Nieuwsbrief

kruis
menora

()Inschrijving voor toezending Nieuwsbrief

Privacy verklaring


() Beluister via internet of DAB+
Groot Nieuws Radio

De radio-omroep voor christelijk Nederland.
Word ook donateur


Met deze nieuwsbrief geven we berichten door die anderen publiceren en zijn zelf bijna geen bron van mededelingen.
Hoewel soms een commentaar erbij als toevoeging.
De gevolgtrekking uit deze berichten is voor een ieder zijn eigen verantwoordelijkheid.

()

Computervertaling naar het Nederlands met
Deeple Vertaling

of gebruik
Yandex Translate

of gebruik
Google Translate
Vertaal tekst met behulp van deze vensters.

()
Taalinstelling wijzigen
van een video.

Nederlandstalige artikelen

* Archief opinie
   artikelen

* Archief Covid
   19 artikelen


wwwwimjongman.nl

Met veel nieuws uit het Midden-Oosten

Daarom moeten ook jullie klaarstaan, want de Mensenzoon komt op een tijdstip waarop je het niet verwacht.
Matt. 24:44

Wanneer dat alles staat te gebeuren, richt je dan op en hef je hoofd, want jullie verlossing is nabij!
Lucas 21:28.

Want wie zijn leven wil behouden, die zal het verliezen; maar wie zijn leven verliezen zal omwille van Mij, die zal het behouden. Want wat baat het een mens heel de wereld te winnen en zichzelf te verliezen of zelf schade te lijden?
Lucas 9:22-42


Vrijdag 22 Oktober - 16 Cheshvan

()  Iran houdt nationale luchtmachtoefening, jongste gewapende oefening. Iran houdt regelmatig dergelijke oefeningen om de gevechtsbereidheid van de troepen te beoordelen en de militaire capaciteiten van het land te demonstreren. Iran heeft donderdag het startschot gegeven voor een jaarlijkse oefening van de luchtmacht in het hele land, een week na het houden van een andere grootschalige oefening in luchtverdediging, meldde de staatstelevisie.
Voor meer zie Israelhayom

De Israëlische luchtmacht heeft de training hervat voor een mogelijke aanval op de nucleaire installaties van Iran, meldden Israëlische media op donderdag. "De stafchef van de Israëlische Defensiemacht, Aviv Kohavi, heeft bevolen budgettaire fondsen te reserveren voor het aanboren van een dergelijk scenario, na een onderbreking van twee jaar," volgens Channel 12 en Times of Israel.
Voor meer zie Al Arabiya English

De Federale bank in Amerika gaat door met haar onderzoek naar de vraag of een eigen digitale munt moet worden ingevoerd en zal binnenkort een document over de kwestie uitbrengen, zei voorzitter Jerome Powell woensdag. Er is nog geen beslissing genomen over de kwestie, voegde hij eraan toe, en zei dat de Fed zich niet onder druk gezet voelt om snel iets te doen nu andere landen verder gaan met hun eigen projecten.
Voor meer zie CNBC

Peiling: na 4 maanden Bennett als premier, hebben Israëli's nog steeds voorkeur voor Netanyahu.
Voor meer zie Israel Today - NL

Likud-lid van de Knesset (MK) Miki Zohar heeft zich krachtig uitgesproken ter verdediging van voormalig premier Benjamin Netanyahu, door te zeggen dat het Likud-hoofd zal "terugkeren als premier." Netanyahu werd eerder dit jaar uit zijn functie gezet nadat hij Israël twaalf jaar op rij had geleid, toen Yamina leider Naftali Bennett en Yesh Atid's Yair Lapid een regenboogcoalitie samenstelden uit het hele politieke spectrum om de controle van de Knesset over te nemen. ....Hij voegde eraan toe: "Het is duidelijk dat de wetgeving van Gideon Sa'ar kan worden gecorrigeerd zodra we terugkeren naar de staatsleiding. Het probleem is dat als het wetsvoorstel wordt aangenomen, iedereen die als premier wil dienen, zich zorgen moet maken dat het Openbaar Ministerie hem of haar misschien niet bevalt en een aanklacht tegen hem of haar indient."
Voor meer zie World Israel News

Zeldzaam zegel uit Tweede Tempel-tijdperk ontdekt onder de Westelijke Muur. Het zegel, nog een bewijs van het joodse tempelleven in Jeruzalem, werd gevonden tijdens een grondzeefproject, uitgevoerd door de Stad van David in het Zurim Valley National Park.
Voor meer zie United with Israel zie ook Brabosh.com

De Occupational Health and Safety Administration [OSHA], die onder de jurisdictie van het Department of Labor [DOL] valt, instrueert federale agentschappen om geen bijwerkingen of neveneffecten van het Wuhan coronavirus vaccin te registreren. Eerder dit jaar heeft president Joe Biden de prik verplicht gesteld voor alle federale werknemers en contractanten. Hij deed hetzelfde in september voor particuliere bedrijven met meer dan 100 werknemers.
Voor meer zie Townhall

Moderna had een lange geschiedenis van mislukkingen. Toen kwam COVID. Niet alleen werd het COVID-vaccin het antwoord op bijna alle problemen van Moderna, maar het zorgde ook voor het ontwrichtende scenario dat nodig was om de perceptie van het publiek van wat een vaccin is te veranderen en de bestaande voorzorgsmaatregelen en bureaucratie bij de goedkeuring van vaccins te elimineren.
Voor meer zie Children's Health Defense

Het is een stammen-conflict. Mensen hebben zich altijd georganiseerd in families, uitgebreide families en stammen. Het zijn tenslotte primaten, en veel andere primatensoorten handelen op dezelfde manier. Soms botsen stammen vanwege een stuk grondgebied. Misschien is de grond vruchtbaar of kan er goed gejaagd worden. Als dat gebeurt, vechten de stammen.
Verder lezen - NL

()  Poetin zegt dat hij de onder Netanyahu gesmeedde warme banden wil voortzetten. Tijdens het korte bezoek van de premier in Sotsji zullen de leiders naar verwachting militaire operaties in Syrië bespreken en het Iraanse kernwapenprogramma dwarsbomen. ...Poetin vertelde Bennett dat de twee "veel problematische kwesties" te bespreken hadden, maar ook veel "punten van contact en mogelijkheden voor samenwerking, met name wat betreft de bestrijding van terrorisme."
Voor meer zie The Times of Israel

