www.wimjongman.nl

(homepagina)

Hoe de gevierde visionair George Orwell zich de Fake-News progressieve laatste Wereld Orde voorstelde.

22 januari 2020 - door Tom Horn

Deel 1 - De inleiding - hier
Deel 2 - Shenanigans van Egregores - hier
Deel 3 - Het Clinton 'onderzoek' - hier
Deel 4 - De Trump-Rusland hoax - hier
Deel 5 - De George Orwell visie - hier
Deel 6 - Shadowlands groeiende lijst - hier
Deel 7 - De lijken blijven gewoon steeds maar komen. - hier
Deel 8 - Jeffrey Epstein en Shadowland's overeenkomsten met de duivel - hier
Deel 9 - QAnon, Crowley Occultists en andere vrienden van de familie - hier
Deel 10 - Rituele opoffering, Symbolen en Occulte Architectuur - hier
Deel 11 - Iets ruikt naar... duister occultisme, kindoffer - hier
Deel 12 - Jeffrey Epstein en 'Broeders van de schaduw' - hier
Deel 13 - Jeffrey Epstein en Zonnewijzers, Zonnegoden, Hekserij en Vrijmetselarij - hier
Deel 14 - De Samenzwering verdicht zich - hier
Deel 15 - Seances, de '9', en Occult kunstwerk dat het verhaal vertelt - hier
Deel 16 - De Deep State-visie op de toekomst - hier
Deel 17 - Deep State de Coronavirus "Pandemie" - hier

In de dystopische roman "1984" van George Orwell werd de fictieve setting van Oceanië afgeschilderd als het hebben van vier "ministeries" onder het boegbeeld van Big Brother-Love, Peace, Plenty en Truth.

Het Ministerie van Vrede bestendigde in feite oneindige oorlogen; het Ministerie van Liefde hield toezicht op het lijden en de marteling van degenen die zich niet aan de partijlijn zouden houden; het Ministerie van Genoeg leidde de verhongering door het socialisme; en dan was er nog het Ministerie van Waarheid, de propaganda-afdeling van de overheidsmedia die nepnieuws "Dubbel-denken" en "Nieuwspraak" als de officiële dialectiek van de staat in dienst had.

Nieuwspraak is de term die is uitgevonden voor gecontroleerde taal: beperkte grammatica en beperkte woordenschat als "een taalkundig ontwerp dat bedoeld is om de vrijheid van denken te beperken - persoonlijke identiteit, zelfexpressie, vrije wil - wat ideologisch gezien een bedreiging vormt voor het regime van Big Brother en de Partij, die zo concepten als "gedachten-misdaad" de tegenstrijdigheden met de Engelse Socialistische Partij orthodoxie (INGSOC) criminaliseerden.

Vandaag de dag is in Amerika de non-fictie versie van het Ministerie van Waarheid gematerialiseerd en volledig operationeel door de Orwelliaanse instrumenten van moderne marxisten en sociale media manipulatoren, waaronder CNN, Google, Facebook en soortgelijke organisaties die christelijke en conservatieve commentaren zwart maken door onderzoekresultaten te begraven en vooringenomenheid te tonen in hun kunstmatige intelligentie schaduw-verbannende algoritmen en rapportage.

Deze activiteit heeft direct bijgedragen aan de morele achteruitgang in de Verenigde Staten. Zoals de Amerikaanse procureur-generaal William Barr eind 2019 vertelde aan een publiek van de Notre Dame Law School dat aanvallen op de vrijheid van meningsuiting en op de religieuze vrijheid geresulteerd hebben in de morele achteruitgang die deels heeft bijgedragen aan de toename van polarisatie, zelfmoorden, psychische aandoeningen en drugsverslaving. Erger nog, Barr zei dat de aanval op de religieuze vrijheid en de vrijheid van meningsuiting niet willekeurig is, maar "georganiseerde vernietiging" door "Secularisten en hun bondgenoten [die] alle krachten van de massacommunicatie, de populaire cultuur, de entertainmentindustrie en de academische wereld hebben samengebracht in een niet aflatende aanval op religie en traditionele waarden"[i].

Maar afnemende waarden en verlies van hoop bij de burgers is grotendeels nevenschade. Het eindspel is eigenlijk de omverwerping van de Trump-regering incl. iedereen die hem steunt, volgens Google insider en bekeerde klokkenluider Zachary Vorhies.

