www.wimjongman.nl

(homepagina)


IS HET VATICAAN VERBONDEN MET DE KOMENDE GROTE MISLEIDING? - DEEL 10: De Negen... en Andere 'GODEN' uit de Ruimte

10 september 2023 door SkyWatch Editor

()

Deel 1 - Deel 2 - Deel 3 - Deel 4 - Deel 5 - Deel 6 - Deel 7 - Deel 8 - Deel 9

Star Trek is zonder twijfel een van de meest invloedrijke entertainmentfranchises in de geschiedenis geweest. Kirk, Spock, McCoy, Scotty en anderen zijn iconische personages die over de hele wereld herkend worden. Vreemd genoeg wordt het sterrenschip Enterprise door de bedenker van de serie, Gene Roddenberry, in verband gebracht met experimenten van de CIA om de geest te beheersen, een groep "buitenaardse wezens" die beweren de scheppers van de mensheid te zijn en - daar gaan we weer - de moord op John F. Kennedy.

Andrija Puharich

Laten we even teruggaan naar de Tweede Wereldoorlog. Tijdens de oorlog ging Andrija Puharich, zoon van immigranten uit de Balkan, naar de Northwestern University buiten Chicago, waar hij in 1942 een bachelor in filosofie behaalde en in 1947 zijn M.D.. Door een uitnodiging van een welgestelde familievriend, die getrouwd was in de zuivelfamilie Borden, kwam Puharich begin 1948 in Maine terecht, waar hij een onderzoeksinstituut oprichtte om zijn interesse in parapsychologie voort te zetten, de Round Table Foundation of Electrobiology, meestal afgekort tot de Round Table.[i]

Een vroeg lid van de Ronde Tafel van Puharich was Aldous Huxley, schrijver van Brave New World en The Doors of Perception, een boek over zijn ervaringen met mescaline (en het boek dat rockzanger Jim Morrison inspireerde om zijn band The Doors te noemen). Puharich financierde zijn onderzoek met giften van donateurs, waaronder Henry Wallace, die vicepresident was geweest onder Franklin D. Roosevelt. Wallace, een 32e graads Vrijmetselaar, haalde Roosevelt over om de achterkant van het Grootzegel van de Verenigde Staten - de piramide en het alziend oog - toe te voegen aan het dollarbiljet.[ii]

Deze serie is niet lang genoeg om een volledig verslag te geven van wat Puharich deed voor het Amerikaanse leger in de jaren 1950,[iii] maar hij deed onderzoek naar parapsychologie en chemische stoffen die de menselijke geest zouden kunnen stimuleren om verder te reiken dan wat we normaal kunnen waarnemen met onze natuurlijke zintuigen. En op een van zijn bijeenkomsten in Maine, op oudejaarsavond in 1952, hielden Puharich en zijn Ronde Tafel, in samenwerking met een Hindoe channeler genaamd Dr. D.G. Vinod, een seance die blijkbaar contact maakte met iets dat zichzelf The Nine noemde.[iv] Zo begon een werkelijk adembenemend hoofdstuk in Amerika's meestal verborgen programma's die zochten naar manieren om het occulte te bewapenen.

Enkele maanden later, op 27 juni 1953, de nacht van de volle maan, verzamelde Puharich wat een kerngroep van de Ronde Tafel Stichting zou worden voor nog een sessie met Vinod. De samenstelling van deze groep van negen leden-á la The Nine- is verhelderend. Henry Jackson, Georgia Jackson, Alice Bouverie, Marcella Du Pont, Carl Betz, Vonnie Beck, Arthur Young, Ruth Young en Andrija Puharich. Dr. Vinod trad op als medium.

Stel je de Fellowship of the Ring voor, met overheidsfinanciering en een veiligheidsclassificatie die, nou ja, "kosmisch" was.

