www.wimjongman.nl

(homepagina)

Deel 10: Rituele opoffering, symbolen en occulte architectuur

13 februari 2020 - door SkyWatch Editor

Deel 1 - De inleiding - hier
Deel 2 - Shenanigans van Egregores - hier
Deel 3 - Het Clinton 'onderzoek' - hier
Deel 4 - De Trump-Rusland hoax - hier
Deel 5 - De George Orwell visie - hier
Deel 6 - Shadowlands groeiende lijst - hier
Deel 7 - De lijken blijven gewoon steeds maar komen. - hier
Deel 8 - Jeffrey Epstein en Shadowland's overeenkomsten met de duivel - hier
Deel 9 - QAnon, Crowley Occultists en andere vrienden van de familie - hier
Deel 10 - Rituele opoffering, Symbolen en Occulte Architectuur - hier
Deel 11 - Iets ruikt naar... duister occultisme, kindoffer - hier
Deel 12 - Jeffrey Epstein en 'Broeders van de schaduw' - hier
Deel 13 - Jeffrey Epstein en Zonnewijzers, Zonnegoden, Hekserij en Vrijmetselarij - hier
Deel 14 - De Samenzwering verdicht zich - hier
Deel 15 - Seances, de '9', en Occult kunstwerk dat het verhaal vertelt - hier
Deel 16 - De Deep State-visie op de toekomst - hier
Deel 17 - Deep State de Coronavirus "Pandemie" - hier

In het uitkomende boek Shadowland onderzoeken we een van de meer algemeen bekendgemaakte recente zaken die cultusrituelen en seksueel misbruik van minderjarigen (waaronder banden met Hillary Clinton medewerkers, Senator Chuck Schumer, actrice Allison Mack en andere notabelen) met elkaar in verband brengen en die begin 2019 tijdens de slotpleidooien in het NXIVM-proces met zelfhulp-guru Keith Raniere werden beoordeeld. De heer Raniere werd niet alleen schuldig bevonden aan alle aanklachten met betrekking tot sekshandel in jonge illegale immigrantenmeisjes uit Mexico, maar het grootste deel van het publiek is zich ook niet bewust van iets anders: menselijke experimenten en door Satanisme geïnspireerde rituelen die plaatsvonden bij de sekte, volgens de bergen van bewijs die door dit historische proces aan het licht zijn gekomen:

De leider van de NXIVM sekscultus, Keith Raniere... wilde dat zijn brandmerken van vrouwelijke seksslaven zouden zijn "als een offer", verwijzend naar de praktijk van het mensenoffer, zoals in Satanische rituelen wordt beoefend.

"Denk je dat de persoon die gebrandmerkt wordt op de tafel moet worden gehouden, bijna als een offer?", zei Raniere tegen zijn eenmalige mede-samenzweerder Allison Mack in een gesprek in 2017 dat werd vastgelegd op geluidsband. "Dat is een gevoel van onderwerping... Het zou waarschijnlijk een meer kwetsbare positie moeten zijn. Op de rug liggend, benen recht gespreid, vastgehouden op de tafel. Handen boven het hoofd, waarschijnlijk vastgehouden, bijna als een offer."[i]

Men moet zich afvragen of dit onthullende gesprek later werd gevolgd door de "verdwijning" van een van die jonge Mexicaanse meisjes, dat verslaggever Lydia Cacho Ribeiro heeft onderzocht. We weten wel dat zedendelinquenten als gevolg van wat men noemt "de wet van de afnemende opbrengsten" vaak de behoefte voelen om hun losbandigheid op een steeds hoger niveau te brengen om zo tot bevrediging te blijven komen. Deed Raniere of zijn medewerkers dit met zijn "fantasieën" over seks en menselijke offers voortgaan naar het daadwerkelijk vervullen van zijn of hun duistere verlangens?

Hoe dan ook, en met alle respect voor de slachtoffers van NXIVM, wat er met Raniere en zijn gezelschap is gebeurd, is waarschijnlijk zeer klein in vergelijking met de satanische pedofilie die zich zeker heeft afgespeeld op Epsteins 72 acre [29 ha] grote "Orgie Eiland" en in zijn privégebouwen ("72" is een mystiek getal dat verbonden is met de gevallen Wachters-engelen).

