www.wimjongman.nl

(homepagina)


IS HET VATICAAN VERBONDEN MET DE KOMENDE GROTE MISLEIDING? - DEEL 12: Meer over Podesta's gelekte e-mails met betrekking tot ETI

14 september 2023 door SkyWatch Editor

()

Deel 1 - Deel 2 - Deel 3 - Deel 4 - Deel 5 - Deel 6 - Deel 7 - Deel 8 - Deel 9 - Deel 10 - Deel 11

Aan de oppervlakte lijkt het erop dat officiële onthulling van UFO-documenten en kennis geen slechte zaak zou zijn. Maar als er ooit officiële openbaarmaking komt, door welk wereldbeeld zal het dan worden gefilterd? Hoogstwaarschijnlijk zal het geïnterpreteerd worden door het wereldbeeld van degene die het dichtst bij de onthullingsbeweging staat en er de meeste invloed op heeft. Er zou een dag kunnen komen dat de overheid haar burgers informatie verschaft, maar dat de interpretatie van de informatie iets anders is. Als er bijvoorbeeld microbieel leven wordt gevonden op het oppervlak van Mars, dan zou een Christen dit kunnen interpreteren als een teken dat Gods schepping uitgebreider is dan eerst werd gedacht. Maar een gelovige in de Ancient Astronaut Theory zou dit kunnen interpreteren als bewijs dat aantoont dat het leven op Aarde afkomstig is uit de ruimte, specifiek van buitenaardse wezens afkomstig van een andere planeet. Deze twee interpretaties zijn volledig tegengesteld aan elkaar, maar zijn wel gebaseerd op dezelfde feiten.

Feitelijk bewijs zelf is nooit zo invloedrijk voor de samenleving als de interpretatie van dat bewijs. Mijn persoonlijke overtuiging is dat officiële onthullingen op zichzelf niet zoveel invloed hebben op de samenleving als het wereldbeeld van degene die de feiten interpreteert voor de rest van de wereld. We zullen pas weten wie die mensen zijn als het zover is; maar op dit moment zijn mensen met connecties met de overheid, zoals John Podesta en de mensen met wie hij banden heeft over officiële onthulling, de meest waarschijnlijke kandidaten. Daarom kunnen we kijken naar het wereldbeeld van deze mensen om te voorspellen hoe de feiten zouden kunnen worden geïnterpreteerd nadat de officiële onthulling heeft plaatsgevonden. Dankzij WikiLeaks kunnen we dit wereldbeeld vrij nauwkeurig peilen door de gelekte e-mails van Podesta te bestuderen.

Op 25 juni 2014 stuurde Rebecca Hardcastle Wright, die vaak optrad als tussenpersoon tussen Mitchell en Eryn Sepp, deze e-mail van Mitchell voor John Podesta door naar Sepp:

*From:* Rebecca Hardcastle Wright [mailto:rhardcastlewright@gmail.com]

*verzonden:* woensdag 25 juni 2014 8:08 AM

*To:* Sepp, Eryn

*Onderwerp:* Apollo Astronaut, Dr. Edgar Mitchell's, Verzoek voor Ontmoeting om Openbaarmaking te Bespreken

*Re: Apollo Astronaut, Dr. Edgar Mitchell's, Verzoek voor een Ontmoeting om Openbaarmaking te bespreken*

Geachte John Podesta:

Nu we de laatste helft van 2014 ingaan, neemt de behoefte aan buitenaardse onthulling toe. Dank u voor uw vriendelijke overweging en reactie op mijn e-mail.

Dit weekend van 4 juli zal ik een ontmoeting hebben met de vriend van president Obama, ambassadeur Hamamoto, op de Amerikaanse missie in Genève tijdens hun viering van Onafhankelijkheidsdag. Terwijl ik in Genève ben, zal ik ook spreken bij de VN en het Europees Ruimteagentschap over waarom we verder moeten gaan met openbaarmaking en specifieke programma's zoals bemande maanmissies, omdat sommige wetenschappers en anderen oproepen tot maankolonisatie vanwege wat zij zien gebeuren op aarde.

John, met deze e-mail verzoek ik om een gesprek met jou en president Obama over de volgende stappen in buitenaardse onthulling ten behoeve van ons land en onze planeet.

