www.wimjongman.nl

(homepagina)

De lijken blijven gewoon steeds maar komen.

4 februari 2020 - door SkyWatch Editor

( )

Deel 1 - De inleiding - hier
Deel 2 - Shenanigans van Egregores - hier
Deel 3 - Het Clinton 'onderzoek' - hier
Deel 4 - De Trump-Rusland hoax - hier
Deel 5 - De George Orwell visie - hier
Deel 6 - Shadowlands groeiende lijst - hier
Deel 7 - De lijken blijven gewoon steeds maar komen. - hier
Deel 8 - Jeffrey Epstein en Shadowland's overeenkomsten met de duivel - hier
Deel 9 - QAnon, Crowley Occultists en andere vrienden van de familie - hier
Deel 10 - Rituele opoffering, Symbolen en Occulte Architectuur - hier
Deel 11 - Iets ruikt naar... duister occultisme, kindoffer - hier
Deel 12 - Jeffrey Epstein en 'Broeders van de schaduw' - hier
Deel 13 - Jeffrey Epstein en Zonnewijzers, Zonnegoden, Hekserij en Vrijmetselarij - hier
Deel 14 - De Samenzwering verdicht zich - hier
Deel 15 - Seances, de '9', en Occult kunstwerk dat het verhaal vertelt - hier
Deel 16 - De Deep State-visie op de toekomst - hier
Deel 17 - Deep State de Coronavirus "Pandemie" - hier

Het was het jaar 1994 en ik was actief betrokken als evangelist en senior pastor bij de organisatie van de Assemblies of God, toen de film The Clinton Chronicles, een onderzoek naar de vermeende criminele activiteiten van Bill Clinton uitbrak in de filmwereld (geregisseerd door Jeremiah Films CEO Patrick Matrisciana - een man die later een kennis van mij zou worden toen we allebei dienden met Dr. Chuck Missler als ontvangers van de Koinonia Institute Gold Medallion, een hoge organisatorische erkenning). De film was schokkend in die zin dat hij beweerde ooggetuigenverslagen aan te bieden die zeer ernstige beschuldigingen inhielden tegen Bill en Hillary Clinton, waaronder het witwassen van geld, criminele samenzwering en moord. Terwijl de film werd geregisseerd door Matrisciana, "werd de productie toegeschreven aan Citizens for Honest Government, een project van een Californische Westminster organisatie genaamd Creative Ministries Inc., die connecties had met Matrisciana."[i] Het werd gedeeltelijk gefinancierd door Larry Nichols, die diende als Bill Clintons marketing directeur voor de Arkansas Development Finance Authority in 1988, maar die later werd ontslagen en een Clinton-tegenstander werd. Het project werd verspreid met hulp van de Rev. Jerry Falwell, die ook in de film verscheen.[ii]

Kronieken was de eerste van een groot aantal onafhankelijke onderzoeken sinds die tijd, die zich hebben gericht op een zogenaamde "Clinton Body Count"-lijst van medewerkers, die de Clintons zouden hebben vermoord om informatie te verbergen die hen anders zou kunnen bedreigen en hun betrokkenheid bij criminele activiteiten blootleggen, met inbegrip van:

Was Vince Foster "zelfmoord"?

Vijftien jaar na het uitkomen van The Clinton Chronicles, publiceerde ik het boek Journalistiek is oorlog, geschreven door de Pulitzer Prize genomineerde onderzoeksverslaggever voor The Washington Times, George Archibald. In dat werk vertelde Archibald hoe hij was aangesteld om de dood van Vincent Foster tot op de bodem uit te zoeken, die een belangrijke advocaat was geweest bij Rose Law Firm in Little Rock, de hoofdstad van de staat, "waar Hillary Clinton een partner was toen Bill Clinton 12 jaar lang gouverneur van Arkansas was. De Clintons en Vince en Lisa Foster waren beste vrienden," merkte Archibald op, alvorens toe te voegen:

Als gouverneur zei Clinton dat één van zijn weinig sociale genoegens de frequente bezoeken aan het huis van Forter waren, waar hij in het zwembad zwom en feestte met een nauwe kring van vrienden. Het was natuurlijk gewoon voor Clinton om zijn levenslange vriend Vince Foster te vragen om afgevaardigde adviseur te zijn bij het Witte Huis toen hij als president in november 1992 werd verkozen.

