe ze de Bijbelse definitie (dezelfde Bijbel die God beschrijft, waarvan ze beweren dat ze hem gehoorzamen) kunnen tegenspreken. Als ETI liegt, geven ze de ware hemelingen (de werkelijk gehoorzame engelen van God die in de Bijbel worden beschreven) een slechte naam. Hoe dan ook, het lijkt er niet op dat het verhaal dat door ETI wordt verteld, stand houdt.

Wanhoop voor een ontmoeting ontstaat

Afgezien van de verklaring over hemelse wezens, lijkt de vorige e-mail een beetje meer wanhoop uit te stralen dan de andere over een ontmoeting. Als dit waar is, zou dit erop wijzen dat er nog geen ontmoeting heeft plaatsgevonden. Misschien besloot Podesta zijn aanbod voor een Skype-ontmoeting in te trekken nadat hij had vernomen wat Mitchell en Mansfield geloofden over officiële openbaarmaking. Misschien ook niet.

Tot slot, waaruit een soortgelijke wanhoop blijkt:[iii]

From:terribillionairs@aol.com

Aan: eryn.sepp@gmail.com, esepp@equitablegrowth.org

CC: john.podesta@gmail.com

Datum: 2015-05-19 23:36

Onderwerp: Eryn FW: e-mail voor John Podesta re gesprek met Edgar Mitchell cc: Eryn

Knuffels Eryn,

Ik heb je gebeld en een voicemail ingesproken op dinsdag 19 mei.

Laat me alsjeblieft zo snel mogelijk weten wanneer John met Edgar en mij kan praten via Skype, over Disclosure en het verschil tussen onze niet-gewelddadige ETI in het aangrenzende universum en de hemelingen in ons eigen universum.

Dit onderwerp is nu belangrijker dan ooit.

Liefs,

Terri

Andere Podesta ETI e-mails

Mitchell en Mansfield waren lang niet de enige mensen die contact opnamen met John Podesta over buitenaardsen. Bob Fish, een NASA historicus en Apollo Curator voor het USS Hornet Museum, correspondeerde via e-mail met John Podesta over "Fastwalkers", een term die gebruikt wordt door NORAD en strijdkrachten om ongeïdentificeerde luchtverschijnselen te beschrijven die zich verplaatsen en/of van richting veranderen met hoge snelheden ver voorbij de mogelijkheden van de op dit moment bekende menselijke technologie. Eén e-mail, gedateerd 5 maart 2015, luidt:[iv]

On Mar 5, 2015 6:08 PM, "Bob Fish" wrote:

John-

Ik weet dat je het ontzettend druk hebt, dus ik waardeer het dat je even de tijd neemt om deze e-mail te lezen en in een bestand op te slaan voor toekomstig gebruik.

Ik heb Leslie Kean tien dagen geleden een e-mail gestuurd, maar ik heb nog geen antwoord ontvangen.

Op basis van aanzienlijke persoonlijke ervaring kan ik bevestigen dat UFO-jagers op de verkeerde plaatsen zoeken.

Willekeurige persoonlijke waarnemingen, vage fotografen en graancirkels zullen nooit het bestaan van iets "bewijzen", vooral omdat UFO-verschijningen voor mensen van voorbijgaande aard zijn en enigszins samenhangen met de gemoedstoestand van de waarnemer.

Wat verzameld en publiekelijk verspreid moet worden zijn harde wetenschappelijke gegevens die verzameld zijn met instrumenten waarvan bekend is dat ze accuraat en betrouwbaar zijn.

In de VS bestaat deze informatie al vele jaren en is vandaag de dag nog steeds beschikbaar, als je weet "waar je moet zoeken" en "waar je naar moet zoeken".

Radargegevens en warmtebeeldgegevens zijn een goed begin, vooral als men de vluchtomhullende en manoeuvreereigenschappen van een UFO kent.

Als je geïnteresseerd bent in meer specifieke informatie (programmanamen), neem dan gerust per e-mail contact met me op om een telefoongesprek of ontmoeting te regelen (ik woon in het noorden van Cal, maar reis af en toe naar DC voor zakelijke activiteiten)!

Hoewel ik publiekelijk bekend ben door mijn werk met het USS Hornet Museum, is deze communicatie met u volledig PRIVE en VERTROUWELIJK en heeft niets te maken met het museum.

