www.wimjongman.nl

(homepagina)

Deel 9: QAnon, Crowley-occultisten en andere vrienden van de familie

11 februari 2020 - door SkyWatch Editor

Deel 1 - De inleiding - hier
Deel 2 - Shenanigans van Egregores - hier
Deel 3 - Het Clinton 'onderzoek' - hier
Deel 4 - De Trump-Rusland hoax - hier
Deel 5 - De George Orwell visie - hier
Deel 6 - Shadowlands groeiende lijst - hier
Deel 7 - De lijken blijven gewoon steeds maar komen. - hier
Deel 8 - Jeffrey Epstein en Shadowland's overeenkomsten met de duivel - hier
Deel 9 - QAnon, Crowley Occultists en andere vrienden van de familie - hier
Deel 10 - Rituele opoffering, Symbolen en Occulte Architectuur - hier
Deel 11 - Iets ruikt naar... duister occultisme, kindoffer - hier
Deel 12 - Jeffrey Epstein en 'Broeders van de schaduw' - hier
Deel 13 - Jeffrey Epstein en Zonnewijzers, Zonnegoden, Hekserij en Vrijmetselarij - hier
Deel 14 - De Samenzwering verdicht zich - hier
Deel 15 - Seances, de '9', en Occult kunstwerk dat het verhaal vertelt - hier
Deel 16 - De Deep State-visie op de toekomst - hier
Deel 17 - Deep State de Coronavirus "Pandemie" - hier

QAnon is naar verluidt een zeer hoge militaire ambtenaar of groep van officieren met de hoogste militaire toestemming, "Q"-toestemming, die liever anoniem blijven (aldus QAnon) terwijl ze een geheim stelsel van de "deep state" uitwerken tegen de Amerikaanse president Donald Trump en zijn volgelingen. "De theorie begon met een bericht van oktober 2017 op het anonieme berichtenbord 4chan [en later 8chan] door iemand die de tripcode Q gebruikt, een vermoedelijk Amerikaans individu wat later misschien is uitgegroeid tot meerdere mensen, die beweren toegang te hebben tot geclassificeerde geheime informatie waarbij de Trump-regering en haar tegenstanders in de Verenigde Staten betrokken zijn." Q heeft diverse liberale Hollywood-acteurs, Democratische politici en hooggeplaatste ambtenaren ervan beschuldigd dat zij zich bezighouden met een internationale kindersekshandelkring en heeft beweerd dat Donald Trump bezig is de kring bloot te leggen en een staatsgreep door Barack Obama, Hillary Clinton en George Soros verhinderde.

Volgens Travis View, die uitgebreid over QAnon heeft geschreven voor The Washington Post, is dat de kern van de boodschap van de mysterieuze groep:

Er is een wereldwijde kliek van Satan-aanbiddende pedofielen die de wereld regeren, in wezen, en ze hebben alles in handen. Ze controleren politici en ze controleren de media. Ze controleren Hollywood, en ze verdoezelen in wezen hun bestaan. En ze zouden doorgegaan zijn de wereld te regeren, ware het niet dat president Donald Trump werd gekozen.[i]

Onder Trump, als zijnde de morele kruisvaarder, wordt zoals gezegd stilletjes een kind-molesterende globale elite blootgelegd, die uiteindelijk in "De Storm" zal resulteren, een voorspelde gebeurtenis waarin een enorme voorraad belastende documenten zal worden geopend met de namen van duizenden leden van deze deep state-pedofiele kringen waarbij hooggeplaatste politici betrokken zijn (met inbegrip van de Prins Andrew van Groot-Brittannië, Joe Biden, de vroegere gouverneur van New Mexico, Bill Richardson, voormalig senator George Mitchell[ii] en vele anderen die door de slachtoffers werden genoemd[iii], geestelijken en Hollywood-insiders, die uiteindelijk zullen worden gearresteerd en vervolgd.