Vijftig jaar geleden overtuigden Battelle, Brookings en RAND studies over UFO's de regering ervan om kennis over de buitenaardse aanwezigheid weg te nemen bij de burgers van ons land. Deze organisaties adviseerden met hun beste informatie. Vandaag de dag is echter een groot deel, zo niet het grootste deel, van de buitenaardse realiteit die zij onderzochten bekend bij onze burgers. De strategieën en het beleid van deze organisaties van 50 jaar geleden zijn niet langer geloofwaardig of nuttig.

Vijf decennia van UFO-informatie hebben het publieke bewustzijn van een buitenaardse aanwezigheid drastisch veranderd. En toch opereert onze regering nog steeds vanuit verouderde overtuigingen en beleid. Deze zijn schadelijk voor het vertrouwen in transparantie van de overheid, wetenschap, religie en verantwoordelijke burgers die de volgende stap in de ruimtevaart en het ruimteonderzoek van ons land omarmen.

Drie kwesties met betrekking tot openbaarmaking zijn prominent: 1) duurzaamheid van de planeet via de volgende generatie energieën zoals nulpuntenergie, 2) galactisch reizen en onderzoek als een geavanceerde soort die zich bewust is van de buitenaardse aanwezigheid, niet als ongeïnformeerde ontdekkingsreizigers die terugvallen op kolonialisme en vernietiging en 3) het voorbeeld van een zelfverzekerde, betrokken regering die respectvol rekening houdt met de wijsheid en het intellect van haar burgers terwijl we de ruimte in gaan.

Met respect ontvang ik uw reactie op mijn verzoek om een gesprek over openbaarmaking.

[Afbeelding: Afbeelding verwijderd door afzender].

Met vriendelijke groet,

Edgar D. Mitchell, ScD

Hoofd Wetenschap & Oprichter, Quantrek

Apollo 14 astronaut

6e man die op de maan liep

cc:

Rebecca Hardcastle Wright, PhD

Vertegenwoordiger Washington DC, Quantrek

301-915-4660

Waarop Sepp antwoordde:

Op vr, 18 jul 204 om 12:42 PM schreef Sepp, Eryn :

Ontvangen! Bedankt Rebecca. Sorry voor de vertraging, het is een verschrikkelijke maand geweest.

John wil deze vergadering waarschijnlijk eerst alleen doen voordat hij de voorzitter erbij betrekt, dus ik zal hem vragen of hij dit in augustus kan doen. Hij is dan in de stad van 11 tot 22 augustus. Is Dr. Mitchell van plan om dan in de stad te zijn?

Bedankt,

Eryn

Eryn M. Sepp

Speciaal assistent van de adviseur van de president

202-456-1404

Eryn_M_Sepp@who.eop.gov

Waarop Wright antwoordde:

Van: rhardcastlewright@gmail.com

Aan: Eryn_M_Sepp@who.eop.gov, john.podesta@gmail.com

Datum: 2014-07-29 13:53

Onderwerp: Re: Apollo Astronaut, Dr. Edgar Mitchell's, Verzoek voor Ontmoeting om Openbaarmaking te Bespreken

Beste Eryn:

Dr. Mitchell is beschikbaar voor een ontmoeting met John Podesta in de week van 11 augustus, maar kan niet naar DC komen.

Hij wil graag dat ik de vergadering bijwoon en dat we hem dan via skype inlichten.

Bedankt dat je me hierover terugbelt met een datum en tijd.

Mijn telefoonnummer is 301-915-4660.

Groeten,

Rebecca

*Rebecca Hardcastle Wright, PhD*

Oprichtster, Instituut voor Exoconsciëntie

*Bridging Extraterrestrial Experience and Consciousness Science*.

*Mobiel*: 301-915-4660 *Skype*: rebecca.hardcastle.wright

*WEBSITE < http://www.exoconsciousness.com/home.html >

BLOG < http://rebeccahardcastlewright.com/ >*

*FACEBOOK < https://www.facebook.com/exoconsciousness >

TWITTER < https://twitter.com/Exoconscious >

LINKEDIN < https://www.linkedin.com/in/exoconsciousness >

GOOGLE+ < https://plus.google.com/+RebeccaHardcastleWright/posts >

YOUTUBE < https://www.youtube.com/channel/UCiKhXXXp5NPLei0PLeZH7QA >*

Volgens deze uitwisseling lijkt het erop dat er geen ontmoeting heeft plaatsgevonden, althans niet persoonlijk.[i] Dit werd later bevestigd door Rebecca Hardcastle Wright zelf op haar eigen website.[ii] In dit geval is de interessantere kwestie echter niet de ontmoeting zelf, maar het potentieel voor een ontmoeting.

