www.wimjongman.nl

(homepagina)

SCHOKKENDE NIEUWE ONLINE SERIE IN HET ONDERZOEK NAAR DE TRUMP-REGERING, RABBIJNEN, EN HET GEHEIME PLAN OM EEN DERDE TEMPEL TE BOUWEN - DEEL ÉÉN - WIST U...?

3 februari 2019 - door SkyWatch Editor

Door Thomas Horn

()

Hoewel ik geen profeet ben, doe ik een aantal ongelooflijke voorspellingen in het komende boekwerk DE RABBIJNEN, DONALD TRUMP, EN HET TOP-GEHEIME PLAN OM DE DERDE TEMPEL TE BOUWEN (in een hele maand aan programma's op SkyWatch TV, welke we deze maand zullen uitzenden), (deel 1) en ik kan net zo goed de grootste in het begin maar uit de weg ruimen, dan kan ik in de loop van deze serie uitleggen waarom ik overtuigd ben van iets heel bijzonders.

Zonder het grootste geheim in het nieuwe boek op te geven, kan ik zeggen dat het niets is geweest sinds ik en mijn overleden onderzoekspartner Cris Putnam het ontslag van paus Benedictus XVI een jaar van te voren nauwkeurig voorspelde (en de maand en het jaar noemde dat hij met pensioen zou gaan, terwijl hij bezig was het best verkopende boek Petrus Romanus te schrijven), zodat ik zo'n krachtig "buikgevoel" heb gehad over iets dat voor mij ligt.

Deze keer echter zijn de gebeurtenissen die zich aandienen (spoedig, zoals het bewijs in het boek 'TEMPEL' zal laten zien) veel groter dan 'Profetie over de Pausen'.

Ze zijn in feite wereldschokkend en zullen niets minder doen dan de loop van de geschiedenis veranderen. Wat zich op het punt staat te ontvouwen zou de komst van de Antichrist en Armageddon in gang kunnen zetten, gevolgd door de wederkomst van Jezus Christus.

Tijdens deze studie, en in het nieuwe boek, leer je waarom ik dit zeg, en ook van een geheim plan om dit te stimuleren door de bouw van de Derde Tempel in Jeruzalem. Het gebeurt nu achter de schermen in clandestiene onderhandelingen tussen wereldmachten en religieuze leiders. Deze verbazingwekkende feiten, hoe ongelooflijk ze ook mogen lijken, zullen worden onthuld tijdens onze programma's en meer uitputtend in het nieuwe TEMPEL-onderzoeksboekwerk.

BEKIJK DE TRAILER!

In verband met dit alles zal ik uiteindelijk het krachtige argument maken, dat wanneer de tijd rijp is, de Amerikaanse president Donald Trump, net als de rabbijnen in Israël, een sleutelrol zal spelen door te spreken ten gunste van de bouw van de Derde Tempel. Wanneer dat gebeurt, zal het de belangrijkste en meest profetische gebeurtenis in ons leven ontsteken. Helaas voor degenen die in eerste instantie grote vreugde vinden in de wederopbouw van de Tempel, zal de uitbundigheid van korte duur zijn en uiteindelijk in terreur overgaan.

Over deze stand van zaken, wist u dat:

Dit zijn slechts enkele van de onthullingen die we zullen onderzoeken in deze serie, op TV, en in de pagina's van het baanbrekende werk: RABBIJNEN, DONALD TRUMP, EN HET TOPGEHEIME PLAN OM DE DERDE TEMPEL TE BOUWEN.

We haken daar op in, in het volgende deel.


[i] Arutz Sheva staff, “Plans for Third Temple Have Begun,” Israel National News, July 26, 2015, https://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/198621.

[ii] Adam Eliyahu Berkowitz, “Sanhedrin Urges Candidates for Jerusalem Mayor to Prepare for Third Temple,” Breaking Israel News, November 8, 2018, https://www.breakingisraelnews.com/116619/sanhedrin-jerusalem-mayor-temple/.

[iii] “Sanhedrin Invites 70 Nations to Dedicate Altar for Third Temple,” Charisma News, December 7, 2018, https://www.charismanews.com/opinion/standing-with-israel/74307-sanhedrin-invites-70-nations-to-dedicate-altar-for-third-temple.

[iv] Marissa Newman, “Rare Interfaith Temple Mount Confab Highlights a Christian Awakening,” Times of Israel, December 5, 2018, https://www.timesofisrael.com/rare-interfaith-temple-mount-confab-highlights-a-christian-awakening/.

[v] Adam Eliyahu Berkowitz, “Harbinger to Messiah: Red Heifer is Born,” Breaking Israel News, September 5, 2018, https://www.breakingisraelnews.com/113476/temple-institute-certifies-red-heifer/.

[vi] Christina Maza, “Will Trump Hasten the Arrival of the Messiah? Jews and Evangelicals Think So,” Newsweek, December 11, 2017, https://www.newsweek.com/jews-trump-persian-king-babylonian-exile-third-temple-judaism-744698/

[vii] Zia H Shah, “How Can We Build the Third Temple Together?” Muslim Times, December 6, 2017, https://themuslimtimes.info/2017/04/20/how-can-we-build-the-third-temple-together/.

Bron: SHOCKING NEW ONLINE SERIES To Probe Trump Administration, Rabbis, And Top-Secret Plan To Build Third Temple: PART ONE—DID YOU KNOW? » SkyWatchTV

Deel 2 hier...
Deel 3 hier...