www.wimjongman.nl

(homepagina)


IS HET VATICAAN VERBONDEN MET DE KOMENDE GROTE MISLEIDING? DEEL 1-Het L.U.C.I.F.E.R. apparaat

Augustus 20, 2023 door SkyWatch Editor

()

"Een nieuw instrument met een kwaadaardig klinkende naam helpt wetenschappers te zien hoe sterren worden geboren. L.U.C.I.F.E.R., wat staat voor 'Large Binocular Telescope Near-infrared Utility with Camera and Integral Field Unit for Extragalactic Research,' is een gekoeld instrument dat is bevestigd aan een telescoop in Arizona. En ja, het is vernoemd naar de Duivel, wiens naam zelf 'morgenster' betekent [en die] toevallig vlak naast het Vaticaanse Observatorium op de berg Graham in Tucson staat." -Rebecca Boyle, tijdschrift Popular Science

Je hebt misschien gezien dat UFO-klokkenluider, veteraan van de Amerikaanse luchtmacht en voormalig inlichtingenofficier David Grusch in een recente getuigenis aan het Congres beweerde dat het Vaticaan bewijs van buitenaardse wezens in de doofpot stopt.

Terwijl hij verklaarde dat de Amerikaanse regering bewijs van een "niet-menselijk" vaartuig heeft achtergehouden voor het Congres en ook "niet-menselijke biologica" of buitenaardse lichaamsresten op crashplaatsen, werd hij ook geïnterviewd op NewsNation waar hij sprak over een UFO die in 1933 in Magenta, Italië zou zijn gevonden. Hij beschreef hoe de regering onder de fascistische dictator Benito Mussolini deze naar verluidt had opgeborgen tot aan het einde van de Eerste Wereldoorlog, toen Paus Pius de 12e informatie over de UFO naar de VS doorgaf. Daarom, beweerde Grusch, was de katholieke kerk "zeker op de hoogte van het bestaan van buitenaards leven".

Wordt de mensheid klaargestoomd voor een komende "Grote Misleiding" of waan waarin het Vaticaan regeringen over de hele wereld helpt om "buitenaardsen" te onthullen die hier al zijn of binnenkort zullen zijn en die onze perceptie van religie en werkelijkheid zullen corrigeren?

Bereidt Rome zich stilletjes voor op precies zo'n scenario en op de een of andere manier doen ze alsof ze weten dat hun "buitenaardse broeders" hun spirituele autoriteit niet zullen uitdagen.

Daarover later meer in deze serie.

Wetenschappers die samenwerken met het Vaticaan zullen uiteindelijk worden opgeroepen om massa's te overtuigen om te geloven dat "buitenaardse wezens" onze weldoeners zijn, terwijl ze in feite deel kunnen uitmaken van waar de Bijbel over spreekt als het verwijst naar "leugenachtige tekenen en wonderen" die zijn ingesteld om sterke misleiding te produceren voor hen die de waarheid van het Evangelie hebben verworpen, wat uiteindelijk Antichrist zal helpen om een nog grotere aanhang te verzamelen.

Voor mij begon deze openbaring na de uitgave van onze bestseller uit 2012, Petrus Romanus: The Final Pope is Here (gratis in een collectie), toen we overspoeld werden met uitnodigingen uit de hele wereld om geïnterviewd te worden op radio, televisie en in de gedrukte media. Deze omvatten segmenten in The History Channel's Countdown to Apocalypse, die op 9 november 2012 in première ging; een speciale aflevering op VisionTV, Canada's grootste christelijke zender, getiteld I Prophesy: The Apocalypse Series (compleet met reenactments) dat landelijk werd uitgezonden op dinsdag 20 november 2012; uitnodigingen voor Rome om met Italiaanse media onze bevindingen te bespreken over René Thibaut, een Belgische jezuïet wiens 60 jaar oude nauwgezette analyse van de Profetie van de Pausen overeenkwam met mijn eigen voorkennis van het aftreden van paus Benedictus in 2012; een "best of" interview met George Noory op Coast to Coast AM, en nog tientallen andere.

