www.wimjongman.nl

(homepagina)

CERN HEEFT ZOJUIST PLANNEN GOEDGEKEURD VOOR DE MOEDER VAN ALLE STERRENPOORTEN! WAT HOPEN ZE TE LATEN ONTWAKEN MET DE ENORME HONDERD KM LANGE SUPER-COLLIDER?

23 juni 2020 - door SkyWatch Editor

DEEL 1 - DEEL 2 - DEEL 3 - DEEL 4 - DEEL 5 - DEEL 6 - DEEL 7

OPENING VAN HENOCHS POORTEN - DEEL 8

Deze week werd in een artikel, "CERN keurt plannen goed voor een $23 miljard kostende, 100 km lange super-collider [deeltjesversneller]", aangekondigd dat de Europese Organisatie voor Kernonderzoek (CERN, het grootste deeltjesfysica laboratorium in de wereld) "plannen heeft goedgekeurd om een $23 miljard super-collider van 100 km in omtrek (62 mijlen) te bouwen, die de huidige 27 km lange 16 teraelectronvolt (TeV) Grote Hadron Collider (LHC) in vergelijking uiterst klein zou maken."[i]

Natuurlijk weten mijn lezers dat Josh Peck en ik in het bestsellersboek Abaddon Ascending uitgebreid hebben geschreven over de plannen van het eindspel om onder de aarde een tunnel te bouwen en atomen aan diggelen te slaan als niets meer dan een dun gesluierde poging om portalen te openen, inclusief een uitgebreide analyse van de openingsceremonie in 2016 in Gotthard, die het voor de occultisten wereldwijd heel duidelijk maakte dat deze portaal in CERN en de verwante sites bedoeld zijn om demonische entiteiten vrij te laten.

Klinkt dat te gek om waar te zijn?

Overdenk alles wat ik hieronder schrijf over de Gotthard-basistunnel, de verbinding met CERN en de uitgebreide rituelen die worden uitgevoerd om de goden van de duisternis uit de onderwereld te lokken.

Het verhaal begint in 1947 met een merkwaardige schets van de Zwitserse ingenieur Carl Eduard Gruner. Tijdens de Tweede Wereldoorlog bouwde de Gruner-Groep (voorheen Gruner Brothers) spoorwegen, krachtcentrales en irrigatiesystemen, maar het was Gruners denkbeeldige kortere weg door de bodem van de Alpen, die de Zwitserse steden Erstfeld en Bodio met elkaar verbond, door zich onder door te graven in het St. Gotthardmassief in de centrale Zwitserse Alpen. De Gotthard-basistunnel (GBT) is de diepste (2270 m) en langste tunnel ter wereld (trajectlengte van 57 km met een totaal van 150 km als alle schachten en doorgangen worden meegerekend). De tunnel bestaat uit twee parallelle doorgangen, die elk in een richting met een enkel spoor lopen.

De GBT loopt direct onder de St. Gotthard Pas, een strategisch noord-zuidcorridor die Noord- en Zuid-Zwitserland met elkaar verbindt. Voorafgaand aan de bouw van de moderne tunnels, waaronder de in de jaren 1880 gebouwde Gotthard-tunnel, was de enige manier om door dit verraderlijke gebied te komen de Duivelsbrug (die Teufelsbrücke), die zo treffend wordt genoemd gezien de vreemde ceremonie die gepaard ging met de opening van de nieuwste tunnel onder het Massief. Een legende over deze Duivelsbrug (volgens mondelinge geschiedenissen geciteerd op Wikipedia [ii]) zegt dit:

De legende zelf wordt in verband gebracht door Johann Jakob Scheuchzer (1716). Volgens Scheuchzer werd hem een lokale legende verteld volgens welke het volk van Uri de Duivel rekruteerde voor de moeilijke taak om de brug te bouwen. In ruil voor zijn hulp vroeg de duivel om als eerste de brug te mogen passeren. Om de duivel te misleiden, die verwachtte de ziel van de eerste man die de brug passeerde te ontvangen, stuurde het volk van Uri een hond erover heen door een stuk brood te gooien, en de hond werd prompt door de duivel aan stukken gescheurd. Woedend over het feit dat hij bedrogen was, ging de duivel een grote steen halen om de brug te vernielen, maar met de steen terug naar de brug kwam hij een heilige man tegen die hem "uitschold" (der ihn bescholten) en hem dwong de steen te laten vallen, die nog steeds te zien zou zijn op het pad onder Göschenen. Een moderne hervertelling werd gepubliceerd door Meinrad Lienert, Schweizer Sagen und Heldengeschichten (1915). Volgens Lienerts versie werd een geit over de brug gestuurd in plaats van een hond, en in plaats van de heilige man kwam de duivel, toen hij uitgeput van het dragen van de rots, een oude vrouw tegen die de rots met een kruis markeerde wat de duivel dwong om deze te verlaten en te vluchten.[iii]