QAnon heeft talrijke bekende gelovigen, waaronder beroemdheden als Roseanne Barr en blijkbaar Trump zelf (Q beweert een overheidsinsider te zijn die nauw verbonden is met Trump) en is op zijn minst soms, iemand met veiligheidsdienstkennis en moet daadwerkelijk achter de operatie staan, aangezien "Q" vaak voorloopt op de media bij het vrijgeven van belangrijke informatie. Dit omvat Jeffrey Epsteins arrestatie en de daaropvolgende "zelfmoord". Zo werd op 6 juli 2019 Jeffrey Epstein gearresteerd, hoewel een paar dagen daarvoor tijdens het Independence Day-weekend een QAnon berichtenbord de voorspelling deed dat "een groep binnen de federale overheid een geheim onderzoek heeft gedaan naar een netwerk van elite pedofielen" en dat er een arrestatie op handen was. Q speculeerde dat dit zou gebeuren op de 4e of 5e. Hij miste het op een dag, maar de gebeurtenis gebeurde net zoals voorspeld en "de FBI gaf een aanklacht uit over een wereldwijde minderjarige sekshandelkring waarbij Amerikaanse presidenten, regeringsleiders, topadvocaten, wereldberoemde acteurs en een lid van de Engelse koninklijke familie betrokken waren". De aanhouding "van de nauw betrokken financier en veroordeelde seksmisdadiger Jeffrey Epstein op één punt van sekshandel en één punt van samenzwering om sekshandel te plegen ging een heel eind in de richting van het vervullen van de QAnon-voorspelling"[iv].

En dan was er nog de "zelfmoord" van Epstein. Bijna een uur voordat enig nieuwskanaal waar dan ook informatie ontving en meldde dat Jeffrey dood was, plaatste een anonieme gebruiker de toen-ongeverifieerde details op 4chan, het berichtenbord dat vaak door QAnon werd gebruikt voordat ABC News als eerste over zijn dood twitterde.

"Vraag me niet hoe ik dat weet, maar Epstein stierf een uur geleden aan een hangende hartstilstand. Schermafdruk," zei de post, die om 8:16 uur werd gepubliceerd naast een afbeelding van Pepe, de groene kikker die een mascotte voor rechtse internettrollen is geworden.

"Dat bericht werd 38 minuten gepost voor de eerste tweet over de dood van Epstein door Aaron Katersky, een verslaggever van ABC News, om 8:54 uur." Vijf minuten later twitterde de hoofdredacteur van ABC News een artikel over de dood van Epstein.

Deze twee voorbeelden (er zijn veel meer orakelachtige voorspellingen van QAnon) lijken erop te wijzen dat in ieder geval soms, wie er ook achter QAnon en hun verwante berichtenbord zit, er individuen zijn met toegang tot echte informatie die vaak geheime informatiebronnen van gegevens verspreiden die verwijzen naar personen binnen de Amerikaanse overheidsinstellingen die graag vertrouwelijk materiaal lekken met betrekking tot wat het Moerasgebeuren in DC wanhopig probeert verborgen te houden.

Volgens The Washington Post[v] en de New York Times[vi] zat degene die aan de touwtjes van QAnon trekt ook achter de nu beruchte Pizzagate.

Ik was op The Hagmann Report met Steve Quayle een paar jaar geleden toen ik voor het eerst de verontrustende beschuldigingen hoorde met betrekking tot de zogenaamde Pizzagate, waar talrijke rechtse bloggers en samenzweringssites in 2016-2017 meldigen over minderjarige kinderen verhandelen voor gebruik door machtige politieke en onderwereldfiguren die verbonden zijn met John Podesta (toenmalig Hillary Clintons campagnevoorzitter), zijn broer Tony, en Bill en Hillary Clinton (en het helpt niet dat de e-mails van Wikileaks er een bevatten waarin John Podesta's nauwe relatie met voormalig Huis voorzitter Dennis Hastert noemt, die naar de gevangenis werd gestuurd vanwege het seksueel misbruiken van jongens en die de rechter "een seriële kindermishandelaar" noemde). Hastert zelf, die werd vrijgelaten na het uitzitten van iets meer dan een jaar van zijn straf, [vii] kan worden gekoppeld aan de Wikileaks e-mails waar tientallen verwijzingen naar "pizza" (149 e-mails) in combinatie met ander voedsel werden gezien als een gecodeerd systeem voor pedofielen waar woorden als "hotdog" met "pizza" gelijkstonden aan een kleine jongen, "pasta" met "pizza" betekende een meisje, kaas was voor een "klein meisje" en ga zo maar door. De reden dat hieromtrent een complot is ontstaan is deels te wijten aan de verontrustende, volgens sommigen occulte pedofiele kunstcollectie van Tony Podesta, samen met de pizzafeestjes die hij vaak samen met zijn vriend James Alefantis heeft georganiseerd, een man die beschouwd wordt als een van de vijftig machtigste mensen in Washington en de eigenaar van het pizza- en muziekrestaurant met de naam Comet Ping Pong. Dit restaurant wordt een tiental keer genoemd in de gelekte e-mails en is de eetgelegenheid waar Edgar Welch werd gearresteerd voor het dragen van een AR-15 geweer en een pistool in december 2016, terwijl hij later de politie vertelde dat hij daar een verhaal aan het onderzoeken was over Pizzagate en Hillary Clinton die een kindersekskring vanuit het eethuis beheerde.