Maar het waren twee shows in het bijzonder (die we deden op The Omega Man Radio Program met de populaire auteur en radioman Steve Quayle) die onze interesse wekten in het schrijven van het vervolgboek Exo-Vaticana, en nog belangrijker, ons bezoek aan de berg Graham in het zuidoosten van Arizona om ons onderzoek naar L.U.C.I.F.E.R. te beginnen. De eerste show die we deden met Steve bracht Omega Man meer dan een week lang naar de nummer één Blog Talk Radio Show in de wereld. Het richtte zich op de oude Profetie van de Pausen en het feit dat de paus die Benedictus XVI zou opvolgen vermoedelijk de laatste zou zijn op deze mysterieuze lijst van pausen, een profetie die honderden jaren verborgen werd gehouden in de geheime gewelven van het Vaticaan en die volgens velen wijst op de komst van de Valse Profeet van de eindtijd.

In de tweede Omega Man show, die werd uitgezonden op woensdag 4 april 2012, hebben we het onderwerp van een "Vaticaan ET" connectie aangesneden. Dat programma stuurde Omega Man de stratosfeer in voor een ongekende positie van een maand als de top Blog Talk Radio Show op de planeet, en illustreerde voor deze auteur dat de wereld meer dan terloops geïnteresseerd is, niet alleen in de laatste paus, maar in het verband tussen Rome en zijn werk aan buitenaardse intelligentie, astrobiologie, en het intrigerende verband tussen die kwesties en Petrus Romanus.

Dus, op een milde ochtend in september 2012, gingen we (samen met onze cameraman Joe Ardis, a.k.a., de "Wild Man van de Ozarks") het kleine woestijnstadje Safford, Arizona (dat normaal gesproken een warm, hoogwoestijnklimaat heeft, dat veel heter is dan de meeste plaatsen in oostelijk Arizona vanwege de relatief lage hoogte van 2,953 feet),[ii] op weg naar het basiskamp van de berg Graham Observatory, 80 mijl van Tucson en een paar mijl ten zuiden van Safford aan State Route 366. Het ligt vlakbij de noordelijke grens van de Ch Chili, de Chili en de Chili. Dził Nchaa Si An, zoals het bekend staat in de taal van de Westelijke Apache, ligt vlakbij de noordelijke grens van het Chiricahua Apache en Westelijke Apache grondgebied en is een van de vier heiligste bergen in Amerika voor de Apache en wordt als heilig beschouwd door alle inheemse volken in de regio. (De San Carlos Apache stam had zich aanvankelijk aangesloten bij milieuactivisten die onder andere de Heilige Gronden en de Amerikaanse Rode Eekhoorn wilden beschermen, door tientallen rechtszaken aan te spannen bij een federaal hof van beroep om de bouw van de observatoria op de berg Graham tegen te houden, maar het project won uiteindelijk nadat een wet van het Amerikaanse Congres het toestond).

Onze gids had ons gewaarschuwd dat de tocht omhoog langs de steile berghelling van 2.953 voet tot meer dan 10.700 voet hachelijk was, met meer haarspeldbochten, switchbacks en smalle stukken weg met uitzicht op diepe canyonwanden dan we ons hadden kunnen voorstellen. Bovendien waren er geen vangrails langs het schrijnende, kronkelige pad. We zouden een paar uur na vertrek aankomen bij het de berg Graham International Observatory. We zouden astronomen en ingenieurs ontmoeten bij de Large Binocular Telescope (LBT) - momenteel een van de meest geavanceerde optische telescopen ter wereld - waar onder andere het nieuwe LUCIFER-apparaat is bevestigd tussen zijn gigantische dubbele spiegels (die beide de grootste optische telescoop op het vasteland van Noord-Amerika zouden zijn). De systeemingenieur van LBT die die dag veel tijd met ons doorbracht, vertelde ons later dat een ander instrument - LUCIFER II - elk moment kan arriveren bij het observatorium en de twee multi-object en long-slit infrarood spectrograaf-imagers zal completeren die nodig zijn voor het bestuderen van de hemel op zoek naar onder andere exoplaneten die intelligent leven kunnen herbergen. We zouden die dag ook de Heinrich Hertz Submillimeter Telescoop bezoeken, die zich tussen de LBT en het echte doel van onze zoektocht bevindt: de Vaticaanse Geavanceerde Technologie Telescoop en de jezuïeten die daar werken.