Erstfeld ligt een kronkelige 300 km of zo vanaf Genève (CERN), en Bodio (het zuidelijke portaal voor de nieuwe tunnel) net zo ver (of nog verder, als men ervoor kiest om eerst door Erstfeld te gaan, een moeizame reis, maar een die Google maps blijkbaar suggereert). De verbinding met de Grote Hadron Collider van Genève moet worden gemaakt, vooral vanwege de bizarre openingsceremonie die men op 1 juni 2016 livestreamde naar de hele wereld. Laten we dus de beelden in die occulte dans uitpakken, te beginnen met een oproep aan de religies van de wereld om zich te verenigen door een "interreligieuze" inzegening van de tunnel naast een standbeeld van de heilige Barbara (de patroonheilige van de mijnwerkers) uit te voeren. Barbara is een ander merkwaardig onderdeel van deze bizarre ceremonie. Van oudsher zou haar verering en aanbidding in Bohemen zijn begonnen. Volgens C.E. Gregory:

De Barbara-kathedraal in Kuttenberg (Bohemen) werd gebouwd tussen 1388 en 1518 in de oude zilverstad. Dit zou de meest waarschijnlijke bron van de Barbara-aanbidding zijn. De kathedraal werd gebouwd rond een reeds bestaand Barbara-altaar in een gebied waar veel Barbara-altaren aanwezig zijn. Kuttenberg heeft al eeuwenlang het wapen van de heilige Barbara boven de gekruiste hamer en gad [Schlaegel und Eisen - het klassieke symbool van de mijnbouw].[iv].

Naar verluidt woonde Barbara in de derde eeuw na Christus in Klein-Azië in Nicromedia (bij Baalbeck). Hoewel haar vader van plan was om haar te laten trouwen met een rijke en invloedrijke vriend die "de oude goden" van het heidendom diende (als ze in de buurt van Baalbeck woonden, kan men zich afvragen welke entiteiten haar vader eigenlijk diende), maar Barbara koos voor het christendom, met de dood van een martelaar toen ze werd gemarteld door de Romeinse pro-consul en vervolgens door haar vader werd onthoofd. Volgens Wikipedia wordt Barbara ook beschouwd als een van de "Veertien Heilige Helpers", een groep superheiligen waarvan de kernleden drie maagdelijke martelaren zijn: St. Catherine, St. Margaret, en natuurlijk St. Barbara. Barbara wordt geassocieerd met een toren, omdat haar vader haar in een toren opsloot om haar weg te houden van de wereld, terwijl hij haar huwelijk met zijn heidense maatje regelde. Catherine is verbonden met "het wiel", een martelwerktuig dat bekend staat als "het brekende wiel", dat (toen Catherine erop werd geplaatst) brak, waardoor de beul, Maxentius, geen andere keuze had dan haar te onthoofden. En Margaretha wordt in verband gebracht met "de Draak", omdat Satan in de vorm van een draak had geprobeerd haar op te eten, maar haar kruis irriteerde zijn buik, dus braakte hij haar uit en Margaretha werd gedood.

Drie maagden die dienen als superheiligen, en een toren, een wiel, en de draak. Het klinkt als een handvol tarotkaarten! Het is ook een donkere echo van de drie gezichten van de heidense maangodin: de maagd/meisjes (in het wit), de hoer/moeder (in het rood en vaak zwanger), en de kroning/weduwe (een oude vrouw gekleed in het zwart).

Verbonden met dit idee van een "drievoudige godin" is een legende genaamd "De Drie Bethan", een driehoeksgodin die in heel Beieren wordt aanbeden en die griezelig veel lijkt op dit idee van drie maagdelijke superheiligen. Volgens een artikel op druidry.org gaven deze drie zogenaamd christelijke maagden al hun geld om een kapel te bouwen, maar zijn ze eigenlijk heidens van oorsprong:

"Beten" betekent in het moderne Duits "bidden". Waarschijnlijk was de daad van het aanbidden van de Bethen zo belangrijk en wijdverspreid dat hun naam een stempel drukte op het woord voor het bidden tot hen. Firpet of Firbet, de naam van de derde vrouw op het beeld van Leutstetten, klinkt in het moderne Duits vrij sterk als "Fürbitte" (voorbede).

De Bethen werden vooral vereerd in de aanwezigheid van bomen, putten en stenen. Dit komt tot uitdrukking in de termen "Bethelbäume" (Bethenbomen), "Bethenbrunnen" (Bethenbronnen) en "Bethensteine" (Bethenstenen). Zoals we weten was de aanbidding bij putten, in bosgebieden en in de buurt van ongewone stenen een wijdverbreid verschijnsel in de Keltische en Germaanse religie, dus we kunnen gerust aannemen dat de Bethencultus prechristelijke wortels heeft.[v]

Nu, waarom zou ik me zelfs zorgen maken over heidense drievoudige godinnen, als mijn onderwerp voor deze inzending over een tunnel onder een Alpenpas gaat? Het is vanwege de ongebruikelijke ceremonie die dit dubbele tunnelsysteem inwijdde, en de interreligieuze oproep tot verering voor de Heilige Barbara die plaatsvond (wiens "drievoudige godin" identiteit in de ceremonie zelf duidelijker wordt gemaakt). Drie vrouwen - drie aspecten van dezelfde maan/vruchtbaarheidsgodin.

