www.wimjongman.nl

(homepagina)

Schaduwland deel 4: De Trump-Rusland hoax

16 januari 2020 - door SkyWatch Editor

BELANGRIJKE OPMERKING VAN DE EDITOR: Terwijl we beginnen met natuurlijke gebeurtenissen, die de meeste mensen kunnen begrijpen, maar die uiteindelijk leiden tot het bovennatuurlijke, benadrukt deze online onderzoeksreeks slechts een korte weergave van het basiswerk in Dr. Thomas Horns aanstaande ontmaskering, Shadowland, wordt behandeld.

Deel 1 - De inleiding - hier
Deel 2 - Shenanigans van Egregores - hier
Deel 3 - Het Clinton 'onderzoek' - hier
Deel 4 - De Trump-Rusland hoax - hier
Deel 5 - De George Orwell visie - hier
Deel 6 - Shadowlands groeiende lijst - hier
Deel 7 - De lijken blijven gewoon steeds maar komen. - hier
Deel 8 - Jeffrey Epstein en Shadowland's overeenkomsten met de duivel - hier
Deel 9 - QAnon, Crowley Occultists en andere vrienden van de familie - hier
Deel 10 - Rituele opoffering, Symbolen en Occulte Architectuur - hier
Deel 11 - Iets ruikt naar... duister occultisme, kindoffer - hier
Deel 12 - Jeffrey Epstein en 'Broeders van de schaduw' - hier
Deel 13 - Jeffrey Epstein en Zonnewijzers, Zonnegoden, Hekserij en Vrijmetselarij - hier
Deel 14 - De Samenzwering verdicht zich - hier
Deel 15 - Seances, de '9', en Occult kunstwerk dat het verhaal vertelt - hier
Deel 16 - De Deep State-visie op de toekomst - hier
Deel 17 - Deep State de Coronavirus "Pandemie" - hier

Toen de beoogde focus begon te verschuiven naar Tump, begonnen de onderliggende verbanden tussen degenen die tegen de nieuwe president waren, wortel te schieten en nam de foutieve omgang met informatie en feiten toe. Het begon toen Fusion GPS, een particulier onderzoeksbureau in Washington, DC, werd betaald door het advocatenkantoor dat de Democratische Nationale Conventie en 'Clinton als president' vertegenwoordigde om de Trump-campagne te onderzoeken over vermeende banden met Rusland.

Fusion GPS had ook banden met het ministerie van Justitie door middel van een recente wet ingebracht net voor het begin van het onderzoek naar Trump. [i] Nellie Ohr, een werknemer van het bedrijf, was getrouwd met Bruce Ohr, de assistent adjunct-procureur-generaal bij het ministerie van Justitie, waardoor de DOJ [Min. v Justitie] in een positie was om informatie over de Republikeinse kandidaat te ontvangen via Nellie Ohr. Bruce Ohr nam wat hij had ontvangen en gaf het door aan Christopher Steele. Het Steel Dossier zou snel verschijnen, samen met het begin van het officiële onderzoek naar de Trump Campagne, die beide zeer controversieel waren en gebaseerd op gefabriceerde claims.

Fusion GPS huurde de voormalige MI-6 spion in om het Steele Dossier te schrijven, dat uit zestien memo's bestond en bedoeld was om Trump op mogelijke banden met Rusland te onderzoeken. Het dossier opent met de kop, "US Presidential Election": Republikeinse Kandidaat Donald Trumps Activiteiten in Rusland en compromitterende betrekkingen met het Kremlin"[ii] Het dossier beweerde dat bepaalde leden van het team nauwe banden hadden met het Kremlin, zelfs zo nauw als tot Poetin. Het werd geschreven van juni tot december 2016, en was het aangehaalde 'bewijs' ter ondersteuning van het verzoek aan de Buitenlandse Inlichtingendienst om Trump te bespioneren.