Voordat we het basiskamp verlieten, werd Dramamine tegen reisziekte voorgesteld, en de twee mannen in ons onderzoeksteam die dat aanbod afsloegen, zouden al snel wensen dat ze dat niet hadden gedaan. Toen we eenmaal onderweg waren, was het non-stop heen en weer slingeren, op en neer stuiteren, terwijl de bestuurder - die er iets te veel van leek te genieten om sneller in één versnelling te zitten dan hij gezien de omstandigheden zou moeten - af en toe in de achteruitkijkspiegel naar ons keek en glimlachte. Terwijl we van het struikgewas van de Sonorawoestijn op de bodem van de berg naar alpine sparrenbossen dichter bij de top gingen, wees onze gids, die op de tegenovergestelde voorstoel van de bestuurder zat, af en toe naar iets aan de zijkant, waarbij hij beschreef hoe hier meer levenszones en vegetatieve variëteiten bestonden dan op welke andere Noord-Amerikaanse berg dan ook, waaronder bijna twee dozijn planten, dieren en insecten die nergens anders voorkomen. Natuurlijk zat hier ook de beroemdheid van de berg Graham bij, de bedreigde rode eekhoorn, die Arizona al voor minstens 1,25 miljoen dollar heeft beschermd. Maar het was moeilijk om deze feiten op waarde te schatten terwijl sommigen van ons misselijk werden en zich afvroegen hoe ver we door de canyonwand zouden rollen als de bestuurder op enig moment de controle zou verliezen en van de zijkant zou vallen. Gelukkig stopten we, net toen we begonnen te denken dat deze excursie een slecht idee was geweest, op ongeveer tweederde van de weg naar boven bij het Columbine Ranger Station, een administratief complex van het United States Department of Agriculture (USDA) Forest Service dat rond 1935 was gebouwd door het Civilian Conservation Corps, een openbaar werkverschaffingsprogramma dat deel uitmaakte van de New Deal van president Franklin D. Roosevelt, dat banen voor ongeschoolde handenarbeid verschafte om de werkloosheid tijdens de Grote Depressie te verlichten.

We hadden een lunchpakket meegenomen en gebruikten de boswachterspost als een plek om even uit te rusten, te eten en onze buiken een beetje te laten bijkomen van de achtbaanrit. Terwijl we een broodje aten en naar de verouderde zwart-witfoto's keken die hier en daar aan de muur hingen van de mannen uit het Depressietijdperk die het bescheiden kampement hadden gebouwd, ontmoetten we een vrijwilliger, een interessante oude kerel die ons vertelde dat hij er al vele jaren kwam om het vuur in de open haard aan te houden en wandelaars te begroeten die het park binnenwandelden. Toen we hem vertelden waar we heen gingen, werd hij stil. Toen we eraan toevoegden dat we van plan waren om met de Jezuïeten te praten bij de Vatican Advanced Technology Telescope (VATT) in het afgeschermde gebied verderop op de berg, verloor hij zijn interesse in het gesprek en begon hij weer in zijn vuur te roeren.

Minuten later, de lunch op en de maag nog steeds onrustig, zaten we weer in ons voertuig. Vanaf dat moment werd de weg (als we het zo kunnen noemen) niet veel meer dan een veredeld geitenpad totdat we uiteindelijk, ongeveer anderhalve kilometer van onze bestemming, bij een beveiligingspoort aankwamen met "verboden toegang"-waarschuwingen in verschillende talen. De gids had een sleutel van het hek. Ze ontgrendelde het en sloot het weer achter ons nadat we door de opening waren gereden. Op dat moment haalde de chauffeur een radio tevoorschijn die ons nog niet eerder was opgevallen en liet via de radio weten dat we de helling opreden. Blijkbaar was dit nodig, want vanaf dit punt was de steile, grindweg nauwelijks breed genoeg voor één voertuig tegelijk en we wilden niet het risico lopen een ander voertuig tegen te komen dat misschien van de observatoria naar beneden zou komen. Niemand antwoordde op de oproep van de bestuurder, dus hij riep nog een keer over de radio, toen nog een derde keer, maar nog steeds geen reactie. De stilte moet hebben betekend dat de weg vrij was, want op dat moment zette hij het voertuig in de lage versnelling en begonnen we aan onze laatste dertig minuten kruipen langs de berghelling.