Enige weken nadat Welch werd vastgezet, CBS46-avond-presentator Ben Swann, wiens populaire "Waarheid in Media"-website en "Realiteitscontrole"-programma een onderzoek naar de Pizzagate verhaal had gelanceerd, en ook de locatie kaderde als mogelijk verbonden met een kinderporno ring die vanuit DC wordt gevoerd. Swann vroeg waarom de autoriteiten niet bereid waren geweest om een volledig onderzoek naar de beweringen te leiden en op muziekbands wezen die bij Comet spelen en liederen zingen die over pedofilie gaan en het afbeelden van kunstwerken die bekende "jongen-liefhebber"-symbolen aanpast (talrijke Podesta e-mails vermelden ook "pizza" en "zakdoeken," wat als gecodeerde taal voor pedofielen worden aangeduid). Swann ging verder met op te merken dat twee deuren verder dan Comet Ping Pong er een andere salon is, genaamd Besta Pizza, waar hun logo overeenkwam met wat een 2007 FBI-rapport afgebeeld als een uniek symbool dat vaak wordt gebruikt door pedofielen om hun specifieke voorkeuren uit te drukken in kinderen - een kronkelende driehoek die staat voor "jongens-liefde". Naar aanleiding van het rapport van Swann heeft Besta Pizza zijn logo aangepast.

Enkele dagen na zijn eerste uitzending over het onderwerp verdween Swann's Truth in Media site, net als zijn Twitter, Instagram en Facebook accounts.

Zei iemand hem dat hij zich moest terugtrekken, of waren het gewoon zijn bazen die hem opdroegen om te stoppen met de samenzweringsthematiek?

Op de hielen van Swann die het verhaal abrupt liet varen, werd Alex Jones ook onder druk gezet om zich publiekelijk te verontschuldigen voor het promoten van soortgelijk commentaar waarbij Pizzagate betrokken was. Of hij nu ook bedreigd werd door een smaadzaak of iets anders, hij las een voorbereide verklaring voor, dat zover hij weet, "noch de heer Alefantis, noch zijn restaurant Comet Ping Pong betrokken waren bij enige vorm van mensenhandel, en geen deel uitmaakte van de theorieën over Pizzagate waarover in veel media werd geschreven en waarop wij commentaar gaven."[viii]

En toen was er Hillary Clinton die over Pizzagate twitterde toen Michael Flynn gedwongen werd ontslag te nemen, en het in zijn gezicht wreef en hem eraan herinnerde hoe zijn zoon haar ooit had beschuldigd van het runnen van een kinderseksring vanuit Comet Ping Pong. Maar het IG-rapport van de Inspecteur-generaal van 2016 omvatte notities die door de vroegere hulpdirecteur van de Afdeling van de Inlichtingendienst van het FBI, Randy Coleman werden opgeschreven, over "Misdaden tegen Kinderen" die inderdaad ook lijkt te omvatten Hillary Clintons Stichting, de vroegere Congreslid Anthony Weiner onteerde met onverklaarbare gebeurtenissen met minderjarige kinderen.

"Na het verkrijgen van Weiners apparatuur, ontdekte de agent die de inhoud ervan verwerkt 'binnen enkele uren' meer dan 300.000 e-mails, waarvan vele met betrekking tot de communicatie tussen Weiners vrouw, Huma Abedin, en Hillary Clinton.