Hoewel het rapport werd gebruikt als bewijs voor het bevestigen van claims aan de rechtbank onder de Wet op het toezicht op de buitenlandse inlichtingendiensten, werd het document nooit geverifieerd voordat het in het publieke domein werd geduwd op BuzzFeed en werd het gebruikt ter ondersteuning van het verhaal van een Trump die samenspant met Rusland.[iii] De populaire website wees er zelfs op dat de claims in het rapport niet werden geverifieerd. Te midden van het aandachtsveld rond het dossier, twitterde Trump dat deze verslagen "nepnieuws" waren.[iv]

In zijn memo's beweerde Steele dat Page werkte als een geheime Russische agent ingekapseld in de campagne en vermeldde dat hij diende als "tussenpersoon" voor Trump aan het Kremlin.[v] Hij beweerde dat hij een ontmoeting had gehad met een bondgenoot van Poetin en de president van Rosneft Oil, die grotendeels in handen is van Rusland. De campagne-adviseur had een geschiedenis van connecties met Rusland door zijn tijd bij Merrill Lynch en als investeringsbankier, gericht op de opkomende energie. In een van de ontmoetingen die Page had, naar men zegt, met Russen die banden hadden met Poetin, en zo werd naar voren gebracht dat ze toegang hadden tot de Clinton-berichten en informatie die haar campagne ten val kon brengen.[vi]

De controverse ontstond toen Kellyanne Conway, de manager van de campagne, aan CNN vertelde dat Page geen deel uitmaakte van hun team, [vii] ook al had Trump eerder in een interview aan de Washington Post verteld dat Page een van zijn adviseurs was.[viii] Page verliet de campagne in september 2016, en de FISA-aanvraag werd de volgende maand ingediend.

Er waren tal van beweringen over banden met Rusland in het team van de aanstaande president. Een daarvan was de connectie van Generaal Michael Flynn, die geselecteerd was voor National Security Advisor. Flynns vermeende banden met Rusland kwamen voort uit een gesprek dat hij had met de voormalige Russische ambassadeur in de Verenigde Staten, Sergey Kislyak, in december 2016, net voordat de nieuwe regering in het Witte Huis kwam.[ix] Flynn werd geïnterviewd door de FBI-agenten Peter Strzok en Joe Pientka over de Russische inmenging in de presidentsverkiezingen. Zelfs Strzok, die zwaar verweven was in anti-Trump acties, [x] zei dat Flynn in zijn interview waarheidsgetrouw leek over wat er in het telefoongesprek werd gezegd.[xi] Flynns waarheidsgetrouwheid met betrekking tot het legale telefoongesprek was echter niet genoeg om zijn vrijheid te behouden. Hoewel Flynn niets verkeerds deed in zijn gesprek met Kislyak, pleitte hij wel schuldig aan de beschuldigingen van liegen tijdens zijn interview met de FBI.[xii] Transcripties van Flynns gesprek met Kislyak moeten nog worden vrijgegeven.

FBI Adjunct-directeur Andrew McCabe vervolgde Flynn voor het afleggen van valse verklaringen aan de FBI in een interview.[xiii] De directeur en de toekomstige National Security Advisor hadden een onaangename geschiedenis en het leek erop dat de kwestie niet voorbij was. In een brief aan de rechter toegewezen aan Flynns zaak, richtte FBI-agent Robyn Gritz zich op het karaktercontrast tussen Flynn en McCabe, en beschreef Flynn als een fijne vriend, en McCabe als een intimidator, zonder enige toewijding aan de waarheid.[xiv] Flynn was openhartig geweest ter ondersteuning van Gritz's seksuele discriminatiezaak tegen McCabe. Flynn werkte nauw samen met de vrouwelijke agent en sprak zelfs met de media over haar gunstige gedrag en werkethiek voor het land.[xv] Dus toen Trump Flynn vroeg om zijn National Security Advisor te worden, was er reden dat McCabe een persoonlijke wens zou hebben om hem uit zo'n positie te verwijderen. Net als Trump was de generaal moe van de Deep State en hun gedrag, evenals het potentiële risico in het moedig zijn en te doen wat juist is. Flynn was ook uitgesproken tegen Obama en Clinton met betrekking tot Benghazi in zijn toespraak op de Republikeinse Nationale Conventie.[xvi].