"Ik zag iets duisters en snoods gebeuren met het bedrijf, en ik besefte dat er niet alleen geknoeid zou worden met de verkiezingen, maar dat het geknoei met de verkiezingen gebruikt zou worden om de Verenigde Staten in wezen omver te werpen," verklaarde hij in een recent openbaar interview.[ii]

Google heeft Vorhies gewaarschuwd om te stoppen met praten[iii] en we bidden voor zijn veiligheid. Ondertussen blijft het monopolie van het monster en het sociale-mediaconglomeraat zijn neus in de antitrustwetten steken door Deep-state subversives en "staatsmedia" met hun roeptoeters zoals CNN en MSNBC om actief deel te nemen aan politieke vendetta's in de hoop dat de president van de niet-gevestigde orde de 2016-verkiezingskeuzes van de mensen omver zal werpen.

Maar geloof me niet op mijn woord.

Rich Higgins, voormalig staflid van de Nationale Veiligheidsraad van het Witte Huis, bevestigt dit: "De Trump-regering lijdt onder de misleidende informatiecampagnes die ontworpen zijn om eerst de president te ondermijnen, en vervolgens te delegitimiseren en uiteindelijk te verwijderen."

Aangezien deze studieuze observaties door Higgins correct zijn, hield het Generaal H.R. McMaster (de handhaver van Obama Shadowland) niet tegen om Higgins te ontslaan vanwege het onthullen van wat er aan de hand is.

Als veteraan van het Leger en vroegere specialist van het Pentagon in Onregelmatige Oorlogvoering (IW) [v] bij het Ministerie van Defensie, wist Higgins wat hij zei toen hij waarschuwde (in een zeven-pagina memorandum, in het zogenaamde "Memorandum dat Washington" dat belandde op het bureau van Trump) dat zowel de Democraten als de nep Republikeinen momenteel de ingebeelde tactiek van Orwell in een levensechte inspanning gebruiken om de 45e president onderuit te halen: "Dit is geen politiek zoals gewoonlijk, maar eerder politieke oorlogsvoering op een ongekend niveau, dat openlijk bezig is met een zittende president als direct doelwit door manipulatie van de nieuwscyclus," zei Higgins verder.[vi]

Onder de IW-instrumenten die door het moderne Ministerie van de Waarheid in Big Brother worden gebruikt en die in het memo van Higgins worden weerspiegeld, zijn het een soort van hersenspoelingsapparaten (Dubbel-denken en Nieuwspraak) dat in het boek "1984" wordt afgeschilderd als het soort cognitieve dissonantie onder burgers dat Obama's communautaire agitatievleugel Organizing for Action (OFA) - met zijn 250 kantoren in het hele land en zijn liberale miljardair George Soros' met nieuwe anti-Trump-netwerk van $80 miljoen (dat ik in het boek "Saboteurs" gedetailleerd heb) - zij werken vandaag de dag in alle buurten van de VS.

Met betrekking tot de huidige inspanningen van de OFA, waarschuwde ik in Saboteurs:

Jonge liberale activisten, zoals Manchurian kandidaten, zijn geactiveerd om zich elke keer te verzetten tegen de nieuwe regering inzake - immigratie-hervorming, Obamacare-vervanging, grensbeveiliging, en nog veel meer. Ze worden bij die inspanning ook geholpen door de Obama Foundation, wiens door het IRS goedgekeurde missie bedoeld is voor de financiering en exploitatie van een bibliotheek om de officiële papieren van de voormalige president te huisvesten voor het nageslacht, net als andere presidenten hebben gedaan.

Maar Obama neemt zijn stichting neemt "ditzelfde controversiële en door sommige accounts onwettig-post-voorzitterschap weg van zijn voorganger Bill Clinton, volgens documenten getoond door de The Daily Caller News Foundation’s Investigative Group. [vii] De taal van de stichting die de aandacht trok van de onderzoekers van Het Caller News impliceert niet alleen de bouw en het handhaven van een bibliotheek, maar is ook de afleidingsactie van fondsen voor "activiteiten die op de waarden en de prioriteiten van President Obama wijzen gedurende zijn carrière in openbare dienst.

Met andere woorden, de non-profit stichting dient alles wat Obama nodig heeft om het beleid en de richtlijnen van de Trump-regering te dwarsbomen, te weerstaan en te ondermijnen.

En vergis je niet, Obama heeft dit persoonlijk opgezet. Hij houdt zelf toezicht op de blitzkrieg. De voormalige president is snel teruggekeerd naar zijn vroege station als een radicale Saul Alinsky-stijl agitatie organisator.