De "drievoudige godin" is niet beperkt tot de alpiene mythologie:

Grieks: Hebe/Hera/Hecate (ook Artemis/Selene/Hecate); Aphrodite Urania/Aphrodite Pontia/Aphrodite Pandemos

Romeins: Luna/Diana/Proserpina; Phoebe/Diana/Hecate; Juventas/Juno/Minerva

Egyptisch: Hathor/Bast/Sekhmet; Hathor/Nephthys/Isis

Hindoeïstisch: Parvati/Lakshmi/Saraswati

Iers: Badb/macha/Morrígu

Mesopotamisch: Inanna/Ishtar/Astarte; Asherah/Astarte/Anat

Arabisch (pre-islamitisch): Al-Lat/Al-Uzza/Manat

Noors: Freyja/Frigg/ Skaði [vi].

 

Hecate, hierboven genoemd, werd in Shadowland grondig uitgebeeld als poortwachter voor Jeffrey Epsteins occulte elite en hun geheime kinderseksrituelen op Orgy-eiland. Deze Titaanse aarde-moeder van de tovenaars en heksen illustreert de drievoudige verbinding tussen de hemel, de aarde en het onderwereldrijk van het kwaadaardige supernaturalisme. Als dochter van Perses en Asteria was Hecate (Hekate) de enige Titan die onder Zeus vrij bleef. Zij was de moeder van de tovenaar Circe en van de heks Medea. Ze werd gekenmerkt door het onbekende en door de nachtmerries die over de verwaarloosde en verlaten hoofdwegen zwierven.

Andere onthullende feiten over Hecate zijn:

Toch had Hecate andere, meer onthullende titels, en deze namen zijn vooralsnog het onderwerp van belangstelling: 1) Hecate-Fosforos ("De Lichtdrager" [die aan een andere machtige onderwereldgeest herinnert, wiens oorspronkelijke naam Lucifer was, "de lichtdrager"); en 2) Hecate-Propylaia ("Degene die de Poort bewaakt"), zoals blijkt uit haar werk voor Epstein.

Het idee dat mythologische goden werden gezien als bewakers van de Poort (en in sommige gevallen daar achter gevangen zaten), en dat deze goden en godinnen bij de Ouden vaak bekend stonden als "lichtdragers", is interessant in het licht van de Schrift. De Hebreeuwse vertaling van het woord "Lucifer" betekent "lichtdrager", en het Nieuwe Testament spreekt van Satan die "getransformeerd is in een engel van licht" (2 Korintiërs 11:14). Een diepere studie van de Schrift ondersteunt het idee dat geestelijke krachten die achter barrières of "poorten" bestaan, zich in de lucht, de zee en de fysieke aarde bevinden. Zo is het boek Efeze bijvoorbeeld een studie van vorstendommen en machten in "hoge plaatsen" en "machten van de lucht". In Nehemia 9:6 spreekt de profeet over meer dan één hemel: Hij zag de hemel en de 'hemel van de hemelen'. Dit zijn perifere hemelen, of verdelingen, zoals Paulus in 2 Korintiërs 12:2 zegt: "Ik kende een man in Christus, het was veertien jaar geleden... die tot in de derde hemel werd ingehaald." Als farizeeër erkende Paulus drie belangrijke 'hemelen', waaronder een domein van lucht (de kosmos), of hoogte, gecontroleerd door Satan. In de farizeeërgedachte is de eerste hemel eenvoudigweg de plaats waar de vogels vliegen, alles wat verwijderd is van en niet vastzit aan het oppervlak van de aarde. Aan de andere kant van het spectrum en van een andere substantie is de derde hemel - de woonplaats van God. Dit is de plaats van waaruit de engelen zich naar buiten verspreiden. Tussen de eerste hemel waar de vogels vliegen en de derde hemel "waar de troonzaal van God woont" ligt een oorlogsgebied dat de tweede hemel wordt genoemd. Dit is een plaats van koperen poorten (zie de Apocalyps van Zephania) - de kosmos of het Hebreeuwse equivalent van de Perzische Ahriman-abad (zoals in mijn roman De Ahriman-poort) - de plaats waar Satan of Beelzebul (de "heer van de hoogte") verblijft als de vorst van de machten in de "lucht" (aer, de lagere lucht, omgeving). Dit oorlogsgebied is een soort tussenlaag-hemel, het domein van Satan dat het aardoppervlak omvat. Men geloofde dat kosmokraters van hieruit steden konden overschaduwen, binnendringen en proberen de zaken en regeringen van de mensen te beïnvloeden. Men geloofde ook dat Satan vanuit de kosmos de "poorten" boven de steden probeerde te sluiten, zodat Gods zegeningen niet in de steden konden vloeien. Later geloofde men dat wanneer heiligen hun knieën bogen in het gebed, zij moesten bidden door muren/poorten heen van de oppositie die zich in deze tussenlaag-hemel bevonden.