Florida Gov. Ron DeSantis heeft op 21 oktober opgeroepen tot een speciale wetgevende sessie om maatregelen te overwegen om vaccin- en maskermandaten tegen te gaan. De maatregel volgt op een reeks COVID-19-vaccinmandaten die zijn opgelegd door de regering van president Joe Biden. Dat valt niet goed bij de gouverneur van Florida, die "genoeg" heeft van federale inmenging in staatszaken, vertelde perschef Christina Pushaw aan The Epoch Times.
[ Net als in Europa gaan enkele staten rebelleren. wj ]
Voor meer zie Epoch

Israël laat vanaf 1 november gevaccineerde of herstelde toeristen toe. Maar regering zegt geen toegang te verlenen aan reizigers uit "rode" landen of uit plaatsen waar het nieuwe AY4.2-stam is uitgebroken. Een Russisch vaccin is voorlopig nog niet goedgekeurd.
Voor meer zie The Times of Israel

Een Israëlische topambtenaar bezocht onlangs in het geheim Parijs in een poging om een einde te maken aan een aanhoudende diplomatieke crisis tussen Israël en Frankrijk, meldde Axios donderdagavond. Volgens het rapport had de Israëlische nationale veiligheidsadviseur, Eyal Hulata, enkele dagen geleden een ontmoeting met Franse ambtenaren in Parijs, met het doel een einde te maken aan de crisis die draait rond beschuldigingen dat een spyware-systeem ontwikkeld door een Israëlisch bedrijf werd gebruikt om in te breken in de toestellen van Franse topambtenaren - waaronder president Emmanuel.
Voor meer zie Israel National News

Iraanse aanval op Amerikaanse basis in Syrië is een boodschap aan Israël. Analyse: De directe aanval op de al-Tanf basis op Syrisch grondgebied dient waarschijnlijk als een boodschap voor zowel Israël als de Amerikanen dat de Iraniërs klaar zijn voor oorlog, en misschien ook om druk uit te oefenen in aanloop naar vernieuwing van de nucleaire besprekingen.
Voor meer zie Ynet

In een brief aan de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Antony Blinken waarschuwen Israëli's die geliefden hebben verloren door terreur, dat een consulaat in Jeruzalem voor de Palestijnen een "compleet paard van Troje" zou zijn. Meer dan 150 Israëlische families die geliefden hebben verloren aan Palestijns terrorisme eisen van de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Antony Blinken dat hij de geplande heropening om diensten te verlenen aan Palestijnen vanuit een Amerikaans consulaat in Jeruzalem stopt.
Voor meer zie United with Israel

VS overweegt nu twee missies voor Palestijnen in Jeruzalem. Het oude consulaat in het westelijk deel van de stad had ook een filiaal in het oostelijk deel, en beide kunnen ondanks Israëlisch verzet worden heropend.
Voor meer zie World Israel News

Gebedsbrief van de Voorbidders voor Israël met de gebedspunten van vrijdag 22 oktober 2021 2021.
Voor meer zie Intercessors for Israel Engels

Het toneel is klaar voor de eindtijd. Als student van bijbelprofetie gedurende bijna 30 jaar, en dan specifiek eindtijd-bijbelprofetie, heeft geen andere tijd zo dichtbij de eindtijd geleken als op dit moment. Waarom zeg ik (Gilletti)e dit? Omdat, vooral in het afgelopen jaar, het geopolitieke en economische toneel is ingericht voor de vervulling van verschillende eindtijd profetieën.
Verder lezen - NL

Tijdgeest 2025 - Aftellen naar 2025 en het geheime lot van Amerika - Deel 48: De Koepel van Amerika's Tempel, de Obelisk, en de Komende Incarnatie. Zoals ik al eerder heb geschreven en in interviews publiekelijk heb verklaard, begrijpt de overgrote meerderheid van de mensen, wanneer ze naar Washington, DC, en naar het Vaticaan kijken, nooit hoe deze steden een van de grootste openlijke samenzweringen aller tijden vormen.
Verder lezen - NL

Tijdgeest 2025 - Aftellen naar 2025 en het geheime lot van Amerika - Deel 49 en einde van de serie: Over die 72 Kosmokraters die de wereld beïnvloeden en hun geheime bestemming voor Amerika. In dit laatste deel, experts in de studie van de Goddelijke Raad geloven dat, beginnend bij de toren van Babel, de wereld en haar inwoners werden onterfd door de soevereine God van Israël en geplaatst onder het gezag van tweeënzeventig engelen die corrupt en ontrouw aan God werden in hun bestuur over die naties (Psalm 82).
Verder lezen - NL


Donderdag 21 Oktober - 15 Cheshvan

()  Minister van Binnenlandse Zaken van de Taliban prijst zelfmoordenaars en deelt geschenken uit aan hun families. De minister van Binnenlandse Zaken van de Taliban, Sirajuddin Haqqani, heeft een ontmoeting gehad met de familieleden van de agenten van de organisatie die zelfmoordaanslagen hebben gepleegd. De ontmoeting vond plaats in het Intercontinental Hotel in Kaboel in aanwezigheid van honderden familieleden van de plegers van de zelfmoordaanslagen.
Voor meer zie Memri

Bennett is "geschokt" door de tegenwerking van de VS over bouw in Judea en Samaria. Tijdens een recente vergadering van het veiligheidskabinet, waarin hij zijn bezoek aan het Witte Huis en zijn ontmoeting met president Joe Biden recapituleerde, zei Bennett dat de Amerikaanse weerstand tegen de uitbreiding van Joodse gemeenschappen over de Groene Lijn hem had verrast. In reactie op het rapport zei MK Simcha Rothman van de Religieuze Zionistische Partij dat Bennetts verbazing kenmerkend was voor zijn ambtsperiode.
Voor meer zie World Israel News

Voormalig president Barack Obama slaat de handen ineen met beroemdheden voor de special Gaia worship Dear Earth van YouTube Originals, bedoeld om 'Moeder Aarde te vieren.'
Voor meer zie Breitbart

