www.wimjongman.nl

(homepagina)


Israëlische wetenschapper zet zoektocht naar buitenaardse wezens voort

Professor Avi Loeb's nieuwe Galileo Project gaat zoeken naar fysiek bewijs dat is achtergelaten door "buitenaardse technologische beschaving"

Door Israel Today | 2 augustus 2021

 

Afbeelding van PhotoVision via Pixabay

Buitenaardsen, buitenaardse wezens zo u wilt, zijn daar buiten, houdt de Israëlische professor Avi Loeb vol, en hij is vastbesloten om hen te vinden.

Als het langzittende hoofd van Harvard's afdeling Astronomie, haalde Loeb in 2017 de krantenkoppen toen hij poneerde dat een object dat langs ons zonnestelsel viel, een apparaat was van een "buitenaardse technologische beschaving." Met andere woorden, een geavanceerd buitenaards ras.

Terwijl het grootste deel van de wetenschappelijke gemeenschap concludeerde dat het object, dat bekend kwam te staan als Oumuamua, van natuurlijke oorsprong was, hield Loeb vol en schreef hij zelfs een boek met de titel Extraterrestrial.

Loeb verliet zijn positie als hoofd van het Departement van Astronomie, hoewel hij een hoogleraar aan Harvard bleef. In zijn nieuwe vrije tijd is hij het Galileo-project begonnen.

Waar het bekende SETI (Search for Extraterrestrial Intelligence) programma de ruimte scande op elektromagnetische signalen, zal Loeb's Galileo Project in plaats daarvan zoeken naar objecten en artefacten, fysieke bewijzen van buitenaardse beschaving.

"Gezien de recent ontdekte overvloed aan Aarde-Zon systemen, is het Galileo project toegewijd aan de stelling dat mensen niet langer het mogelijke bestaan van buitenaardse technologische beschavingen kunnen negeren", staat in een verklaring die door de projectgroep is vrijgegeven.

De verklaring richtte zich op alle nee-zeggers die Loeb's eerdere theorieën bespotten en vervolgde:

"De wetenschap zou niet dogmatisch mogelijke buitenaardse verklaringen moeten verwerpen vanwege sociale stigma's of culturele voorkeuren, factoren die niet bevorderlijk zijn voor de wetenschappelijke methode van onbevooroordeeld, empirisch onderzoek."

[Opmerking vertaler: Het enige wat ik erover wil zeggen is: lees de TOP GEHEIM - artikelen van Tom Horn over dit fenomeen en u zult tot de conclusie komen dat dit allemaal uit de geestenwereld afkomstig is.]

Bron: Israeli Scientist Continues Quest to Find Aliens | Israel Today