Hoewel niet bewezen kan worden dat er daadwerkelijk een ontmoeting heeft plaatsgevonden, lijkt het erop dat John Podesta interesse had in een ontmoeting met Mitchell en Mansfield, maar niet in staat was om dit te doen vanwege een conflict in zijn agenda. Dit toont aan, tenminste in de geest van Podesta, dat dit niet zomaar een paar willekeurige, gekke mensen waren die hem zomaar uit het niets e-mailden. Dit waren mensen met wie Podesta een ontmoeting zag zitten. Het onderwerp van de ontmoeting was geen mysterie voor Podesta, aangezien Mitchell in de eerste e-mail volledig beschreef wat hij van plan was te bespreken. Daarom lijkt het waarschijnlijk dat er gedeelde overtuigingen zijn tussen Mitchell, Mansfield en Podesta om de ontmoeting zelfs maar een mogelijkheid te laten zijn, zelfs tot het punt van het vastleggen van data en een locatie. Het lijkt er zelfs op dat er het jaar daarop nog steeds werd gecorrespondeerd over het opzetten van mogelijke ontmoetingen. Hier is een e-mail van Terri Mansfield namens Mitchell aan John Podesta en Eryn Sepp van 16 januari 2015:[iii]

From:terribillionairs@aol.com

Aan: john.podesta@gmail.com

CC: eryn_m_sepp@who.eop.gov, eryn.sepp@gmail.com

Datum: 2015-01-16 13:38

Onderwerp: e-mail voor John Podesta strategie (℅ Eryn) van Edgar Mitchell

Beste John,

Nu ik heb vernomen dat je volgende maand de regering verlaat om met Hillary Clinton samen te werken, schrijf ik om voor te stellen dat Hillary met president Obama praat nadat Terri Mansfield en ik een ontmoeting met je hebben gehad om Zero Point Energy en Disclosure te bespreken.

Met vriendelijke groet,

Edgar

Edgar D. Mitchell, ScD

Hoofd Wetenschap & Oprichter, Quantrek

Apollo 14 astronaut

6e man die op de maan liep

Hier is er nog een van 07-10-2015:[iv]

From:terribillionairs@aol.com

Aan: esepp@equitablegrowth.org

CC: john.podesta@gmail.com

Datum: 2015-07-10 23:21

Subject: FW: e-mail voor John Podesta (Eryn) van Edgar Mitchell re Skype

Knuffels Eryn,

Ik heb je vandaag vrijdag gebeld en een voicemailbericht achtergelaten.

Namens Dr. Mitchell zou ik graag een Skype-gesprek met John willen opzetten wanneer het hem het beste uitkomt om de openbaarmaking te bespreken.

Bedankt dat je me laat weten wanneer hij beschikbaar is.

Liefs,

Terri

Terri Donovan Mansfield

602-885-9058 | terribillionairs@aol.com

Dit is interessant, maar de context is een beetje zoek. Door te zeggen, "Bedankt dat je me laat weten wanneer hij beschikbaar is", weten we niet zeker of dit betekent dat de data en tijden al vaststonden, of dat het een bedankje vooraf is met de veronderstelling dat de data en tijden in de nabije toekomst zouden worden gestuurd. Als we echter een e-mail van een paar weken eerder bekijken, zien we dat er staat: "Bedankt voor het geven van 3 data en tijden waarop je beschikbaar bent om met Terri Mansfield en mij te Skypen over Disclosure en ETI." Binnen deze context levert het bewijs dat er al data en tijden voor een ontmoeting via Skype waren verstuurd. Natuurlijk zou dit, net als het laatste, een vermoedelijk bedankje kunnen zijn. Echter, het feit dat er drie data worden genoemd lijkt vreemd specifiek voor iets dat slechts verondersteld wordt. Nog schokkender dan dit is de inhoud van de rest van de e-mail:

Van: Terri D. Mansfield [ mailto:terribillionairs@aol.com]

Verzonden: donderdag 11 juni 2015 5:31 AM

Aan: john.podesta@gmail.com

Cc: esepp@equitablegrowth.org; eryn.sepp@gmail.com

Onderwerp: e-mail voor John Podesta (Eryn) van Edgar Mitchell re Skype

Beste John,

In voortdurende verzoeken voor ons Skype gesprek om Disclosure te bespreken en het verschil tussen ons aangrenzende universum geweldloze gehoorzame ETI en de hemellichamen van dit universum, en omdat Hillary en Bill Clinton intimi waren van Laurance Rockefeller die een fervente interesse had in ETI, wijs ik je op Scott Jones, PhD.