Tijdens de top in Washington onthulde VAE-minister van Buitenlandse Zaken dat hij "binnenkort" naar Israël komt om de nieuwe bilaterale relatie te "vieren. Na een zeer trage start omarmt de regering-Biden eindelijk de akkoorden van Abraham - die in de zomer en herfst van 2020 door voormalig president Donald Trump en zijn team tot stand zijn gekomen - op een warme en openbare manier.
Voor meer zie All Arab News

De Zweedse minister van Buitenlandse Zaken Ann Linde waarschuwde dat de Zweedse hulp aan de Palestijnse Autoriteit wordt bedreigd door de endemische corruptie in de PA. "Als we in staat willen zijn de economische ontwikkeling volledig te steunen, dan kunnen we geen corruptie hebben op een niveau zoals dat in Palestina bestaat," zei Linde tegen Radio Zweden na haar bezoek aan Israël en de PA.
Voor meer zie Israel National News

Terwijl het Witte Huis probeert het vaccinmandaat af te ronden, zoeken tientallen groepen last-minute vergaderingen met het Witte Huis. Federale ambtenaren ploegen door de vergaderingen aangevraagd door meer dan 40 groepen en individuen die vragen en zorgen hebben geuit over de komende regel die veel bedrijven zal verplichten om coronavirus vaccinatie of testprotocollen te implementeren voor hun werknemers, volgens de gegevens die op een overheidswebsite zijn geplaatst.
Voor meer zie MSN

Het Witte Huis heeft plannen bekendgemaakt om 28 miljoen 5- tot 11-jarigen in te enten tegen COVID, en het Centers for Disease Control and Prevention heeft al richtsnoeren gegeven voor de vaccins voor die leeftijdsgroep, ook al moet de Amerikaanse Food and Drug Administration het vaccin van Pfizer voor jonge kinderen nog goedkeuren. Dit is dus politiek geen wetenschap.
Voor meer zie Children's Health Defense

Voormalig premier van Libanon Fouad Siniora: zegt dat de Hezbollah Libanon heeft gekaapt. Dat de Iraanse brandstoflevering aan Libanon er slechts voor de show was - als het niet eens in staat is om het eigen volk van brandstof te voorzien. Hij verklaarde dat de Hezbollah de aandacht van de mensen wil afleiden van de problemen van Libanon en de wereld wil doen geloven dat zij Libanon helpt en dat zij de internationale sancties tegen Iran kunnen breken.
Voor meer zie Memri

()  Israël's consul in Dubai Ilan Sztulman vertelde dinsdag aan Globes dat er recentelijk een versnelling is opgetreden in de contacten tussen de Joodse Staat en verschillende Arabische landen die zich bij de Abrahamitische akkoorden kunnen aansluiten, maar al deze glanzende goedheid komt met een prijs, genaamd "gebaren naar de Palestijnen, "wat een andere manier is om te zeggen dat het Amerikaanse consulaat moet worden geopend voor PA-inwoners in de Agron Street, in het hart van West-Jeruzalem. Globes suggereerde dat net zo'n' prijs is als van de eerste Abrahamitische Akkoorden, toen een bevriezing van de bouw van nederzettingen was en het opgeven van de belofte van gedeeltelijke soevereiniteit in Judea en Samaria, de prijs van Saoedische diplomatieke suiker zou zijn, het toestaan van een permanente aanwezigheid in de Israëlische hoofdstad voor de mensen uit Ramallah.
Voor meer zie The Jewish Press

Minister van Justitie zegt dat het wetsvoorstel waarin een aangeklaagde premier verbiedt een regering te vormen, niet gericht is tegen Netanyahu. In een TV-interview zegt Gideon Sa'ar dat hij de vrijgave van de wetstekst heeft gecoördineerd met Bennett, hoewel de premier nog geen standpunt heeft ingenomen; Yamina nr. 2 Shaked is tegen het wetsvoorstel, (omdat dit de Proc.Gen. dan te veel invloed zou kunnen hebben op de politiek).
Voor meer zie The Times of Israel

De coalitie, onder leiding van premier Naftali Bennett, en in samenwerking met de gezamenlijke lijst van oppositieleden met een Arabische meerderheid, stemde woensdag in de Knesset tegen de wet op de soevereiniteit van Jeruzalem. De wet zou het in de Oslo-akkoorden vastgelegde verbod op activiteiten van de Palestijnse Autoriteit binnen de staat Israël hebben bekrachtigd. In de loop der jaren is de PA openlijk actief geweest in Jeruzalem en heeft zij haar soevereiniteit uitgeoefend, in het onderwijs, bij de handhaving van de openbare orde en zelfs bij het verrichten van arrestaties. De bestaande wet voorziet niet in strafrechtelijke sancties voor wie in strijd met deze wet handelt, en bijgevolg kan nu tegen overtreders geen strafprocedure worden gevoerd en kunnen zij niet worden gearresteerd, zodat de huidige wet in wezen zinloos is geworden.
Voor meer zie World Israel News

Smotrich: We laten ons onze soevereiniteit in Jeruzalem niet afnemen door Mansour Abbas. Religieuze Zionisme partij MK's bezoeken de plaats waar gisteren Arabische rellen in de buurt van Damascus Gate plaats vonden en verwijten de regering hun vertrouwen in de Ra'am partij. ..."De onderdanigheid van Bennett aan Mansour Abbas en de Islamitische Beweging leidt tot het verlies van bestuur over grote gebieden in het hele land. De oproerkraaiers begrijpen dat de regering beperkt is in haar mogelijkheden om tegen hen op te treden en zij maken daar gebruik van om de feiten op de grond vast te leggen.
Voor meer zie Israel National News

Woensdagavond werd een aanval gemeld die gericht was op Tanf. Volgens BBC-correspondent Nafiseh Kohnavard was er een "drone-aanval op Amerikaanse troepen in Al Tanf, Syrië." Ze merkte op dat lokale troepen zeiden dat de drone uit het grensgebied tussen Irak en Syrië kwam. Andere berichten online zeiden dat de aanval mogelijk is gedaan met raketten, niet met drones, hoewel Amerikaanse functionarissen bevestigden dat het een drone-aanval was.
Voor meer zie The Jerusalem Post