"De bevindingen werden relevant geacht voor het onderzoek van de FBI naar Hillary Clinton die geheime informatie verstuurde via een privé-mailserver.

"Uit Colemans notities is de exacte context van de 'Misdaad tegen Kinderen' onduidelijk, evenals de vermelding van de Clinton Foundation."[ix]

Dus ongeacht de ontkenning zou er iets "daar" kunnen zijn en men vraagt zich af waarom dit niet op grote schaal is gemeld of onderzocht anders dan in het nieuwe boek Shadowland en een korte vermelding door Laura Ingraham en Sean Hannity in hun programma's.

Ongeacht of alles rond deze specifieke samenzwering overdreven was en nooit enige echte substantie had, illustreert een reeks politie-invallen sindsdien in pedofiele kringen in de VS met banden met de internationale kinderhandel dat dergelijke misdaden niet alleen actief en werkend zijn (ook onder dragqueens die in verband worden gebracht met het satanisme en occulte praktijken die toegang krijgen tot kinderen tijdens Drag Queen Story Hour (DQSH) in bibliotheken en scholen in de VS)[x] maar vaak ook leden van de zogenaamde bevoorrechte klasse omvatten die vaak worden afgeschermd van vervolging.

Je zou je Deborah Jeane Palfrey kunnen herinneren, de "DC Madam" (zoals ze destijds door de media werd genoemd) die een telefoon-escort agentschap had in Washington, D.C. Ze beweerde dat haar opereren legaal was, maar werd desondanks in 2008 veroordeeld voor afpersing en het witwassen van geld. Haar cliënten omvatten dozijnen ingewijden van Washington, lobbyisten, FBI en IRS-werknemers, Witte Huis, het Ministerie van Buitenlandse Zaken, en de ambtenaren van het Ministerie van Defensie, en meer. Maar net als Jeffrey Epstein werd ze gevonden, opgeknoopt in een opslagloods buiten de stacaravan van haar moeder in Tarpon Springs, Florida, [xi] waarmee het onderzoek werd beëindigd en nogmaals, elitisten gespaard werden om blootgesteld te worden aan vervolging.

Toch gaan mensen soms wel eens naar de gevangenis, vooral als ze niet rijk zijn en verbonden zijn en/of gecompromitteerd zijn zoals Epstein dat was.

Een tijdje terug reageerde president Trump op zo'n arrestatie door een persconferentie te houden waarin hij zijn plan aankondigde om de "volle kracht en het gewicht" van de Amerikaanse regering tegen deze "epidemie van mensenhandel" in te zetten."[xii] Dit zorgde ervoor dat voormalig congreslid Cynthia McKinney - die ooit de elite op de vloer van het Huis uitdaagde over hun deelname aan seksslavernij - Trump waarschuwde dat als hij echt achter de pedofielen aanging, hij van plan moest zijn om zowel Republikeinen als Democraten te arresteren die de top van Washington DC bereikten, iets wat QAnon voorspelt. [xiii]

Haar beschuldiging werd onderbouwd door een onderzoek uit 2006 van de Immigratiedienst en de Douane naar de aankoop van kinderporno die "meer dan 250 civiele en militaire werknemers van de Defensieafdelingen - met inbegrip van sommigen met de hoogst beschikbare veiligheidsmachtiging - openbaarde. Mysterieus genoeg weigerde het Pentagon deze daders verder te onderzoeken.

Je moet je afvragen waarom.

Inderdaad. Zo wijdverspreid is dit probleem dat in juli 2019, vertegenwoordigers Mark Meadows (R-N.C.) en Abigail Spanberger (D-Va.) een tweepartijen-wetgeving met de titel "End National Defense Network Abuse" introduceerde om het alomtegenwoordige gebruik te stoppen computers van het ministerie van Defensie (DOD) betreffende het verkrijgen en delen van pornografische beelden van kinderen door duizenden van de Amerikaanse overheidswerknemers, [xv] en het blootleggen van wie het zou kunnen zijn, vooral effectief bij het toevoegen aan dodenlijsten waar de focus zich richt op de louche onderbuik van de machtige elite van de wereld.