Maar wat ging er mis dat Vince Foster ertoe bracht om zijn hersens eruit te blazen met een .38-kaliber revolver in Fort Marcy Park in de buurt van McLean, Virginia, van de George Washington Parkway, op 20 juli 1993?

Toen het gebeurde, twijfelden veel conservatieve tegenstanders van het Clinton beleid eraan of dat een zelfmoord was.

Reed Irvine van Accuracy in Media sloeg jarenlang op die trommel door te zeggen dat het geen zelfmoord was en stelde allerlei scenario's voor, van moord tot onverklaarbare dood elders...

[…]

Terwijl Bill Clinton, als gouverneur, seksuele contacten had met Gennifer Flowers en andere vrouwen in Little Rock en elders, had zijn vrouw Hillary haar eigen romantiek met wettelijk partner Vince Foster, die uiteindelijk een volwaardige zaak werd. De staatstroepers van Arkansas die lid waren van de veiligheidskring van de gouverneur zeiden dat Foster vaak Hillary bezocht in het herenhuis van de gouverneur wanneer Clinton uit de stad was, en rond reisde in Arkansas.

Mijn rapportering van de Hillary Clinton-Vince Forster zaak werd bevestigd in 1996 door historicus en onderzoeksverslaggever Roger Morris in zijn boek, Partners in de macht: De Clintons en hun Amerika: "Er zouden verscheidene bronnen zijn - inclusief de vroegere V.S. procureur, tijdelijke hulpen, een aantal advocaten, sociale vrienden, en veel van dezelfde [Arkansas staat] cavaleristen die getuigden over de ongeoorloofde handelingen van de gouverneur - die de zaak van de First Lady beschreven, die dateerde uit het midden van de jaren tachtig, met Rose partner Vince Foster. Behalve een duidelijke verhouding met halfhartige kussen en heimelijke knijpbewegingen bij partijen en diners die door de veiligheidsagenten worden beschreven, was er ook een vertrouwelijke professionele band tussen de twee procureurs die in enkele van de gevoeligste zaken van hun firma samenwerkten.

Velen dachten dat de gouverneur zich goed bewust was van de zaak en accepteerden het uiteindelijk als een impliciet zaakje in hun huwelijk. Clinton bleef Vince Foster behandelen als de goede vriend die hij al was sinds zijn kindertijd in Hope, en vertrouwde hem zelfs enkele van de meest cruciale geheimen toe van de campagne van 1992. Bill wist het, natuurlijk wist hij het. Maar wat moest hij in godsnaam tegen iemand zeggen over trouw-zijn,' citeerde Morris, 'een advocaat die dicht bij Foster stond en die hen allemaal kende'.

Morris rapporteerde, zoals we vonden, dat veel Clinton-vrienden en medewerkers dachten dat de relatie van Hillary Clinton met Vince Foster "een begrijpelijke en natuurlijke reactie op het gedrag van haar man was. Foster stond erom bekend haar met waardigheid, respect en liefde te behandelen, die ze in haar huwelijk miste.