Uit deze wervelwind van verbindingen is het onderzoek van de FBI naar Crossfire Hurricane geboren. Interessant is dat het onderzoek slechts enkele dagen na het einde van het Clinton-onderzoek begon. Sterker nog, Strzok en Page hadden een affaire en waren allebei, zoals blijkt uit teksten tussen de twee, anti-Trump.[xvii] De president zou later de media vertellen om eens naar de onderzoekers te kijken, verwijzend naar de ongepaste relaties en connecties die maar al te vaak voorkomen tussen de instanties en degenen die hen leiden.[xviii] Crossfire Hurricane zou later veranderen in het Mueller onderzoek in mei 2017 onder voormalig FBI-directeur Robert Mueller. Het zou doorgaan tot maart 2019, wanneer dan het Mueller-rapport klaar zou zijn.

Het rapport zou in maart 2019 op het bureau van de Amerikaanse procureur-generaal William Barr terechtkomen. Barr concludeerde dat noch Trump, noch enige Amerikaan samenspande of had samengespannen met Rusland om de verkiezingen van 2016 te kapen of te beïnvloeden,[xix] en dat Trump niet het recht had belemmerd in het onderzoeksproces.

Deze bevindingen waren niet bevredigend voor de Deep State, en het verhaal ging verder tijdens zijn eerste termijn, zelfs in het Oekraïense telefoongesprek met betrekking tot de voormalig Vice President Joe Biden en de roep om de president te beschuldigen. Dit alles ondanks de acties die tegen Trump zijn ondernomen tijdens zijn campagne, toen er geen basis was voor samenzwering. Terwijl er in het scenario van Biden en zijn zoon sterke banden en connecties zijn met financiële middelen. Zo gaat het verhaal tegen de president door, in de hoop de onrechtvaardigheid van de Deep State en de controle van de verschillende departementen die de Verenigde Staten moeten leiden en beschermen, te verdoezelen.

Intussen werd het na de illegale Russische Hoax-arrangementen duidelijk dat het Mueller-rapport geen belastend bewijs zou ondersteunen dat "de Donald" medeplichtig was aan buitenlandse spelers (en dat we misschien eindelijk vrij worden van de onophoudelijke "Trump is een racist, seksist, bedrieger"), Velen aan de rechterkant waren geneigd om een zucht van verlichting te slaken en de hoop uit te spreken dat de hysterische aanvallen op en een typering van elke ademhaling die Trump maakte, eindelijk plaats zou maken voor onze gekozen ambtenaren die terugkeren naar de banen waarvoor "wij het volk" hen in feite in functie hadden gezet.

Helaas is dat niet het geval en dat zal ook niet snel gebeuren. De Deep State-kliek met geduchte, onberouwelijke en ongekozen bureaucraten werken achter de schermen samen met Trump hatende medewerkers in de inlichtingendienst en bij het ministerie van Buitenlandse Zaken, en zijn elke keer vastbesloten om de president van het volk te saboteren. Toen het Russische verhaal faalde, wendden ze zich simpelweg tot "obstructie van de gerechtigheid" en draaiden vervolgens in de richting van een "Oekraïense zaak" en alle andere "hoge misdaden" die ze konden bedenken over het insinueren van onfatsoenlijkheden die een rechtvaardiging zou vormen voor een afzetting.

Er zijn belangrijke redenen waarom ik zeg dat dit zal doorgaan en waarom ik geloof dat de geënsceneerde melodrama en de media samenzweringshysterie die het "Trump Derangement Syndrome" voedt, niet op het punt staat om te vervagen, waarvan ik de diepe duistere details zal onthullen in mijn aanstaande boek Shadowland. Feit is dat het veel erger zal worden - zowel in het bovennatuurlijke domein als in het fysieke domein. Wat je zult leren zal je tot op het bot doen verkillen.

