www.wimjongman.nl

(homepagina)


De gevaarlijkste man in de wereld

12 oktober 2022 - Prophecy Watchers

()

Over sommige dingen kun je tegenwoordig niet meer praten in de ether. Ik weet zeker dat ik niet specifieker hoef te zijn. Natuurlijk kun je over deze dingen praten, maar dat is waarschijnlijk de laatste keer dat je je mening in het openbaar deelt! Verbannen! Geannuleerd! YouTube, Facebook, Twitter, en nu zelfs PayPal hebben zich aangesloten bij de "woke crowd" en onderdrukken informatie die zij identificeren als "desinformatie". Shadowbanning, blacklisting en de woke crowd hebben verschillende methoden van intimidatie en financiële chantage gebruikt om de dingen die echt gebeuren in onze wereld te onderdrukken. Ze zijn zelfbenoemde waarheidscontroleurs geworden. Hoe zijn we hier ooit gekomen? En zullen we als Prophecy Watchers op een dag ons platform verliezen omdat we over deze controversiële onderwerpen spreken?

Velen van jullie zijn natuurlijk bekend met de uitdrukking, de Grote Wereldwijde Reset, maar hoevelen van ons kennen werkelijk enkele van de diepere details van wat deze groep van zogenaamde elites werkelijk gepland hebben voor de wereld? We zien en horen de geruchten en angstaanjagende geruchten. Ben je klaar voor een wereld waarin niemand iets bezit en we allemaal nog lang en gelukkig leven? Ik wou dat dat mogelijk was. Niet voordat Jezus terugkeert!

Vorig jaar schreef Gary een baanbrekend artikel over de 10 koningen waarover we lezen in het boek Openbaring. De Schrift noemt hen Koningen zonder Koninkrijk. Welke koning heeft geen koninkrijk? Velen van ons zouden waarschijnlijk een paar goede onderbouwde gissingen kunnen doen over hun identiteit, maar een van de leiders van deze Global Reset beweging, Klaus Schwab, leidt de wereld op een gevaarlijk pad. Sommigen noemen hem zelfs de gevaarlijkste man ter wereld.

We leven in een nieuwe bewakingsmaatschappij, waar elke transactie nu ergens door iemand in de gaten wordt gehouden. In Nazi-Duitsland gebruikte Hitler gevangenen, criminelen en het uitschot van de samenleving om zijn eisen aan zijn Duitse broeders en zusters op te leggen, ongeacht het dodenveld dat ze achterlieten. Toen werden ze de bruinhemden genoemd, maar vandaag de dag zouden ze kunnen worden omgedoopt tot de "digitale" bruinhemden, die elke toetsaanslag en elke financiële transactie volgen en honderdduizenden camera's en satellieten over de hele wereld in de gaten houden.

Studenten van Bijbelprofetie kennen en begrijpen deze tekenen van de tijd op hun duimpje. Het lijdt geen twijfel dat we getuige zijn van het systeem van de antichrist in zijn laatste fase, een geniepige en ongetwijfeld (tijdelijk) succesvolle poging om iedereen op aarde te controleren. We praten al vele jaren over deze dingen ... de cashloze maatschappij, de één-wereld religie, de klimaatpolitie en de globalistische agenda. In de woorden van Gary Stearman... "we zijn er."

Wie meer wil lezen daarover zal het dure boek moeten bestellen waarin Billy Crone dieper in gaat op de agenda van de globalisten. Bekijk de inhoudsopgave hieronder! Billy laat u kennismaken met Klaus Schwab en zijn agenda. We zijn in turbulente, onbekende wateren beland. Het kan een ruige rit worden voor de wereld. Dus kom Heer Jezus.

 • Boek- en DVD-series:
 • 1. Klaus Schwab & the Antichrist Kingdom
 • 2. Klaus Schwab & the Forced Sterilization
 • 3. Klaus Schwab & the Nazis
 • 4. Klaus Schwab & the New Holocaust
 • 5. Klaus Schwab & His Family
 • 6. Klaus Schwab & the Murder for Hire
 • 7. Klaus Schwab & the Third Reich
 • 8. Klaus Schwab & the Death of Freedom
 • 9. Klaus Schwab & the Hitler Scheme
 • 10. Klaus Schwab & His Defeat by God

Bron: The Most Dangerous Man in the World?