www.wimjongman.nl

(homepagina)

Openbaringen uit 'Insiders onthullen hoe dicht Amerika bij een gelijktijdige burgeroorlog en de derde wereldoorlog ligt' - (deel één).

Door Dave Hodges - 25 april 2019

()

De afgelopen weken hebben Alexandra Daley, Marilyn Rupar en ikzelf het nieuwe criminele bedrijfsmodel aan de kaak gesteld dat exponentieel groeit in dit land, waar criminele elementen en hun politieke bondgenoten de Amerikaanse gemeenschappen onderuithalen. Dit artikel is meer direct, omdat het zal laten zien dat er een externe dreiging aan de gang is om dit land ten val te brengen. De aanpak is "de dood door duizend steken" en is in een vroeg stadium zeer effectief geweest. Mijn vorige artikelen zorgen ervoor dat er bekende bronnen en nieuwe bronnen met informatie van de inlichtingendiensten verschijnen die bevestigen dat er zowel een interne als een externe dreiging bestaat.

In de afgelopen dagen heb ik communicaties gehad met een lange termijn bron van de DEA. Ook ben ik in communicatie geweest met een agent van een bekend alfabet-soep agentschap dat om allerlei voor de hand liggende redenen om anonimiteit van het agentschap verzocht.

Velen houden niet van het gebruik van anonieme bronnen. Tegen deze mensen zou ik zeggen, dat als we uw logica zouden gebruiken, er nooit een getuigenis van de getuigenbeschermingslijst zou worden gebruikt en dat klokkenluidersjournalisten nooit zaken, zoals het Watergate-schandaal, enz. zouden voortbrengen. Als mijn weigering om een doelwit te zetten op de rug van twee informanten, die van Amerika houden en een lezer stoort zich daaraan, dan stel ik voor dat die persoon doorgaat naar een andere bron. Trouwens, ik heb de afgelopen 24 uur twee artikelen gelezen, waarin soortgelijke informatie als wat ik nu ga onthullen, in cryptische termen werd besproken. De volgende informatie zal binnenkort beschikbaar zijn, mensen moeten alleen nog maar beslissen of ze de informatie vroeg genoeg willen ontvangen om er iets mee te doen.

Nieuwe en dodelijke kartel-drones

De bron van het anonieme agentschap, die we kortweg AG zullen noemen, is het meest bezorgd over de nieuwe drones die door de kartels worden gevlogen. Agenten van AG hebben de nieuwe drones persoonlijk gezien, maar hun Deep-State dienende supervisors weigeren deze drones neer te laten schieten. Ik dwaal af, maar in dezelfde zin werd mij verteld: "we weten waar de kartels zijn, we weten waar de kinderseksfabrieken zijn, we weten waar de metha-laboratoria zijn, we weten hoe ze gewapend zijn, we kunnen ze gemakkelijk uitschakelen, maar de een of andere kracht binnen onze organisatie weigert ons om ons het werk te laten doen". Dit zijn de Deep State overblijfselen van de Obama regering.

De drones hebben super-hack capaciteiten; zolang er wifi is, kunnen ze vliegen naar een rechtbank of een politiebureau en alle bestanden uit de computer databases tillen. Zo kunnen ze bijvoorbeeld de namen en adressen van alle officieren en agenten eruit lichten. Binnenkort zal de wetshandhaving worden gecompromitteerd net als in Mexico, waar arresterende officieren en potentiële getuigen voor de rechtbank, worden gedood om te voorkomen dat het hof getuigenis tegen kartelleden oproept. Verder kunnen de gehackte gegevensbestanden eveneens de informatie van de getuigenbescherming bevatten. Bovendien zouden tactische plannen, namen en coördinaten van de operaties kunnen worden verkregen. De DEA-agent vertelde me dat bij ten minste twee gelegenheden, individuen die de grens proberen over te steken, zijn betrapt met valse uniformen van verschillende instanties en wetshandhavingspersoneel dat men aan de grens kan vinden. Het verhaal deed me denken aan hoe de Duitsers voor de Slag om de Ardennen in de Tweede Wereldoorlog zeer bekwame soldaten rekruteerden die Engels spraken en in de Verenigde Staten hadden gewoond. Deze soldaten waren uitgerust met militaire politie-uniformen. Ze infiltreerden in de Amerikaanse linies en verbraken de communicatie, veranderden de verkeersborden en vermoordden hoge officieren waar de gelegenheid zich voordeed. De Slag om de Ardennen werd bijna gewonnen door de Duitsers omdat het Amerikaanse opperbevel niet in staat was om te communiceren en hun informatie over de inlichtingendienst onvolledig was. Sommige historici geloven dat als de Duitsers de slag volledig hadden gewonnen, de balans in de oorlog had kunnen worden omgekeerd. Het historische precedent is geschapen en als deze drones ongecontroleerd blijven, kan het effect op de Amerikaanse veiligheidsdiensten verwoestend zijn. De DEA-agent vertelde me ook dat deze drones heimelijk kunnen vliegen en dat ze gezichtsherkenningsvermogen hebben. Deze drones kunnen mogelijkerwijs moorden in MS-13 stijl uitvoeren. Ik vroeg dit aan de DEA-agent en hij antwoordde dat wat hij had geopenbaard aan mij, niet uitdrukkelijk was ingedeeld. Zijn antwoord op mijn vraag over de moord-mogelijkheden van deze drones werd beantwoord met "u zult een beetje dieper moeten graven, Dave, omdat ik nu die vraag niet wil beantwoorden."