In deze groep zat oud geld, heel oud geld. De naam Du Pont ligt voor de hand, maar sommige anderen waren niet minder prominent. Alice Bouverie was een Astor - een afstammeling van John Jacob Astor en de dochter van Col. John Jacob Astor IV, die het Astoria Hotel bouwde en ten onder ging met de Titanic. Arthur Young was de ontwerper van de Bell helikopter; zijn vrouw was geboren als Ruth Forbes. Ja, die Forbes.

Ruth was eerder getrouwd met een andere familie uit het oude geld die haar wortels had in de vroege dagen van de Amerikaanse koloniën, George Lyman Paine. Hun zoon, Michael Paine, trouwde met een vrouw genaamd Ruth Hyde en in 1963 raakten Michael en Ruth Paine bevriend met een jong stel dat net uit Rusland was gearriveerd, Lee en Marina Oswald.

Ja, die Lee Oswald. Lee Harvey.

Dus. Een Du Pont, een Astor en een Forbes/Paine, in een psychische onderzoeksgroep gefinancierd door de Amerikaanse overheid, communicerend met...wat?

En wat deed de aapgod daar?

Dr. Vinod zat op de grond, de negen leden van de groep in een cirkel om hem heen, met een koperen plaat op zijn schoot, gebedskralen in zijn handen en een klein beeldje van "Hanoum", een Hindoe-god waarvan de auteur gelooft dat het Hanuman is, de Apenkoning. Als dit zo is, is het interessant dat Hanuman een mens was, een minister, voordat hij goddelijk werd door zijn toewijding en moed. Het half-menselijke, half-goddelijke beeld is er een dat belangrijker en duidelijker wordt naarmate deze studie vordert. Een ander belangrijk aspect van Hanuman is zijn voorstelling in veel Indiase kunst als iemand die een hele berg in zijn ene hand houdt (en een knots in de andere). Toen - in de Ramayana en tijdens de strijd tussen Rama en Ravana - Lakshmana dodelijk gewond raakte, racete Hanuman naar een berg bedekt met verschillende geneeskrachtige kruiden. Omdat hij niet wist welke Lakshmana nodig had, bracht Hanuman gewoon de hele berg mee. Hanuman - en ook zijn mede-aapmensen, de Vanara's van Zuid-India - wordt vaak afgebeeld met zijn hand voor zijn mond, wat zowel "stilte" als gehoorzaamheid betekent, ongeveer zoals westerse occultisten Harpocrates afbeelden. In die zin, vol van stilte, gehoorzaamheid, een knots en een berg kruiden, zou Hanuman gemakkelijk de beschermheilige van MK-ULTRA geweest kunnen zijn.[vi]

Wat een interessant, eh, toeval. Vergeet niet dat Aleister Crowley geloofde dat Het Boek der Wet aan hem was gedicteerd door Aiwass, de boodschapper van Hoor-Paar-Kraat-Harpocrates.

Hoe dan ook, De Negen onthulden dat ze wilden dat de Ronde Tafel een spirituele vernieuwing op Aarde zou leiden, en onthulden uiteindelijk dat ze buitenaardsen waren die in een baan om de planeet vlogen in een gigantisch, onzichtbaar ruimteschip.

Juist.

Bedenk wel dat de groep die die avond bijeenkwam bestond uit zeer intelligente, zeer succesvolle mensen. Puharich schreef later: "We namen alle bekende voorzorgsmaatregelen tegen fraude en het personeel en ik raakten er grondig van overtuigd dat we te maken hadden met een soort buitengewone buitenaardse intelligentie."[vii] Met andere woorden, als dit een hoax was, dan werkte het wel in op een paar hele slimme mensen.

Aan de andere kant suggereert de decennialange carrière van Andrija Puharich dat het in zekere zin ook een geval kan zijn geweest van "het leiden van de getuigen". Hij lijkt een zoeker te zijn geweest die, net als Fox Mulder in The X-Files, echt wilde geloven.

Maar het was meer dan dat. De Negen verklaarden: "God is niemand anders dan wij samen, de Negen Principes van God."[viii]

Buitenaards en goddelijk dus. Vergeet niet dat terwijl de Ronde Tafel van De Negen hoorde, Aleister Crowley's acoliet Kenneth Grant zijn occulte systeem ontwikkelde, gebaseerd op een ET god van Sirius.