Met vriendelijke groet,

Bob Vis

Danville, CA

Hierop schreef John Podesta iets meer dan drie uur later terug: "Thx for the note. Moeilijk voor mij om op dit moment op te volgen, maar ik zal je contactgegevens bewaren."[v]

De volgende dag, op 6 maart 2015, schreef Bob Fish Podesta opnieuw, dit keer met wat meer informatie:[vi]

Van: Bob Fish

Datum: Vr, 6 Mar 2015 om 1:17 PM

Betreft: Leslie Kean boek - DSP programma

Aan: John Podesta

John-

Stop dit in je UFO-bestanden voor toekomstige referentie.

Eén van de overheidsprogramma's die harde gegevens verzamelt over ongeïdentificeerde vliegende objecten is het USAF DSP satellietprogramma.

Ik kan een beetje inzicht toevoegen aan de geruchten die op het web zijn gepubliceerd. Hoewel ik nooit volledig op de hoogte was van de DSP-operatie, maakte ik er kennis mee toen de VS zich voorbereidde op Operatie Desert Shield en Desert Storm. Bij gelegenheid lunchte ik met een paar van hen in de kantine van een zeer geheime organisatie in El Segundo, CA. Niemand kon de kantine in zonder TS/SCI-machtiging, dus dit was geen "lichtgewicht groep roddelaars". Een van die keren was een lid van die groep erg opgewonden - hij zei dat ze Fastwalker net hadden opgepikt (ik nam aan diezelfde dag). Hij beschreef hoe het onze atmosfeer binnenkwam vanuit de "diepe ruimte" (de oorsprong was natuurlijk onbekend, maar het kwam van de achterkant van de satelliet) en op weg naar de aarde vlak langs de DSP-satelliet scheerde. Het ging niet alleen heel snel, maar het maakte ook een koerscorrectie (draai) van 30 graden, wat betekent dat het geen ballistische (vrije val) terugkeerbaan had zoals een meteoriet zou kunnen hebben. Het was dus op de een of andere manier onder controle, maar of het "bemand" of gewoon "robotachtig" was, is niet te achterhalen.

Hoewel het nu 24 jaar later is, doet één feit me denken dat de USAF nog steeds informatie verzamelt over deze Fastwalkers. Bij het lezen van de huidige officiële USAF "DSP Fact Sheet" staat deze regel aan het einde: Daarnaast hebben onderzoekers van The Aerospace Corporation DSP gebruikt om delen van een gevarenondersteuningssysteem te ontwikkelen dat de openbare veiligheid in de toekomst zal helpen.

http://www.losangeles.af.mil/library/factsheets/factsheet.asp?id=5323

Veel van de informatie op deze site is ook accuraat, hoewel ik de auteur of zijn bronnen niet ken: http://ufodigest.com/shadowmag/extra/topsecret.html

Ergens binnen dat USAF programmabureau is vele jaren aan Fastwalker data. Als iemand die zou verzamelen en analyseren, dan zouden er patronen tevoorschijn komen die informatie geven over de verschillende soorten vaartuigen en hun bestemmingen, wat een extra bevestiging zou zijn van de beweringen van ooggetuigen over UFO-activiteit. Verder zou het interessant zijn om de data van deze verschijningen te begrijpen - is er een bepaalde tijd van het jaar dat ze rondzwermen (wat zou kunnen duiden op een mijnbouw van hulpbronnen) of zou er een correlatie kunnen zijn met belangrijke gebeurtenissen op aarde (zoals de detonatie van de eerste atoombom op White Sands in 1945, hoewel er geen DSP's bestonden om dit te bevestigen).

DSP's bestonden om enige informatie te verschaffen over die specifieke gebeurtenis)?

Met vriendelijke groet,

Bob Vis

Podesta stuurde deze e-mail met het bericht "FYI" door naar Leslie Kean, onderzoeksjournalist en bekend UFO-onderzoeker die medeoprichter is van de Coalition for Freedom of Information (CFI), die pleit voor meer openheid van de overheid over informatie over UFO's.

ARTIKEL GAAT VERDER ONDER VIDEO

KIJKEN! MYSTERIEUZE VERDWIJNING VAN DE ANASAZI... EEN REPTIELENBEDRIEGER... EN DE MODERNE UFO-ALIENS KWESTIE

Zelfs Tom DeLonge, zanger van de rockband Blink-182, bleek John Podesta te hebben gemaild over UFO's en een destijds geheim roman-, televisie- en filmproject. De eerste e-mail van belang, gedateerd 10-26-2015, luidt:[vii]

Van: t.delonge@me.com

Aan: john.podesta@gmail.com

Datum: 2015-10-26 23:13

Onderwerp: Belangrijke dingen.

