www.wimjongman.nl

(homepagina)


DE LAATSTE NEPHILIM - DEEL 27: X markeert de plek waar naar verluidt de gateways zich bevinden

6 september 2022 - door SkyWatch Editor

Deel 1 - Deel 2 - Deel 3 - Deel 4 - Deel 5 - Deel 6 - Deel 7 - Deel 8 - Deel 9 - Deel 10 - Deel 11
Deel 12 - Deel 13 - Deel 14 - Deel 15 - Deel 16 - Deel 17 - Deel 18 - Deel 19 - Deel 20 - Deel 21
Deel 22 - Deel 23 - Deel 24 - Deel 25 - Deel 26 - Deel 27 - Deel 28 - Deel 29 - Deel 30 - Deel 31
Deel 32 - Deel 33

Engeland staat vol met stonehenges, staande stenen, en verhalen over kabouters, feeën en reuzen. De meeste cirkeljagers kijken naar Stonehenge voor inspiratie, en het is meer dan mogelijk dat de stenen op hun plaats werden gezet om een spontaan of opzettelijk geopende doorgang te "markeren". De zonnewijzer van Settle is echter een oude site die vaak over het hoofd wordt gezien door degenen die de belangrijkste lijsten met poorten samenstellen. Gelegen in Settle, North Yorkshire, in Engeland, is er een heuvel die bekend staat als Castleberg Rock, nu bedekt met zeventiende-eeuwse bomen, volgens paranormaal onderzoeker Nigel Mortimer, de locatie van een cirkel van staande stenen. Mortimer is ervan overtuigd dat tot 1779 een ring van "ruwe" staande stenen een nu verborgen en verduisterd "portaal" vormde. Zoals veel van zijn collega's gelooft Mortimer dat - in plaats van dat de stenen een portaal creëerden - de formaties werden opgericht om portalen te "markeren" die verbonden waren met die plaats op aarde. Dit geloof is in overeenstemming met de theorie van "leylijnen", beroemd gemaakt door Alfred Watkins in zijn boeken Early British Trackways en The Old Straight Track. Watkins geloofde dat dit Romeinse handelsroutes waren.

Tegenwoordig worden leylijnen gebruikt om een matrix van geometrische lijnen over het aardoppervlak te beschrijven die geomagnetische anomalieën aangeven, zoals de Marysburgh Vortex in Lake Ontario. Zo'n honderd schepen zijn "verdwenen" binnen de grenzen van deze vortex. Volgens Dr. Richard Lefors Clark:

De Canadese Nationale Onderzoeksraad en de Amerikaanse marine begonnen Project Magnet in 1950 om de magnetische anomalieën en mogelijke magnetische bruikbaarheid van het gebied te onderzoeken. Dit was het enige bekende officiële onderzoeksprogramma van de overheid naar het Aarde Rastersysteem. Een aanzienlijk aantal vliegtuigen en schepen was op mysterieuze wijze uit dit gebied verdwenen, terwijl vele UFO-waarnemingen werden gemeld, en andere bizarre en onaardse verschijnselen werden opgemerkt.[i]

Voorstanders van het "leylijn" paradigma beweren dat onzichtbare verbindingen elkaar kruisen en poorten vormen naar een andere dimensie, rijk, of misschien zelfs de Hel zelf. Veel van deze poorten worden geassocieerd met water, zoals St. Ann's Well hierboven genoemd, de verschillende op water gebaseerde "driehoeken" zoals de Bermuda en Drakendriehoeken. Maar onlangs staarde iedereen die het internetnieuws volgt naar een anomalie die wetenschappers verbijsterde: de Noorse Spiraal.

Op 9 december 2009, een nacht voordat President Obama, de leider van de "vrije wereld", zijn Nobelprijs voor de Vrede in ontvangst zou nemen (een veelbesproken onderscheiding, des te ironischer door de massale anti-terreur operaties van President Obama in het Midden-Oosten en Noord-Afrika), verscheen er een gigantische spiraal in de lucht boven Noorwegen, de plaats van de prijsuitreiking. Het fenomeen begon als een kronkelende lichtspiraal die vanuit een punt in de buurt van Tromso in de lucht scheen. Na enkele minuten breidde deze lichtstraal zich uit in de inktzwarte hemel als een massieve en uitdijende spiraal die met de klok mee leek te draaien. Het middelpunt van deze spiraal was wit, maar werd al snel donker en zag eruit als een uitdijend "zwart gat". Dit is wat de meesten niet weten over dit spectaculaire mysterie. De bekende paranormale onderzoeker Richard C. Hoagland schrijft erover:

Is het weer een "toeval" dat, net over de heuvel van Tromso, een high-tech Noorse "HAARP antenne boerderij" ligt - de EISCAT Ramfjordmoen faciliteit (hieronder) - specifiek ontworpen om krachtige stralen van microgolf-energie hoog in de ruimte uit te zenden... en daarbij ook duidelijke HD/torsie neveneffecten te creëren in de hoog-geëlektriseerde bovenste "plasma" atmosfeer van de Aarde (ionosfeer)? De faciliteit wordt officieel gesteund door Noorwegen, Zweden, Finland, Japan... China... het Verenigd Koninkrijk... en Duitsland.[iii]

Dankzij de onmiddellijke aard van het World Wide Web, binnen enkele minuten na de gebeurtenis, nieuwe bronnen, bloggers, en sociale media verlicht met verslagen, theorieën, foto's, en zelfs video's. Er was geen ontkennen aan. De hele wereld zag het! Vanwege het samenvallen met de geplande aanvaarding van de Nobelprijs door President Obama, begonnen profetie-geleerden en zelfs de Christian Science Monitor het hemelportaal in verband te brengen met een kosmische goedkeuring of profetische betekenis. Het artikel van de CS Monitor[iv] op 10 oktober 2009, vroeg of "Ruimtewezens" Obama "verwelkomden"!

Theorieën begonnen binnen enkele minuten het internet te bevolken. Eén blogger merkte op dat de spiraal precies 1260 dagen voor 22 mei 2013 verscheen, en daarmee een kosmische gebeurtenis voorspelde die komen zou. Anderen beweerden dat het fenomeen een profetie van Fatima vervulde, namelijk de "tweede profetie", waarin staat: "Wanneer jullie een nacht zullen zien die verlicht wordt door een onbekend licht, weet dan dat dit het grote teken is dat God jullie geeft dat Hij de wereld gaat straffen voor haar misdaden door middel van oorlog, honger en vervolging van de Kerk en van de Heilige Vader."[v]

Werd de Noorse spiraal gecreëerd door een Russische raket? Sommigen beweren van wel, hoewel Rusland ontkent die nacht proeven te hebben gedaan. Is Hoagland's theorie dat een HAARP installatie de spiraal creëerde haalbaar? Hoagland is een wetenschapper en theoreticus, daarom kan zijn verklaring juist zijn. Is het mogelijk dat ofwel een HAARP-installatie ofwel zelfs de ondergrondse botsingen van CERN deze poort creëerden, een opening of poort met de bedoeling entiteiten in onze wereld "uit te nodigen"? Misschien niet toevallig, beginnend vlak na de opening van het Noorse portaal, rapporteerden Scandinaviërs en al snel mensen over de hele wereld vreemde geluiden die uit de hemel kwamen.[vi]

Sceptici vragen om wetenschappelijk bewijs voor het bestaan van portalen en dimensionale poorten. Misschien wel de bekendste ruimtevaartorganisatie ter wereld is de National Aeronautics and Space Administration, NASA. Het kostte wat speurwerk, maar ik slaagde erin om op NASA's eigen website een document te vinden dat het onderwerp bespreekt. Hier is een uittreksel:

Een favoriet thema in science fiction is "het portaal" - een buitengewone opening in ruimte of tijd die reizigers verbindt met verre sferen. Een goed portaal is een kortere weg, een gids, een deur naar het onbekende. Als ze nu eens echt bestonden....

Het blijkt dat ze bestaan, een soort van, en een NASA-gefinancierde onderzoeker aan de Universiteit van Iowa heeft uitgevonden hoe ze te vinden:

"We noemen ze X-punten of elektronendiffusiegebieden," legt plasmafysicus Jack Scudder van de Universiteit van Iowa uit. "Het zijn plaatsen waar het magnetische veld van de aarde aansluit op het magnetische veld van de zon, waardoor een ononderbroken pad ontstaat dat van onze eigen planeet naar de atmosfeer van de zon leidt, 93 miljoen kilometer verderop."