Naast de hemelse poorten waarachter gevallen geesten wonen, vertelt Job 2.6 dat Jona naar de bodem van de zee afdaalt in een "stad van poorten" (Bariyach, een vesting op aarde, een gevangenis) waarvan God hem verlost heeft. Er bestaat geen twijfel over waar Jona was toen hij tot God bad in Jona 2:2 "vanuit de buik van de hel" (Sheol - de onderwereldse gevangenis van de doden). Deze tekst is zowel fascinerend als verhelderend in vergelijking met de woorden van Christus in Matteüs 16:17-18: "Gezegend zijt gij, Simon Barjona [zoon van Jona]... gij zijt Petrus, en op deze rots zal ik mijn kerk bouwen; en de poorten van de hel zullen het niet overweldigen." Mattheus' ongewone woordkeuze die de rots waarop de kerk zou worden gebouwd, de naam van Jona, en de poorten van de hel verbindt, is geen toeval. Christus maakte dezelfde verbinding met de poort van de hel, Jona, en zijn zending voor de kerk in Mattheüs 12.40: "Want zoals Jona drie dagen en drie nachten in de buik van de walvis was, zo zal de Zoon des mensen drie dagen en drie nachten in het hart van de aarde zijn".

Naast de verhalen van Jona en Christus verwijst de Bijbel ook naar niet-menselijke entiteiten op onderaardse locaties, zoals "de vier engelen die gebonden zijn bij de grote rivier de Eufraat" (Openbaring 9:14). Job 26.5 vertelt over de Rafa (Rephaim, gevallen engelen of nakomelingen daarvan) die "onder de wateren" schrijven (Interlinear Hebrew and Young's Literal Translation). 2Petrus 2:4 en Judas 6 geven aan dat de ondergrond van de aarde een gevangenis of een opslagruimte is waar God bepaalde gevallen entiteiten heeft gebonden. Deuteronomium 18:11 waarschuwt dat zulke geesten zich door menselijk ingrijpen of door een uitnodiging buiten hun grenzen zouden kunnen bewegen. Het Hebreeuwse volk werd gewaarschuwd om niet met deze geesten te communiceren, en toen de heks van Endor dat deed, stegen zij op uit "de aarde" (1Samuël 28:13).

Op basis van dergelijke teksten is het redelijk om te geloven, dat wezens van superintelligentie, die soms "goden" of de drievoudige godinnen genoemd worden, gelijkwaardig zijn aan degenen, die in de Bijbel worden afgeschilderd, als bewegend door openingen van hemel, aarde en zee tijdens de interactie met de schepselen van deze planeet. Sommige van deze multidimensies zijn terughoudender dan andere, maar toch kunnen zij in de meeste gevallen op uitnodiging "opstijgen" of deze poorten overstijgen en zich voordoen als "lichtdragers" of "engelen van het licht".

Terug naar CERN, Zwitserland, en de diep verontrustende Gotthard-basistunnel-rituelen die bij de inwijding werden uitgevoerd, dat was de verering van de drie-enige godin daar, universeel in omvang, die een "interreligieus" samengaan vertegenwoordigt dat we zelfs in zekere mate in het katholicisme zien (een geloof dat ooit het grootste deel van Europa overheerste). De Maagdelijke Moeder die later weduwe wordt of in rouw is, parallel aan de heidense ideeën van maagdelijkheid, vruchtbaarheid en dood.

Na de "zegening" bij het standbeeld van de Heilige Barbara brengen de overlevende familieleden en de pers, samen met bezoekende hoogwaardigheidsbekleders, ook hulde aan de Negen mijnwerkers die tijdens de bouw van de tunnel om het leven zijn gekomen. Negen is een ander occult signatuur getal. Het is 3 kwadraat, wat een verborgen 32 is, en het is 3 x 3, wat ons een verborgen 33 geeft, 3 + 3 = 6, het aantal mensen, en dit getal opgeteld bij 3 (6 + 3) geeft een omgekeerde 6, waardoor Gods schepping op zijn kop wordt gezet, een handeling en filosofie die centraal staat in de "zoals boven, dus onder" doctrine van de omgekeerde levensboom (die aan het einde van deze ceremonie wordt aanbeden).

