www.wimjongman.nl

(homepagina)

De echte klokkenluider is hier... en het is niet fraai
(Inleiding tot een nieuwe serie)

29 december 2019 - door SkyWatch Editor

()

Deel 1 - De inleiding - hier
Deel 2 - Shenanigans van Egregores - hier
Deel 3 - Het Clinton 'onderzoek' - hier
Deel 4 - De Trump-Rusland hoax - hier
Deel 5 - De George Orwell visie - hier
Deel 6 - Shadowlands groeiende lijst - hier
Deel 7 - De lijken blijven gewoon steeds maar komen. - hier
Deel 8 - Jeffrey Epstein en Shadowland's overeenkomsten met de duivel - hier
Deel 9 - QAnon, Crowley Occultists en andere vrienden van de familie - hier
Deel 10 - Rituele opoffering, Symbolen en Occulte Architectuur - hier
Deel 11 - Iets ruikt naar... duister occultisme, kindoffer - hier
Deel 12 - Jeffrey Epstein en 'Broeders van de schaduw' - hier
Deel 13 - Jeffrey Epstein en Zonnewijzers, Zonnegoden, Hekserij en Vrijmetselarij - hier
Deel 14 - De Samenzwering verdicht zich - hier
Deel 15 - Seances, de '9', en Occult kunstwerk dat het verhaal vertelt - hier
Deel 16 - De Deep State-visie op de toekomst - hier
Deel 17 - Deep State de Coronavirus "Pandemie" - hier

Door Robert L. Maginnis, vooraanstaand Pentagon analist, gepensioneerd Luitenant Kolonel van het US-leger.

We leven in spannende en angstaanjagende tijden! Het lijkt erop dat er geen dag voorbij gaat zonder dat er een nieuw nationaal, cultureel of politiek schandaal uit het kwaadaardige moeras van Washington opborrelt dat de meesten van ons het misselijke gevoel geeft dat de wereld op z'n kop staat. Dit is vooral waar omdat de Deep State en zijn progressieve politieke kader onophoudelijk president Donald Trump aanvallen, terwijl de progressieve presidentskandidaten van 2020 het nirwana beloven en alles beloven aan een postchristelijk en goedgelovig publiek, dat evenwel goed zou moeten weten dat dit volkomen loze beloftes zijn.

Ja, veel Amerikanen zijn goedgelovig, zelfs sommige Christenen zijn onnozel en kwetsbaar voor de leugens van de Deep State-kliek en hun liberale mediakameraden, die de essentie is van wat Tom Horn in 'Shadowland' (uitkomend in maart) ontmaskert. Tom helpt je de ogen te openen voor het feit dat veel Amerikanen zijn gezwicht voor een nationaal opwindingsgevoel - dat in bezit is genomen door een groot aantal occulte connecties, echte kwaadaardige beïnvloeders - die dit land wel eens zouden kunnen vernietigen en het irrelevant zouden kunnen maken voor de eindtijd.

Shadowland legt die occulte invloeden bloot, die vooral verborgen zijn in de Deep State in Washington, onze moreel verloren gegane cultuur, en ook dankzij de "leiding" van de progressieve politieke beweging die vastbesloten is om de heerschappij van Amerika te grijpen via hun snode, kwaadaardige wegen. Het is met deze achtergrond dat Tom Horn zich verdiept in bepaalde spraakmakende levens en kwesties die de meeste schrijvers terecht vrezen te betreden vanwege de hoogte van het kwaad dat doordringt in velen van onze heersende elite en hun snode, corrupte en moreel vernederde streken.

Daarom ben ik zowel opgewonden over Toms nieuwe werk, als ook ontnuchterd, en eerlijk gezegd bang, want als de huidige richting van Amerika niet snel wordt omgekeerd, is alle hoop verloren. Shadowland spreekt van de ware, maar ook schokkende verslagen van de echte elite en de werkelijke en tragische gebeurtenissen waar we allemaal over gehoord hebben in het nieuws, die weerspiegelen hoe ver Amerika al is gevallen, vooral in de laatste decennia. Tom biedt ons een nieuw perspectief op hoe dit ongebreidelde kwaad zou kunnen leiden tot de ondergang van Amerika, een aangename uitkomst voor de duistere machten in de wereld.