Mossad-netwerk opgepakt door Nationale Inlichtingenorganisatie van Turkije. Volgens de Turkse krant Sabah is een Mossad-netwerk van 15 personen opgepakt door de Nationale Inlichtingendienst van Turkije (MIT). Volgens berichten in Sabah en Gazetevatan zijn de "agenten" zowel Turkse als buitenlandse burgers, en zijn zij allen van Arabische afkomst.
Voor meer zie Israel National News

In een verrassende stap heeft de Jordaanse minister van Buitenlandse Zaken deze week een formele richtlijn uitgevaardigd aan het ministerie van Justitie van het koninkrijk, die de goedkeuring verbiedt van alle vastgoedtransacties die in Judea en Samaria worden uitgevoerd. "Alle notarissen in alle districten van het koninkrijk moeten hun contacten met instanties met betrekking tot [deals die betrekking hebben op] de staat Palestina staken," schreef Ayman Safadi.
Voor meer zie Israël365

Waarom de Palestijnen geen vrede kunnen sluiten met Israël. De Palestijnse Autoriteit, die grotendeels wordt gefinancierd met geld van Amerikaanse en Europese belastingbetalers, zet Palestijnen gevangen omdat ze zelfs maar proberen om vastgoeddeals met Joden te sluiten.
Verder lezen - NL

TIJDGEEST 2025 - Aftellen naar 2025 en het geheime lot van Amerika - Deel 47. Achter de goeroe-brieven - Geloof in de Grootzegel-profetie. Hoewel Roosevelt degene zou zijn die de druk op gang bracht om het Grootzegel van de Verenigde Staten op het biljet van 1 dollar te plaatsen, beweerde Wallace dat hij het was die de orakelse betekenis van het zegel voor het eerst naar Roosevelt bracht in de jaren 1930, omdat hij geloofde dat de symboliek van de emblemen een gevolgtrekking inhield naar Roosevelts New Deal, en, nog belangrijker, een vrijmetselaars-profetie in de richting van een Nieuwe Wereld Orde. Wallace beschrijft de ontmoeting die hij had met Roosevelt.
Verder lezen - NL


Woensdag 20 Oktober - 14 Cheshvan

()  Nu de internationale gemeenschap niet weet hoe zij de nucleaire ambities van Teheran moet beteugelen, bereidt Israël zich voor dat men alleen zal komen staan. Israëls vermogen om zich te verdedigen tegen een Iraanse nucleaire dreiging heeft een impuls gekregen van 1,5 miljard dollar door de regering, die het bedrag heeft opgenomen in hun begroting. De fondsen zullen worden verdeeld over twee jaar, waarbij $ 1 miljard beschikbaar wordt gesteld in dit boekjaar, en nog eens $ 500 miljoen volgend jaar, meldde Channel 12 News maandag.
Voor meer zie World Israel News

China heeft beweerd dat Japan zich "op oorlog voorbereidt" nu het zijn eerste grote militaire oefening in bijna 30 jaar houdt. De defensie-oefeningen wakkeren de reeds oplopende spanningen tussen de buurlanden aan, nu een geschil over een keten van strategische eilanden dreigt te escaleren in een open conflict.
Voor meer zie Sun

Theophilos III, de Grieks-Orthodoxe patriarch van Jeruzalem, gebruikt het enorme vast­goed­bezit van deze kerk om de Pales­tijnse zaak voort te helpen. Hij maakte deze maand de bouw van de nieuwe wijk Lana ('voor ons') in het noorden van Jeru­zalem bekend.
Voor meer zie Israel Today - NL

In de afgelopen maanden hebben sommige Arabische landen, met name Jordanië, opvallende inspanningen geleverd om hun betrekkingen met het Syrische regime onder leiding van president Bashar Al-Assad te hernieuwen en zelfs zijn legitimiteit in de Arabische wereld en in het Westen te herstellen. Deze tendens kwam in een stroomversnelling na het bezoek van de Jordaanse koning Abdullah II aan Washington in juli 2021, tijdens hetwelk hij naar verluidt de regeringen Biden een plan heeft voorgelegd om de crisis in Syrië op te lossen, dat onder meer voorziet in de normalisering van de betrekkingen van Jordanië en andere Arabische landen met Syrië, alsook in de terugkeer van Syrië naar de Arabische Liga, nadat het lidmaatschap in 2011 was opgeschort wegens de gewelddadige onderdrukking door het regime van de protesten van de Arabische Lente in het land.
Voor meer zie Memri

De Libanese schrijver en politiek commentator Jean-Marie Kassab zei in een uitzending van 12 oktober 2021 op MTV (Libanon) dat hij vrede wil met Israël, en dat hij in ruil voor vrede en comfort Israël graag gewoon de Shebaa Farms in het grensgebied tussen Libanon en Israël zou laten houden. Kassab zei ook dat hij vrede wil met Syrië, dat volgens hem erger is dan Israël, en hij riep op de oorlog te verklaren aan Iran.
Voor meer zie Memri

De vaccins Pfizer en Moderna COVID worden beide in verband gebracht met hartontsteking. In mei gaf de Amerikaanse Food and Drug Administration toestemming voor het vaccin van Pfizer voor 12- tot 17-jarigen, maar het agentschap stelt zijn beslissing over het toestaan van het vaccin van Moderna voor adolescenten uit, intussen beoordeelt of de prik het risico op myocarditis kan verhogen.
Voor meer zie Children's Health Defense

Ayelet Shaked, minister van Binnenlandse Zaken en nummer twee van de Yamina-partij, heeft haar coalitiegenoten ervan beschuldigd een herdenkingsbijeenkomst voor de vermoorde premier Yitzhak Rabin aan te grijpen om kritiek te leveren op de laatst voorgaande premier, Benjamin Netanyahu. Tijdens hun toespraken op de herdenking van Rabin op maandag, hielden minister van Buitenlandse Zaken Yair Lapid en minister van Volksgezondheid Nitzan Horowitz toespraken waarin zij de schuld voor de moord op Rabin bij Netanyahu leken te leggen en de opkomst van de zogenaamde veranderende regering prezen als een overwinning op de tirannie.
Voor meer zie World Israel News