Waarnemingen door NASA's THEMIS ruimtevaartuig en Europa's Cluster sondes suggereren dat deze magnetische portalen tientallen keren per dag open en dicht gaan.[vii] (nadruk toegevoegd)

Laten we nu de taal die NASA gebruikt eens uitpakken. Het is een echo van veel van de beeldspraak gevonden in standbeelden, gebouwen, en allerlei vormen van architectuur - zelfs schilderijen - door de geschiedenis heen en over de hele wereld. Veel van deze beelden zijn te vinden in Vrijmetselaarsloges en in fonteinen, bouwwerken en interieurontwerpen die door Vrijmetselaars zijn gebouwd. Een belangrijk kenmerk van deze symbolen in steen en baksteen is dat zij echoën wat Nimrod probeerde te doen - in steen en baksteen. Misschien vertelt de vrijmetselaarssemiotiek een verhaal - een oud verhaal. Ik vertrouw erop dat bijna iedereen die deze serie leest weet hoe een vrijmetselaarslogevloer is ontworpen: als een zwart-wit "dambord". Rondom deze vloeren ziet men vaak een touwmotief, dat op de vier hoeken van de vloer met kwasten is verbonden. In het midden van de vloer vindt men vaak de vijfpuntige ster, vaak gegraveerd in een cirkel. De meesten nemen aan dat dit de Oosterse Ster voorstelt, maar een blogger op YouTube die zichzelf "halfasheep"[viii] noemt, heeft honderden symbolen in Australië gedocumenteerd die vrijmetselaarsafbeeldingen in verband brengen met "zonnebronnen".

Dit brengt ons terug bij de laatste twee items, de wiskunde van 3, 6, 9, die aangeeft dat een onderverdeelde cirkel - wanneer deze tot in het oneindige wordt doorgetrokken - een verborgen 9 zal onthullen en zal leiden tot een singulariteit of een vacuüm. In het videospel World of Warcraft is een zonnebron een portaal dat door een "mage" wordt gebruikt om entiteiten op te roepen. De videoblogger halfasheep beweert dat de "sterren" op de vloer, de "één omringd door vier" herhalingen in steen en marmer, de waterspuwers, en de pilaren (die zuilen van licht voorstellen, aka portalen) gebruikt worden door "'de bouwers" om poorten naar "de zon" voor te stellen en misschien zelfs om ermee te communiceren.

De zon wordt al sinds mensenheugenis vereerd, en veel "raadsels in steen", zoals Chris Pinto ze zou noemen, zijn gecodeerde boodschappen die de oude "goden" oproepen. Jupiter, Zeus, Thor, Odin, Tonatiuh van de Azteken, Taiyang Shen van China, Ra/Isis van Egypte, Zonnelogos van de Theosofie, en zelfs Sol Invictus (de onverslagen Zon) weerspiegelen een eeuwenoud verhaal over een entiteit die naar de hemel wilde stijgen en een god wilde worden - Nimrod, de rebelse bouwer die zich verwaardigde Gods troon aan te vallen door een stargate te bouwen. Toen de talen bij Babel werden verward, en de tot slaaf gemaakte en in vervoering geraakte burgerbouwers zich verspreidden naar de vier windstreken, vertelde elke groep het verhaal van Nimrod en van de voor de zondvloed Nephilim "goden" en gevallen engelen opnieuw, maar met hun eigen nieuwe namen, volgens hun nieuwe talen. Cirkels in steen, heilige plaatsen zoals Stonehenge, de zonnewijzer van Settle, de grafheuvels van de Amerika's, zelfs de enorme piramiden en de inrichting van de hoofdstad van ons land vertellen het verhaal en fluisteren geheimen in de ruimte.

Een laatste opmerking voordat ik dit bericht afsluit: Ik heb net geleerd over een "augmented reality" (AR) spel genaamd Ingress. AR maakt gebruik van een computer interface (meestal een handheld telefoon, maar ook een head-display zoals Google Glass) om "geheime" informatie te overlappen op objecten in de echte wereld met behulp van GPS-coördinaten. Ingress omschrijft zichzelf als een "portaalspel". Het achtergrondverhaal is als volgt:

Natuurkundigen bij CERN hebben ontdekt dat de aarde is bezaaid met "Exotische Materie," of XM, geassocieerd met de Shapers, een mysterieus fenomeen of buitenaards ras dat niet wordt beschreven of gezien (en dat dus fungeert als een MacGuffin). De inuniversum motivatie voor de Verlichte factie is hun geloof dat de Shapers werken aan een krachtige verlichting die de hele mensheid zal verheffen. Het Verzet gelooft dat het de mensheid beschermt tegen indringing van de Shapers. De facties zijn echter af en toe geobserveerd om het achtergrondverhaal te negeren en samen te werken omwille van de echte gameplay en spelbalans, bijvoorbeeld door neutrale zones en gevechtsregels in te stellen.[ix](nadruk toegevoegd)

Toen Nimrod en zijn volgelingen probeerden een portaal te openen, zei de Here God zelf dat als zij "van één geest" waren, niets voor hen onmogelijk zou zijn. Nu het internet deze spelers tot "één geest" vormt, wordt dit "spel" maar al te echt! Natuurlijk vertegenwoordigt de "verzets"-factie in het spel u en mij en allen die zich verzetten tegen de snode plannen van de nieuwe Nimrod en zijn Illuminati-troepen. Ongelooflijk dat de makers van dit spel de "Shaper"-aliens als de goeden afschilderen! De wereld is werkelijk een gevaarlijke periode binnengegaan.