Het "zuidelijke portaal" van Bodio bood de bezoekende hoogwaardigheidsbekleders een verontrustende optocht van mijnwerkers, erotische dansers, zombies, gevallen engelen en een homo liefdesfeest, die allemaal gehoor gaven aan de oproep van de "herder", wiens jodelen de verschijning van de helse ceremoniemeester van het evenement, de "Geitenman", aanroept. Dit wezen wordt geportretteerd door een jong en energiek dansend mannetje, met een Baphomet hoofddeksel (een geitendemonenkop) en een geitenlijfkostuum (harige pels) met een formele smoking erbovenop. Deze beeldtaal is sterk suggestief voor de Duitse en Beierse kerstdemon, Krampus.

 

Volgens de traditie begeleidt Krampus Sinterklaas op zijn midwinterrondes met de bedoeling jongens en meisjes te stelen (in een mandje op zijn rug), of hij kan besluiten ze met takken te slaan omdat ze ondeugend zijn. Maurice Bruce publiceerde in 1958 een boek over voorchristelijke Alpentradities, en hij had dit te zeggen over deze half-geiten, half-demonen entiteit:

Er lijkt weinig twijfel te bestaan over zijn ware identiteit, want in geen enkele andere vorm is de volledige zondagkleding van de gehoornde God van de Heksen zo goed bewaard gebleven. Het berken-tak naast zijn fallische betekenis - kan een verband hebben met de inwijdingsrituelen van bepaalde heksenbijeenkomsten; riten die een binding en geseling als een vorm van spottende dood met zich meebrachten. De kettingen zouden geïntroduceerd kunnen zijn in een christelijke poging om "de Duivel te binden", maar ook hier zouden ze een overblijfsel kunnen zijn van heidense inwijdingsrituelen.[vii]

Krampus was, ondanks zijn negatieve beelden en neigingen, tijdens de feestdagen in Germaanse en Alpiene landen zo populair dat er een heel subgenre van wenskaarten ontstond dat bekend staat als Krampus Grüsskarten (dat steevast "Grüss vom Krampus," vertaald als "Groeten van Krampus"). Op laat-negentiende-eeuwse en twintigste-eeuwse kaarten staat vaak Krampus met kinderen, maar ook met mollige vrouwen (als die berkentakken fallisch van aard zijn, dan is dat heel logisch). Velen laten de geit-man zien in formele kleding (in smokingstijl uitgesneden formele jas en broek) maar met zijn gebruikelijke gehoornde geiten gezicht, en altijd met zijn tong uitgestoken.

Deze "uitgestoken tong" houding lijkt populair te zijn bij de oude goden, of het nu gaat om Maya's, Hindoestanen, Babyloniërs, Egyptenaren, Grieken of zelfs Britten (om een of andere reden is het wapen van de Prins van Wales zowel een leeuw als een eenhoorn met uitgestrekte tongen) en ook Nederland. Meer dan waarschijnlijk vertegenwoordigt deze tongpositie seksuele lust (buiten Gods ontwerp) en seksmagie (overspel met gevallen engelen), wat waarschijnlijk de echte reden is dat de oude Krampus zijn tong niet in zijn mond kan houden. Het oude symbool van "de gehoornde god" waarnaar Maurice Bruce in het bovenstaande citaat verwijst, stelt ons in staat om onze geitendemon van de openingsceremonie te verbinden met CERN. Ondanks het feit dat de LHC (Large Hadron Collider) drie tot vier uur lang op een bochtige weg van Erstfeld en Bodio zit, moest de gehoornde god zijn circulaire logica en passie voor de menselijke verdorvenheid, Hernunnos (soms gespeld als Cernunnos), de groene man van de Britse overlevering, gewoonweg een verschijning maken.

Een kanttekening hier: De zogenaamde "Rude Man Giant" die met krijt is gevormd in de dalen van Dorset, Engeland, is ook geïdentificeerd met Hercules/Melkart,[viii] de "Baäl" die werd aanbeden op de berg Karmel. Deze gigantische krijtfiguur draagt een knobbelknots in zijn rechterhand, en zijn linkerarm is uitgestrekt alsof hij iets draagt. In de loop van de tijd zijn de oude lijnen rond deze linkerarm vervaagd, maar in 1996 bleek uit een wetenschappelijke studie van de massieve figuur dat hij inderdaad ooit iets op zijn uitgestrekte onderarm had vastgehouden. Deze studie werd bevestigd in 2008, toen archeologen met behulp van speciale apparatuur de originele krijtlijnen vonden en bewezen dat er ooit een "cape" of misschien een leeuwenhuid op de onderarm was gedrapeerd.[ix] Als het waar is, dan kan deze enorme, opgewonden man een eerbetoon zijn geweest aan Hercules, die vaak wordt afgebeeld met een grote knots en de huid van de Nemean-leeuw over zijn arm. Wat is de naam van deze reus? De CERNE Abbas Giant, omdat hij in de buurt van een klein dorp ligt dat Cerne Abbas heet, maar de verbinding met Cernunnos en CERN is verleidelijk, en de betekenis van het woord abbas is "leeuw" - opnieuw de verbinding tussen de Cernunnos "Groene Man" en Hercules/Melkart. Tot slot wordt de helling waarop de reus zich bevindt Trendle Hill genoemd. Een "trendle" is een oud Angelsaksisch woord voor "cirkel" (een verwijzing naar de cirkels van CERN onder de aarde). Hoewel niet cirkelvormig, ligt er een grote grondwerkheuvel in de buurt van de reuzenfiguur. Het staat bekend als "de trendlijn" of "de koekenpan," het is ongeveer rechthoekig van vorm en kan een begraafplaats uit de ijzertijd zijn.

