(homepagina)

EXO-Vaticana (Deel 10)

Geplaatst op: 03 februari 2013

DEEL 10: PORTALEN, OCCULTISME... EN DE COLLINS ELITE

Door Tom Horn & Cris Putnam

()

Ongeveer zes jaar geleden, na de uitgave van het boek Nephilim Stargates (Nephilim Stargates), heeft Tom Horn een serie radioprogramma's met Steve Quayle gedaan, en later televisie shows met J.R. Church en Gary Stearman in hun Prophesy in the News-uitzending, waarin het idee van bovennatuurlijke "portalen, doorgangen en openingen" werden besproken. Het concept is eigenlijk oud, namelijk van een doorgang tussen onze wereld en andere dimensies die bestaan of kunnen worden gecreëerd, waardoor de entiteiten, zoals beschreven in eerdere delen, kunnen passeren.

Op een gegeven moment in het programma's met Church en Stearman (online beschikbaar op YouTube) richten ze zich op een theorie die Tom kort had opgeworpen in Stargates met de beruchte occultist Aleister Crowley, oprichter van Jet Propulsion Laboratory, Jack Parsons, en L. Ron Hubbard, oprichter van de Scientology Kerk. Een deel van dat originele materiaal luidt als volgt:

Zoals wordt verwezen in hoofdstuk 2, in 1918 probeerde de beroemde occultist Aleister Crowley een dimensionale vortex te creëren dat de kloof tussen de wereld van het zichtbare en het onzichtbare zou overbruggen. Het ritueel werd de 'Amalantrah Working' genoemd en volgens Crowley was het succesvol als een aanwezigheid zich manifesteerde door de barriere heen. Hij noemde het wezen "Lam" en tekende er een portret van. Het verrassende beeld, bijna negentig jaar geleden gedetailleerd beschreven, vertoont een krachtige gelijkenis met "Alien Greys" uit de latere popcultuur.

L. Ron Hubbard en Jack Parsons hebben geprobeerd om zoiets te doen door het uitnodigen van de geest van Babylon [hun magische werk heette Babalon] via een portaal tijdens een seksritueel. Hun hoop was om de hoer van Babylon, een demonenkind, of gibborim, te incarneren. Parsons schreef dat het ritueel succesvol was en dat op een gegeven moment een bruin/geel licht door de doorgang kwam. Op hetzelfde moment zo zei hij, werd hij getroffen door iets onzichtbaars, en een kaars werd uit zijn hand geslagen.

Het is interessant dat het volgend op Crowley's magische portaal (die de vreemdeling tekende die eruit zag als LAM) en het Hubbard en Parson's 'Babalon Working'-ritueel, Crowley overleed in 1947 - hetzelfde jaar als de Roswell-crash en hetzelfde jaar dat Kenneth Arnold [een vriend van Parsons] zijn vliegende schotels zag en waarnemingen deed van "vreemdelingen" overal in de wereld. Werd er inderdaad een doorgang geopend door deze mannen in hun uitnodigingen? [i]

J.R. Church was zeer geïnteresseerd in dit idee dat mensen sterk betrokken zijn bij het occulte, met een vreemde UFO-alien kronkel en heimelijk verbonden met segmenten van de lucht- en ruimtevaart van deze regering en dat de inspanningen in feite een doorgang hebben geopend waardoor er in onze wereld een krachtige stijging is van demonische invloeden.

Enkele jaren nadat de Nephilim Stargates werd gepubliceerd en de shows met Steve Quayle en Prophecy in the News waren uitgezonden, werd een boek van Nick Redfern, getiteld "Final Events", uitgebracht dat de basisbegrippen herhaalde, maar dat deze keer de steun had van een geheime regeringsgroep die de opdracht had gekregen om het UFO-fenomeen tot op de bodem uit te zoeken en uiteindelijk de conclusie trok dat deze mysterieuze manifestaties demonisch zijn en op de een of andere manier direct verbonden met de overheid en Parson's 'Babalon Working'. Volgens Redfern zijn deze mannen de "Collins Elite"...

** Noot van de redactie: belangrijk materiaal over Collins Elite zal worden opgenomen in het boek EXO-Vaticana. Deze documentatie zal niet worden verstrekt in de online series - zoals vergaderingen tussen de principes die aan de gang zijn op dit moment **

()

... Na dit eerste contact met Redfern met betrekking tot de overheidsstudiegroep, deden we grote inspanningen om het verhaal over de Collins Elite te verifiëren. Tom had afgesproken voor een ontmoeting met een lid van de Collins-groep en kreeg dan te horen dat een vergadering niet plaats zou vinden op die datum, en hij wacht nog steeds. Ondertussen kwamen onze bronnen in de Verenigde Staten - die zich uitstrekken van de Amerikaanse militaire inlichtingendiensten tot aan de werknemers van National Defense met zowel 'DoD en Inl. Top Geheime veiligheidsmachtigingen', in het begin terug met lege handen. Dit omvatte ook onze vriend kolonel Steve Bauer, die langer in een Amerikaanse regering diende als militaire adviseur dan wie dan ook in de geschiedenis van het Witte Huis - onder vijf Amerikaanse presidenten -Nixon, Ford, Carter, Reagan en Bush. Bauer had nog nooit gehoord van de "Collins Elite" en kon geen enkele inlichtingenbron vinden, die Redfern's claims op een andere manier wilde onderbouwen. Maar dat gezegd hebbend, wisten we dat dit niet betekende dat het verhaal zoals beschreven in Final Events niet waar was. Contraspionage, verheven 12 niveaus verkokering en officiële ontkenning is een gevestigd onderdeel, in het verleden en in het heden, van de overheidsprotocollen bij het omgaan met vragen over UFO's en de activiteiten in zogenaamde ontvoering door buitenaardse wezens, een feit dat elke belangrijke onderzoeker in dit fenomeen zal tegenkomen die probeert om de feiten te scheiden van fictie. Dus gingen we verder en onderzochten het met een van onze internationale contacten - de voormalig directeur van de Britse militaire afdeling van Defensie voor UFO-onderzoek, Nick Pope en we waren verbaasd toen hij waarschuwde tegen het ongeloof, en zelfs het bestaan bevestigde van een Collins Elite-achtige groep onder de aristocratie van Groot-Brittannië (dit is besproken tijdens een Q&A met de paus in het komende boek Exo-Vaticana). Hierna, gingen we naar Gregory Richford, een Ball Aerospace contact, die werkt bij het Advanced Systems & Technologies for Space Control & Speciale Missies. Ook hij waarschuwde tegen de twijfel voor de Collins realiteit en stuurde ons een vier pagina's tellende document, dat eindigde met een onheilspellende waarschuwing. Hieronder zijn slechts enkele van de gesprekspunten uit zijn nauwgezette schets.

printen??? spaar papier en inkt.