De staatstroepen van Arkansas vertelden ons dat Hillary Clinton en Vince Foster vaak samen tijd doorbrachten bij een huttentocht van de Rose Law Firm in Heber Springs, Arkansas, in het land van het meer ten noorden van Little Rock.[iv]

Het onderzoek van Archibald voor The Times bevestigde de verdenkingen dat Foster meer en meer bezorgd was geworden dat iemand de zaak met Hillary ging luiden, evenals de angst voor grote problemen met de onbekende persoonlijke inkomstenbelastingaangiften van de Clintons over verscheidene voorafgaande jaren "omdat de accountants voorgekookte cijfers hadden betreffende winsten en verliezen op de onroerende goedereninvesteringen van de Clintons, die diverse staats- en federale Whitewater-onderzoeken en misdadige vervolgingen" overschaduwden.[v]

Deze spanningen in combinatie met de onrust rond Fosters vrouw en kinderen (nog steeds in Little Rock) worden vaak aangehaald als oorzaak dat Foster "in een diepe mentale depressie" terechtkwam met als gevolg dat hij zichzelf doodde met een revolver en een schotwond door zijn mond. Terwijl Archibald uiteindelijk besloot dat de dood van Foster echt zelfmoord was en geen moord, toen zijn lichaam werd gevonden in Fort Marcy Park bij de Potomac rivier, vonden sommigen meer vragen dan antwoorden, zoals Cliff Kincaid voor 'Nauwkeurigheid in de Media' meldde op 26 mei 2016:

Foster is de man die te veel wist. Hij had kennis van diverse Clintonschandalen, met inbegrip van Travelgate, de tragedie van Waco, en misschien sommige onwettige activiteiten die de nationale veiligheid impliceerden. Zijn lichaam werd gevonden in een park in Virginia op 20 juli 1993, en de media accepteerden het vonnis van zelfmoord.

Maar toen AIM oprichter en wijlen voorzitter Reed Irvine en ik verslag deden van de zaak, waren er zoveel buitensporihgheden dat de Speciale Afdeling van het Hof van Beroep opdracht gaf een bijlage toe te voegen aan het rapport van Onafhankelijk Raadsman Kenneth Starr over de dood van Vincent Foster. Het aanhangsel legde ernstige gebreken in het rapport bloot, die sterke twijfel deden rijzen over de zelfmoordbevinding. In deze buitensporigheden was inbegrepen:

Hoewel Archibald het niet eens was met de conclusies van Kincaid en Irvine, zag hij wel bewijs van een criminele samenzwering die anders in verband zou staan met de Clintons:

Hillary Clinton, net teruggekeerd naar de Verenigde Staten van een Aziatische reis, organiseerde ook een doofpotaffaire van het Witte Huis in Fosters kantoor op de avond dat hij stierf, omdat ze alle belastinggegevens van de Clintons omvatten voor de voorgaande vier jaar en documenten met betrekking tot hun controversiële Whitewater onroerend goed investeringen.

Op bevel van Hillary Clinton, gingen laat in de nacht op 20 juli 1993, terwijl Fosters lichaam in het mortuarium van het George Washington ziekenhuis lag, een aantal mensen van hun personeel naar de kantoorruimte van de afgevaardigde van het Witte Huis en verwijderde ten minste drie dozen met documenten van Vince Foster uit de dossierladen in zijn persoonlijke kantoor.

Het werd enkele maanden later ontdekt en gemeld door de onverschrokken onderzoeksverslaggever Jerry Seper van The Times, dat de verwijderde documenten verslagen omvatten van de betrokkenheid van Hillary Clinton als advocaat namens Rose Law Firm leidende partner Webster Hubbell's schoonvader, Seth Ward, die een investeerder in één van de onroerende goederenontwikkelingen van Whitewater was.

De dozen werden verstopt in een kast in het woongedeelte van het Witte Huis van de Clintons. Dit was een belemmering voor het lopende Vince Foster-onderzoek naar moord en zelfmoord, puur en simpel. Dit resultaat komt tot uiting in de documenten met betrekking tot de dood van Foster.

De loyalisten van het personeel van Hillary Clinton, onder aanwijzingen van Craig Livingstone, die als "vuile werker" voor de Clintons bekend wordt, wisten ook het materiaal van de computer harde schijf van Foster in zijn bureau, dat zorgvuldig door zijn bekwame carriéreambtenaar, Linda Tripp werd bijgehouden, die onmiddellijk de veranderingen opmerkte toen het rouwende personeel aankwam bij het Witte Huis op de ochtend na de zelfmoord.