Palestijnen raakten dinsdag slaags met de politie bij de Damascuspoort in Jeruzalem, wat leidde tot 22 arrestaties en naar verluidt 17 gewonden, terwijl de spanningen op deze plaats hoog opliepen. Volgens de politie waren de Palestijnen gewelddadig en gooiden stenen naar bussen in de buurt, wat ertoe leidde dat agenten traangas en geluidsgranaten gebruikten tegen de demonstranten. Politiekanonnen spoten ook herhaaldelijk stinkend stinkwater over de straten en het plein in de buurt van de poort in een poging de Palestijnse demonstranten uiteen te drijven.
Voor meer zie The Times of Israel

Paus Franciscus beriep zich op God in een poging om Silicon Valley-giganten onder druk te zetten om meer inhoud te censureren, waaronder "haatdragende taal" en "samenzweringstheorieën". Ja, echt waar. De paus maakte de opmerkingen tijdens een World Meeting of Popular Movements, een schimmige organisatie die in het leven is geroepen om "sociale rechtvaardigheid" te bevorderen en racisme te bestrijden met de hulp van religieuze leiders.
Voor meer zie ZeroHedge

De regering-Biden kondigde deze week de benoeming aan van Rachel Levine, een man die zich een groot deel van zijn carrière als vrouw heeft voorgedaan, tot admiraal van het Commissioned Corps van de U.S. Public Health Service.
Voor meer zie WND

()  Israël werkt aan verdubbeling van de bevolking in de Jordaanvallei. Het doel van het regeringsprogramma is het aantal gezinnen binnen vier jaar te verdubbelen van 1.500 tot 3.000.
Voor meer zie Israel National News

Na zijn machtsverlies zou Netanyahu Poetin hebben beloofd: "Ik kom snel terug. Het bericht komt enkele dagen voordat de Russische leider premier Naftali Bennett ontvangt in een eerste ontmoeting die zich naar verwachting zal richten op Iran; Moskou ontvangt ook een Iraanse militaire chef.
Voor meer zie The Times of Israel

Minister van Binnenlandse Zaken Ayelet Shaked heeft woensdag aangekondigd dat zij niet zal stemmen voor het wetsvoorstel van minister van Justitie Gideon Sa'ar dat een aangeklaagde MK zou beletten een regering te vormen. Het wetsvoorstel zou van toepassing zijn op degenen die zijn aangeklaagd voor een misdrijf waarop een gevangenisstraf van drie jaar staat. Dat geldt ook voor oud-premier Benjamin Netanyahu, die is aangeklaagd wegens omkoping. "De procureur-generaal kan niet gaan beslissen wie premier wordt", zei Shaked op een conferentie van lokale autoriteiten in Modi'in.
Voor meer zie The Jerusalem Post

Enkele van de meest omstreden onroerende goederen in Oost-Jeruzalem zijn de afgelopen jaren onder de juridische controle van de Britse Maagdeneilanden gekomen, omdat de Israëlische kolonisten die de eigendommen beheerden offshore-rekeningen gebruikten en nalieten vennootschapsbelasting en -kosten te betalen.
Voor meer zie The Jerusalem Post

Een bom die gericht was op een militaire bus in Damascus doodde op zijn minst 14 mensen op woensdag, meldden de staatsmedia, terwijl getuigen en reddingswerkers zeiden dat beschietingen door het Syrische leger in het door rebellen beheerste noordwesten 11 burgers doodden.
Voor meer zie The Jerusalem Post

Het ministerie van Volksgezondheid heeft dinsdag aangekondigd dat in Israël een geval van de AY4.2-variant van de Delta-stam van COVID-19, die in verschillende Europese landen is ontdekt, is vastgesteld. Deze variant wordt als nog besmettelijker beschouwd dan de zeer besmettelijke Delta-mutatie.
Voor meer zie Israel National News

Woensdagmorgen werd in de Afghaanse hoofdstad een granaat gegooid naar een voertuig van de Taliban, waarbij twee strijders en vier nabij staande schoolkinderen gewond raakten, aldus regeringsfunctionarissen.
Voor meer zie Al Arabiya English

VS bracht naar de Arabische Golf een nieuwe marine-luchtmacht robot bestuurd door AI. De Amerikaanse Task Force 59, de eerste in zijn soort, heeft tot doel de afschrikking tegen Iran te versterken door in de regio gebruik te maken van geïntegreerde onbemande systemen en kunstmatige intelligentie. De innovatieve troepenmacht van stealth Loyal Wingman-drones is opgericht om tegemoet te komen aan de groeiende behoefte om Iran af te schrikken van intimidatie van de scheepvaart van de VS en bondgenoten, waaronder Israëlische schepen.
Voor meer zie DEBKAfile

De Palestijnse cultuur is er een van terrorisme, en de kern ervan is het doden van Israëli's. Dat was de boodschap die de Palestijnse Autoriteit onlangs zelf uitdroeg, toen zij ervoor koos haar "Arabische Cultuurweek" te beginnen met een tentoonstelling met de namen en foto's van terroristen en "martelaren".
Voor meer zie Israël365

Door het sterke geloof van één vrouw. Vrouwen in Iran leven onder onderdrukking die wordt versterkt door een systeem van discriminatie en ongelijkheid. Ze zijn voortdurend kwetsbaar voor bedreigingen met geweld en pesterijen.
Verder lezen - NL

TIJDGEEST 2025 - Aftellen naar 2025 en het geheime lot van Amerika - Deel 46: De occulte plannen van Benjamin Franklin... en zijn ene zegel om over hen allemaal te regeren. Eén van de meest invloedrijke Founding Fathers, en de enige van hen die alle originele stichtingsdocumenten (de Onafhankelijkheidsverklaring, het Verdrag van Parijs en de Amerikaanse Grondwet) heeft ondertekend, was Benjamin Franklin.
Verder lezen - NL


Dinsdag 19 Oktober - 13 Cheshvan

()  De terreurgroep Hamas heeft Israël een ultimatum gesteld en eist dat de Israëlische regering een aantal eisen inwilligt als ze een nieuwe ronde van conflicten met Gaza willen vermijden, meldde Mako, met een citaat uit de Arabische krant al-Ain. Een van de eisen is dat Israël acht miljoen dollar van de Qatari fondsen overmaakt aan Hamasleden, om hun salarissen te betalen. Het geld moet voor dinsdag worden overgemaakt, aldus het rapport. Een andere eis van Hamas is dat Israël het aantal Gazanen dat Israël mag passeren op weg naar Jordanië, verhoogt.
Voor meer zie Israel National News

