www.wimjongman.nl

(homepagina)

Openbaringen uit inside-bronnen onthullen hoe dicht Amerika bij een gelijktijdige burgeroorlog en de derde wereldoorlog ligt (deel 2).

Door Dave Hodges - 26 april 2019

Deel 1

Alvorens deel 2 van deze serie te starten, wilde ik de critici antwoorden die zeggen dat er geen censuur is met betrekking tot 'The Common Sense Show' en het land Nieuw-Zeeland. Historisch gezien, en volgens mijn analytische gegevens, heeft Nieuw-Zeeland de vijfde plaats ingenomen op de lijst van landen waar burgers 'The Common Sense Show' bezoeken. Vanaf 6 uur 's morgens, Pacific-tijd, zijn er momenteel 347 mensen op de website aanwezig op het moment dat ik dit schrijf. Er zijn 43 mensen uit Rusland (ik kan maar beter uitkijken voor Mr. Mueller) en er zijn 41 mensen uit Communistisch China. Op dit moment is er niet één persoon uit Nieuw-Zeeland op mijn site te vinden. Nieuw-Zeeland, met zijn nieuw gevonden totalitaire censuurbeleid, concurreert met dat van rivaal Communistische China en gedraagt zich als een land uit het Midden-Oosten met extreem radicale opvattingen en gecompromitteerde leiders.

Voortgezette gesprekken met het DEA en een Onbekend Bureau voor de Drie-letter Agentschappen

In de afgelopen 72 uur heb ik verschillende gesprekken gehad met twee hoge ambtenaren van de Amerikaanse Drie-letter Agentschappen. De twee mannen kennen elkaar niet. Toch vallen hun verhalen samen qua inhoud en timing.

De mainstream media doet het niet goed, ze doen het nooit goed als het niet in hun globalistische agenda past. Dit artikel gaat dieper in op de gevoelige informatie die in deel één van deze serie (1) is vrijgegeven.

De waarheid over het kartel en de aanhouding van twee Amerikanen ten noorden van de zuidelijke grens

De troepen die door de Mexicaanse Nationale Garde gevangen zijn genomen - nu onder controle van de Verenigde Naties - waren geen leden van de Nationale Garde, zoals eerder in de reguliere media werd bericht. Het waren speciale operatietroepen die plotseling werden overvallen en ontwapend. Er is geen grensgerelateerd personeel waarmee ik heb gesproken, ongeacht met welke instantie ik heb gesproken, die niet geloven dat deze twee gevangengenomen personen niet vastgesteld zijn als een speciaal vertoon van macht.

Zoals gerapporteerd in het artikel van gisteren, werd bekend gemaakt dat de kartels gebruik maken van geavanceerde drones die door de Amerikaanse GPS-systemen heen kunnen dringen en in realtime beelden van LEA's kunnen tonen. De inbeslagname van deze twee speciale operatieagenten wordt gezien als een real-time demonstratie van macht. De stap is bedoeld om te intimideren. Wat de technologie betreft, hebben de Amerikanen gelijkwaardige en superieure technologie. Echter, zoals mij is verteld, de Deep State Obama-rest, die vaak ook toezichthouders zijn in deze agentschappen, zullen geen budget hebben voor deze geavanceerde apparatuur, waardoor het Amerikaanse LEA-personeel in een zeer kwetsbare positie achterblijft. Als dit geen geval van verraad is tegen deze Deep State mensen, weet ik niet wat zo'n actie dan zou zijn. We hebben verraders in ons midden en zij vervullen een toezichthoudende rol in de verschillende Drie-letter Agentschappen.

Twintig Congolezen worden vastgehouden onder verdenking van ebola.

Beide agenten onthulden op verschillende manieren, dat 20 Congolezen op hetzelfde moment werden vastgehouden voor Ebola.

Een vertrouwelijke informant-agent (eerder aangeduid als AG), onthulde dat drie gedetineerden positief getest zijn op Ebola. Niemand weet echter waar de drie personen zich bevinden. Ze lijken net te zijn vrijgelaten in de nacht, waardoor elke bevolkingsgroep waarmee ze in contact komen, in gevaar wordt gebracht.

De DEA-agent ontving een algemene memo waarin de kartelactiviteit in detail wordt beschreven, en in iets wat deze agent nog nooit eerder heeft gezien, werden de drie positief geteste gedetineerden met Ebola als vermist opgegeven, en ging de informatie vreemd genoeg samen met een kartelverslag. Iemand binnen de DEA wilde dat deze informatie zou uitlekken vanwege het gevaar voor het publiek.

In een ogenschijnlijk niet verwant artikel stelde Mike Adams op zijn website de vraag of de Deep State een nep pandemie-uitbraak plant. Dit was precies dezelfde conclusie van de DEA-agent.

Ik heb al eerder het bestaan van HHS/UN plannen voor nep medische quarantainekampen (d.w.z. FEMA-kampen) behandeld. In deze kampen, die het gevolg zijn van een Obama Executive Order, heeft geen van de 17 deelnemende organisaties iets te maken met medische interventie op enig niveau. Het zijn FEMA-kampen. En gezien het feit dat de VN de opleiding van de Mexicaanse Nationale Garde heeft overgenomen, moeten we ervan uitgaan dat al deze gebeurtenissen met elkaar te maken hebben en dat de Mexicanen zullen dienen als kampbewakers volgens FM 39.4. De details voor dit complot zijn uiteengezet in dit CSS artikel (2).

Conclusie

Sinds ik deel één van deze serie heb gepubliceerd, zijn mijn telefoons bijna opgeblazen met bevestigende informatie uit verschillende bronnen. Ik ben bezig met een feitelijke controle, en er komt (misschien) ook een derde deel.

Het eerste deel trok ook de aandacht van Steve Quayle. Gisteren hebben we kort gesproken en besloten om aanstaande zondag twee uur de tijd te nemen voor een interview, waar we de notities over deze kritieke kwesties in verband met grensbeveiliging zullen vergelijken.

Bron: Revelations From Insider Sources Reveal How Close America Is to Simultaneous Civil War and World War III (Part 2) | The Common Sense Show