(homepagina)

De legers van de Antichrist komen eraan, en Rusland zal overwinnen (deel 3)

23 februari 2014 - door Walid Shoebat (Exclusief)

Christenen moeten juichen over wat er in Rusland gebeurt. Poetin heeft er eigenlijk bij alle wereldleiders op aangedrongen om zich te verenigen tegen de vervolging van christenen in de islamitische wereld:

Dit nijpende probleem van christenvervolging moet een onderwerp van aandacht zijn voor de gehele internationale gemeenschap... Het is vandaag vooral belangrijk zich in te spannen voor de interculturele en interreligieuze conflicten, om zo de meest ernstigste omwentelingen te voorkomen.

( )

Kirill I van Moskou, Patriarch van Rusland

Amerikaanse evangelicalen klagen dat Rusland de evangelische kerken onderdrukt en alleen de orthodoxe bevoordeelt. Dat Rusland de protestantse invloed wil minimaliseren en hun orthodoxe versie laten groeien heeft een reden: omdat de orthodoxe en katholieke leiders, in tegenstelling tot de Amerikaanse evangelicals, niet de geschiedenis vergeten.

Ik kom uit het Oosten, wij (zowel moslims als christenen) leren van de geschiedenis en we zullen het nooit vergeten! Historisch gezien stonden de protestanten met de moslims samen op tegen de katholieke Alliantie.

En vandaag is er niets veranderd. Poetin wil ook de homoseksuele beweging elimineren, en ook alle moskeeën, terwijl de VS met inbegrip van steun van velen in de Amerikaanse kerk een dergelijk beleid van tolerantie verdedigt voor de homoseksuele agenda en het bouwen van moskeeën.

We hebben een video over hoe Russen op de homo's in hun land reageren:

Kan ik Poetin daarvan de schuld geven?

Maar waar zijn de complimenten van die menigte aan Amerikaanse profetie-exegeten voor het goede dat Rusland doet?

DE ARGUMENTEN VERZWIJGEN

Het meest voorkomende argument voor het afschilderen van Rusland als "Gog" is, dat het levert wapens aan Iran (Perzië) en andere islamitische naties. Maar de verkoop van wapens is geen wezenlijk bewijs voor iets bijbels. De Verenigde Staten voorziet de Saoedische hoer van wapens.

()

Het was de Verenigde Staten die wapens aan Afghanistan leverde tijdens de koude oorlog teneinde het communisme te verslaan. Daarbij werden zij geholpen door de moedjahedien; en de indirecte resultaten waren dat we met de Taliban te maken kregen.

( )

Taliban moslim>

Het was de Verenigde Staten die Israël gedwongen heeft om verkiezingen te houden voor de Arabieren in Jeruzalem - en nu hebben we "Hamastan" in Gaza.

Het was de Verenigde Staten die Israël dwong zich terug te trekken uit christelijk Lebanon, en nu hebben we de Hezbollah die praktisch alle amok veroorzaakt in dat land.

Het was de Verenigde Staten onder Jimmy Carter die de Sjah van Iran de rug toekeerde en niets deed toen Khomeni en de Mujahideen-Khalq Iran overnamen, met als resultaat de eerste islamitische staat, als de Islamitische Republiek Iran.

( )

Ayatollah Khomeini

Maar maken deze destructieve handelingen van onwetendheid de Amerikanen tot Gog en Antichrist? Nu staat in Joel Rosenberg's epicentrum dit soort van bewijs, dat wordt gebruikt als de primaire ondersteuning om Rusland te zien als de belangrijkste speler in de komende "Gog en Magog" strijd tegen Israël.

Bewijs van toevallige omstandigheden kan niet worden gebruikt als vervanging voor het solide Schriftuurlijke bewijs. Omstandigheden veranderen, maar Gods woord niet. De enige die Ruslands toekomst zeker weet is God. Toen Rusland tegenover nazi-Duitsland stond, concludeerden velen dat Hitler de Europese Antichrist was.

( )

Lezende monnik

Ze zaten helemaal verkeerd. Rusland heeft het communisme verlaten, terwijl de VS met het socialisme worstelt.

Toen Stalin door Hitler werd verraden, vocht Rusland tegen Duitsland.

Als zo veel profetie-analisten dan verkeerd zaten, is er dan geen kans dat ze het ook nu verkeerd hebben? Kunnen we één profetie-analist noemen die een antichrist benoemde en correct was? Zo vaak hebben ze individuen vernoemd als "Gog", of een bepaalde paus als "Antichrist", en elke keer zaten ze verkeerd als ze dood waren. Hoeveel keer blijven ze anderen belasteren? Iemand de antichrist noemen, en verkeerd zitten, is zeker lasteren.

Tijdens de koude oorlog hebben talrijke profetie-analisten zich op communistische Rusland gericht als een belangrijke speler in de eindtijd, maar vervolgens is de supermacht ingestort en de islamitische delen hebben hun eigen Gemenebest van Onafhankelijke Staten (GOS) gemaakt. Slechts weinigen besteden aandacht aan het feit dat ze allemaal worden vermeld met hun oude naam in de Bijbel, als onderdeel van de Magog-aanval tegen Israël, maar gladstrijkers van profetie dachten alleen maar aan Rusland en hebben al deze islamitische staten genegeerd.

Deel 1 - Deel 2 - Deel 4 - Deel 5 - Deel 6

Bron: The Armies Of The Antichrist Are Near, And Russia Will Take The Victory (Part 3) | Walid ShoebatWalid Shoebat

printen??? spaar papier en inkt.