De nieuwe regering van Afghanistan, die wordt geleid door de moslimfanatici van de Taliban, heeft een beroep gedaan op internationale donors om het land uit een "penibele" situatie te redden. Afghanistan heeft hulp nodig, maar hoe zit het met al het geld dat Afghaanse ambtenaren hebben gestolen? Inclusief het meer dan een biljoen dat Amerika in twee decennia in de economie heeft gepompt. Uit een nieuw rapport blijkt hoe een Afghaan met goede connecties geniet van dit hulpgeld. Het gaat om Daoud Wardak, de zoon van de voormalige minister van Defensie van Afghanistan. Zijn laatste aankoop wordt hier gemeld: "Zoon van voormalig minister van defensie van Afghanistan koopt $20.9 miljoen Beverly Hills Mansion."
Voor meer zie Frontpagemag

President Mahmoud Abbas heeft Israël een ultimatum gesteld in zijn toespraak bij de U.N. Hij zei dat het land (Israël) een jaar de tijd krijgt om zich terug te trekken tot de grenzen van 1967 en om met de Palestijnen tot een vergelijk te komen over de definitieve status van het land. Ondanks de harde toon van de toespraak, leidde deze tot hevige kritiek van journalisten, politici en voormalige functionarissen in de PA en de PLO, die verklaarden dat "Abbas' ultimatum zinloos was, omdat in het verleden soortgelijke dreigementen waren geuit, die echter nooit werkelijk ten uitvoer waren gebracht - en dat de verklaringen derhalve noch door Israël, noch door de wereld serieus zouden worden genomen.
Voor meer zie Memri

Er is een nieuw en onverwacht probleem opgedoken in de instortende toeleveringsketen van Amerika zodat het voor sommige boeren bijna onmogelijk is om voedsel te blijven verbouwen. Reservebanden voor tractoren zijn nu gevaarlijk schaars dankzij het nooit eindigende Wuhan coronavirus (Covid-19) fascisme van de regering.
Voor meer zie NaturalNews

Oppositieleider Benjamin Netanyahu sprak maandag de plenaire vergadering van de Knesset toe tijdens een speciale zitting ter nagedachtenis aan oud-premier Yitzhak Rabin. "Jaar na jaar zijn er mensen die de moord op Rabin gebruiken om mijn kamp en hem aan te vallen. 26 jaar lang hoorde ik het tijdens ceremonies en knarste met mijn tanden, maar vervulde mijn plicht als premier. Als ik kwam, vroegen ze waarom ik kwam en wanneer ik niet kwam, vroegen ze waarom ik niet kwam. Er zijn hier oppositieleiders die andere herdenkingsdagen hebben geboycot en over wie niet wordt gesproken," zei Netanyahu.
Voor meer zie Israel National News

Yesh Atid partijvoorzitter en Israëlisch minister van Buitenlandse Zaken Yair Lapid sloot zich aan bij Yonatan Ben Artiz, de kleinzoon van wijlen premier Yitzhak Rabin, door de ceremonie van maandag ter gelegenheid van de 26ste verjaardag van diens overlijden op 5 november 1995 aan te grijpen om rechts Israël aan te vallen.
Voor meer zie The Jewish Press

De Amerikaanse inlichtingendiensten werden verrast toen China in augustus in het geheim een hypersonische raket in een lage omloopbaan testte die geschikt was voor kernwapens, zo meldde de Financial Times zaterdag. Het wapen cirkelde rond de aarde voor het zijn doelwit bereikte en het miste op ongeveer twaalf mijl.
Voor meer zie Breitbart

Alta Fixsler, 2, een Brits-Joodse kleuter overlijdt nadat ze van de beademing is gehaald. Het meisje uit Manchester was het middelpunt van een langdurige juridische strijd tussen ouders die haar aan de beademingsapparatuur wilden houden of haar naar Israël wilden laten overbrengen voor verdere verzorging, wat door de rechtbank verboden werd.
Voor meer zie The Times of Israel

Pastor Tom Hughes spreekt over het feit dat de wereld wakker lijkt te worden en in opstand komt tegen alle maatregelen en verplichtingen. Maar wat als het verzet inderdaad wint? Wat gebeurt er als er een leider verschijnt met schijnbaar alle antwoorden? Laat u niet misleiden, zegt Jezus! Nederlands ondertiteld.
Voor meer zie YouTube

De centrale statistiek in dit klokkenluiderverhaal is belangrijk. In een gemeenschap met een vaccinatiegraad van 50% bestond 90% van de ziekenhuisopnames uit gevaccineerde patiënten, en de meeste ziekenhuisopnames voor kritieke zorg vonden plaats binnen 14 dagen nadat de patiënt het vaccin had genomen. Een gealarmeerde arts-assistente begon deze problemen te melden in het Vaccine Adverse Event Reporting-systeem, totdat de ziekenhuisadministratie ingreep om haar te beletten de frequentie te registreren. Zij voelde zich verplicht om klokkenluider te worden.
Voor meer zie Geller Report

()  Hezbollah-leider Nasrallah vreest een burgeroorlog en onthult dat terreurgroep 100.000 strijders heeft. In zijn eerste toespraak sinds de 7 doden bij vuurgevechten in de straten van Beiroet beschuldigt Nasrallah de leider van een rechtse christelijke partij ervan het sektarisch geweld in Libanon opnieuw te willen aanwakkeren.
Voor meer zie The Times of Israel

Dinsdagochtend werd in heel Israël een aardbeving met een kracht van 5,8 gevoeld ten zuiden van het Griekse vakantie-eiland Rhodos, ongeveer 600 km ten westen van Haifa, aldus de seismologische afdeling van het ministerie van Energie. Deze aardbeving werd ook gevoeld in Cyprus en zelfs in Cairo, volgens het ESMC, dat de beving een kracht van 6,4 gaf.
Voor meer zie The Jerusalem Post

De Amerikaanse Food and Drug Administration heeft een Israëlisch baanbrekend, complex generiek geneesmiddel goedgekeurd voor de behandeling van eierstok- en uitgezaaide borstkanker, multipel myeloom en Kaposi-sarcoom.
Voor meer zie The Jerusalem Post