En zoals alle vrijmetselaars weten, zijn er vaak verklarende tekenen van een dergelijke occulte toewijding en deelname "openlijk verborgen" in de architectuur en de symbolen die de verspreid liggende eigendommen markeren voor de "leden" van dit soort geheimzinnige groepen.

Occultisten over de hele wereld begrijpen de kracht van symbolen en ontwerpen en beseffen dat ze niet alleen bedoeld zijn voor het overbrengen van psychologische concepten, maar eigenlijk bedoeld zijn om het mysterieuze en krachtige supernaturalisme af te dwingen dat is uitgenodigd om zich daar te vestigen. Dit geloof is diep bewaard gebleven in alle Babylonische, Egyptische, Griekse en Romeinse symboliek die deel uitmaakt van de occulte en vrijmetselaarsgeschiedenis. En volgens de beroemde Vrijmetselaar Foster Bailey, verbergen deze symbolen opzettelijk "een geheim... dat mysterieuze krachten versluiert.[ii] De Schotse filosoof Thomas Carlyle voegde daar ooit aan toe: "Door symbolen wordt de mens geleid en bevolen, gelukkig gemaakt of ellendig gemaakt." Vooral vrijmetselaars staan onder ede om nooit de ware betekenis van hun symbolen te onthullen en wanneer ze op de een of andere manier gedwongen worden om uitleg te geven, vervalsen ze de verklaring, zelfs voor lagere graad vrijmetselaars, zoals uitgelegd door de Soevereine Grootcommandant Albert Pike in het Vrijmetselaarshandboek Moraal en Dogma:

De Vrijmetselarij verbergt, net als alle religies, alle mysteries, hermetic en alchemie, haar geheimen voor iedereen behalve voor de Adepten en Wijzen, of de Uitverkorenen, en gebruikt valse verklaringen en verkeerde interpretaties van haar symbolen om diegenen te misleiden die het verdienen om alleen maar misleid te worden, om zo de Waarheid, die zij het Licht noemt, voor hen te verbergen, en om hen ervan weg te trekken.[iii]

Ik stel deze kwestie van de Vrijmetselaarsbeelden in het bijzonder aan de orde omdat een zorgvuldige beoordeling van Epsteins Orgie Eiland en zijn andere privé-eigendommen een decor bieden dat rijk is aan symbolen die analoog zijn aan die van de Vrijmetselaars, die geheimzinnig zijn en moderne magie bevatten (met inbegrip van de krachtige drietand - die van het grootste belang zijn voor de tovenarij en onmisbaar voor de doeltreffendheid van helse riten), evenals andere motieven die verband houden met de Vrijmetselarij en het moslim-decorum die suggereren dat er sprake is van seksslavernij.

Hoevelen weten bijvoorbeeld dat er zich op Epstein's Little Saint James "Lolita" eiland (ook bekend bij de lokale bevolking als "Pedofiel Eiland" en "Orgie Eiland") een eindeloze voorraad minderjarigen werd aangevoerd door een team van kinderontvoerders, en die gedwongen werden deel te nemen aan losbandige ceremonies waarbij Epstein en zijn rijke, wereldomspannende pedofiele vrienden betrokken waren, met een tempel met een zeer sprekend ontwerp, met een nepgeschilderde deur en een middeleeuws slot op een voordeur, ontworpen om mensen binnen te houden zodat ze niet konden ontsnappen,[iv] waarachter zich een slangenkolom bevindt die in de geschiedenis verbonden is met de Griekse offer-driepoot uit het oude Delphi en Apollo (Apollyon - de engel-god van de vernietiging en de geestenwereld die volgens de Schrift de Antichrist zal zijn). Dit doet de vraag rijzen of de ergste extremen van de orgie-rituelen die in de tempel tegenover kinderen werden uitgevoerd, mellicht ondergronds in de occulte structuur, (en kan dit verklaren waarom Epstein op 7 november 2018 "een $100.000 kostende zelfwerkende cementmolen op zijn eiland liet bezorgen met behulp van een Express Bill Of Lading- een ongewone en dure verzendmethode waarbij de lading niet hoeft te worden 'uitgepakt'? Deze verzendmethode vereist dat de klant vooraf betaalt voor de goederen, waardoor ze zelf verantwoordelijk zijn als er schade optreedt tijdens de verzending. Kortom, Epstein had deze machine snel nodig"[v] wat leidt tot vragen over wat hij misschien probeerde te verdoezelen of te verzegelen onder de grond toen onderzoekers zich insloten).