"En nog één ding," waarschuwde de gids terwijl we over het rotsachtige pad rukten, banden spinnend tegen het losse grind en vuil. "Als we bij het verboden gebied komen, zie je felgekleurde kabels die het grootste deel van het land rond de gebouwen afzetten. Stap niet - ik herhaal - stap niet over die lijnen heen, of je wordt onmiddellijk gearresteerd en naar de gevangenis gebracht." Ze lachte niet en toen we bij de observatoria aankwamen, zagen we de veiligheidslijnen en de voertuigen, precies zoals ze had beschreven.

ARTIKEL GAAT VERDER ONDER VIDEO:

BEKIJK DE ORIGINELE TRAILER VOOR "EXO-VATICANA"

Op zoek naar Lucifer bovenop de heilige berg

Het was ongeveer elf uur 's ochtends (Pacific Standard Time) toen we de laatste bocht omgingen en vlak voor ons de torenhoge gebouwen zagen die de LBT huisvesten, een optische telescoop voor astronomie en momenteel een van de meest geavanceerde systemen ter wereld. Vlakbij stond de Submillimeter Telescope (SMT) of, zoals het ook wel wordt genoemd, de Heinrich Hertz Submillimeter Telescope, een "state-of-the-art single-dish radiotelescoop voor waarnemingen in het submillimeter golflengtegebied...de meest nauwkeurige radiotelescoop ooit gebouwd."[iii] En last but not least, ongeveer een blok bij hen vandaan, zagen we onze belangrijkste reden om naar de top van deze piek te sjokken: de Vatican Advanced Technology Telescope (VATT).

Natuurlijk hadden we, voordat we de reis maakten, het officiële verhaal op de website van het Vaticaanse Observatorium gelezen, waarin wordt beschreven hoe VATT zijn naam waarmaakt:

Het hart is een 1,8-m f/1.0 honingraatconstructie, borosilicaat primaire spiegel. Deze werd vervaardigd in het spiegellaboratorium van de Universiteit van Arizona en was een pionier in zowel de spin-giettechnieken als de stress-lap polijsttechnieken van dat laboratorium die worden gebruikt voor telescoopspiegels tot 8,4 m in diameter. De primaire spiegel is zo diep geslepen dat het brandpunt van de telescoop zich slechts zo ver boven de spiegel bevindt als de spiegel breed is, waardoor een structuur mogelijk is die ongeveer drie keer zo compact is als de vorige generatie telescoopontwerpen.[iv]

Zulke technische taal terzijde, de "waarnemers" die goedgekeurd zijn om de VATT te bedienen en waar ze hem tegenwoordig voor gebruiken, zijn degenen die ons door de spiegel zouden nemen. Dit werd minuten later bevestigd door de jezuïetenvader die die dag dienst had (en die we op film hadden), die ons vertelde dat een van de belangrijkste onderzoeken van de Vaticaanse astronomen op de locatie de zoektocht is naar buitenaardse planeten en geavanceerde buitenaardse intelligentie. Vervolgens leidde hij ons (net als onze gids) rond in het observatorium, van de persoonlijke vertrekken van de astronomen van de kerk - waar ze aten, sliepen, ontspanden en studeerden - tot de controlekamers, computerschermen en -systemen en zelfs de telescoop zelf. Hoewel we de volledige en onbeperkte mogelijkheid kregen om te vragen hoe de apparaten worden gebruikt en wat de telescopen op de Graham-mast onderscheidend maakt, hadden we niet verwacht hoe gemakkelijk de astronomen en technici ook over UFO's zouden praten! Dit was vooral het geval toen we over de grindweg van de VATT naar de LBT liepen, waar we het grootste deel van de dag doorbrachten met een systeemingenieur die ons niet alleen meenam naar alle zeven niveaus van die machtige machine, maar ons ook wees op het LUCIFER-apparaat (dat hij verschillende keren liefdevol "Lucy" noemde en elders "Lucifer") en waar het voor wordt gebruikt, evenals elk ander aspect van de telescoop dat we probeerden te begrijpen. Hij verbaasde ons ook toen we in de controlekamer zaten en hem en de astronomen zo terloops hoorden praten over de redundantie waarmee UFO's worden vastgelegd op schermen die door de hemel scheuren. Onze vriendelijke ingenieur knipperde niet met zijn ogen, net zomin als de andere wetenschappers in de kamer, en we waren geschokt door dit, hoe gewoon het leek te zijn.