Israël bereidt zich voor op eenzijdige stappen om te voorkomen dat Iran doorgaat met zijn verrijking van uranium, volgens een bron die wordt geciteerd in een rapport van Israel Hayom. Het rapport van dinsdagochtend citeerde hooggeplaatste Israëlische functionarissen die zeiden dat de VS onder de regering Biden weinig heeft gedaan om Iran ervan te weerhouden zijn uraniumverrijkingsinspanningen snel op te voeren. "Iran verrijkt nu al uranium op niveaus van 60%, waarvan iedereen het erover eens is dat het niet voor civiel gebruik is," zei een hoge ambtenaar. "De Amerikanen erkennen dit volledig, zij begrijpen de situatie. Maar de situatie met hen is moeilijk. Ze rekken tijd, ze bewegen niet. Hun gedrag bezorgt ons ernstige hoofdbrekens."
Voor meer zie Israel National News

De EU zal donderdag in Brussel geen gesprekken voeren met Iran om de afgeblazen nucleaire deal van 2015 nieuw leven in te blazen, zei Josep Borrell, hoofd van het buitenlands beleid, maandag. "We bevinden ons op een kritiek moment voor de JCPOA [nucleaire overeenkomst met Iran] ... Iedereen is vastbesloten om de JCPOA op de rails te zetten, dus we werken er hard aan om terug te keren naar Wenen," vertelde Borrell aan verslaggevers.
Voor meer zie Al Arabiya English

Onlangs heeft Dr. Pablo Campra Madrid, de onderzoeker die de inentingsflacons heeft geanalyseerd en hard heeft gewerkt aan een definitief deskundigenrapport dat in de loop van deze maand zal worden gepubliceerd, met exclusieve foto's van mogelijke microbiota die onder elektronenmicroscopie zijn waargenomen, die naar La Quinta Columna zijn verzonden. Al deze foto's maken deel uit van het "Campra-archief" en zijn voor een deel foto's die in het eindrapport zullen worden opgenomen.
Voor meer zie Orwell city

Voor wie wil weten hoe ver het staat met de mate van beschaving in een bepaald land of gebied, doet er altijd goed aan om eerst te praten met de vrouwen van dat land en hoe het gesteld is met hun mensenrechten. De situatie van de vrouwen in Gaza en op de Westelijke Jordaanoever, het gebied dat door de Arabische wereld ‘Palestina’ wordt genoemd, is ronduit een schande voor de mensenrechten.
Voor meer zie Brabosh.com< - NL

De procureur-generaal in Nebraska heeft een advies uitgebracht waarin staat dat artsen hydroxychloroquine of ivermectine kunnen voorschrijven als behandeling voor COVID-19 zonder enige wet- of regelgeving van de staat te overtreden.
Voor meer zie WND

De wereldorde is onrechtvaardig en wordt gedomineerd door een "handvol landen" die de Tweede Wereldoorlog hebben gewonnen, heeft de Turkse president Recep Tayyip Erdogan gezegd tegen het parlement van Angola, waarmee hij het startschot gaf voor een vierdaagse diplomatieke blitz in Afrika.
Voor meer zie RT World News

Ik geloof nog steeds in de spoedige verschijning van Jezus. Ik -Brentner- heb het gevoel dat ik ontwaakt ben te midden van een dystopische nachtmerrie. De horrorfilms die ik in het verleden heb vermeden, zijn plotseling werkelijkheid geworden.
Verder lezen - NL

Vrienden. "Jullie zijn Mijn vrienden," zei Jezus in Johannes 15:14-15, "als jullie doen wat Ik jullie opdraag.
Verder lezen - NL

TIJDGEEST 2025 - Aftellen naar 2025 en het geheime lot van Amerika - Deel 45. Meer dan tien jaar geleden ontmoetten mijn vrouw Nita en ik, tijdens een zakenreis naar Washington DC, met hulp van een congreslid, twee leden van de Schotse Rite der Vrijmetselarij die onbeperkte toegang hadden tot alle, behalve de meest geheime en streng bewaakte, documenten van de Orde.
Verder lezen - NL


Maandag 18 Oktober - 12 Cheshvan

()  Ouders verkopen hun eigen kinderen om te overleven als de armoede dit moslimland in zijn greep houdt. VN-rapport waarschuwt dat bijna de hele 40 miljoen inwoners tellende Afghaanse bevolking in de nabije toekomst onder de armoedegrens zou kunnen belanden. In de nasleep van een chaotische terugtrekking van de Amerikaanse troepen uit Afghanistan, gekoppeld aan het bevriezen van internationale hulpgelden uit angst dat de fondsen in handen van de Taliban zouden vallen, is het door oorlog geteisterde West-Aziatische land ondergedompeld in een ongekend niveau van armoede.
Voor meer zie World Israel News

De VS herhaalde het verzet tegen de bouw van nederzettingen door Israël in Judea en Samaria tijdens gesprekken tussen minister van Buitenlandse Zaken Antony Blinken en minister van Buitenlandse Zaken Yair Lapid, meldde Reuters. Op de vraag of de VS de nederzettingen ter sprake hadden gebracht tijdens hun gesprekken in Washington op donderdag, vertelde een Israëlische ambtenaar aan verslaggevers: "Ja." Volgens Reuters zei de Israëlische functionaris, die op voorwaarde van anonimiteit sprak, "Ze hebben het ter sprake gebracht, en niet als een 'Goed werk, jongens, ga je gang' manier."
Voor meer zie World Israel News

Minister van Buitenlandse Zaken Lapid ontkent dat hij akkoord ging met de Amerikaanse intentie om de vertegenwoordiging van de Palestijnen in de hoofdstad nieuw leven in te blazen, iets waar premier Bennett zich fel tegen verzet. Minister van Buitenlandse Zaken Yair Lapid heeft ontkend dat hij de Amerikanen zijn toestemming had gegeven voor de heropening van het consulaat van de VS in Oost-Jeruzalem om de Palestijnen te bedienen. In een rapport van zondag citeert Israel Hayom "een politieke bron die betrokken is bij de relatie" tussen de twee regeringen, die zei dat in een van zijn eerste telefoongesprekken met de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Antony Blinken nadat de regering was gevormd, Lapid alleen maar vroeg dat de regering zou wachten tot na de goedkeuring van de begroting in de Knesset in november.
Voor meer zie World Israel News