Zoals onze vriend van Vigilant Citizen opmerkt met betrekking tot deze structuur, lijkt alles op het eiland "op maat gemaakt om tegemoet te komen aan het extreme merk van verdorvenheid van de occulte elite", en dit omvat ook de mysterieuze "tempel," die, wanneer men "de mentaliteit van de occulte elite begrijpt," volstrekt logisch is. "Het gaat allemaal om symboliek en ritueel."[vi]

Er zijn duidelijke redenen om te concluderen dat Epsteins verkrachtings-sanctuarium is ontstaan volgens de Hammam Yalbugha - een gebouw uit het Mammelukken-tijdperk in Syrië.

( )

Epsteins Tempel, compleet met wat sommigen geloven zijn 'Molech-uilen' (Kanaänitische god van het kinderoffer) en heidense goden aan wie kinderoffers werden gebracht, heeft een griezelige gelijkenis met Hammam Yalbugha.( )

Hammam-architectuur uit het Mamluk-tijdperk (wat "eigendom" betekent, zoals in het tijdperk van de seksslaven).

Waarom heeft Epstein zijn "tempel" naar dit specifieke gebouw gemodelleerd? Vanwege de symboliek die eraan vastzit. Inderdaad, de hammam is een klassiek voorbeeld van architectuur uit de Mammelukken-tijd. In het Arabisch betekent het woord "mammeluk" letterlijk "eigendom" en wordt het gebruikt om slaven aan te duiden.

Tijdens de Mammelukken-tijd werden kinderen door de heersende klasse gevangen genomen om slaven te worden. Jongens werden meestal getraind om soldaten te worden, terwijl meisjes werden opgevoed om de persoonlijke concubines van hun meesters te worden. Gezien het feit dat het eiland Epstein werd gebruikt om kindslaven voor de elite te importeren, is de symboliek perfect passend.[vii]

Maar zoals typisch is voor de vrijmetselarij, vermengde het eilandencomplex van Epstein ook de occulte symboliek met de islamitische architectuur, met inbegrip van staande en balans-stenen (verbonden in de oudheid met geheime kennis en megalithische graven zoals Gilgal Rephaim), gouden godenbeelden (met de Griekse god Poseidon of het Romeinse Neptunus) en valk-parkieten of Boheemse uil-achtige vogels met andere mythische figuren, welke orthodoxe moslims afgoderij zouden hebben overwogen (en merk op dat dit de Griekse en/of Romeinse goden zijn die presideren over de rijken van de Onderwereld, de Aarde en de Hemel voor oude Grieken die bekend stonden om seks met kinderen toe te staan, vooral onder de rijken en machtigen, koningen en magistraten, waar Epstein zichzelf mee moet hebben gelijkgesteld. Merk ook op hoe het gevoerde patroon op Epsteins tempel opvallend veel lijkt op het ontwerp op de hoofdtooi van farao Toetanchamon).