De mysterie religies en geheime genootschappen proberen de oude portalen te openen en de oude goden weer te verwelkomen. Alleen de volmaakte plannen van de Almachtige God, die ons in de Bijbel zijn voorspeld, staan tussen de mensheid en de verdraaide plannen van boze mensen en de hordes van Apollyon. Christenen kijken naar Hem, niet naar geestelijke machten en overheden, voor bescherming. Jezus Christus is onze Kampioen, Koning en Hogepriester. Hij is onze Verlosser, en geen verborgen hand van mens of geest kan Zijn komst tegenhouden.

Het Wereldraster, Megalieten, en de Axis Mundi beslissing

De roman De Foucault Pendulum van Umberto Eco draait om een occulte samenzweringstheorie verzonnen door drie hebzuchtige uitgevers van boeken. Hun creatie, "Het Plan" genaamd, wordt voorgesteld als een echte samenzwering van geheime genootschappen om de wereld te beheersen. In de natuurkunde is de slinger van Foucault een eenvoudig apparaat, genoemd naar de Franse natuurkundige Léon Foucault, dat de draaiing van de aarde aantoont. Het boek is verdeeld in tien secties, vertegenwoordigd door de tien Sefiroth van Kabbalah. Het staat vol met esoterische verwijzingen naar magie, alchemie en samenzweringstheorie. In het bijzonder leent Eco zwaar van een bepaald type wereldraster theorie, voornamelijk gepopulariseerd door astronautentheorie aanhangers uit de oudheid, die inhoudt dat er in het verre verleden een beschaving als Atlantis was en een wereldomvattend energienetwerk dat gratis, schone, aardse energie leverde.

Een vooraanstaand voorstander van die versie van de wereldraster theorie, David Hatcher Childress, legt uit: "Aardenergie, georganiseerd in een nauwkeurig web, was ooit, en kan het weer zijn, de bron van een vrije en onuitputtelijke energievoorziening, die ooit oudere beschavingen van hoog technologisch niveau van energie voorzag."[x] Het bewijs voor zo'n fantastische bewering is echter niet erg overtuigend, omdat het een wetenschappelijk wereldbeeld van na de Verlichting oplegt aan mensen in de oudheid, die veel meer in termen van rituele magie dachten dan in de taal van calculus, natuurkunde en scheikunde. Hoewel het inderdaad een wetenschappelijke basis zou kunnen hebben, mag men nooit uitgaan van een conventionele analogie met hedendaagse concepten en technologie zoals elektriciteit. Wanneer mensen uit de oudheid dachten aan een krachtcentrale, was dat niet zoiets als een onderstation voor het elektriciteitsnet van hun stadswijken en scholen; het was magische energie voor het openen van portalen naar de hogere en lagere rijken om te communiceren met de onsterfelijken.

Eenvoudig gezegd is het wereldraster een webachtige verdeling van het aardoppervlak in een geometrisch model. In de cartografie is een dergelijke indeling noodzakelijk en gaat men uit van de conventie van lengte- en breedtegraden met verticale en horizontale rechte lijnen. De evenaar wordt op 0 graden breedte gesteld en de nulmeridiaan is een lijn van lengte die op 0 graden is gedefinieerd. Deze toewijzing plaatst een axis mundi, of "wereldcentrum", willekeurig in de Golf van Nieuw-Guinea voor de westkust van Afrika in de Atlantische Oceaan. Hoewel elke Cartesiaanse coördinaat als wereldas kan worden ingesteld, beweren sommige wereldraster-theoretici dat megalieten uit de oudheid op een vergelijkbare manier functioneerden, vaak met de Grote Piramide bij Gizeh als middelpunt.

