www.wimjongman.nl

(homepagina)


Het Land Voor De Tijd - DEEL 16: De-CERN-ing van de Tijden

6 juli 2023 door SkyWatch Editor

Deel 1 - Deel 2 - Deel 3 - Deel 4 - Deel 5 - Deel 6 - Deel 7 - Deel 8 - Deel 9 - Deel 10 - Deel 11
Deel 12 - Deel 13 - Deel 14 - Deel 15

In de vorige bijdrage spraken we over het bestaan van sterrenpoorten op inheems land in heel Noord-Amerika. Na zorgvuldige analyse hebben deze pagina's ons op een plaats gebracht waar we de geldigheid begrijpen van het idee dat de vroege Noord-Amerikaanse Indianen, net als veel andere inheemse volkeren over de hele wereld, van tijd tot tijd portalen open zagen gaan. Deze waarnemingen kwamen zelfs zo vaak voor dat ze werden vastgelegd in talloze rotstekeningen van spiralen die overal in het landschap te vinden zijn. Daarom blijft de vraag: Bestaan er moderne "sterrenpoorten" die door de mens van de eenentwintigste eeuw zijn gebouwd?

Hier komt de wetenschappelijke organisatie CERN om de hoek kijken. CERN (Conseil Européen pour la Recherche Nucléaire-Europese Raad voor Nucleair Onderzoek) is een acroniem voor een nu verdwenen Frans wetenschappelijk comité. De oorspronkelijke groep werd ontbonden in 1956, slechts twee jaar na de oprichting. De organisatie werd samengevouwen in zijn huidige structuur onder een veel bredere coalitie van landen. Waarom überhaupt de naam behouden? Het comité had nog geen constructie voltooid, geen experimenten uitgevoerd of wetenschappelijke artikelen gepubliceerd. Tom Horn biedt een interessant inzicht over een van de oprichters, de beroemde Duitse Nobelprijswinnaar voor natuurkunde Werner Karl Heisenberg, die er naar verluidt op stond dat het oorspronkelijke acroniem CERN als naam gehandhaafd bleef:

Werner Heisenberg begreep heel goed wat kwantumfysica betekende voor de mensheid. Inherent aan dit theoretische rijk, bevolkt door stompzinnige vergelijkingen en pijprokende wetenschappers, ligt wat ik het "Babylon Potentieel" noem. Dit is de "geheime kennis" - de wetenschappelijke imperatief, geïnformeerd en gedreven door spirituele adviseurs - die de Bijbel aanhaalt als de sleutel tot het openen van een poort voor de "goden". Het is Entemenanki, Baba-alu, de opening van de Abzu, de poort naar de Hel ....

CERN is een afgekorte titel voor de oude god die door de Kelten werd aanbeden: Cernnunos. De naam betekent "gehoornde" en zijn beeld verschijnt in verschillende vormen, meestal met "hertenhoorns" op zijn hoofd, en hij wordt vaak vergezeld door een slang met een ramskop. Zijn aanbidders vierden de geboorte van Cernunnos in december tijdens de winterzonnewende. Als Keltische god van de onderwereld is hij vergelijkbaar met Hades en Pluto. Cernunnos beheerst de schaduwen en hij is een stervende/opkomende god in de orde van Osiris en Horus. Cernunnos wisselt de controle over de wereld af met de maangodin Danu (een andere vorm van Diana/Isis/Semiramis).[i]

CERN is een wereldwijde organisatie waarvan de onderzoekers tegelijkertijd vele experimenten uitvoeren over de hele wereld. Het kroonjuweel van de groep is veruit de Large Hadron Collider (LHC) die zich op de grens van Frankrijk en Zwitserland net buiten Genève bevindt. Het wordt terecht "de grootste machine ter wereld" genoemd en als een door mensen gemaakt apparaat "een wereldwonder" genoemd kan worden, dan past de LHC daar zeker bij. Als je erover nadenkt, is het in dat opzicht een beetje als de Toren van Babel, een door mensen gemaakt wonder met als doel... maar ik dwaal af.