()
()

Maar hoezeer de veelvuldigheid van UFO-waarnemingen op de telescopen van de berg Graham ons ook intrigeerde, dit was niet de hoofdreden voor onze aanwezigheid daar. We waren gekomen met diepere vragen betreffende astronomen op hoog niveau van het Vaticaan en wat zij de afgelopen jaren hadden gelekt naar en besproken met de media - inclusief boeiende commentaren van jezuïtische priesters zoals Guy Consolmagno, een vooraanstaand astronoom die vaak opduikt als woordvoerder van het Vaticaan. Hij heeft bij NASA gewerkt en lesgegeven aan Harvard en MIT en verdeelt momenteel zijn tijd tussen het Vaticaanse observatorium en laboratorium (Specola Vaticana) dat gevestigd is in de zomerresidentie van de paus in Castel Gandolfo, Italië, en de berg Graham in Arizona. In de afgelopen jaren heeft Consolmagno zoveel tijd en moeite gestoken in een poging om wetenschap en religie in openbare forums met elkaar te verzoenen, met name als het gaat om het onderwerp buitenaards leven en de mogelijke invloed daarvan op de toekomst van het geloof, dat we besloten om contact met hem op te nemen. Hij stemde ermee in om vanuit Rome via internet geïnterviewd te worden. Het leek er echter op dat toen hij eenmaal wist wie we waren en wat we wilden onderzoeken, hij zijn antwoorden kort hield, zo niet zelfs helemaal ontwijkend. Aan de andere kant was hij zo vriendelijk om me een kopie te sturen van zijn privé PDF-bestand voor een boekje dat hij schreef met de titel Intelligent Life in the Universe: Catholic Belief and the Search for Extraterrestrial Intelligent Life, dat kort nadat het door Rome was geautoriseerd in 2005 door de uitgever werd teruggetrokken en nergens meer verkrijgbaar is behalve rechtstreeks bij mij. Het is een goudmijn over wat hij en het Vaticaan overwegen met betrekking tot de vertakkingen van astrobiologie en specifiek de ontdekking van geavanceerde buitenaardsen (dit is misschien de reden dat het werd teruggetrokken). Hierin geeft hij toe hoe hedendaagse samenlevingen "naar de buitenaardsen zullen kijken om de redders van de mensheid te zijn."[v] Om de theologische juistheid van deze mogelijkheid te illustreren, stelt Consolmagno dat mensen niet de enige intelligente wezens zijn die God in het universum heeft geschapen, en dat deze niet-menselijke levensvormen in de Bijbel worden beschreven. Hij begint met te wijzen op engelen en verrast ons vervolgens door te verwijzen naar de Nephilim:

Andere hemelse wezens komen verschillende keren voor in de Psalmen. Kijk bijvoorbeeld eens naar de prachtige passage in Psalm 89 die uitroept: "Laat de hemelen uw wonderen prijzen, o Heer, uw trouw in de vergadering van de heiligen. Want wie in de hemel is te vergelijken met de Heer? Wie van de hemelse wezens is als de Heer?... De hemelen zijn van u, ook de aarde is van u; de wereld en alles wat zich daarin bevindt hebt u gegrondvest." Evenzo vraagt God aan Job (38:7) of er ook maar één mens kan beweren bij de schepping te zijn geweest, "toen de morgensterren samen zongen en alle hemelse wezens schreeuwden van vreugde."

Zijn deze "hemelen", "heiligen", degenen "in de hemel", de "morgensterren...en hemelse wezens" meer verwijzingen naar engelen? Of verwijzen ze naar een ander soort leven buiten onze kennis?

...En dit zijn niet de enige niet-menselijke intelligente wezens die in de Bijbel worden genoemd. Er is die vreemde en mysterieuze passage aan het begin van Genesis, hoofdstuk 6, die beschrijft dat de "zonen van God" menselijke vrouwen nemen. Daarbij staat een frustrerend schuine verwijzing naar "de Nephilim... de helden van weleer, beroemde krijgers".