Bijvoorbeeld, niet één maar twee vroegere GOP senatoren van Arkansas en Oklahoma onderzochten kinderhandel die hooggeplaatste individuen (met inbegrip van zittende rechters), wat impliceert dat zij in 2019 vermoord werden gevonden. Volgens talrijke rapporten stond Linda Collins-Smith (AR) op het punt om met haar bevindingen naar buiten te komen toen ze in haar huis werd doodgeschoten. [xvi] Slechts twee dagen later werd de voormalige staatssenator van Oklahoma, Jonathan Nichols, die naar verluidt ook de pedofielen en seksslavenhandelaars onderzocht, dood werd aangetroffen in zijn woning in Norman, Oklahoma. [xvii]

In juli 2019 werd ook in het huis van de Mexicaanse onderzoeksreporter Lydia Cacho Ribeiro (op wie ik geloof dat de vrouwelijke held als de nieuwe Rambo: Last Blood-film lichtelijk is gebaseerd) werd ingebroken. Ongeïdentificeerde personen doodden haar twee honden en stalen haar laptop, recorders en harde schijven "die informatie bevatten over gevallen van seksueel misbruik die zij aan het onderzoeken was"[xviii].

"Het is opmerkelijk dat Cacho nog steeds leeft," schreef Kurt Nimmo destijds. "In 1999 werd ze geslagen en verkracht als vergelding voor haar onderzoek. Desondanks bleef ze verslag uitbrengen over sekskringen en de handel in en moord op Mexicaanse meisjes."[xix]

Volgens onze vriend Jaco Booyens, een onvermoeibaar voorstander van de oorlog tegen de mensenhandel, zijn bovenstaande voorbeelden slechts het topje van een veel grotere ijsberg. Criminele NESTS en WEBS, zoals sommigen ze noemen, bestaan internationaal. Voor zover "Webs" betrekking hebben op "grote kinderhandelskringen... en grote netwerken [van] internethandel op Backpage tot sekten zoals NXIVM, Jeffrey Epsteins netwerken tot Hollywood pedofielen [waar] gelokaliseerde fronten zich voordoen als bevrijders van kinderen... bouwen een nest in hun lokale gemeenschap dat alle kenmerken van een kinderhandelfront heeft [die] typisch de geschoolde IT personen hebben, dokter, tandarts, psycholoog, rechtbankverbondenen, wetshandhavers, pleeg- en/of maatschappelijk werkers, pleeggezinnen, huiselijk geweld en/of daklozenopvang, kerken en familieleden" die samen een kinderontvoeringskring vormen. Beth Breen, een voormalige medewerkster van het Arizona Department of Child Services heeft onlangs haar zwijgorde geschonden en aan Northwest Liberty News bevestigd dat kinderen vaak bij hun ouders worden weggehaald en in het pleegsysteem van de staat worden gegooid waar zich martelende en sadistische situaties voordoen, waaronder sekshandel, marteling en zelfs moord.[xx]

Omgekeerd is WEBS aan de andere kant "een heel ander beest. Dit zijn fronten voor verschillende snode zaken, zoals het witwassen van geld, kinderhandel, drugshandel, landgoederen, en voor-wat-hoort-wat-achtige regelingen. Vaak bestaat één enkel web uit meerdere van deze acties. Dit zijn grootschaliger netwerken die vaak over de hele wereld opereren. Je kunt een web niet onderzoeken zonder de geest van de betrokken elite corrupte spelers te begrijpen, bekend te zijn met hun strategieën en tactieken, en op zijn minst enige kennis te hebben van hun eindspel. Dit is een heel ander niveau van strategie waarbij ze opereren in webben, de planning overspant jaren, en ze hebben allemaal gemeenschappelijke doelen."[xxi]

Dat in het achterhoofd, terwijl we Next Top Model kennen (een Amerikaanse reality-televisieserie en competitie waarin aspirant-modellen strijden om de titel van "America's Next Top Model")[xxii] de scout Jean-Luc Brunel vloog een uitgeputte 12-jarige drieling uit Frankrijk binnen als een verjaardagscadeau voor Jeffrey Epstein om seksueel te worden misbruikt,[xxiii] de waarheid is dat alleen al in de Verenigde Staten volwassenen kinderen kopen (soms zo jong als 2 jaar oud, en nee, dat is geen typfout. Jaco besprak dit op een recente SkyWatchTV.com aflevering)[xxiv] om ze minstens 2,5 miljoen keer per jaar te verkrachten! Vervelend genoeg onthult een rapport van USA Today dat deze roofdieren meestal "gewone" mensen lijken te zijn, wat eerlijk gezegd betekent dat ze je vriendelijke buren zouden kunnen omvatten.[xxv]

Hoe kan dit waar zijn?