De dubbele tunnels van de Gotthard-basistunnel beginnen met dubbele portalen, die elk naar een eenrichtingsverkeerstunnel met een enkel spoor leiden. Deze noord- en zuidwaartse reizen symboliseren de dood/geboorte/dood-cyclus van de Groene Man, die in de herfst/winter sterft en in de lente/zomer opstaat. De tunnelceremonie staat in het teken van seksuele rituelen en wedergeboorte, wat leidt tot een nieuwe wereldorde die een complete omkering van het Joodse/christelijke ontwerp is. De drievoudige godin en de gehoornde god, samen met mensenoffers en een terugkeer naar de heidense aanbidding, staan centraal in dit misselijkmakende ritueelspel. Hoornen en de maangodin gaan hand in hand. Draai de maansikkel op zijn kant met de punten naar boven, en je hebt hoorns. De maansikkel is slechts één "gezicht" van de hierboven genoemde drievoudige godin, en geloof me, ze is een belangrijke speler in deze ceremonie. Maar ik loop vooruit op mezelf.

BEKIJK: TOM HORN & JOSH PECK BESCHRIJVEN WAT ER GEBEURT BIJ CERN, VERBONDEN MET OCCULTE RITUELEN DIE BEDOELD ZIJN OM DE POORTEN VAN DE EINDTIJD TE OPENEN!

Met deze korte introductie tot de hoofdrolspelers van onze voorstelling, laten we elke fase van deze live-streamed rite onderzoeken. Het begon met de interreligieuze zegen zoals eerder vermeld. Na deze aanroeping van de drievoudige godin wekte de herder de gehoornde man op die zich in de scène stortte (compleet met griezelig rood licht en rook, alsof hij uit de afgrond was opgestaan), vergezeld van zijn helse vrienden - velen houden zich bezig met rituele seks en homoseksuele poses. Deze parade van prostitutie omvatte ook een griezelige "engel" die over sommige mijnwerkers vloog (die vermoedelijk de negen die stierven vertegenwoordigden). Toen de eerste fase (we noemen het de opening van het portaal) was afgesloten, stapten de verschillende religieuze en politieke hoogwaardigheidsbekleders in de trein en gingen naar het noordelijke eindpunt van Erstfeld. Merk op dat de keuze om te beginnen in het zuiden en te eindigen in het noorden de beklimming van iets naar de oppervlakte voorstelt, dat wil zeggen de opening van de afgrond.

De eerste optredens vonden plaats op een massief buitenpodium in Erstfeld. Deze kleine stad ligt in het kanton Uri in Zwitserland. (Uri is overigens een soort uitgestorven bison, die het "gehoornde" thema weergeeft). Terwijl de hoogwaardigheidsbekleders zich in hun comfortabele stoelen zetten, lichtte een display op dat leek op een enorme rotsachtige berghelling. Dansers verkleed als mijnwerkers "beklommen" deze rotswand en groeven zich als het ware in de aarde om te onthullen wat eronder lag: een grote machine, gevormd uit menselijke armen, die ronddraaide en in verschillende vormen en ontwerpen draaide, waarvan vele leken op de Large Hadron Collider van CERN.

()

Zodra deze "opening" is bereikt, strippen de mijnwerkers hun oranje jumpsuit-kledij (alleen de mannen zijn op dit punt nu in blote borst) en nemen ze "wapens" op; dat wil zeggen, ze gebruiken notenbalken om een dansroutine uit te voeren die op oorlogsvoering lijkt. Als deze strijd eenmaal is beëindigd, sluit een groep vrouwen zich aan bij de mannen (de vrouwen dragen alleen wit ondergoed), en de hele dansgroep gaat in een waanzinnige vertoning te midden van een stofwolk aan de slag (misschien simuleert het rook?) Deze waanzinnige dans wekt een reus op.

()

Het is duidelijk dat dit streven veel meer is dan de opschepperij van Zwitserland over een technisch hoogstandje! Het verband tussen CERN en het rituele oproepen van een slapende reus (de "gehoornde god" van Cernunnos of zelfs Melkart, en beiden zijn types van de rijzende/stervende god, en Melkart "sliep" de helft van het jaar, wat de reden kan zijn waarom Elia de priesters van Baäl zei "luider te roepen," omdat hij misschien sliep).