De meeste Bijbelse schriftgeleerden suggereren dat de Nephelim [sic] en de Zonen van God in Genesis kunnen worden uitgelegd als een overgebleven verwijzing naar de scheppingsverhalen van de heidenen die het oude Israël omringden, dat ze werden geschreven door het soort mensen wiens cultuur iedereen die niet van mijn stam was als onuitsprekelijk vreemd beschouwde. Op dezelfde manier kunnen de verwijzingen naar hemelen en sterren die zingen en de Heer prijzen gewoon gezien worden als de prachtige poëzie die het is.

Maar of je deze wezens nu interpreteert als engelen of buitenaardse wezens, dat doet er niet echt toe in het belang van ons betoog hier. Het punt is dat de oude schrijvers van de Bijbel, net als alle andere oude volkeren, volkomen gelukkig waren met de mogelijkheid dat er andere intelligente wezens konden bestaan.[vi]

Lees dat nog eens en vraag jezelf dan af: Bedoelde de topastronoom van het Vaticaan echt om het verhaal van de Nephilim uit de Bijbel te gebruiken als voorbeeld van het soort "ruimte redders" waar de mens binnenkort naar zou kunnen kijken voor verlossing? Deze ongelooflijke bewering wordt alleen maar overtroffen door wat hij vervolgens zegt. Consolmagno citeert Johannes 10:16, waarin staat: "En ik heb nog andere schapen, die niet van deze kudde zijn; ook die moet ik brengen, en zij zullen mijn stem horen; en er zal één kudde zijn en één herder," schrijft Consolmagno: "Misschien is het niet zo vergezocht om de Tweede Persoon van de Drie-eenheid, het Woord, Die aanwezig was 'In den beginne' (Johannes 1:1), te zien komen om Zijn leven af te leggen en weer op te nemen (Johannes 10:18), niet alleen als de Zoon des mensen, maar ook als een Kind van andere rassen? "[vii] (nadruk toegevoegd).

Ik kon nauwelijks geloven dat de topastronoom van het Vaticaan dit schreef en ik vraag Consolmagno of de geleerden in Rome werkelijk geloven dat Jezus het Sterrenkind van een buitenaards ras zou kunnen zijn geweest; of hij en/of andere Jezuïeten in het geheim van mening zijn dat de maagdelijke geboorte in werkelijkheid een ontvoeringsscenario was waarin Maria door ET werd bezwangerd en zo de hybride Jezus baarde? Hij wilde die vraag niet beantwoorden en nadat ons Exo-Vaticana boek uitkwam, ging hij naar de websites van het Vaticaan en ontkende dat hij ooit zulke dingen had gezegd. Het probleem voor hem is dat we alleen citeerden wat hij schreef in zijn eigen boek dat Bron: JE HIER KAN DOWNLOADEN EN HET VOOR JEZELF LEZEN. Je zult zien dat we geen van zijn eigen uitspraken verkeerd hebben geciteerd.

ARTIKEL GAAT VERDER ONDER VIDEO:

Het Vaticaan, buitenaardse wezens en regeringselites. Is het allemaal toeval?

Dit alles zou een onmogelijke theologie lijken, ware het niet dat andere hooggeplaatste woordvoerders van het Vaticaan - die routinematig studeren vanuit de "Sterrenbasis" (zoals de lokale Indianen het noemen) op de Grahamberg - de afgelopen jaren hetzelfde hebben gezegd. Dit geldt ook voor Dr. Christopher Corbally, vice-directeur van de Vaticaanse Observatorium Onderzoeksgroep op de berg Graham tot 2012, die gelooft dat ons beeld van God zal moeten veranderen als bewijs van buitenaards leven wordt bevestigd door wetenschappers (inclusief de noodzaak om te evolueren van het concept van een "antropocentrische" God naar een "bredere entiteit"[viii]), en de voormalige directeur van het Vaticaanse Observatorium, pater Josè Funes, die even ver ging door te suggereren dat buitenaards leven niet alleen bestaat in het universum en "onze broeder" is, maar dat het, als het ontdekt wordt, het "ware" geloof van het christendom en de heerschappij van Rome zal bevestigen. Toen de krant L'Osservatore Romano (die alleen publiceert wat het Vaticaan goedkeurt) hem vroeg wat dit betekende, antwoordde hij: "Hoe kunnen we uitsluiten dat het leven zich elders heeft ontwikkeld? Net zoals we aardse wezens beschouwen als 'een broeder' en 'zuster', waarom zouden we het dan niet hebben over een 'buitenaardse broeder'? Het zou nog steeds deel uitmaken van de schepping,"[ix] en geloven in het bestaan daarvan is niet in strijd met de katholieke leer.[x]