In Scott's boek Voices From the Cosmos beschrijft hij zichzelf als een tachtigjarige in volle karmische aflossing na 30 jaar in het leger, de helft in gevechtstroepen en de helft in de inlichtingendienst.

Hij verwijst naar jullie in zijn ETI-kwestie, evenals naar de katholieke kerk.

Openbaarmaking is nu topprioriteit voor ETI zelf om de mensen te beschermen.

Dank u voor het geven van 3 data en tijden waarop u beschikbaar bent om met Terri Mansfield en mij te Skypen over Openbaarmaking en ETI.

Vriendelijke groeten,

Edgar

Edgar D. Mitchell, ScD

Apollo 14 astronaut

6e man die op de maan liep

Nulpuntenergie Consulent

PS Mijn spreken in deze meer dan 5 minuten durende video over het belang van Disclosure kan je helpen om ons verlangen om met je te spreken te begrijpen.

PPS Ik ben nu Nulpuntenergie consultant voor twee organisaties die gespecialiseerd zijn in z.p.e.

Hoewel dit aangeeft dat er data en tijden werden gestuurd door Podesta/Sepp, is het nog steeds onduidelijk of er ooit een daadwerkelijke ontmoeting, online of persoonlijk, heeft plaatsgevonden. Aan het einde van de e-mail stuurde Mitchell een videoclip uit de documentaire film The Phoenix Lights, We Are Not Alone, waarin hijzelf praat over het belang van openbaarmaking. Het lijkt erop dat Mitchell dit stuurt als een poging om John Podesta nog meer te overtuigen om hem te ontmoeten, wat bewijs zou kunnen zijn dat een ontmoeting nog niet had plaatsgevonden.

ARTIKEL GAAT VERDER ONDER VIDEO

KIJKEN! MYSTERIEUZE VERDWIJNING VAN DE ANASAZI... EEN REPTIELENBEDRIEGER... EN DE MODERNE UFO-ALIENS KWESTIE

Interessanter dan mogelijke ontmoetingen is dat we een kijkje krijgen in Mitchells theologie over ETI. Uit de e-mail leren we een paar beschrijvingen van de ETI zelf:

1. Ze komen van een aaneengesloten universum in plaats van een andere planeet.
2. Ze zijn geweldloos, hoewel deze term niet gedefinieerd wordt (geweldloos ten opzichte van wat of wie?).
3. Ze zijn gehoorzaam, maar ook dit wordt niet gedefinieerd (gehoorzaam ten opzichte van welke autoriteit?).
4. Ze zijn anders dan de "hemelse wezens van dit universum".

We leren ook dat openbaarmaking een topprioriteit is voor ETI zelf om de mensen te beschermen. Maar alleen al uit deze e-mail blijkt dat wat dit betekent een compleet mysterie is.

Om Mitchells overtuigingen over ETI en officiële openbaarmaking verder te onderzoeken, kunnen we kijken naar een e-mail van Terri Mansfield, die dezelfde overtuigingen lijkt te hebben als Mitchell. Houd in gedachten dat, tenzij het slechts een heel specifiek bedankje vooraf was, Mitchell in de laatste e-mail van 11 juni 2015 aangeeft dat Podesta/Sepp hem drie mogelijke data stuurde voor een Skype-gesprek tussen Podesta, Mitchell en Mansfield om hun overtuigingen over openbaarmaking te bespreken. De e-mail die we nu gaan bekijken werd een paar maanden eerder verstuurd, op 1 oktober 2014. Dit is belangrijk om op te merken, omdat het laat zien, na alles wat Mansfield verklaarde in deze volgende e-mail, dat John Podesta nog steeds geïnteresseerd genoeg kan zijn geweest in een Skype gesprek om drie mogelijke data en tijdstippen te sturen. Kortom, wat Mansfield in 2014 stuurde heeft Podesta niet afgeschrikt of hem doen denken dat Mitchell en Mansfield gekken waren. Hij ontving deze e-mail en, als er inderdaad data en tijden werden gestuurd, was hij op zijn minst genoeg geïntrigeerd om de zaak verder te willen bespreken. Dit helpt ons te laten zien wat Podesta zelf zou kunnen geloven over ETI en de rol van officiële openbaarmaking in de toekomst:[v]