Alinsky, de radicaal uit de jaren zestig die Rules for Radicals schreef, en waardoor Obama en Hillary Clinton werden geleid, zei ooit: "In het begin is het de eerste taak van de organisatoren om kwesties of problemen te creëren. Door de problemen te creëren kunnen mensen zich zo gefrustreerd voelen, zo verslagen, zo verloren, zo toekomstloos in het heersende systeem dat ze bereid zijn het verleden en de toekomst los te laten"[viii] Dit is het draaiboek dat het Obama-team vandaag gebruikt om de schijn te wekken van "problemen en problemen" en een algemeen gevoel van wanhoop onder de Millennials, zodat mensen zich "zo gefrustreerd, zo verslagen, zo hopeloos, zo toekomstloos" zullen voelen dat ze zich tot hen zullen wenden voor oplossingen.

Volgens Alinsky-biograaf Sanford Horwitt werden Obama en zijn presidentiële campagne en politiek zo geleid door dit soort Alinsky-gebaseerd radicalisme dat Obama ervoor koos om in zijn voetsporen te treden als een in Chicago gevestigde gemeenschapsorganisator. In de jaren tachtig werkte Obama drie jaar lang voor het Developing Communities Project, dat werd beïnvloed door het werk van Alinsky, en hij [Obama] schreef een essay dat werd verzameld in een boek dat Alinsky herdenkt"[ix] (Natuurlijk droeg Alinsky zijn werk op aan "Lucifer," de oorspronkelijke radicaal en inspiratie voor degenen die zijn voorbeeld volgen).[x]

Dit is waarom bij 'Organiseren voor Actie', het Obama zelf is die "intiem betrokken is bij de verrichtingen van OFA en zelfs bij de tweets van het account van de groep," schrijft Paul Sperry voor de New York Post.

In feite gaf hij marsorders aan de OFA-voetsoldaten die de verstoorde overwinning van Trump volgen [en houdt hij] toezicht op alles vanuit een schaduw-Witte huis dat binnen twee mijl van Trump ligt. Het kenmerkt een herenhuis, dat hij versterkte met de bouw van een hoge bakstenen muur, en een nabijgelegen door de belastingbetaler-gefinancierd bureau met zijn eigen stafchef en perssecretaresse. Michelle Obama zal daar ook een kantoor openen, samen met de Obama Foundation.[xi]

Valerie Jarrett, de vroegere hogere adviseur en vertrouweling van Obama, heeft zich ook in het 760 m2, $5.3-miljoen zenuw-centrum herenhuis geplaatst om Obama bij te staan in het organiseren van de stijgende opstand tegen de verklaarde doelstellingen van Trump betreffende een Reagan-achtige economisch beleid, met deregulering van de overheid, en de middenklasse banenprogramma's. Volgens insiders uit Washington is het doel van Obama hierbij om rechtstreeks een "weerstand" te voeden die het aftreden van Trump zal afdwingen of hem beschuldigd zal zien worden. Onderzoeksverslaggever Matthew Vadum zei het op deze manier:

De vroegere President Obama voert oorlog tegen het beleid van de Trump door zijn grootmoedig gefinancierde agitatie uitrusting 'Organizing for Action' om zijn monumentale destructieve verslag te verdedigen van mislukking en hevige polarisatie. Het is een ijzingwekkende herinnering dat het meer en meer agressieve Links te zien is in dit land en op mars is.[xii]

In 2019 werkten de Obama's samen met Netflix om hun mislukte beleid voort te zetten en Trump verder te denigreren in de publieke opinie door een propagandafilm met de titel "American Factory" uit te brengen, die probeert de terugkeer van de productiebanen (honderdduizenden van hen) te bagatelliseren, die de regering van Trump de eerste drie jaar genereerde. Deze banen zijn de banen waarvan president Obama in juni 2016 zei dat ze "gewoon niet meer terug zouden komen". Nu zij ze er, en nog veel meer, en wordt Obama geconfronteerd met de noodzaak van een nieuwe tactiek, en de hoop is dat de Netflix-film - die in de aanloop naar de verkiezingen van 2020 is uitgebracht - slechts een van de vele inspanningen is die de beleidssuccessen van Trump kunnen verminderen door in het geval van deze film te insinueren dat Chinese investeerders deze banen zullen gebruiken om Amerikaanse arbeiders tot slaaf te maken.

Veel succes daarmee.