Elders op Epsteins eiland een ongeïdentificeerde godin begroet de mensen op (tenminste) twee locaties die wellicht de Hindoeïstische godin Kali - godin van seksualiteit en geweld (onder andere) blijken te zijn, Lakshmi, de Hindoeïstische godin van de rijkdom, of mogelijk een variant van Shiva, god van de vernietiging (getoond in CERN en grondig onderzocht in het boek Abaddon Ascending). Een andere sterke mededinger voor de raadselachtige vrouwelijke figuur is Inanna, godin van de sexrituelen en martelporno (zoals we het vandaag de dag zouden noemen) die een hoofdtooi droeg die lijkt op Epsteins entiteit, of Hecate, godin van de hekserij. Hecate (in het bijzonder) is een interessante keuze omdat ik merk dat de figuur op Orgie Eiland de kop en de staart bewaakt of "poorten" van prominente looppaden. In deze rol illustreert Hecate, de Titan aarde-moeder van de tovenaars en heksen die Demeter hielp nadat Hades haar dochter Persephone had ontvoerd en verkracht, misschien wel beter dan elke andere godin het verband legt tussen aardse entiteiten, poorten, en het rijk van het kwaadaardige supernaturalisme. Als dochter van Perses en Asteria was Hecate (Hekate) de enige van de Titanen die onder Zeus vrij bleef. Zij was de moeder van de tovenaar, Circe, en van de heks, Medea, en werd beschouwd als de onderwereldtovenares van alles wat demonisch is. Dit was omdat Hecate de onbekende nachtelijke schrikspoken karakteriseert die over de verlaten hoofdwegen zwierven. Ze werd vaak afgebeeld als een jong meisje met drie gezichten die elk in een andere richting wijzen, een rol waarin ze de aardse geest was die spookte waar drie paden samenkwamen. Als de "godin van de drie vormen" was ze Luna (de maan) in de hemel, Diana (Artemis) op aarde en Hecate in de onderwereld. In tijden van kwade magie verscheen ze met afschuwelijke slangen die demonen verspreidden, criminele activiteiten aanmoedigden en raadselachtige geheimen onthulden aan de kronieken. Op andere momenten zwierf ze door de nacht met de zielen van de doden, die alleen zichtbaar waren voor honden, die huilden als ze dichterbij kwam. Toen de maan bedekt was met duisternis, en de hellehonden haar vergezelden naar de ingeslagen kruiswegen, kwam Hecate plotseling op de voedsel-offers en de dode lichamen van moorden en zelfmoorden die voor haar waren achtergelaten door de door angst aangetaste gewone mensen. Haar jachthonden bogen, de spookfakkels staken de nacht aan en de riviernimfen gilden terwijl ze de gemangelde zelfmoordenaars meevoerde naar de onderwereldholen van Thanatos (de Dood), waar het gillen van dergelijke verdoemden bekend stonden om haar aanwezigheid vast te houden.

Als de donkere godin van de hekserij werd Hecate, net als Isis, vereerd met onzuivere riten en magische bezweringen. Haar naam is waarschijnlijk afgeleid van het oude Egyptische woord Heka ("tovenarij" of "magisch"), wat haar associatie met de Egyptische kikkergodin met dezelfde naam kan verklaren. Dit kan ook de verwantschap verklaren van kikkers met hekserij, en de verschillende drankjes van kikkerwrat en "hecateis" (Hecate's hallucinogene plant, ook wel Aconite genoemd), die zouden zijn voortgekomen uit het speeksel van Cerberus (Hade's driekoppige waakhond) dat op de grond viel toen Hercules hem naar de oppervlakte van de aarde dwong.

Omdat haar toegewijden dergelijke magie beoefenden waar drie paden samenkwamen, werd Hecate bij de Romeinen bekend als Trivia (tri "drie", en via "wegen"). Er werden ook offergaven aan haar gedaan, waar zich kwaadaardige of moorddadige activiteiten voordeden, omdat men geloofde dat zulke gebieden magneten voor boosaardige geesten waren, zoiets als "spookhuizen", als men wilde opschieten met de inwonende verschijningen, moest men offergaven doen aan de heerser van hun duistere-Hecate. De aanvaarding van de offergaven werd aangekondigd door Hecate's bekende (de nachtuil), en het spookachtige geluid van het schepsel werd door degenen die zich aan de vooravond van de volle maan verzamelden als een goed voorteken gezien. Beelden van de godin met het drievoudige gezicht van een hond, een slang en een paard, overschaduwden de donkere rituelen als ze werden uitgevoerd op de kruising van drie wegen. Om middernacht lieten de toegewijden van Hecate de voedseloffers achter op het kruispunt voor de godin ('Hecate's Maaltijd'), en gingen, eenmaal afgezet, snel weg zonder om te draaien of achterom te kijken. Soms bestonden de offers uit honingkoeken en kippenharten, terwijl op andere momenten de pups, honing en vrouwelijke zwarte lammeren werden geslacht voor de godin en haar strigae-vicieuze uil-achtige metgezellen van Hecate die door de nacht vlogen en zich voedden met de lichamen van onbewaakte baby's. Overdag verschenen de strigae als eenvoudige oude vrouwen, een folklore die de geschiedenis van de vliegende heksen kan verklaren. Dezelfde strigae verstopten zich tussen de bladeren van de bomen tijdens het jaarlijkse festival van Hecate (gehouden op 13 augustus), als de volgelingen van Hecate de hoogste lof toezwaaiden aan de godin.