Van: terribillionairs@aol.com

Aan: john.podesta@gmail.com, eryn_m_sepp@who.eop.gov, eryn.sepp@gmail.com

Datum: 2014-10-01 09:35

Onderwerp: e-mail voor John Podesta (℅ Eryn Sepp) van Apollo 14 astronaut Edgar Mitchell met verzoek om ontmoeting

RE: Apollo 14 Astronaut Edgar Mitchell verzoekt ontmoeting met John Podesta om Disclosure te bespreken.

Knuffels Eryn,

Dr. Edgar Mitchell vraagt of ik naar Mr. Podesta en u wil schrijven met het verzoek om een ontmoeting in Washington DC met John om te praten over onthulling en nulpuntenergie.

Zoals John weet, hebben meer dan 20 landen inclusief het Vaticaan topgeheime documenten vrijgegeven waarin buitenaardse incidenten op Aarde gedurende vele jaren worden besproken. De VS heeft nog NIET deelgenomen aan Disclosure.

Aan de ontmoeting met Dr. Mitchell zullen deelnemen:

Mr. Dan Hill, katholieke filantroop

Dr. Michael Mansfield, Katholiek gepensioneerd Luchtmacht Kolonel

Mevr. Terri Mansfield, Katholieke consulente die Dr. Rebecca Wright vervangt voor Dr. Mitchell in deze zaak.

Vanwege zijn eigen achtergrond als katholiek vinden we het noodzakelijk dat John op de hoogte is van de interesse van het Vaticaan in ETI, Buitenaardse Intelligentie, en in duurzaamheid voor onze planeet.

Het Vaticaan heeft wereldwijde seminars georganiseerd over de gevolgen van de interactie tussen mensen en ETI en hoe dit religie en bewustzijn zal beïnvloeden.

De sterrenwacht van het Vaticaan bevindt zich hier in Arizona, en de topastronomen van het Vaticaan, waaronder pater Jose Funes en broeder Guy Consolmagno, die Paus Franciscus hebben ontmoet, hebben publiekelijk verklaard dat Gods schepping heel goed ANDER intelligent leven zou kunnen omvatten, en dat zou betekenen dat ze onze "broeders" zijn.

We werken met specifieke ETI uit een aangrenzend universum. Ze zijn geweldloos en volledig gehoorzaam aan God.

De connectie van onze ETI met nulpuntenergie is duidelijk in die zin dat hun doel is om Edgars internationale Quantrek wetenschapsteam te begeleiden bij het toepassen van hun nulpuntenergie-onderzoek voor de mensheid, om af te stappen van het gebruik van fossiele brandstoffen die zo schadelijk zijn voor onze kwetsbare planeet. De wetenschappelijke intuïtief van Quantrek, Dr. Suzanne Mendelssohn, ook een praktiserend katholiek, adviseert het Quantrek team over het specifieke Tau neutrino dat de basis vormt voor nulpuntenergie, iets wat wetenschappers van het CERN zijn gaan bestuderen, evenals wetenschappers over de hele planeet.

Vanwege de recente demonstraties over het overweldigende probleem van klimaatverandering en president Obama's eigen bezorgdheid, vinden we dat de timing perfect is om John te ontmoeten en een plan uit te stippelen met betrekking tot openbaarmaking en nulpuntenergie.

Na een ontmoeting met de Amerikaanse ambassadeur Pamela Hamamoto bij de VN-missie in Genève op 4 juli, kondigde Edgar aan de Zwitserse media aan dat hij van plan is om op 100-jarige leeftijd, over 16 jaar, terug te keren naar de maan in een ruimteschip dat gevoed wordt door nulpuntenergie.

Bedankt voor het laten weten van 3 mogelijke data en tijden voor onze ontmoeting met John, zodat we de reislogistiek kunnen voorbereiden.