Ik vertrouw op Toms oordeel over zulke belangrijke zaken, omdat ik hem heb leren kennen. Ik heb Tom in 2014 ontmoet, eerst telefonisch en daarna persoonlijk, toen hij ermee instemde mijn tweede boek, Never Submit [Nooit overgeven], te publiceren. Ik kon uit onze eerste ontmoeting opmaken dat Tom een bijzondere, inzichtelijke, geestelijk bewuste en wijze man is. Ik waardeer zijn advies en heb veel geleerd over zijn inspirerende levensverhaal door tijd met hem door te brengen tijdens vele maaltijden, lange autoritten en gewoon rond de keukentafel te zitten en te praten over zoveel zaken die Amerika en vooral de hedendaagse christen uitdagen.

Tom vroeg me om het voorwoord in Shadowland te schrijven omdat ik veel van wat hij zo duidelijk aan de orde stelt in deze pagina's heb meegemaakt. Shadowland gaat over het kwaad binnen onze cultuur, maar vooral binnen de luchtbel in de hoofdstad van onze natie, Washington, DC. Amerika's hoofdstad is aan de oppervlakte (in ieder geval rond de National Mall met zijn prachtige monumenten) fascinerend voor het blote oog, maar onder het charmante oppervlak verbergt het een diepe duisternis, goddeloosheid, bedekt onder een altijd aanwezige wolk van spirituele oorlogsvoering.

Shadowland behandelt zoveel van de kwesties die direct verband houden met die altijd aanwezige donkere wolk die Washington bedekt, de plaats die het grootste deel van de afgelopen halve eeuw mijn thuis is geworden. Jarenlang heb ik uit eerste hand gezien waar Tom over schrijft, beginnend toen ik cadet was op de United States Military Academy, West Point, New York als ik in de pauzes mijn moeder bezocht die in de jaren zeventig werkte op Capitol Hill, in het Witte Huis, als de persoonlijke secretaresse van de wereldberoemde helderziende Jeanne Dixon, allemaal voordat ze trouwde met een rijke zakenman uit Washington. Door haar verwarde, insider-web van in Washington gevestigde vriendschappen ontmoette ik enkele van de ware achtergronden en opschudders, en zag ik uit de eerste hand de lelijke onderbuik van Washingtons kwaad, de elite, en beleefde ik de ware Deep State lang voordat het een begrip werd.

Dertig jaar geleden kwam ik weer terug en ging voltijds aan het werk in de woestenij van de politieke en culturele intriges van Washington, dankzij het Amerikaanse leger dat mij aan het Pentagon had toegewezen, waar ik als lid van de grootste bureaucratie van de regering heb gediend. Ik beëindigde die carriëre van dienen bij de werkgroep van het Pentagon die President Bill Clintons homoseksuele politiek beschreef van 'Vraag niet, vertel niet', wat voor mij een vuurdoop was binnen de rangen van het kwaad in de Deep State.

Na mijn legeruniform te hebben ingeleverd ben ik lid geworden van de Family Research Council om te werken aan de omstreden culturele en spirituele kwesties en heb ik gelobbyd op Capitol Hill voor een aan christelijke waarden gerelateerde wetgeving, zoals abortus en mensenrechten, en heb ik met veel federale overheidsinstellingen gewerkt aan kwesties als drugsmisbruik en HIV/AIDS,en heb daarmee veel tijd doorgebracht met de media als uitzendanalist voor Fox News en columnist voor Human Events. Vandaag de dag ben ik, als in de afgelopen 17 jaar, weer terug in het Pentagon en ervaar ik elke dag de Deep State luchtbel in de hoofdstad.

Die vele jaren en ervaringen dwongen me om twee boeken te schrijven die Tom publiceerde, The Deeper State en Progressive Evil. Beide boeken leggen aspecten bloot van de onsmakelijke realiteit van deze moderne tijd, de Amerikaanse Sodom- en Gomorra-achtige cultuur en de alomtegenwoordige spirituele oorlogsvoering die aanwakkert en de lucht doordrenkt van deze voormalige grote natie. Tom gaat in Shadowland verder waar ik gebleven was, om enkele delen van het ergste kwaad voor ons land te onthullen evenals de frontale aanvallen op het rijke christelijke fundament van onze natie.