Dergelijke uitspraken zijn slechts de laatste in een reeks van opmerkingen van talrijke Vaticaanse astronomen die een groeiend geloof (of voorkennis?) bevestigen dat er in de nabije toekomst buitenaards leven ontdekt kan worden, inclusief intelligent leven, en dat deze ontmoeting het gezag van de Rooms-Katholieke Kerk niet in twijfel zal trekken.

Vanaf de jaren '70 tot in de jaren '90 was het Monseigneur Corrado Balducci, een exorcist, theoloog, lid van de Curie van het Vaticaan (bestuursorgaan in Rome) en vriend van de Paus, die misschien wel het verst ging en vele malen op de Italiaanse nationale televisie verscheen om te verklaren dat ET's niet alleen mogelijk waren, maar al interactie hadden met de Aarde en dat de leiders van het Vaticaan hiervan op de hoogte waren. Verder zei hij, sprekend als een officiële demonoloog, dat buitenaardse ontmoetingen "niet demonisch zijn, ze zijn niet te wijten aan een psychologische stoornis en ze zijn geen geval van gehechtheid aan entiteiten, maar deze ontmoetingen verdienen het om zorgvuldig bestudeerd te worden."[xi] Hij onthulde zelfs hoe het Vaticaan zelf het fenomeen nauwlettend heeft gevolgd en stilletjes bewijsmateriaal heeft verzameld van Vaticaanse ambassades (nuntiaten) over de hele wereld over de buitenaardsen en hun missie. Tijdens een forum over de enorme UFO-flap in Mexico verklaarde hij bijvoorbeeld: "Ik wil altijd de woordvoerder zijn van deze sterrenvolkeren die ook deel uitmaken van Gods glorie, en ik zal het onder de aandacht van de Heilige Moeder Kerk blijven brengen."[xii]

Wat je ook van zijn beweringen vindt, Balducci was lid van een speciale groep adviseurs van het Vaticaan, een publieke woordvoerder van Rome op het gebied van buitenaards leven en UFO- en ontvoeringsverschijnselen, en zijn beweringen zijn nooit tegengesproken door de Katholieke Kerk.

Misschien wel het meest intrigerend was de katholieke theoloog Vader Malachi Martin die, voor zijn dood in 1999, meer dan eens zinspeelde op zoiets als naderend buitenaards contact. Toen Art Bell in 1997 op Coast to Coast AM radio was, vroeg hij Malachi waarom het Vaticaan veel investeerde in de studie van de diepe ruimte op het de berg. Als gepensioneerd professor van het Pauselijk Bijbels Instituut was Malachi bij uitstek gekwalificeerd om geheime informatie over VATT te bezitten. Zijn antwoord ontketende een vuurstorm van interesse onder christelijke en seculiere ufologen toen hij antwoordde: "Omdat de mentaliteit...onder degenen die op de...hoogste niveaus van Vaticaanse administratie en geopolitiek zitten, weten...wat er in de ruimte gebeurt en wat ons nadert, van groot belang kan zijn in de komende vijf jaar, tien jaar" (cursief toegevoegd).[xiii].