Liefs,

Terri

Terri Donovan Mansfield

Directeur: Quantrek ETI (Extraterrestrial Intelligence) Peace Task Force,

Edgar D. Mitchell, ScD | Wetenschappelijk medewerker & oprichter

602.885.9058 | terribillionairs@aol.com

Namens:

Edgar D. Mitchell, ScD

Hoofd Wetenschap & Oprichter, Quantrek

Apollo 14 astronaut

6e man die op de maan liep

Degenen die bekend zijn met onze boeken Petrus Romanus, Exo-Vaticana en Pad van de Onsterfelijken, en ook met mijn werk samen met Josh Peck waarin ik verschillende aandachtspunten met betrekking tot CERN bespreek in Abaddon Ascending, zullen waarschijnlijk bepaalde elementen van deze e-mail herkennen. We zien de interesse van het Vaticaan en de katholieke invloed op de ETI openbaarmakingskwestie. We zien ook meer details gepland voor een bijeenkomst met verschillende katholieke deelnemers. Interessant genoeg wordt zelfs het Observatorium van het Vaticaan (waarover wordt geschreven in Exo-Vaticana) in Arizona besproken, samen met Jose Funes, Guy Consolmagno en Paus Franciscus. Het idee dat er ander intelligent leven in het universum bestaat als onze "broeders" wordt hier ook naar voren gebracht.

Na dit alles laat Mansfield namens Mitchell een bom vallen. Ze stelt duidelijk en direct dat ze "werken met specifieke ETI uit een aangrenzend universum."[vi] Ze stelt ook dat deze ETI "geweldloos en in volledige gehoorzaamheid aan God" zijn. Natuurlijk is de eerste vraag die bij je opkomt: welke god?

Mansfield beschrijft verder een verband tussen ETI en nulpuntenergie. Ze geloofde dat het ETI Mitchells inspanningen met Quantrek leidde om nulpuntenergie naar de mensheid te brengen, zodat we niet meer afhankelijk zouden zijn van fossiele brandstoffen, die volgens Mansfield (en blijkbaar ook het ETI) onze kwetsbare planeet vernietigen. Vreemd genoeg wordt zelfs de connectie van CERN en het Tau neutrino met nulpuntenergie genoemd. Opnieuw wordt er verwezen naar "3 mogelijke data en tijden" voor hun ontmoeting. Maar net als bij de anderen is het onduidelijk of dit een vermoedelijk bedankje is of gebaseerd op een gebeurtenis uit het verleden.

In ieder geval laat het zien dat iemand die deze overtuigingen deelt, zich in een positie kan bevinden, of in ieder geval toegang heeft tot iemand in een positie, om ETI onthullingen in deze richting te interpreteren: Mensen vernietigen de planeet, ETI zijn hier om ons te helpen, ETI zijn gehoorzaam aan God, ETI zijn onze broeders, en de regering moet zich bemoeien met hoe dit alles uit te leggen aan het grote publiek. Of Podesta nu wel of niet meeging in deze overtuigingen doet niet ter zake. Feit is dat Mansfield en Mitchell, tenminste voor een tijdje, directe toegang hadden tot een hooggeplaatst persoon in het Witte Huis die aandrong op officiële onthulling van het UFO-fenomeen. Dit laat ons zien hoe een officiële onthulling geïnterpreteerd zou kunnen worden als het vandaag de dag zou gebeuren.

VOLGENDE: Hiërarchie en classificatie van buitenaardse wezens en geesten

Eindnoten

[i] The exchange can be read on WikiLeaks here: https://wikileaks.org/podesta-emails/emailid/15052.

[ii] http://rebeccahardcastlewright.com/2016/10/18/wikileaked-was-edgar-mitchell-planning-to-meet-with-podesta-then-obama/.

[iii] https://wikileaks.org/podesta-emails/emailid/58918.

[iv] https://wikileaks.org/podesta-emails/emailid/6983.

[v] https://wikileaks.org/podesta-emails/emailid/12127.

[vi] Het woord "aangrenzend" lijkt hier te verwijzen naar wat we zouden kunnen zien als "parallel" of "hoger", zoals met betrekking tot een parallel universum of een hogere dimensie.

Bron: IS THE VATICAN CONNECTED TO COMING GREAT DECEPTION?—PART 12: More On Podesta’s Leaked Emails Concerning ETI » SkyWatchTV