Omdat, zoals Stanly Kubrick in zijn onrustbarende erotische psychologische thriller Eyes Wide Shut [Ogen Wijd Dicht] uit 1999 direct suggereerde, de meeste mensen zich tevreden stellen met het niet weten wat er om hen heen gebeurt - ze gaan door het leven met hun "ogen wijd dicht" en vermijden de erkenning van immorele medeplichtigen die overal om hen heen crimineel misbruik plegen. Of misschien zien of vermoeden ze wel wat er gebeurt, maar door hun "machtsverhoudingen" waarbij financieel of politiek gewin in het spel is, hebben ze, net als vele Epstein-kenners, een oogje dichtgeknepen.

"Er is geen duidelijk heroïsch verzet tegen het geheime genootschap van de machtselite", schrijft de Noorse historicus Håvard Friis Nilsen in zijn essay: Verslechtering van het vertrouwen: De politieke waarschuwing in Kubrick's Ogen Wijd Dicht. "Wat we zien is een erkenning van de nutteloosheid van controle: ze kunnen noch de superieure krachten, noch elkaar controleren; loyaliteit is nooit gegarandeerd; ze moeten dankbaar zijn voor de momenten waarop ze wakker zijn. Andrew Whalen voor Newsweek voegt daar dus aan toe: "Hoeveel mensen in de buurt van Epstein hebben zich vanwege dezelfde gevoelens afgewend?"[xxvi].

Afgezien van de complexiteit van sociale en interpersoonlijke overeenkomsten tussen zulke mensen, als we ze zo mogen noemen, suggereerde Kubrick's s smerige visie ook iets anders in zijn film, en ik geloof dat het verband houdt met de Epstein-moord... fout, ik bedoel: zelfmoord.

Vaak geassocieerd met de uitbuiting van kinderen is een duister, occult element. Een broedplaats waar welgestelde leden van geheime sekssamenlevingen - afgeschermd van schuldgevoelens - hun verachtelijkste drang ten koste van kwetsbare kinderen om satanische redenen uitleven.

Bij enkele gelegenheden zijn er angstaanjagende feiten gefluisterd achter deze waarheid. Toen ABC News correspondent Craig Spence zijn baan in de jaren '80 verliet en begon "kinderen te verstrekken aan de machtselite in de hoofdstad van de natie [met inbegrip van prominente ambtenaren in de Reagan- regering en de daaropvolgende George H.W. Bush-regering][xxvii] in de jaren tachtig in appartementen die werden afgeluisterd met video- en audio-opnameapparatuur," liet hij, net als Jeffrey Epstein, zijn huis "afluisteren en had een geheime doorkijkspiegel en ... hij probeerde bezoekers te verstrikken in compromitterende seksuele ontmoetingen die hij vervolgens als pressiemiddel kon gebruiken". Maar net als Epstein heeft hij "zelfmoord" gepleegd in het Boston Ritz Carlton. Echter, niet voordat hij "de verslaggevers Michael Hedges en Jerry Seper van de Washington Times, die het verhaal oorspronkelijk hadden gekraakt, liet doorschemeren dat ze slechts het oppervlak van iets veel donkerders hadden bekrast:

Al deze dingen die je hebt ontdekt [met betrekking tot call boys, omkoping en de Witte Huis-tours], om eerlijk te zijn, is onbeduidend in vergelijking met andere dingen die ik heb gedaan. Maar ik ga je die dingen niet vertellen, en op de een of andere manier zal de wereld doorgaan."[xxviii]

Men huivert als men denkt aan waar Spence op zinspeelde. Zou het kunnen dat zijn duistere krachten hem meenamen naar dezelfde sombere corridors als Epstein deed? Je zult nauwelijks geloven wat er deze komende maart in het boek Shadowland wordt onthuld.