De toegewijden van Hecate vierden dergelijke feesten bij het Averna-meer in Campanië, waar de heilige wilgenbossen van de godin stonden, en zij communiceerden met de natuurgeesten en riepen de zielen van de doden op uit de monden van de nabijgelegen grotten. Hier stond Hecate bekend als Hecate-Chthonia ("Hecate van de aarde"), een voorstelling waarin zij het duidelijkst de aarde-moeder-geest belichaamde die door de grotten en de heilige wilgenbomen heen praatte. Elders stond Hecate bekend als Hecate-Propolos, "degene die leidt", zoals in de onderwereld gids van Persephone en van degenen die de begraafplaatsen bewonen, en als Hecate-Fosforos, "de lichtdrager", haar meest heilige titel en een die herinnert aan een andere machtige onderwereldgeest, Satan, wiens oorspronkelijke naam Lucifer was ("de lichtdrager"). Maar het was haar rol als Hecate-Propylaia, "degene voor de poort" waar het lijkt alsof we haar op Epsteineiland zien. In deze manifestatie werd Hecate verondersteld om niet alleen de ingangen van huizen en tempels te controleren op snode kwaden, maar ook om door de geesten heen de poorten te openen die door haar in de menselijke geest geopend konden worden door het gebruik van psychoactieve drugs, een praktijk die zowel door het Griekse heidendom als door sjamanen van andere culturen wordt toegepast, maar die in de Schrift wordt veroordeeld (Gal. 5:20; Openb. 9:21; 18:23) als pharmakeia - het toedienen van drugs voor tovenarij of magische kunsten in verband met demonisch contact.

()

Een ander groot beeld op Epsteins eiland doet me denken aan de oude Groene Man (een voorchristelijke entiteit en geest van de natuur belichaamd als een mens) waarvan het haar van het individu een vegetatieve groei is. Het woord "Hoy" op het voorhoofd van het beeld zou een duidelijke verwijzing kunnen zijn naar Charles "Hoy" Fort, de beroemde negentiende-eeuwse schrijver wiens psychisch onderzoek en schema's over het contact met immateriële geesten (geesten, demonen) onder andere "Boek der Verdoemden" dat bevatte het bestaan van "mythologische" wezens die verbonden zijn met de verdwijningen van mensen.

Demonische waterspuwers met schilden met zes puntige sterren zijn eveneens te vinden op talrijke plaatsen op het Epstein-eiland. Waterspuwers zijn vaak voorstellingen van 'kwade krachten' die verboden verlangens als zonde en verleiding ontvlammen en de zespuntige ster wordt in occulte ceremoniële magie gebruikt als talisman om demonen te bezweren. In Handelingen hoofdstuk 7:37-43 en in Amos 5:26-27 veroordeelde God Israëls aanbidding van Moloch en zijn zespuntige "ster" aan wie kinderen werden geofferd.

Toch verbleken deze artefacten in vergelijking met wat we in Schaduwland hebben blootgelegd.

HET VOLGENDE DEEL: Orgie Eilands hoge graad van occultism voor dominantie over iedereen

Notities

[i] https://bigleaguepolitics.com/crime-boss-closing-arguments-in-nxivm-trial-satanism-mexico-child-trafficking-hillary-schumer-and-gillibrand-ties/

[ii] Foster Bailey, The Spirit of Freemasonry (New York: Lucis Press, 1957).

[iii] Pike, 89–90.

[iv] https://www.insider.com/jeffrey-epstein-private-island-temple-2019-7

[v] https://vigilantcitizen.com/latestnews/burying-tunnels-epstein-delivered-100000-of-cement-delivered-to-his-island-before-his-arrest/

[vi] https://vigilantcitizen.com/latestnews/jeffrey-epstein-the-true-ugly-face-of-the-occult-elite/

[vii] Ibid

Bron: SHADOWLAND—PART 10: Ritual Sacrifice, Symbols, and Occult Architecture » SkyWatchTV