Terwijl de reus ontwaakt, voeren de dansers rituele geslachtsrituelen uit. Na deze gesimuleerde geslachtsgemeenschap vallen de dansers op de grond alsof ze dood zijn.

()

Op het scherm achter de dansers zie je drie mannen verkleed als mijnwerkers. Net zoals de dansers zijn gestorven, "sterven" ook deze mannen nadat ze zijn achtervolgd door iets dat op rook lijkt. De drie mannen (die misschien de negen die stierven bij de bouw van de tunnels vertegenwoordigen) vallen in een diep gat, alsof ze, als een offer, naar de hel reizen, terwijl de dansers (die nu weer tot leven komen) hun liederlijke choreografie voortzetten. Terwijl de dode mijnwerkers afdalen, worden ze geconfronteerd met reusachtige handen:

()

We zien dan drie spookachtige vrouwelijke dansers opstaan uit de put:

()

Terwijl deze spookachtige vrouwen boven de dansers vliegen, vormt zich achter hen een gigantisch oog op het scherm, en onder hen komt een troep van evenzoveel spookachtige dansers het toneelterrein binnen, met sluiers en rokken. Op dit punt beginnen mannen de vrouwelijke kledij aan te nemen en tonen ze een omkering van de traditionele moraal en rollen alsof de geest van de afgrond het overneemt. De wervelende derwisjen begeleiden deze vreemde dansers, samen met mannen die kostuums dragen die hen doen lijken alsof ze bedekt zijn met dierenharen of stro. Deze vreemde "Cousin It" types kruipen naast een lange rij muzikanten die Alpenhoorns dragen. Het is duidelijk dat de vreemde mix van Alpine met Midden-Oosterse tradities die bedoeld is om een internationale feestvreugde te tonen welke de opgestegen "god" uit de afgrond verwelkomt.

Achter de muzikanten en de spookachtige dansers maakt de gehoornde god zijn grote entree op het podium en volgt hem (als om hem te zegenen) de eerste van de drie-enige godinnen: de Maiden. Ze is gekleed in maagdelijk wit, en ze loopt achter de gehoornde Cernunnos, de "Geit Man".

()

Net als Krampus draagt de Geit Man een uitgesneden smoking met een rode anjer, die zijn assimilatie in onze moderne cultuur voorstelt:

Terwijl de Geit Man danst met de vreemde collectie van de mensheid op het podium beneden, wordt zijn beeld ook getoond op het monitorscherm achter de groep, die de "ware demonische geest" laat zien achter de terugkeer van de wereld naar de heidense aanbidding:

()

Merk op dat er drie scarabeeën vliegen voor dit schreeuwende gezicht (de geest van de Antichrist). Scarabeeën staan voor de wedergeboorte in de Egyptische cultuur. Het scherm verandert weer, en het massieve Antichristelijke gezicht wordt een draaikolk van ogen. Deze Antichristelijke Nieuwe Wereld Orde zal alle vrije wil afsluiten, en de burgers van de wereld zullen elk moment van de dag in de gaten worden gehouden (de Watchers).

()

Terwijl deze Hoeders opstaan uit de Afgrond, omarmt de Geitenman het Meisje en bevrucht haar. Hij wordt dan tot koning verklaard, terwijl iedereen zich buigt om hem te aanbidden.

()

Zoals bij veel heidense pantheons sterft dan de koning (denk eraan dat de "gehoornde man" een soort van opstaand/stervende god is, en veel van deze godheden [eenmaal dood] worden vervangen door een kind [Osiris/Horus, Nimrod/Tammuz zijn de voorbeelden]). Na de "dood" van de Geit-man zien we een vreemd Geit-kind aan de ene kant van het podium verschijnen (alsof hij op een aparte plaats bestaat):

()

Nu het Geit-kind is verwekt, brengt een koor van mannen en vrouwen (wat gekruiste kleding) offers van groen en takken, en beginnen wortels te verschijnen op het grote scherm achter het hoofdpodium.

Er verschijnen massieve wortels, die de occulte omkering van de Levensboom laten zien, en binnen enkele ogenblikken transformeren deze wortels de wereld in een massieve machine. Mannen verkleed als mijnwerkers staan op grote zuigers, en radertjes binnen de grote machine verbinden en drijven deze zuigers aan. De Nieuwe Wereldorde die in gang is gezet door het oproepen van de satanische Geit-man bereikt zijn hoogtepunt met de heropstanding van het meisje, dat nu in bloedroodis getooid en zwaar zwanger is (het tweede gezicht van de drie-enige Godin). Zij is de hoer van Babylon, die heerst over een wereld van gevangenschap:

()