Tripp vertelde FBI-agenten over het geknoei met de computer en de ontbrekende documenten toen ze haar interviewden in het kader van het moordonderzoek. Voor haar eerlijkheid werd Tripp direct overgeplaatst van het Witte Huis naar een andere post in het Pentagon om haar uit de weg te krijgen.

Enkele jaren later, brachten de loyalisten van Clinton ook de jonge Monica Lewinsky, een stagiaire van het Witte Huis, over naar het bureau van Tripp in het Pentagon in een poging om Bill Clinton te redden, aangezien hij zijn hete seksuele relatie met Lewinsky voortzette. Twee geminachte vrouwen kwamen samen, hadden sympathie voor elkaar en Tripp gaf het Lewinsky-verhaal naar de media door. De rest is geschiedenis.[vii]

Lees het artikel verder onder de video.

KIJK NAAR HET SCHOKKENDE JEFFREY EPSTEIN ORGIE EILAND (SATANISME) BLOOT GELEGD!

Vlug verder naar 9 juni 2017 - Texas congreslid Pete Olson ging naar de in Houston gevestigde Sam Malone Show en schokte velen door te zeggen: "President Bill Clinton intimideerde de hoofdadvocaat van de regering om niet op zoek te gaan naar een aanklacht tegen Hillary Clinton [tijdens de beruchte 27 juni 2016 vliegveld-vergadering met Loretta Lynch, waarvan sommigen geloven dat Obama's beleid samenspande met Hillary Clintons campagne om haar verkozen te krijgen tot het presidentschap en om haar "grove nalatigheid" en het misbruik van geclassificeerde informatie op haar prive-mailserver te verdoezelen toen ze minister was) door haar te vertellen: "Wij hebben Vince Foster vermoord.”

"Ik garandeer je," zei Olson, "ze hadden het gesprek waarover hij in feite zei, "Mrs. Lynch, roep je aanvalshond terug. We hebben mensen gedood. We hebben Vince Foster vermoord. We hebben Webb Hubbell vernietigd. We zullen jou vernietigen. En wat gebeurt er dan met de dingen?", zo ging Olson verder. "Ineens deed ze het, ja, het was allemaal verschrikkelijk, ik weet niet wie de informatie kreeg, erg geheim. Maar geen aanklacht."[viii]

Donald Trump ging later ook in op de dood van Foster en insinueerde dat de Clintons hem hadden laten vermoorden, waarbij hij wees op "zeer ernstige" vragen over de plaats van delict die wezen op vals spel en de omstandigheden van Fosters zelfmoord die "zeer verdacht" waren.[ix]

Laura Ingraham's 'LifeZette'-website pikte ook dit gedeelte op, dat de Clintons op de een of andere manier betrokken waren bij het orkestreren van Fosters "zelfmoord" en ook "betrokken waren bij de moorden op verschillende politieke agenten."[x]

Ingrahams nieuwswebsite produceerde zelfs een video met de titel "Clinton Body Count", die een anonieme verslaggever bevatte met details over hoe "de Clintons een lange geschiedenis hebben van mensen die in hun binnenste kring stierven onder mysterieuze omstandigheden" alvorens eraan toe te voegen: "Sinds het begin van de verkiezingscyclus in 2016 hebben zijn nog minstens drie mensen net connecties met Bill en Hillary op die lijst komen te staan, wat een hernieuwde interesse opwekt in de zogenaamde 'body count' van mensen die naar men zegt de Clintonmachine in de weg stonden."

Nog voordat Jeffrey Epsteins naam werd toegevoegd aan de lijvige lijst van mensen die verbonden zijn met de Clintons en mogelijk belastende informatie over hen bezitten, waarschuwden wij en anderen zoals Ann Coulter de autoriteiten om "Epstein te verplaatsen naar een Super Max gevangenis voordat hij 'gezelfmoord' wordt,"[xii] wat duidelijk lang genoeg ging duren om de daad te doen.