Zoals New York Times bestseller auteur David Horowitz, een conservatief die zichzelf ooit beschouwde als een 60er jaren radicaal en marxist, onlangs waarschuwde: "De Democratische Partij is nu in handen van de Bernie Sanders t/m Barack Obama radicaal links",[xx] en "liberalen fantaseren over het 'uitroeien' van mensen die het niet met hen eens zijn."[xxi]

Voordat sommigen denken dat Horowitz de risico's overdrijft, de liberale nieuwssites zoals The Daily Beast en MSNBC pleiten nu openlijk voor het de straat op sturen van links georganiseerde wreedheid om de door de regering ingestelde Amerikanen [xxii] omver te werpen, en indien nodig de meerderheid van de mensen in dit land die de uitkomst van 2016 steunden, letterlijk te vernietigen.[xxiii] MSNBC-woordvoerders riepen feitelijk op tot "maffia's met hooivorken" om de Trump-supporters naar huis te jagen, terwijl de liberale Shock Theater Groep niet zo lang geleden schreef over "Doodskampen voor Trump Supporters Nu" aan de overkant in Patchogue, Long Island New York. xxiv Zelfs de rechters van het Hooggerechtshof werden onlangs door de liberalen gewaarschuwd dat ze zichzelf beter "gezond" konden houden (beslissingen nemen ten gunste van progressieven) of dat ze "geherstructureerd" moesten worden. [xxv] Uit recente peilingen blijkt dat een meerderheid van de Amerikanen gelooft dat de bedreigingen van de liberalen substantieel zijn en dat het land op de "rand van een burgeroorlog" staat. [xxvi]

Het zou daarom verstandig zijn om je te schrap te zetten voor wat er wordt gebrouwen als zulke extremisten hun zin krijgen. De corrupte media, de heimelijke pers, de rancuneuze heksenjacht, de rassenvermenging, de verdachtmakende geesten achter het "RUSLAND! RUSLAND! RUSLAND! "AFZETTING! AFZETTING! AFZETTING!" surrealistisch psychodrama, staan niet op het punt om hun honger naar macht op te geven. Hun volgende superplan is om in 2020 de controle te nemen over de Senaat en de controle over het Amerikaanse Huis te behouden, wat hen de macht zal geven om de afzetting te verkrijgen van Trump, mocht hij herkozen worden. Als ze de Senaat niet kunnen opeisen, wordt hun plan een toenemende chaos door het intrekken van de wil van het volk (jij en ik), die, vrees ik, zal duren tot er eindelijk een botsing van bijbelse proporties ontstaat tussen conservatieve christenen, vrijheidslievende Amerikanen en marxistische infiltranten in de straten van deze eens zo grote natie. Dat komt omdat dit konijnenhol veel dieper in de holen van de onderwereld gaat dan de meesten maar kunnen beginnen te begrijpen.

In de volgende bijdrage zullen we analyseren waarom dit allemaal gebeurt, waar het naartoe gaat, en hoe het zelfs voorspeld werd door de gevierde visionair George Orwell.

Volgende keer: Hoe de gevierde visionair George Orwell zich voorstelde waar Amerika naartoe gaat - Begroet de uiteindelijke wereldorde van de progressieven.

[i] Committee on the Judiciary, October 19, 2018. https://dougcollins.house.gov/sites/dougcollins.house.gov/files/10.19.18 Nellie Ohr Interview.pdf.

[ii] Steele, Christopher. “Steele Dossier.” 2016. BuzzFeed News. Last accessed October 21, 2019. https://www.documentcloud.org/documents/3259984-Trump-Intelligence-Allegations.html.

[iii] Bensinger, Ken, Miriam Elder, and Mark Schoofs. “These Reports Allege Trump Has Deep Ties To Russia.” BuzzFeed News. January 11, 2017. https://www.buzzfeednews.com/article/kenbensinger/these-reports-allege-trump-has-deep-ties-to-russia.

[iv] Trump, Donald. “Clinton campaign & DNC paid for research that led to the anti-Trump fake news dossier. The victim here is the president.” Twitter.com. Last accessed October 21, 2019. https://twitter.com/realDonaldTrump/status/923147501418446849?

[v] Steele, Christopher. “Steele Dossier.”

[vi] Ibid.

[vii] State of the Union: Kellyanne Conway Interview. CNN.com, September 25, 2015. http://transcripts.cnn.com/TRANSCRIPTS/1609/25/sotu.01.html.