Vandaag de dag ligt er bovenop deze enorme onderneming een kleine stad, bestaande uit de CERN campus. Maar 175 meter onder de oppervlakte ligt dit wonder van de moderne tijd. Het bestaat uit twee ronde balkenbuizen die in een rondelopende tunnel van zeventien mijl lang liggen. De kosten bedragen ruim 9 miljard dollar en er doen meer dan honderd landen aan mee. Er is een leger van meer dan tienduizend wetenschappers, onderzoekers en arbeiders betrokken bij de verschillende experimenten.

ARTIKEL GAAT VERDER ONDER VIDEO'S:

BOVENNATUURLIJKE PORTALEN WERELDWIJD VERBONDEN MET REUZEN? SMITHSONIAN DOOFPOT?

WAREN WACHTERS & GIANTS OUDE MEGALITHISCHE BOUWERS? ZE STAAN IN HET RAADSELACHTIGE BOEK VAN HENOCH - MOETEN WE HET VERTROUWEN?!

Hoe deze machine in elkaar zit is absoluut verbijsterend. De collider bestaat uit zo'n 9.600 supermagneten die hem honderdduizend keer krachtiger maken dan de zwaartekracht van de aarde! De zwaartekracht die door de machine wordt opgewekt is zelfs zo groot dat sommige experts zich zorgen maken dat één verkeerde beweging de planeet in tweeën kan splijten.

De protonbundels worden afgevuurd in de bundelbuizen en reizen net onder de lichtsnelheid, soms wel tien uur lang, voordat ze worden samengevoegd in een botsingskamer. Die reis van tien uur wordt gebruikt om de deeltjes op snelheid te brengen, maar de afstand die ze op die lange reis afleggen is een bereik van meer dan tien miljard kilometer. Dat is ver genoeg om in slechts tien uur naar de verste uithoeken van ons zonnestelsel te reizen en weer terug! De elektrische belasting van het elektriciteitsnet door de benodigde energie is verbazingwekkend.

De magneetspoelen die hiervoor nodig zijn, zijn op zichzelf al een wonder. Ze bestaan uit zesendertig gedraaide strengen van vijftien millimeter, waarbij elke streng op zijn beurt bestaat uit zesduizend tot negenduizend afzonderlijke filamenten en elk filament een diameter heeft van zeven micrometer. Voor de bijna zeventien mijl lange straalbuizen is zo'n 1100 mijl kabel nodig. Dit komt neer op ongeveer 145.000 mijl als deze strengen achter elkaar worden aangesloten. Op die lengte zouden de draden de evenaar van de aarde meer dan zes keer omzeilen. Sterker nog, als je deze draden zou ontrafelen en ze in de ruimte tussen de maan en de zon zou hangen, zou je ze meer dan vijf keer moeten overlappen!

De magneetspoelen die deze bundels op koers houden, worden gekoeld door het grootste cryogene systeem ter wereld, waardoor de bundeltunnel tijdens bedrijf een van de koudste plekken op aarde is. Alle magneten zijn elektromagneten - magneten waarin een magnetisch veld wordt geproduceerd door de stroom van elektrische stroom. De hoofdmagneten van de LHC werken bij een temperatuur van -456,31° F, waardoor het kouder is dan in de ruimte. Deze gigantische geniale prestatie doet je denken dat de mens alles kan wat hij maar wil! Oh, wacht... dat was de Toren van Babel weer; sorry.

Het verklaarde doel bij het ontwikkelen van 's werelds grootste atoombreker was het vinden van het Higgs Boson, of "het God-deeltje". Er werd zoveel geld, tijd en moeite gestoken in het vinden van het ongrijpbare Higgs-deeltje omdat het volgens de theorie alle andere deeltjes hun massa geeft. Met andere woorden, het Higgs-deeltje is de lijm die alles bij elkaar houdt, een beetje zoals God - vandaar het "God-deeltje". Natuurkundigen geloven zelfs dat zonder het deeltje massa fundamenteel niet zou bestaan. In een langverwachte persconferentie op 4 juli 2012 kondigde CERN aan dat het eindelijk het Higgs boson had gevonden.