De Negen, vijftien jaar later

Dr. Vinod keerde korte tijd later terug naar India en het contact met De Negen werd meer dan vijftien jaar onderbroken. Toen, in 1971, ontdekte Puharich de Israëlische helderziende Uri Geller.

Geller, vooral bekend vanwege zijn vermeende kracht om zilverwerk te buigen met zijn geest, werd een tijdlang de nieuwe link met De Negen. Via Geller informeerde The Nine Puharich dat zijn levensmissie was "om de wereld te waarschuwen voor een op handen zijnde massale landing van ruimteschepen die vertegenwoordigers van The Nine zouden brengen."[ix]

Nou, dat gebeurde niet. En Geller besloot in 1973 om verder te gaan, dus moest Puharich iemand anders vinden om de kloof te overbruggen tussen de aarde en het gigantische, onzichtbare vaartuig dat zogenaamd rond de aarde cirkelde. Uiteindelijk kwam hij in contact met voormalig autocoureur Sir John Whitmore en de helderziende Phyllis Schlemmer uit Florida. Zij werd de bevoegde woordvoerder van hun contactpersoon binnen The Nine, een entiteit die zichzelf identificeerde als "Tom."[x]

Puharich, Whitmore en Schlemmer richtten vervolgens Lab Nine op in Puharich's landgoed in Ossining, New York. Onder de discipelen van The Nine bevonden zich multimiljonair zakenlieden (velen verborgen zich achter pseudoniemen en waaronder leden van de rijkste familie van Canada, de Bronfmans), Europese adel, wetenschappers van het Stamford Research Institute en tenminste één prominent politiek figuur die een persoonlijke vriend was van president Gerald Ford.[xi]

ARTIKEL GAAT VERDER ONDER VIDEO

KIJKEN! WAT KOMT ER NU ONZE REGERING UFO'S BEVESTIGT?

Een lid van Lab Nine in 1974 en '75 was Star Trek bedenker Gene Roddenberry, die naar verluidt een scenario schreef gebaseerd op The Nine. Sommigen suggereren dat concepten uit de channelingsessies die Roddenberry bijwoonde zijn opgedoken in de vroege Star Trek films en in de series Star Trek: The Next Generation en Star Trek: Deep Space Nine.

Grote verrassing, toch?

Voordat Lab Nine in 1978 uitvouwde, werden de identiteiten van Tom en de Andere Acht eindelijk onthuld: Tom was Atum,[xii] zei hij, de schepper van de Grote Ennead, de Egyptische goden die werden aanbeden in Heliopolis, vlakbij het huidige Caïro. Naast Atum bestond de Ennead uit zijn kinderen Shu en Tefnut; hun kinderen Geb en Nut; en hun kinderen Osiris, Isis, Set, Nephthys, en soms de zoon van Osiris en Isis, Horus.[xiii]

Door punten te verbinden tussen Andrija Puharich, die vrijwel zeker een CIA bron was gedurende een groot deel van de tijd dat hij parapsychologisch onderzoek deed,[xiv] en de vrijwilligers van zijn Ronde Tafel en Lab Negen, kunnen we een verband leggen tussen de regering van de Verenigde Staten (en in het bijzonder het Amerikaanse leger en de CIA tijdens de periode van het parapsychologisch onderzoek) en de Amerikaanse regering. Leger en CIA tijdens de periode van mind-control onderzoeksprojecten zoals BLUEBIRD en MKULTRA), leden van de hogere klasse van de Oostkust en Canada, de maker van de meest succesvolle sciencefiction entertainment franchise in de geschiedenis, buitenaardsen en goden. En niet zomaar goden - het pantheon bestond onder andere uit de chaosgod Set, waarvan Crowleyite Kenneth Grant geloofde dat hij de geest van het tijdperk was.

Oh ja, en de moord op Kennedy.