We bespreken de Epstein-zaak in verband met moord in detail in het boek Shadowland, maar voor mensen die niet bekend zijn met de zogenaamde "Clinton Body Count"-lijst (welke aantallen lopen van de tientallen slachtoffers tot honderden, afhankelijk van welke gepubliceerde inventaris men leest), gaat het om insinuaties of samenzweringstheorieën rond Bill en Hillary als verbonden aan de moorden op talloze mensen, een groeiende map die sinds het begin van de jaren '90 in omloop is gekomen toen GOP-activist Linda Thompson de eerste groep van 26 namen van slachtoffers begon te verspreiden. Vervolgens leidde haar rapport ertoe dat de voormalige vertegenwoordiger van Californië, William Dannemeyer, in 1994 opriep tot een hoorzitting over deze kwestie. In een brief aan de leiders van het congres somde Dannemeyer twee dozijn mensen op "in bepaalde connectie met de toenmalige president Clinton die waren overleden 'onder andere dan natuurlijke omstandigheden'"[xiii].

"Bill en Hillary's 'vrienden' vallen van gebouwen, crashen in vliegtuigen, sterven in vreemde ongevallen," merkte WorldNetDaily op in een recente 'repost' van hun gelijksoortige CLINTON DEATH LIST: 33 SPINE-TINGLING CASES.[xiv]

"Hoeveel mensen ken je persoonlijk die op mysterieuze wijze zijn gestorven?" vroeg het personeel van WND.

"Hoe zit het met vliegtuigcrashes of autobotsingen?

"Bizarre zelfmoorden?

"Mensen doodgeslagen of vermoord in een regen van kogels?

"En hoe zit het met gewelddadige vreemde ongelukken zoals rare mountainbike- en skibotsingen in Aspen, Colorado? Of metalen staven die kelen verpletteren?

Blijkbaar, als je Bill of Hillary Clinton bent, is het antwoord op die vraag op zijn minst 33, en mogelijk nog veel meer."[xv]

Opmerkelijke namen bevatten de WND's "Clinton Body Count" lijsten:

Bovenstaande lijst gaat maar door en bevat tal van Epstein-onderzoekers, waarvan sommigen ook onder mysterieuze omstandigheden zijn "gestorven" terwijl ze op de zaak zaten (bijvoorbeeld rechercheur Joseph Recarey van Palm Beach die werd gevolgd, zijn rommel werd geplunderd terwijl de politieke druk tegen hem werd uitgeoefend toen zijn ontdekkingen van fysiek bewijs werden opgesteld)[xxii] evenals voormalige Clinton vertrouwelingen zoals Eric Butera, een mol met informatie over de moord op voormalig Witte Huis stagiaire Mary Caitrin Mahoney, NBC-cameraman John Hillyer die had gewerkt aan de Mena drugssmokkel operatie en aan de Clintons was verbonden, Ed Willey wiens vrouw Kathleen (een vrijwilliger van het Witte Huis) verdenkingen uitte dat de voormalige first lady haar man Ed liet vermoorden, Jerry Luther Parks "die hoofd van de beveiliging was geweest van het hoofdkwartier van Bill Clinton in Little Rock, Arkansas, tijdens de presidentiële campagne van 1992 en de gouvernementele jaren" die door het achterraam van zijn auto werd neergeschoten met een semi-automatisch pistool, waarover WND rapporteerde dat hij naar een nieuwsbulletin had gekeken over de dood van Vincent Foster toen hij zich van de televisie afkeerde en mompelde: "Ik ben een dode man."[xxiii] (Zelfs deze afgelopen week is de Clinton Body Count nog blijven groeien. Zie de kop "FBI Agent pleegt 'zelfmoord' - Foundations Pilfered, Billions at Stake" door deze eindnoot te volgen). [xxiv]