Shadowland neemt de lezer mee op een wilde rit, een reis die nog maar een paar jaar geleden als pure mythologie zou worden beschouwd. Helaas, nu in 2020, legt Toms schrijven de grimmige waarheid bloot van de diepe corruptie in heel Amerika, onder enkelen van de heersende elite, en legt uit hoe we worden gedupeerd door occulte beïnvloeders met hun rangschikken van de demonische machten. Ja, Amerika is ver van de positie waarop onze oprichters deze voormalige grote natie begonnen zijn, en naar een positie geduwd waar we misschien nooit meer uitkomen.

Net zoals Tom in zijn vroegere werken als Saboteurs en Belly of the Beast, ontmaskert Shadowland de ware aard en reden voor de val van Amerika. Hij leidt de lezer door de diepe dalen van de nu beruchte Rusland-hoax, de kwade invloed van nepnieuws, de progressieve opmars van het radicale socialisme, en de duistere erfenis van enkele spraakmakende narcistische elites. Shadowland zal je intrigeren terwijl je de pagina's blijft omslaan om meer te willen weten.

Tom herinnert ons eraan hoe we op dit moment de volledige impact ondergaan van de corruptie, misschien net voor de uiteindelijke ondergang van Amerika. Hij bekijkt de recente geschiedenis om ons eraan te herinneren dat president Trump, misschien een moderne Cyrus-achtig figuur is en naar het Oval Office kwam met veel beloftes, en dat zijn eerste termijn die beloftes heeft waargemaakt. Hij voerde campagne voor het presidentschap en beloofde de macht terug te geven aan het volk door de Deep State van zijn ondoordachte invloed te beroven, terwijl hij de progressieven met hun zichtbare en onzichtbare bondgenoten ergerde en de kankerverwekkende corruptie zoals die van voormalige directeur James Comey van het Federal Bureau of Investigation en John Brenan, het voormalige hoofd van de Centrale Inlichtingendienst, aan de kaak stelde. En hij vocht hard en met succes tegen de liberale media die via hun onophoudelijke nepnieuws weinig meer dan leugens uitspuwden. Ondanks deze uitdagingen herbouwde Trump de Amerikaanse economie en keerde hij terug naar het hart van Amerika, waar veel banen werden weggeroofd door mensen zoals de communistische Chinezen. Hij verdient ons applaus en een nieuwe ambtstermijn, maar alleen als de schaduwrijke agenten van onheil en somberheid niet hun zin krijgen.

Een niet-verkiezing van Trump in 2020 zou de progressieve agenda op Amerika wel eens kunnen doen exploderen en allerlei kwaad voor ons land en de wereld loslaten. Dit is een reëel gevaar en elke Amerikaanse kiezer moet daar rekening mee houden, zelfs als hij het niet eens is met sommige eigenaardigheden van de president.

U zult er geen spijt van krijgen dat u tijd hebt geïnvesteerd in het lezen van Shadowland. Het zal uw ogen openen voor de alomtegenwoordige occulte invloeden die niet alleen onze federale regering, het Congres, de inlichtingengemeenschap, onze media en meer in het algemeen onze cultuur corrumperen. Deze radicale invloeden zijn duidelijk zichtbaar in dit land, met zijn politie aanvallende tuig in New York City, de progressieve regeerders, met zijn door naalden en uitwerpselen geteisterde straten van de eens zo mooie straten van steden als San Francisco. Tom legt de trucs bloot van de boze kabbalisten, hun angstaanjagende manipulaties, en mislukte ideologieën zoals het socialisme.

Shadowland komt op het toneel, net als de Amerikaanse kiezers zich beginnen te concentreren op de kritieke presidentsverkiezingen van 2020 om te beslissen welke weg ze moeten inslaan in de toekomst. Het is een ogen-openend boek om vooral geestelijk bewuste christenen te helpen begrijpen wat er op het spel staat, en het tilt de sluier op die over de toekomst ligt, om zo Amerika's mogelijke ondergang te onthullen en licht te werpen over de vraag of deze eens zo grote natie de koers nog kan omkeren en relevant kan zijn in de niet al te ver weg liggende profetische eindtijd.

()Blijf opletten! De nieuwe artikelenserie gebaseerd op "Shadowland" begint volgende week!

Bron: THE REAL WHISTLEBLOWER IS HERE… AND IT AIN’T PRETTY (INTRODUCTION TO NEW SERIES) » SkyWatchTV