In het eerder genoemde gebied heeft de DEA-agent aanvullende informatie verstrekt. Hij verklaarde dat de nieuwe drones ook bewapend zijn. Hij was niet specifiek, maar zei dat de drone zeer dodelijke wapens kon dragen en dat het aantal slachtoffers de "tienduizenden" kon bereiken. De AG verklaarde dat maar liefst 300.000 mensen gedood zouden kunnen worden door één zo'n drone, hij verklaarde dat de drone elementaire lichte infanterie wapens draagt. Hij kan echter ook chemische en/of biologische wapens dragen. Het voorbeeld dat hij gebruikte was miltvuur dat over een dichtbevolkt gebied viel en het eindresultaat zou 300.000 doden kunnen zijn.

Bovendien kunnen de drones paramilitair personeel helpen de VS binnen te komen zonder te worden gedetecteerd, omdat de volgapparatuur op de drones de GPS-apparaten kan hacken van heel het personeel van elke instantie, inclusief het leger, terwijl ze aan de grens opereren.

Zwaar bewapende "Escorts"

Ongetwijfeld hebben veel mensen die dit artikel lezen de video's van de bewegingssensor gezien (die snel van het internet verdwijnen) van zwaarbewapende bewakers die de ogenschijnlijk reguliere migranten (dus niet-kartel en terroristen) over de grens begeleiden. De video's zijn vreemd en wijken af van de praktijk uit het verleden.

Aan beide agenten stelde ik de vraag of dit een onderzoeksmanoeuvre is, met het risico van lage ontdekking en middelen, om de grensverdediging en de reactiesnelheid te testen, als voorbode van een invasie. Beide agenten zijn zich hiervan bewust en hun collega's zijn tot dezelfde conclusies gekomen. De indicatoren dat Amerika wordt voorbereid om aangevallen te worden, in Rode Dageraad stijl, blijven groeien.

Conclusie

In het tweede deel van deze serie zal ik meer Rode Dageraad-indicatoren behandelen, waarin ik het werkelijke aantal buitenlandse troepen op ons grondgebied inschat.

Deel II zal ook laten zien hoeveel landen betrokken zijn bij de aanstaande poging om de Verenigde Staten te vernietigen. En dan is er altijd nog de kwestie van de loyaliteit van de militaire en politieke leiders in het land. Velen, zoals sinds het begin van het Trump-presidentschap is gebleken, zijn loyaal aan de globalisten, met name in militaire leiderschapsposities. Toen Obama de militaire leiding zuiverde met het ontslag van meer dan 400 officieren op commando-niveau, werd het leger duidelijk minder patriottisch. Er is grote verdeeldheid in het leger, waaraan je, als je de feiten kent, gemakkelijk kunt zien hoe dicht dit bij een totale burgeroorlog ligt. En als de burgeroorlog uitbreekt, zullen wij worden aangevallen door de Russen, de Chinezen en hun Latijns-Amerikaanse bondgenoten.

Er zijn ook nieuwe biologische en chemische bedreigingen voor grote delen van de Verenigde Staten. Oh, en herinnert iemand van u zich het artikel nog dat ik ooit schreef waarin ik zei dat we zouden worden aangevallen in een TET-achtig offensief, gezien alle subversieven die in ons land zijn? Ik kreeg van de DEA-agent te horen dat ik het artikel moest bijwerken en herpubliceren omdat het zeer waarschijnlijk zo is.

Ik heb deze presentatie opgesplitst in ten minste twee delen. Ik heb de informatie om allerlei gebruikelijke redenen verspreid onder mensen buiten de onafhankelijke media.

Nooit eerder ben ik elektronisch aangevallen zoals ik nu. Twee weken geleden heb ik Paul Martin geïnterviewd over het feit dat de speciale elitestrijdkrachten een CDC-faciliteit op Highway 114 buiten Fort Collins, CO bezetten. Het vooraf opgenomen interview verdween uit mijn dropbox nadat ik ernaar had geluisterd. Vorige nacht, verscheen het gesprek opnieuw in een eerder lege dropbox. Het bericht is duidelijk. Dit zou ook een boodschap aan alle lezers moeten zijn. Je hebt de mogelijkheid om je voor te bereiden door de bronnen op te slaan. Dit is de belangrijkste boodschap van dit artikel. Maak je klaar voor wat er komt op alle gebieden, namelijk geestelijk, fysiek en materieel. Ik ben ook tot de conclusie gekomen dat het zeer waarschijnlijk is dat we een burgeroorlog krijgen en de derde wereldoorlog bijna tegelijkertijd.

Bron: Revelations From Insider Sources Reveal How Close America Is to Simultaneous Civil War and World War III (Part One) | The Common Sense Show