www.wimjongman.nl

(homepagina)

Jennifer Aniston belicht de mysterieuze '11 11' pols-tatoeëring tijdens een chat met vriendin Lisa Kudrow terwijl PEOPLE MAGAZINE is gemystificeerd. Maar de lezers van Dr. Thomas Horn zullen onmiddellijk de occulte connectie herkennen met de tweede komst van Apollo-antichrist uit het boek "ZENITH 2016".

25 juni 2020 - door SkyWatch Editor

()

Het People Magazine stelde verleden week een intrigerend artikel in werking met de bespreking hoe de "Mede-sterren en vriendinnen Jennifer Aniston en Lisa Kudrow zich onlangs herenigden om elkaar te interviewen en over hun dagen op TV herinneren op te halen als acteurs van een verscheidenheid aan series.

"Tijdens hun gesprek liet Aniston, 51, haar tatoeëring zien toen ze haar linkerhand opstak en het '11 11'-ontwerp aan de binnenkant van haar linkerpols onthulde... de ster moet er zich nog over uitspreken. Zij heeft echter, ze liet het zien op de rode loper, zwaaiend naar camera's op de 2020 Golden Globe Awards en 2020 SAG Awards"[i].

()

In 2019 heeft Aniston misschien de verborgen betekenis achter haar cryptische tatoeage laten doorschemeren en onthulde aan The New York Times dat zij "en haar naaste vrienden" de afgelopen 30 jaar hebben deelgenomen aan "rituele Godin-Cirkels"[ii] en dat ze ook hebben deelgenomen aan heksenjacht. Online occulte kringen maakten toespelingen dat dit deel kan uitmaken van een geheime Hollywood-bijeenkomst.[iii]

Voor degenen die verward zijn door de '11 11' tatoeage en wat het te maken heeft met hekserij en de zoon van de duivel, hier is een uittreksel uit "ZENITH 2016, HOOFDSTUK 11:11- Wanneer Apollo/Osiris/Nimrod, Zoon van Lucifer, zal komen" over deze specifieke occulte numerologie en hoe het wenkt:

Van christenen tot New Agers, van sceptici tot historici, de wereld was tot voor kort geboeid door de betekenis van het jaar 2012. De opwinding (of de angst, al naar gelang het geval) omringde een verscheidenheid aan voorspellingen die door oude en moderne bronnen werden gedaan over een voortekenen, een moment in de tijd. De mensheid was op weg naar een ongekende wereldwijde omwenteling, volgens deze deskundigen, wanneer de aarde en al het leven erop apocalyptisch zal ondergaan, gemarkeerd door het einde van de "dertiende baktun" (periode) van de Meso-Amerikaanse Maya Lange Telling. De exacte einddatum van deze kalender werd voor het eerst gebracht als 21 december 2012 [vorige week herberekend naar 21 juni 2020 om het begin van het laatste tijdperk van de mens te vertegenwoordigen], toen tijdens de winterzonnewende om 11:11 GMT (Greenwich Mean Time plus New Age numerologen zeggen dat gebeurtenissen die verband houden met de tijd 11:11 vaker voorkomen dan door toeval of anderzins kan worden verklaard en de ingang van een krachtige geest signaleren], de zon zogenaamd uitgelijnd met het galactische centrum van het Melkwegstelsel, een gebeurtenis die slechts om de dertienduizend jaar plaatsvindt. De voortgang van de zonnewenden sloot een zesentwintigduizend jaar durende cyclus af, die het astrologische Vissentijdperk tot een einde bracht en het begin van de Waterman introduceerde, toen de volgende cyclus begon en de zon uit de mond van de Ouroboros (grote slang van de Melkweg) tevoorschijn kwam. Dit was de zon die opkwam in Boogschutter, de centaur met een boog - het symbool voor Nimrod die uit de mond van Leviathan kwam en de zon-"god" die weer opkwam - Nimrod/Osiris/Apollo. De Maya's voorspelden deze conjunctie en interpreteerden deze als een voorbode van het einde van de wereld zoals we die kennen en het begin van een nieuw tijdperk. Terwijl de Maya's in dit opzicht niet alleen onder de oude culturen waren [bijvoorbeeld zoals Dr. Horn in Zenith-2016 detailleerde, de Hindoe Kali Yuga kalender, de Cherokee Sterrenbeeld Profetieën, de oude Joodse Zohar en vele andere oude teksten, die ook wereldwijde veranderingen van de aarde voorspelden na de jaren 2012-2016] zijn het de Maya's die voor het belang van deze datum het meest werden genoemd. Onderzoekers zeggen dat catastrofale gebeurtenissen die verband houden met deze definitieve dispensatie al begonnen zijn, waaronder geologische onrust, droogte, hongersnood, massale-uitsterving en de [chaos onder de burgers vandaag de dag].