In de Bijbel staat ook iets interessants over zo'n deeltje. Het zijn niet de details van een atoom waar we aan denken als we lezen over de eigenschappen van dit deeltje. We denken aan de Schepper die in de eerste plaats zo'n schepping heeft gemaakt, zoals in Kolossenzen 1:16-17 staat:

Want door Hem zijn alle dingen geschapen, die in de hemelen en die op de aarde zijn, zichtbare en onzichtbare, hetzij tronen, hetzij heerschappijen, hetzij overheden, hetzij machten; alle dingen zijn door Hem en voor Hem geschapen: En Hij is vóór alle dingen, en door Hem bestaan alle dingen.

De duivel is zich er volledig van bewust dat God alles heeft geschapen en alles bij elkaar houdt. Het ligt voor de hand dat als Satan op God wil lijken, hij moet beginnen met massa en het bij elkaar houden van dingen. Maar daar zal hij het niet bij laten, zoals je in de volgende hoofdstukken zult ontdekken. Voor nu moet je begrijpen dat het verbazingwekkende handwerk van de mens naar een plaats leidt waar Satan uiteindelijk technologie zal gebruiken om te proberen Gods positie over te nemen. Natuurlijk zal hij hier nooit in slagen; de Bijbel onthult zijn lot. Maar als we eerlijk zijn over deze machine, dan heeft hij een indrukwekkende start gemaakt.

Met het vinden van het Higgs boson is de focus van CERN nu verschoven naar het opvoeren van de kracht van de machine (alsof het al niet eng genoeg was), en beginnen te zoeken naar iets dat "donkere materie" wordt genoemd. Robin McKie van The Guardian schrijft:

Desalniettemin geloven natuurkundigen van Cern dat supersymmetrische deeltjes binnen het bereik kunnen liggen van de energetische botsingen die zullen worden gegenereerd in de verbeterde LHC. En als ze deze vreemde entiteiten ontdekken, kunnen ze de oplossing bieden voor een van de grootste mysteries van het universum: de aard van donkere materie.

Aangenomen wordt dat donkere materie de kosmos doordringt en sterrenstelsels een veel grotere massa geeft dan kan worden geleverd door de "normale" materie van protonen, neutronen en elektronen. Het bestaan ervan wordt echter alleen maar verondersteld, want ondanks decennialange inspanningen hebben wetenschappers nog geen enkele eenheid donkere materie kunnen waarnemen. De nieuwe LHC zou daar verandering in kunnen brengen.[ii]

"Donkere materie"? Klinkt onheilspellend, maar niet zo bedreigend als het tweede doel van de CERN-fysici: een deur openen naar een andere dimensie. Om het volledige effect te krijgen, moet je hun eigen woorden lezen:

De meeste artikelen over de LHC in de reguliere media gaan over alledaagse wetenschappelijke onderzoeksdoelen die niet echt alle tijd, moeite en geld lijken te rechtvaardigen.

Zou het kunnen dat de topambtenaren bij CERN eigenlijk iets anders in gedachten hebben?

De onderzoeksdirecteur van CERN, natuurkundige Sergio Bertolucci, heeft verklaard dat de LHC een "deur" naar "een extra dimensie" kan creëren. Volgens hem zou er iets uit die deur kunnen komen, of "zouden we er iets doorheen kunnen sturen."...

Maar waarom een poort naar een andere dimensie maken als hij geen idee heeft wat we zouden kunnen tegenkomen?

Of toch wel?[iii]

Sergio Bertolucci is geen maffe wetenschapper. Hij is een mainstream natuurkundige die zelfs onderzoeksdirecteur is bij CERN! Het probleem is dat hij niet erg zelfverzekerd klinkt over wat we kunnen verwachten als die deur wordt geopend.