Natuurlijk kunnen we, als we dat willen, de lijsten met lichamen uitbreiden tot buiten de Clintons en Epstein. Terwijl ik dit bericht schrijf, ervaren mensen die Epstein-vriend en acteur Kevin Spacey beschuldigen van aanranding ook mysterieuze sterfgevallen en ze vallen om als dominostenen. Het aantal lichamen is al opgelopen tot drie personen die onder mysterieuze omstandigheden zijn omgekomen nadat ze het Hollywood-icoon in het openbaar hadden beschuldigd van seksueel wangedrag of aanranding.[xxv]

Maar laten we verder gaan, en in het volgende item beginnen te kijken naar toevoegingen aan de lijst met lichamen die meer relevant zijn voor deze studie; waarover ik meningen zal geven op basis van bekende occulte handtekeningen en symboliek - dat suggereert dat er veel meer dan alleen pedofilie aan de hand was op Jeffrey Epstein's "Orgy Island".

Zet je schrap als we in het volgende deel laten zien wat er uitputtend wordt onderzocht in het komende boek Shadowland, dat de elitaire "Deep State" ook de duivelsaanbidding omvat... en materiële aanwijzingen naar menselijke offers.

Notities

[i] https://en.wikipedia.org/wiki/The_Clinton_Chronicles

[ii] Ibid.

[iii] https://en.wikipedia.org/wiki/Barry_Seal

[iv] Journalism is War, George Archibald, 2009 Defender Publishing / HighWay (August 1, 2009), 189-192

[v] Ibid. 193

[vi] https://www.aim.org/aim-column/something-stinks-the-fishy-vince-foster-case/

[vii] Journalism is War, George Archibald, 2009 Defender Publishing / HighWay (August 1, 2009), 195-196

[viii] https://www.politifact.com/texas/statements/2017/jul/05/pete-olson/pete-olson-said-bill-clinton-basically-told-lorett/

[ix] https://www.washingtonpost.com/politics/trump-escalates-attack-on-bill-clinton/2016/05/23/ed109acc-2100-11e6-8690-f14ca9de2972_story.html

[x] https://www.businessinsider.com/laura-ingraham-lifezette-hillary-clinton-bill-2016-10

[xi] Ibid

[xii] https://dcdirtylaundry.com/ann-coulter-move-epstein-to-a-super-max-prison-before-he-is-suicided/

[xiii] https://en.wikipedia.org/wiki/William_E._Dannemeyer#Post-Congressional_activities

[xiv] https://www.wnd.com/2016/08/clinton-death-list-33-most-intriguing-cases/

[xv] Ibid

[xvi] https://news.yahoo.com/exclusive-the-true-origins-of-the-seth-rich-conspiracy-a-yahoo-news-investigation-100000831.html

[xvii] https://washingtonmonthly.com/2019/07/09/did-russia-launch-the-seth-rich-conspiracy-theory/

[xviii] https://www.washingtonpost.com/news/powerpost/wp/2017/05/21/gingrich-spreads-conspiracy-theory-about-slain-dnc-staffer/

[xix] https://www.coreysdigs.com/law-order/rudy-rico-and-clinton-inc-racketeering/

[xx] https://www.wnd.com/2016/08/clinton-death-list-33-most-intriguing-cases/

[xxi]https://www.baltimoresun.com/news/bs-xpm-1998-03-09-1998068020-story.html

[xxii] https://dcdirtylaundry.com/media-blackout-detective-who-led-epstein-investigation-died-after-brief-illness-at-50/

[xxiii] https://www.wnd.com/2016/08/clinton-death-list-33-most-intriguing-cases/

[xxiv] https://dcdirtylaundry.com/clinton-body-count-grows-fbi-agent-commits-suicide-foundations-pilfered-billions-at-stake/

[xxv] https://www.yahoo.com/news/ari-behn-dies-47-marking-144828336.html

Bron: SHADOWLAND—PART 7: The Bodies Just Keep Coming… And Coming… And… » SkyWatchTV