Net als de Azteken en de Inca's geloofden de Maya's dat de aardse seizoenen en de hemelse cycli werden beïnvloed door het buitenwereldse en met profetische betekenis. Mayapriesters interpreteerden dergelijke activiteiten en koppelden deze aan de berekeningen van hun kalenders, waarbij zij voorspellingen deden die gebaseerd waren op deze aardse en hemelse cycli.

In het begin werd de enige bekende Maya-inscriptie die de specifieke betekenis achter het einde van de dertiende baktun om 11:11 GMT 21 december 2012 [nu herberekend naar 21 juni 2020] uitwerkte, ontdekt op Monument 6 in Tortuguero, in Tabasco, Mexico. Hoewel de bouw van het gebied en de eerdere plunderingen van de archeologische locatie zijn mislukt, hebben de geleerden het monument gedeeltelijk kunnen vertalen, waarbij ze vonden dat het verwees naar de terugkeer van de geest van Bolon Yokte K'u, de onderwereldheerser die het zonnestelsel vertegenwoordigt en de negen steungoden die in een baan om de zon draaien.

De inscriptie: Tzuhtz-(a)j-oom u(y)-uxlajuun pik (ta) Chan Ajaw ux(-te') Uniiw. Uht-oom ? Y-em(al)? Bolon Yookte' K'uh ta ?

De interpretatie: "De Dertiende 'Bak'tun' zal worden beëindigd (op) Four Ajaw, de Derde van Uniiw (K'ank'in)." ? zal voorkomen. (Het zal) de afdaling (??) van de Negen Steunen? God(en) aan de ?."

Terwijl New Agers toegaf dat de voorspelling van de Maya's de terugkeer van de geest van de onderwereldreus Bolon Yokte K'u naar de Aarde aankondigde (dezelfde datum waarop de Toltec de terugkeer van de geest Quetzalcoatl voorspelden), beweerden enkelen terecht dat deze komst en het doorrollen van de Maya-kalender en de bijbehorende Jaguar-profetieën niet het einde van de wereld voorspelden, maar eerder een nieuwe dispensatie of Gouden Eeuw van het opgestegen bewustzijn...

Notities

[i] https://www.yahoo.com/entertainment/jennifer-aniston-flashes-her-11-215250357.html

[ii] https://www.bravotv.com/personal-space/what-is-jennifer-aniston-goddess-circle-ritual-meditation

[iii] https://www.thecut.com/2019/09/i-want-to-believe-that-jennifer-aniston-has-formed-a-coven.html

Bron: Jennifer Aniston Flashes Mysterious ‘11 11’ Wrist Tattoo During Chat With Friends Co-Star Lisa Kudrow And PEOPLE MAGAZINE IS MYSTIFIED. BUT! Dr. Thomas Horn’s Readers Will Immediately Recognize The Occult Connection To THE SECOND COMING OF APOLLO-ANTICHRIST FROM THE BESTSELLING BOOK “ZENITH 2016” » SkyWatchTV