Deze cryptische woorden, "wat op ons afkomt, kan van groot belang zijn", werden in latere interviews gevolgd door een discussie over een mysterieus "teken aan de hemel" waarvan Malachi geloofde dat het vanuit het noorden naderde. Hoewel dit een indirecte verwijzing zou kunnen zijn geweest naar een voorteken van het einde der tijden, de katholieke profetie van de Grote Komeet, geloven mensen die bekend zijn met Maleachi dat hij misschien verwees naar een toekomstige komst van buitenaardse intelligentie. (Interessante opmerking: Toen ik Father Guy Consolmagno vroeg wat hij van de beweringen van Malachi vond, leek hij zelfs geïrriteerd door de man en zei: "Ik heb verhalen gehoord over wijlen Malachi Martin die mij nogal achterdochtig maken over beweringen die van hem afkomstig zijn. Ik was in de jaren 1990 op het observatorium en hij heeft ons nooit bezocht of iets met ons te maken gehad."[xiv] Deze reactie lijkt overeen te komen met hoe veel andere katholieke priesters Malachi's bereidheid verachtten om te onthullen wat Rome anders begraven wilde hebben, vooral de satanische cabal binnen de Jezuïetenorde waarover Malachi in zijn bestsellers schreef en die hij verbond met een toekomstige Jezuïetenpaus die de Kerk in de armen van de Antichrist zou leiden. Paus Franciscus is de eerste jezuïet die op de troon van Petrus in Rome zit).

VOLGENDE: Vaticaanse Ambtenaren "Warming Up" Laity voor ET Onthulling?

Eindnoten

[i] https://thedebrief.org/catholic-conference-to-discuss-et-a-i-and-other-life-beyond-human/

[ii] “Safford, Arizona,” Wikipedia, The Free Encyclopedia , last modified November 24, 2012, http://en.wikipedia.org/wiki/Safford,_Arizona .

[iii] Taken from the “Abstract”: Dumke, Michael, “Sub-Millimeter Science with the Heinrich-Hertz-Telescope,” Harvard-Smithsonian Center for Astrophysics , last accessed December 3, 2012, http://adsabs.harvard.edu/abs/2000yera.confE..64D .

[iv] “Welcome to the Vatican Advanced Technology Telescope,” VaticanObservatory.org , last accessed December 3, 2012, http://vaticanobservatory.org/VATT/index.php .

[v] Guy Consolmagno, Intelligent Life in the Universe: Catholic Belief and the Search for Extraterrestrial Intelligent Life (London: Catholic Truth Society, 2005), 5.

[vi] Ibid., 33­­­–34.

[vii] Ibid., 37.

[viii] Roger Highfield and Tom Leonard, “American Association: Martian Life Will Change God’s Image, Says Vatican,” Watcher’s Website , February 17, 1997, http://www.mt.net/~watcher/ufovatican.html . (Article originally appeared on The Electronic Telegraph : http://www.telegraph.co.uk .)

[ix] “Vatican Astronomer Says it’s OK to Think Aliens Exist,” USA Today , May 14, 2008, http://www.usatoday.com/news/religion/2008-05-14-vatican-aliens_N.htm .

[x] Father José Gabriel Funes, S.J., “Believing in Aliens Not Opposed to Christianity, Vatican’s Top Astronomer Says,” Catholic News Agency , May 13, 2008, http://www.catholicnewsagency.com/news/believing_in_aliens_not_opposed_to_christianity_vaticans_top_astronomer_says/ .

[xi] Richard Boylan, PhD, “Vatican Official Declares Extraterrestrial Contact is Real” UFO Digest , last accessed December 4, 2012, http://www.ufodigest.com/balducci.html .

[xii] Paola Leopizzi Harris, “Monsignor Corrado Balducci Says Mexico Blessed with UFO Sightings,” MUFON [Mutual UFO Network] Journal , March 28, 2006, http://www.mufon.com (site requires membership; alternatively, see full article online on the following page: David Ben Yakov, “Catholicism and the UFO Reality,” DelusionResistance.org , last accessed December 4, 2012, http://www.delusionresistance.org/ufo/catholicism-ufos.html ).

[xiii] “Comet and Father Malachi Martin” (ART BELL INTERVIEWS FATHER MALACHI MARTIN: Transcript of the April 5th, 1997 interview with late Father Malachi Martin by Art Bell), Godlike Productions , January 7, 2007, http://www.godlikeproductions.com/forum1/message326615/pg1 .

[xiv] This quote came from a personal interview in an email correspondence between Thomas Horn and Guy Consolmagno on November 7, 2012.

Bron: IS THE VATICAN CONNECTED TO COMING GREAT DECEPTION? PART 1--The L.U.C.I.F.E.R. Device » SkyWatchTV