De volgende keer: Ritueel offer, krachtige symbolen en vereiste occulte architectuur...

Notities

[i] https://www.salon.com/2019/08/18/qanon-is-the-conspiracy-theory-that-wont-

die-heres-what-they-believe-and-why-theyre-wrong/

[ii] https://www.thedailybeast.com/jeffrey-epstein-unsealed-documents-name-

powerful-men-in-sex-ring

[iii] https://www.collective-evolution.com/2019/09/19/another-alleged-epstein-

prince-andrew-victim-comes-forward-implicating-joe-biden-many-others/

[iv] http://nymag.com/intelligencer/2019/07/does-the-jeffrey-epstein-indictment-qanon.html

[v] https://www.washingtonpost.com/news/morning-mix/wp/2018/08/01/we-are-q-a-

deranged-conspiracy-cult-leaps-from-the-internet-

to-the-crowd-at-trumps-maga-tour/

[vi] https://www.nytimes.com/2018/08/01/us/politics/what-is-qanon.html

[vii]https://www.yahoo.com/news/federal-records-hastert-released-prison-minnesota-125049060.html

[viii]http://www.npr.org/sections/thetwo-way/2017/03/26/521545788/conspiracy-theorist-alex-jones-apologizes-for-promoting-pizzagate

[ix] https://www.theepochtimes.com/top-fbi-official-made-crimes-against-children-

note-in-connection-to-weiners-devices_2568226.html

[x] https://www.lifesitenews.com/opinion/drag-queens-who-want-access-to-your-

children-linked-to-satanism-occult-practices?utm_source=LifeSiteNews.com&

utm_campaign=43182cc1e8-Daily%2520Headlines%2520-%2520U.S._COPY_619&utm_medium=

email&utm_term=0_12387f0e3e-43

[xi] https://en.wikipedia.org/wiki/Deborah_Jeane_Palfrey#Speculation_surrounding_her_death

[xii]

https://www.washingtonpost.com/video/politics/trump-promises-to-solve-human-

trafficking-epidemic-in-white-house-meeting/2017/02/23/e6baf42e-fa08-11e6-aa1e-

5f735ee31334_video.html

[xiii]http://thefreethoughtproject.com/fmr-congresswoman-child-trafficking-trump-

top/

[xiv] https://www.yahoo.com/news/blogs/upshot/pentagon-declined-investigate-

hundreds-purchases-child-pornography.html

[xv] https://thehill.com/policy/cybersecurity/451383-house-bill-aims-to-stop-use-

of-pentagon-networks-for-sharing-child

[xvi] https://thedcpatriot.com/were-two-former-gop-senators-investigating-child-

trafficking-when-murdered/

[xvii] Ibid

[xviii] https://www.globalresearch.ca/heres-what-happened-when-journalist-exposed-

pedo-sex-ring-mexico/5684900

[xix] Ibid

[xx] https://thefreethoughtproject.com/cps-worker-defies-gag-order-exposes-

horrifying-violent-child-sex-ring-in-foster-system/

[xxi] https://www.coreysdigs.com/learn-how-to/dissecting-criminal-nests-webs/

[xxii] https://en.wikipedia.org/wiki/America%27s_Next_Top_Model

[xxiii] https://www.dailymail.co.uk/news/article-7371693/Jean-Luc-Brunel-gave-

Jeffrey-Epstein-three-poor-12-year-old-triplets-France-birthday-present.html

[xxiv] https://www.youtube.com/watch?v=PUSAg66nwEw

[xxv] https://www.usatoday.com/story/opinion/nation-now/2018/01/30/sex-trafficking

-column/1073459001/

[xxvi] https://www.newsweek.com/eyes-wide-shut-missing-footage-epstein-kubrick-

death-1449108

[xxvii] https://www.mintpressnews.com/blackmail-jeffrey-epstein-trump-mentor-reagan-

era/260760/

[xxviii] https://www.mintpressnews.com/blackmail-jeffrey-epstein-trump-mentor-reagan-

era/260760/

Bron: SHADOWLAND—PART 9: QAnon, Crowley Occultists and Other Friends of the Family » SkyWatchTV