Hoe willen hij en zijn collega's deze deur openen?

Met een Toren van Babel-houding!

ARTIKEL GAAT VERDER ONDER VIDEO'S:

SLANGENHEUVELS GEVONDEN BIJ HET GILGAL REPHAIM 'REUZENRAD'

BEWIJS VAN NEPHILIM REUZEN & REPTILIANS GEVONDEN OVER DE HELE WERELD?

Een atoomverpletterend succes?

TeV staat voor tera elektronvolt, dat is een triljoen elektronvolt, of 1012 elektronvolt. Deze meeteenheid wordt specifiek gebruikt in nucleaire of atomaire processen. De lichtsnelheid in een vacuüm is 299.792 kilometer per seconde.

Tegen de tijd dat de laatste botsingen (of gebeurtenissen) in december 2016 waren voltooid, had de LHC een vermogen van dertien TeV bereikt, slechts drie meter verwijderd van de lichtsnelheid. Met dat vermogen bereikte de hitte in de botsingskamer naar schatting een temperatuur van honderdduizend keer de temperatuur in het centrum van de zon.

Bij deze snelheden genereert de LHC het grootste magnetische veld op aarde, alleen na de aarde zelf. Als je je afvraagt wat de gevolgen zijn van het loslaten van zo'n beest op aarde, dan ben je niet de enige. Sinds de botser in 2015 werd opgevoerd tot dertien TeV, zijn er meerdere beweringen geweest dat de kracht die wordt opgewekt door 's werelds grootste machine van invloed is op van alles en nog wat, van aardbevingen tot het neerhalen van een vliegtuig. Dit zijn er maar een paar:

  • Tijdens een bijzonder drukke periode bij de LHC in 2010 werd Chili getroffen door een enorme aardbeving met een kracht van 8,8, de op vijf na zwaarste in de geschiedenis.
  • Toen CERN in april 2015 actief was, werd Nepal getroffen door een aardbeving van 7,8 die duizenden mensen het leven kostte. De collider zou de hele aarde door elkaar hebben geschud met harmonische trillingen.
  • In oktober 2016, toen CERN het Awake Experiment uitvoerde bij de LHC, werd Italië getroffen door een aardbeving van 6,6, waarbij honderden doden vielen en miljoenen dollars schade werd aangericht. Het Awake Experiment onderzocht het gebruik van plasma om deeltjes over afstand te versnellen tot hoge energieën. Sommigen zeggen dat deze energie naar de aarde zelf werd overgebracht en zo de beving veroorzaakte.
  • In november 2016 werd Nieuw-Zeeland getroffen door een zware aardbeving van 7,8 tijdens de LHC-activiteit. Interessant genoeg rapporteerden mensen dat ze blauwe lichten in de lucht zagen vlak voordat de beving plaatsvond.
  • Misschien wel de meest opmerkelijke bewering is dat een Duitse A320 Airbus neerstortte in de Alpen in mei 2015 tijdens een LHC-operatie. "Eigenaardig" noemen sommigen deze crash, omdat er geen zekere verklaringen voor zijn. Sommigen hebben de tragedie toegeschreven aan iets dat de "Hudson ISIS Time River Theory" wordt genoemd en speculeren over een magnetisch veld van de LHC dat in de lucht werd opgewekt en de mechanica van het vliegtuig beïnvloedde toen het leylijnen kruiste.

Als we denken aan de discussie over leylijnen in een vorig hoofdstuk, is het dan voor iemand verrassend dat de LHC in de buurt van die leylijnen is gebouwd? Misschien wisten de wetenschappers die de blauwdrukken voor de faciliteit hebben gemaakt wel meer over oude technologie dan ze laten merken. Om dit punt te illustreren, kijk eens waar de LHC precies is gebouwd.

Onroerend goed is belangrijk

Als je goed kijkt naar de locatie van dit project, zul je een dubbele blik moeten werpen. Als we verder gaan met het uitpluizen van de ongelooflijke stukjes data, zul je een verontrustende kakofonie van informatie zien die leidt tot de ongemakkelijke conclusie dat de LHC veel meer is dan alleen maar een natuurkundig experiment.

