www.wimjongman.nl

(homepagina)

Dr. Vladimir Zelenko heeft nu 699 coronaviruspatiënten met 100% succes behandeld met behulp van hydroxychloroquine sulfaat, zink en Z-Pak [UPDATES].

TechStartups Team - 28 maart 2020

()

Afgelopen woensdag publiceerden we het succesverhaal van Dr. Vladimir Zelenko, een bestuurs-gecertificeerde huisarts in New York, nadat hij 350 coronaviruspatiënten met 100 procent succesvol had behandeld met behulp van een cocktail van medicijnen: hydroxychloroquine, in combinatie met azithromycine (Z-Pak), een antibioticum om secundaire infecties te behandelen, en zinksulfaat. Dr. Zelenko zei dat hij het symptoom van kortademigheid binnen vier tot zes uur na de behandeling zag verdwijnen.

Nu verstrekt Dr. Zelenko updates over de behandeling nadat hij met succes 699 COVID-19 patiënten in New York behandelde. In een exclusief interview met de voormalige burgemeester van New York, Rudy Giuliani, deelde Dr. Vladmir Zelenko de resultaten van zijn laatste studie, waaruit bleek dat van zijn 699 behandelde patiënten, nul patiënten stierven, nul patiënten geïntubeerd, en vier ziekenhuisopnames.

Dr. Zelenko zei dat de hele behandeling slechts $20 kostte over een periode van 5 dagen met 100% succes. Hij definieert succes als "Niet sterven". Dr. Zelenko postte vorige week voor het eerst zijn Facebook-videoboodschap waarin hij president Trump opriep om "het land te adviseren deze medicatie over te nemen."

Een studie van het National Institute of Health (NIH) bevestigde ook enkele bevindingen van Dr. Zelenko. De studie van het NIH toonde aan dat zinksupplementen de morbiditeit van infecties van de lagere luchtwegen bij kinderen in ontwikkelingslanden verminderen. Een tweede studie van het NIH, getiteld: "In Vitro Antiviral Activity and Projection of Optimized Dosing Design of Hydroxychloroquine for the Treatment of Severe Acute Respiratory Syndrome Coronavirus 2 (SARS-CoV-2)", toonde ook aan dat hydroxychloroquine krachtiger is in het doden van het virus in vitro (in de reageerbuis en niet in het lichaam).

Hieronder staat een video van zijn laatste interview waarin hij het succes van de behandeling uitlegt.


Ook Franse artsen komen met een behandeling die 100% werkt, mits op tijd.
Verder lezen - NL

Bron: Dr. Vladimir Zelenko has now treated 699 coronavirus patients with 100% success using Hydroxychloroquine Sulfate, Zinc and Z-Pak [UPDATES] | Tech News | Startups News