Ze is, net als Orwells meesterwerk uit 1984, de Shaduwland-financiering van het Dubbeldenken en de Nieuwspraak dat in de media speciaal is ingezet om "chaos-elementen" te creëren onder het publiek, zodat de druk van leeftijdgenoten en het natuurlijke verlangen van mensen om zich "in te passen" tegen hen kunnen worden gebruikt om groepsdenken te genereren, houdingen en een bijenkorf-geest-conformiteit die Big Brother nodig heeft.

Dit is ontegenzeggelijk een echo van wat psychologen het "illusie van de waarheid"-fenomeen noemen (dat door klinische studies als zeer effectief is geverifieerd), wat in feite betekent dat als je een leugen genoeg keren herhaalt, mensen het uiteindelijk zullen geloven. "Herhaal een leugen vaak genoeg en het wordt de waarheid", dit is een principe van indoctrinatie dat wordt toegeschreven aan de nazi-politicus en Reichsminister van Propaganda onder Adolf Hitler, Joseph Goebbels. CNN en de "impeach-Trump"-menigte begrijpen de effectiviteit van deze duistere praktijk en hebben deze sinds 2016 onverbiddelijk ingezet.

Er zit ook een occult aspect aan dit alles (of de propagandisten zich nu wel of niet realiseren dat ze zo functioneren als vleesgeworden handen van een onzichtbaar supernaturalisme), waarbij sprake is van misinformatie-memoria en chaos-magie, die we in Schaduwland grondig uitwerken.

Zoals ook in het nog komende Schaduwland wordt beschreven, nemen zelfs sommige "Christenen" de leugens aan, met kerken die zomerkampen organiseren om lagere schoolkinderen te leren hoe ze Antifa-activisten kunnen worden[xiii] en zelfs het grootste protestantse kerkgenootschap in Noord-Amerika, de Southern Baptist Convention (SGC), die officieel een raciale identiteitspolitiek aanneemt die het christendom zelf treft[xiv], om nog maar te zwijgen over de oproep door het Christianity Today Magazine om Trump uit zijn functie te ontheffen. Als een vrijdenkend individu of gezelschap van burgers enige zwakte in de filosofie of tegenstrijdigheden in de Partij-lijn erkent of vermeldt, dan is het "verwant aan godslastering" en onderwerpt het die personen "aan disciplinaire maatregelen en aan de onmiddellijke sociale afkeuring van Mede Partijleden"[xvi].

Met andere woorden, Orwell voorzag precies dit soort politieke retoriek dat we horen in het avondnieuws en in de besmettende pogingen om meningen te censureren evenals de vrije meningsuiting die vandaag de dag worden gegenereerd aan de linkerzijde van de regering, en over de universiteitscampussen, en in de grote steden van de Verenigde Staten.

Volgende keer: Shaduwlands groeiende dodenlijst.

[i] https://townhall.com/columnists/walterewilliams/2019/10/23/us-in-moral-decline-n2555108

[ii] https://www.projectveritas.com/2019/08/14/google-machine-learning-fairness-whistleblower-goes-public-says-burden-lifted-off-of-my-soul/

[iii] Ibid

[iv] http://freebeacon.com/national-security/fired-nsc-aide-reveals-political-warfare-operation-targeting-trump/

[v] https://en.wikipedia.org/wiki/Irregular_warfare

[vii] http://dailycaller.com/2017/05/07/obamas-non-profit-on-same-dubious-path-first-blazed-by-clinton-foundation/

[viii] https://archive.org/stream/RulesForRadicals/RulesForRadicals_djvu.txt

[ix] https://en.wikipedia.org/wiki/Saul_Alinsky

[x] https://www.washingtonpost.com/news/the-fix/wp/2016/07/20/hillary-clinton-saul-alinsky-and-lucifer-explained/?utm_term=.85ec7ced65cc

[xi] http://nypost.com/2017/02/11/how-obama-is-scheming-to-sabotage-trumps-presidency/

[xii] http://www.washingtontimes.com/news/2017/feb/15/shadow-presidency-against-trump-has-news-media-obs/

[xiii] https://pjmedia.com/parenting/church-hosts-summer-camp-to-train-grade-school-kids-to-be-antifa-activists/

[xiv] https://thefederalist.com/2019/06/18/last-minute-move-southern-baptist-convention-supports-anti-christian-racial-identity-politics/

[xv] https://www.christianitytoday.com/ct/2019/december-web-only/trump-should-be-removed-from-office.html

[xvi] https://en.wikipedia.org/wiki/Doublethink

Bron: SHADOWLAND—PART FIVE: How Celebrated Visionary George Orwell Imagined Fake-News Progressive’s Final World Order » SkyWatchTV