In de meeste spirituele tradities wordt de axis mundi ook wel de umbilicus mundi (Latijn: "de navel van de wereld") en de "wereldpijler" of "wereldboom" genoemd - het numineuze centrum van de aarde en een portaal tussen de hemelse en onderwereldse rijken.[xi] In de Hebreeuwse Bijbel werd Bethel, de plaats waar Jacob "de poort van de hemel" zag, een tijd lang als het centrum beschouwd, maar later door goddelijk besluit met de Ark des Verbonds naar de Tempel in Jeruzalem verplaatst. In de Islam is de Al-Masjid al-Haram moskee in Mekka, Saoedi-Arabië, de axis mundi, en de umbilicus mundiis een zeer vreemde zwarte meteoriet die is ondergebracht in een gemetselde, granieten kubusvormige structuur die de Kaaba wordt genoemd. In het katholicisme is de Egyptische Obelisk op het plein van de Sint-Pietersbasiliek in Rome, Italië, de axis mundi, en hij is ontworpen om op een verrassende, maar veelzeggende manier als spiritueel centrum te fungeren (waarover later meer).

In Eco's roman is de axis mundi de plaats van waaruit men de tellurische energieën van de aarde kan controleren. Hoewel tellurische energie, of "aardstroom", een werkelijke elektrische stroom met een lage frequentie is die zich onder de grond en door de zee beweegt, gaat de roman nog veel verder door te suggereren dat monumenten zoals de Eiffeltoren reusachtige antennes zijn die clandestien zijn ontworpen om deze stromen te vergroten en te leiden. Terwijl Eco dit idee sportief opvat, zijn theoretici als Childress en Joseph Farrell serieus. Farrell beweert bijvoorbeeld dat er een enorme wereldwijde samenzwering is om het verschijnen van megalithische bouwwerken te verklaren.

Niemand bouwt meer dan 50.000 piramides en grafheuvels op een planeet alleen maar omdat ... hij iets te doen wil hebben. De geschiedenis leert dat deze primitieve mensen jagers-verzamelaars waren die hun uren doorbrachten met het zoeken naar hun volgende maaltijd. Als dat waar is, wie bouwde dan deze monumenten? Deze mensen hadden geen tijd... deze dingen werden niet gebouwd vanwege de grillen van medicijnmannen. Er zat een enorme globale planning achter dit alles. [xii]

Hij springt naar een materialistische conclusie door modern denken op te leggen in plaats van een context-adequaat bovennatuurlijk wereldbeeld. Natuurlijk was het niet de gril van de priesters en medicijnmannen. Zij vertelden ons tenslotte dat het hen was opgedragen door de onsterfelijken!

VOLGENDE: Henoch's Portalen ontmoeten Sanderson's Gemene wervelstromen

Eindnoten:

[i] Richard Lefors Clark, “The Earth Grid, Human Levitation, and Magnetic Anomalies,” http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/antigravityworldgrid/ciencia_antigravityworldgrid03.htm (accessed February 4, 2015).

[ii] “Tromso, Norway,” Wikipedia, http://en.wikipedia.org/wiki/Troms%C3%B8 (accessed February 4, 2015).

[iii] Dr. Richard C. Hoagland, “A Nobel Torsion Message over Norway?” http://www.enterprisemission.com/Norway-Message.htm (accessed February 4, 2015).

[iv] Jimmy Orr, “Norway Spiral: Space Aliens Welcoming Obama?” Christian Science Monitor , http://www.csmonitor.com/USA/Politics/The-Vote/2009/1210/norway-spiral-space-aliens-welcoming-obama (accessed February 4, 2015).

[v] Fatima resource: “The Secret in Three Parts, The Second Part,” http://www.fatima.org/essentials/message/tspart2.asp (accessed February 4, 2015).

[vi] YouTube video covering “strange sounds,” https://www.youtube.com/watch?v=oLIyh_L0_M8 (accessed February 4, 2015).

[vii] “Hidden Portals in Earth’s Magnetic Field,”NASA’s missions site, http://www.nasa.gov/mission_pages/sunearth/news/mag-portals.html#.VNJd6GjF-Sp (February 4, 2015).

[viii] Video blogger known as “halfasheep” can be found at YouTube via https://www.youtube.com/user/halfasheep/about (accessed February 4, 2015).

[ix] “Ingress,” Wikipedia, http://en.wikipedia.org/wiki/Ingress_%28game%29 (accessed February 5, 2015).

[x] David Hatcher Childress, ed., Anti-Gravity and the World Grid , Lost Science Series (Stelle, IL: Adventures Unlimited, 1987) 6.

[xi] Mircea Eliade, Images and Symbols: Studies in Religious Symbolism , Mythos (Princeton, N.J.: Princeton University Press, 1991) 47.

[xii] Joseph P. Farrell, The Grid of the Gods , (SCB Distributors, 2013) Kindle Locations 2476–2479.

Bron: THE FINAL NEPHILIM–PART 27: X Marks the Spot Where Gateways Are Reportedly Located » SkyWatchTV