Tom Horn heeft een boek geschreven over dit onderwerp, maar voor ons doel zijn zijn observaties over de plaatsing van deze faciliteit zeer verhelderend.

Saint-Genis-Pouilly is een gemeente in het graafschap Ain in het oosten van Frankrijk.... De ALICE-, ATLAS- en MERYN-experimenten liggen in deze regio. De gemeente bestaat uit vier steden: Saint-Genis (soms gespeld als Saint-Genix), Pouilly, Pregnin en Flies. "Jura, Mountains [sic] in het Oud Noors, betekent "beest". Dionysus, Cernunnos en, tot op zekere hoogte, Osiris zijn allemaal "beest" goden.... Maar, meer ter zake, als dit CERNunnos Illuminati experiment slaagt, zal het de poort naar een beest openen. De term "Jura" verwijst echter ook naar het Latijnse woord voor "wet". Dit is een andere weerspiegeling van de oude godin Columbia, Athena, Maat, Themis, Dike, en al diegenen die "Vrouwe Justitia" zijn, een godheid die onze zielen weegt in de balans. Het Juragebergte doemt op boven de CERN-campus als oude rechters die toezicht houden op de bouw en implementatie van het nieuwe Babylon Portal....

De relatie tussen CERN en het Juragebergte wordt nog duidelijker als we kijken naar de tweede van de eerder genoemde steden, Pouilly, die door de Romeinen Apolliacum werd genoemd en naar verluidt diende als locatie voor een tempel voor Apollo. Apollo, of Apollyon, wordt in het boek Openbaring genoemd als behorend tot de koning van de hybride gevallen engelenwezens die uit de put - de afgrond - oprijzen wanneer deze wordt ontsloten. Het moet ook vermeld worden dat ten tijde van de Romeinse bezetting van het gebied, de overheersende bewoners de Kelten waren, wat ons terugbrengt naar Cernunnos. Op een omslachtige manier, met een woordspeling bedoeld, omvatten de ringen van CERN een verscheidenheid aan oude godheden die allemaal verbonden zijn met de onderwereld....

En is het niet nog verbazingwekkender dat dit collectief van 's werelds knapste koppen een van de donkerste gebeurtenissen uit de bijbelse geschiedenis weerspiegelt, namelijk die van de Toren van Babel? Er wordt gezegd dat een mogelijke locatie voor de toren direct boven de vermoedelijke locatie van de Abzu was, de Afgrond! Probeerde Nimrod werkelijk de sprinkhanen los te laten in weerwil van Gods ultieme timing? Nimrod, vergoddelijkt als Apollo door de Grieken en Osiris door de Egyptenaren, wordt door veel theologen beschouwd als dezelfde "geest" die in de laatste dagen naar de aarde zal terugkeren als de Antichrist.[iv]

VOLGENDE: Een kwestie van perspectief

Eindnoten

[i] Tom Horn, “On the Path of the Immortals—Part II: Tom Horn on the Secrets of the CERN Stargate,” Skywatch TV, http://skywatchtv.com/2015/05/10/on-the-path-of-the-immortals-part-11-tom-horn-on-the-secrets-of-the-cern-stargate/ (May 10, 2015).

[ii] Robin McKie, “The Large Hadron Collider Sets Its Sights on Dark Matter,” The Guardian , https://www.theguardian.com/science/2015/jan/04/large-hadron-collider-refit-dark-matter (January 4, 2015).

[iii] Michael Snyder, “Occultic CERN: Physicist Claims Large Hadron Collider May Open Portal to Another Dimension,” Freedom Outpost, http://freedomoutpost.com/occultic-cern-physicist-claims-large-hadron-collider-may-open-portal-to-another-dimension/ (August 12, 2015).

[iv] Ibid.

Bron: The Land Before Time—PART 16: De–CERN–ing the Times » SkyWatchTV