Hoe kunnen we dit begrijpen? Als je bedenkt dat Puharich dit onderzoek waarschijnlijk deed voor de regering en dat hij de getuigen leidde door Geller en tenminste één van zijn opvolgers te suggereren, terwijl ze onder hypnose waren, dat ze gecontacteerd werden door De Negen,[xvi] lijkt het erop dat dit een lange PSYOP was om het geloof in het bestaan van ETI's en de terugkeer van de oude goden aan te wakkeren.

Met welk doel? Voor Puharich en zijn superieuren was het misschien een experiment in groepsdynamica, of misschien een test hoe mensen zouden reageren op de op handen zijnde komst van buitenaardse bezoekers. Of misschien was het, net als bij de zaak Paul Bennewitz, een opdracht van de inlichtingendienst om de rijke leden van Lab Nine en hun sociale kringen op een ETI-verklaring voor onverklaarbare luchtverschijnselen te wijzen en weg te houden van geheime overheidsprojecten.

Wat zou ons doel moeten zijn?

Als Christenen moeten we voorbij de menselijke actoren in dit soort bewegingen kijken. In het geval van The Nine, hoe kwam hun schertsvertoning ten goede aan de entiteiten die met Vinod, Geller en Schlemmer spraken? Eerlijk gezegd is het moeilijk om een ander specifiek doel te identificeren dan het verspreiden van spirituele verwarring. Het verspreiden van deze ideeën via invloedrijke leden van de hogere kringen en het militair-industriële complex zou zeker één manier zijn om dit te doen. Het is één ding om Blue-collar Bubba te bespotten als hij beweert dat buitenaardse wezens van Sirius op het punt staan te landen, maar het is een ander verhaal als degene die het ET evangelie verspreidt uit één van de rijkste families ter wereld komt of een succesvolle industrieel is die bewezen heeft een productief lid van de samenleving te zijn.

Maar het verspreiden van verwarring over de Grote Vragen - waar we vandaan komen, waarom we hier zijn en waar we heengaan als we sterven - kan genoeg zijn voor de vorsten, machten, tronen en heerschappijen. Zie je, het maakt de opstandige goden niet uit wat je gelooft, zolang het maar niet dit is: Jezus is de weg, de waarheid en het leven, en niemand komt tot de Vader behalve door Hem.[xvii]

En voor de goede orde: Hij komt niet van Sirius.

VOLGENDE: Podesta's ETI Wikileaks

Eindnoten

[i] Levenda, Peter (2005). Sinister Forces—The Nine: A Grimoire of American Political Witchcraft. Walterville, Oregon: TrineDay. Kindle Edition, Kindle Locations 7603–7604.

[ii] Melanson, Terry (2001). “The All-Seeing Eye, the President, the Secretary and the Guru.” http://www.conspiracyarchive.com/NWO/All_Seeing_Eye.htm, retrieved 8/14/17.

[iii] For that we recommend Peter Levenda’s Sinister Forces: The Nine .

[iv] Levenda, op. cit., Kindle Locations 7734–7737.

[v] Levenda, op. cit., Kindle Locations 7765–7769.

[vi] Levenda, op. cit., Kindle Locations 7809–7815.

[vii] Puharich, A. (1974). Uri; a Journal of the Mystery of Uri Geller . Garden City, NY: Anchor Press, p. 18.

[viii] Penre, Wes (1999). “The Council of Nine.” Fortean Times . Republished at UriGeller.com: http://www.urigeller.com/plan-nine-outer-space/. Retrieved 8/22/17.

[ix] Ibid.

[x] Ibid.

[xi] Ibid.

[xii] Ibid.

[xiii] Christiane, Zivie-Coche, (2004). Gods and men in Egypt: 3000 BCE to 395 C E. Cornell University Press.

[xiv] Penre, op. cit.

[xv] Ibid.

[xvi] Ibid.

[xvii] John 14:6.

Bron: IS THE VATICAN CONNECTED TO COMING GREAT DECEPTION?—PART 10: The Nine... and Other ‘GODS’ from Outer Space » SkyWatchTV