[viii] Nakashima, Ellen, Devlin Barrett, and Adam Entous. “FBI Obtained FISA Warrant to Monitor Former Trump Adviser Carter Page.” The Washington Post. April 11, 2017. https://www.washingtonpost.com/world/national-security/fbi-obtained-fisa-warrant-to-monitor-former-trump-adviser-carter-page/2017/04/11/620192ea-1e0e-11e7-ad74-3a742a6e93a7_story.html.

[ix] Special Counsel Robert S. Mueller, III. “Report on the Investigation into Russian Interference in the 2016 Presidential Election.” March, 2019, U.S. Department of Justice. Last accessed October 21, 2019, https://www.justice.gov/storage/report.pdf.

[x] Grassley, Charles. “Committee on the Judiciary: Charles Grassley Letter to Wray.” United State Senate, January 25, 2018. https://www.judiciary.senate.gov/imo/media/doc/2018-01-25 CEG to FBI (Strzok Page Texts – Clinton Conflict, Special Counsel, Records Alienation).pdf.

[xi] Grassley, Charles. “Committee on the Judiciary Letter to Rosenstein and Wray.” United States Senate, May 11, 2018. https://www.judiciary.senate.gov/imo/media/doc/2018-05-11 CEG to DOJ FBI (Flynn Transcript).pdf.

[xii] United States v. Michael T. Flynn, Case 1:17-cr-00232-RC, last accessed October 21, 2019, https://www.justice.gov/file/1015121/download

[xiii] Ibid.

[xiv] Carter, Sara, and Jennie Taer. “Former FBI SSA Robyn Gritz’s Letter To Judge Sullivan in Support Of Flynn.” Sara A. Carter, December 29, 2018. https://saraacarter.com/former-fbi-sac-robyn-gritzs-letter-to-judge-sullivan-in-support-of-flynn/.

[xv] Johnson, Carrie, and Evie Stone. “Former FBI Agent Speaks Out: ‘I Was Not Protected.’” NPR. April 15, 2015. https://www.npr.org/2015/04/15/399853577/former-fbi-agent-speaks-out-i-was-not-protected.

[xvi] “Lieutenant General Michael Flynn Delivers Remarks at Republican National Convention.” C-SPAN, October 21, 2019, 26:33, https://www.c-span.org/video/?c4611729/lieutenant-general-michael-flynn-delivers-remarks-republican-national-convention

[xvii] Grassley, Charles. “Committee on the Judiciary: Charles Grassley Letter to Wray”…January 25, 2018.

[xviii] “Remarks by President Trump Before Marine One Departure.” The White House. The United States Government, July 24, 2019. https://www.whitehouse.gov/briefings-statements/remarks-president-trump-marine-one-departure-54/.

[xix] Barr, William P. “AG March 24 2019 Letter to House and Senate Judiciary Committees.” Scribd. March 24, 2019. https://www.scribd.com/document/402973652/AG-March-24-2019-Letter-to-House-and-Senate-Judiciary-Committees#fullscreen&from_embed.

[xx] http://www.newsmax.com/Newsfront/war-liberals-resist-Big-Agenda/2017/03/07/id/777516/

[xxi] https://www.newsmax.com/newsmax-tv/david-horowitz-racism-the-hunt-liberal/2019/08/08/id/927939/

[xxii] https://www.thedailybeast.com/to-take-down-trump-take-to-the-streets-7

[xxiii] https://thefederalist.com/2019/08/12/msnbc-panelist-white-people-destroy/

[xxiv] https://pjmedia.com/trending/fliers-reading-death-camps-for-trump-supporters-now-in-ny-were-the-work-of-a-shock-theater-group/

[xxv] https://www.foxnews.com/politics/lindsey-graham-slams-dem-colleagues-for-brazen-warning-to-supreme-court

[xxvi] http://nymag.com/intelligencer/2019/10/americans-say-u-s-is-two-thirds-of-the-way-to-civil-war.html

Bron: SHADOWLAND—PART FOUR: THE TRUMP-RUSSIA HOAX » SkyWatchTV