Hoi John-

Tom DeLonge hier, Degene die je niet al te lang geleden heeft geïnterviewd voor die speciale documentaire.

De dingen gaan vooruit met het project. De romans, films en non-fictie zijn in bloei en afwerking. Ik heb net een eerste ontmoeting gehad met Spielbergs Chief Operating Officer bij DreamWorks. Meer ontmoetingen staan nu op de agenda.

Ik wil graag twee heel "belangrijke" mensen meenemen om jullie te ontmoeten in DC. Ik denk dat u ze erg interessant zult vinden, omdat ze de belangrijkste leidinggevenden waren met betrekking tot ons gevoelige onderwerp. Beiden hadden de leiding over de meest fragiele divisies met betrekking tot geheime wetenschap en DOD-onderwerpen. Met andere woorden, dit zijn ambtenaren van A-niveau. Het is onze tijd waard en ook de investering om helemaal naar jullie toe te komen. Ik heb maar 2 uur van je nodig.

Ik ben gewoon op zoek naar een ongedwongen en persoonlijk gesprek.

-Hier zijn wat foto's van het materiaal dat ik gebruik voor mijn ontmoeting met Studio Partners.

Het beste,

Tom DeLonge

TOM DELONGE | OPRICHTER

TOM@TOTHESTARSINC.COM | (760) 518-7801 | TO THE STARS MEDIA

SAN DIEGO | 1053 S Coast Hwy 101 Encinitas, CA 92024

In een tweede e-mail aan John Podesta over generaal-majoor McCasland, de commandant van het Air Force Research Laboratory op Wright-Patterson Air Force Base in Ohio, schreef DeLonge:[viii]

Van: t.delonge@me.com

Aan: john.podesta@gmail.com

Datum: 2016-01-25 16:04

Betreft: Generaal McCasland

Hij vermeldde dat hij een "scepticus" is, dat is hij niet. Ik werk al vier maanden met hem. Ik ben net klaar met hem een vier uur durende presentatie te geven over het hele project een paar weken geleden.

Geloof me, het advies is al gegeven over hoe dit allemaal te doen. Hij hoeft het alleen maar hardop te zeggen, maar hij is zich er heel erg van bewust, want hij had de leiding over alles. Toen Roswell neerstortte, verscheepten ze het naar het laboratorium op Wright Patterson Air Force Base. Generaal McCasland had de leiding over dat laboratorium tot een paar jaar geleden.

Hij weet niet alleen wat ik probeer te bereiken, hij hielp ook bij het samenstellen van mijn adviesteam. Hij is een heel belangrijk man.

Het beste,

Tom DeLonge

TOM DELONGE | OPRICHTER

TOM@TOTHESTARSINC.COM | (760) 518-7801 | TO THE STARS MEDIA

SAN DIEGO | 1053 S Coast Hwy 101 Encinitas, CA 92024

Op basis van deze aanvullende e-mails, waaronder nog veel meer die niet in deze serie zijn opgenomen, lijkt het erop dat het onderwerp UFO's en officiële onthullingen net zo veel besproken wordt in hogere, hechte kringen als onder de rest van ons. Het enige echte verschil is hoe we allemaal individueel kiezen om het fenomeen te interpreteren.

VOLGENDE: Bovennatuurlijk onderzoek in de ruimte

Eindnoten

[i] 1 Corinthians 15:39–40 (KJV).

[ii] For an excellent examination into the ancient Near-Eastern idea of celestial flesh, check out the Naked Bible Podcast episode 88, hosted by biblical scholar and ancient languages expert Dr. Michael Heiser, here: http://www.nakedbiblepodcast.com/naked-bible-88-what-is-the-spiritual-body-paul-talks-about-in-1-cor-15/ or for the transcript, here: https://www.nakedbiblepodcast.com/wp-content/uploads/2016/02/Transcript-88-Spiritual-Body.pdf.

[iii] https://wikileaks.org/podesta-emails/emailid/33713.

[iv] https://wikileaks.org/podesta-emails/emailid/18724.

[v] Ibid.

[vi] https://www.wikileaks.org/podesta-emails/emailid/30433.

[vii] https://wikileaks.org/podesta-emails/emailid/2125.

[viii] https://wikileaks.org/podesta-emails/emailid/3099.

Bron: IS THE VATICAN CONNECTED TO COMING GREAT DECEPTION?—PART 14: ETI’s Celestials Compared with Biblical Celestials » SkyWatchTV