Let op de gehoornde figuur net achter de hoerendanseres. De Geit-man is nu een Geit-vrouw, wat opnieuw duidt op een vreemde omkering van de oude orde. De oude Hoeders die heidenen als goden aanbaden hadden de macht om zowel mannelijke als vrouwelijke vormen aan te nemen, wat aanleiding gaf tot het geloof in "tweelingen" (Hermes/Aphrodite is een voorbeeld van een tweelinggod). Terwijl de Hoer bevalt, lijkt de Geit-man weer tot leven te komen, maar nu is zijn "geitenkop" verwijderd, waardoor hij menselijker lijkt. Vergeet niet dat de Antichrist uit een fatale "hoofdwond" zal lijken te herleven, en dat hij, eenmaal herrezen, door de hele wereld zal worden aanbeden. De omkering van de vorm op dit punt laat zien dat mannen gekleed zijn als vrouwen en vrouwen als mannen. De Nieuwe Wereld Heidense Orde zal de Judeo/Christelijke wereld op zijn kop zetten, en de oude goden zullen terugkeren om de mensheid te boeien met drugs, ongebreidelde seksuele "vrijheden" en geheime kennis.

Deze bizarre openingsceremonie kostte Zwitserland acht miljoen euro, een belachelijk bedrag gezien de economische crisis waar bijna elke natie van dit blok mee te maken heeft. Opoffering, seksmagie en wetenschap (CERN) vormen de helse drie-eenheid van praktijken die in deze afschuwelijke vertoning worden onthuld. Wie zou bij zijn volle verstand ook maar één euro uitgeven aan zo'n vreemde ceremonie? Het is duidelijk dat deze live-gestreamde gebeurtenis bedoeld was als een wereldwijd ritueel en niet als een viering van de techniek.

De Geit-man wacht om op te staan, en het Zwitserse ritueel vertelt ons dat de onvervalste mensheid hem zal verwelkomen als hij uit de put komt. De drie-ene godin zal het "beestsysteem" berijden, en hoewel dit krankzinnige toneelstuk een extatische wereldbevolking laat zien die samenwerkt als een goed geoliede, liederlijke machine, is de waarheid veel verraderlijker. De Geit-man, de Antichrist, zal de mensheid tot slaaf maken met zijn eigen lusten als sleutel.

Het beest dat je zag, was, en is niet, maar staat op het punt om uit de afgrond te komen en dan naar de ondergang te gaan. De bewoners van de aarde - allen waarvan de namen sinds de stichting van de wereld niet meer in het levensboek zijn geschreven - zullen verbaasd zijn als ze zien dat het beest was en niet is, maar komt (Openbaring 17:8, NET, onderstreping toegevoegd).

Had CERN dit in gedachten toen ze de bouw van de nieuwe 62 mijl lange Super Collider goedkeurden? Hebben ze specifiek "62" gekozen omdat ze weten dat dit occulte numerologie is voor donkere Aartsengelen en Opgestegen Meesters, waarvan ze geloven dat ze invloed hebben op de menselijke spiritualiteit en het lot van de mens?

Volgende keer: Meer mysterieuze verbindingen tussen oude demonische goden en de entiteit die is verbonden met CERN's Gotthard Basis Tunnel wederopstandingsinspanningen

Notities

[i] https://www.engadget.com/cern-super-collider-higgs-boson-particle-092412017.html

[ii] https://en.wikipedia.org/wiki/Schöllenen_Gorge (accessed August 24, 2016)

[iii] Ibid.

[iv] C. E. Gregory, “The Legend of St. Barbara, the Patron Saint of Mines”, available online at http://technology.infomine.com/articles/1/136/barbara.saint.mines/the.legend.of.aspx (accessed August 24, 2016).

[v] Eilthireach, “The Bavarian Triple Goddess: A Study of the Cult of the Three Betan,” posted online at http://www.druidry.org/library/gods-goddesses/bavarian-triple-goddess-study-cult-three-bethan (accessed August 24, 2016).

[vi] Triple Deity Entry: https://en.wikipedia.org/wiki/Triple_deity (accessed August 29, 2016).

[vii] Maurice Bruce, (March 1958), “The Krampus in Styria,” Folklore. 69 (1): 44–47. doi:10.1080/0015587X.1958.9717121. (accessed via Wikipedia: https://en.wikipedia.org/wiki/Krampus#cite_note-Bruce-3, August 24, 2016).

[viii] Mark Cartwright, Entry on Melqart at “Ancient History Encyclopedia,” http://www.ancient.eu/Melqart/ (accessed August 29, 2016).

[ix] Cerne Giant Entry: https://en.wikipedia.org/wiki/Cerne_Abbas_Giant (accessed August 29, 2016).

Bron: CERN JUST APPROVED PLANS FOR THE MOTHER OF ALL STARGATES! WHAT DO THEY HOPE TO AWAKEN WITH MASSIVE 62-MILE SUPER-COLLIDER? » SkyWatchTV