De oude-nieuwe diplomatie van Lapid en Bennett. Vorig jaar had Israël een op realiteit gebaseerd buitenlands beleid, maar nu lijkt Jeruzalem gebrand op het herinvoeren van het Palestijnse veto en het verheerlijken van de vijanden van de Joodse staat.
Verder lezen - NL

Laatste eindspel: De Metaverse zal een virtuele wereld zijn waar realiteit geen betekenis meer heeft, een wereld waar fantasie, verbeelding en demonische geesten samenkomen om verwoesting aan te richten. De afgelopen 50 jaar hebben videospelletjes, avatars, telefoon apps, films en televisieprogramma's je allemaal voorbereid op deze komende ervaring. Heb er niets mee te maken. Gebruik geen augmented reality apparaten zoals Microsoft Hololens, gebruik geen virtual reality apparaten als Facebook Oculus, blijf weg van dit alles.
Voor meer zie Now The End Begins

Israël nog niet klaar voor een aanval op Iran. Ook Iran treuzelt en de VS lijken niet geïnteresseerd te zijn om actie te ondernemen. Tenzij er in de nabije toekomst iets drastisch verandert, zal Iran spoedig een nucleaire bedreiging worden. Hoewel het land niet onmiddellijk over een kernbom zal beschikken, zal het de capaciteit hebben om er een te produceren, zodra het daartoe besluit.
Voor meer zie Israel National News

Libanese media melden dat Israël, door een sluipschutter, Madhat al-Saleh heeft gedood, een hoge Syrische functionaris die 12 jaar in een Israëlische gevangenis heeft doorgebracht. Madhat al-Saleh is een medewerker van het Assad-regime - het hoofd van het departement Golanhoogten in de Syrische regering en inlichtingenofficier in het Syrische leger. Volgens de berichten heeft de IDF eerder vandaag het dorp Ain al-Tinah aangevallen, in de buurt van Majdal Shams en Qunaytra.
Voor meer zie Israel National News

Een wetgever MK Bezalel Smotrich, de leider van de Religious Zionist Party roept op tot correctie van Israëls bijbelse fout: het niet verdrijven van Arabieren, zoals bevolen in Numeri 33. Nadat hij door de aanwezige Arabische MK's was onderbroken, reageerde Smotrioch op de Arabische MK's door hen "vijanden" te noemen.
Voor meer zie Israël365

()  De onderminister van Financiën van de Verenigde Staten heeft de Amerikanen laten weten dat de enige manier om een einde te maken aan de plaag van lege schappen in het hele land is dat iedere inwoner zich laat vaccineren. De openhartige waarschuwing kwam voor velen over als een dreigement. Wally Adeyemo, de op één na hoogste ambtenaar van het ministerie van Financiën van de regering-Biden, leek het nog steeds aanzienlijke deel van de Amerikanen die niet zijn ingeënt tegen Covid-19 tijdens een donderdags ABC-interview publiekelijk te chanteren door hen de schuld te geven van de aanhoudende tekorten aan consumptiegoederen die velen ertoe hebben gebracht de president te bespotten als 'Empty Shelves Joe.'
Voor meer zie RT USA News

Merck & Co. zal van de Amerikaanse overheid $712 per kuur ontvangen voor haar antivirale pil COVID-19, ook al kost de productie daarvan een fractie van dat bedrag en zal de prijs naar verluidt $12 in India gaan bedragen.
Voor meer zie Epochl

Visuele afbeelding van de 70ste week van Daniël. En zie, Ik kom spoedig en Mijn loon is bij Mij om aan ieder te vergelden zoals zijn werk zal zijn. - Afbeelding

De Israëlische minister van Binnenlandse Veiligheid Omer Bar-Lev heeft zijn besluit bekrachtigd dat Joden zullen worden beperkt in het bidden op de Tempelberg, hoewel zij deze nog wel zullen mogen bezoeken. De minister hield zondag een vergadering in zijn kantoor om het gedrag te bespreken van Joden die tijdens de Hoge Feestdag de berg opgingen, meldden Israëlische media. Tijdens de vergadering zei een lid van de Shin Bet - de Israëlische algemene veiligheidsdienst - dat hij vreesde dat indien Joden openlijk op de berg zouden bidden, de situatie in geweld zou kunnen uitbarsten.
Voor meer zie World Israel News

(1) De wereldbevolking laat zich gewillig meevoeren in een ongekende misdaad. (2) De Bijbelse profeten voorzegden de huidige gebeurtenissen tot in detail. (3) De racistische filosofie van Richard Coudenhove-Kalergi blijkt een blauwdruk voor de omvolking van Europa. (4) Een paar Nederlandse bladen vonden het weer een geschikt moment om mee te janken met de anti-Israël kliek onder aanvoering van The Rights Forum. (5) De Buitenparlementaire Onderzoeks Commissie (BPOC2020) heeft een nieuwe aanklacht aangeboden aan het International Criminal Court (ICC) tegen de Nederlandse Overheid.
Voor meer zie Uit het nieuws - NL

Southwest Airlines heeft een federale rechtbank gevraagd een rechtszaak te verwerpen die door de pilotenvakbond van de luchtvaartmaatschappij was aangespannen om de onderneming tijdelijk te beletten haar COVID-19-vaccinatiemandaat uit te voeren, met het argument dat het bevel haar bedrijf, klanten en werknemers in gevaar zou brengen. Southwest, dat vorige week te maken had met duizenden geannuleerde en vertraagde vluchten, heeft illegaal de arbeidsregels veranderd in plaats van met hen te onderhandelen.
Voor meer zie Epoch

Moet nieuw verzonnen virus genaamd Marburgvirus bloedingen door grafeenoxide in covid vaccins verklaren? Het rivax vaccin biedt de oplossing!
Voor meer zie Martin Vrijland - NL

Israël wil geen oorlog met Hezbollah, maar is bereid het hoofd te bieden aan ongeveer 2.000 raketten per dag van de terreurgroep als er een conflict uitbreekt, vertelde Home Front Command chef Uri Gordin een hoge Israëlische militaire functionaris aan AFP.
Voor meer zie The Times of Israel

Voormalig Mossad-chef Yossi Cohen heeft gewaarschuwd dat de Iraanse dreiging voor de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) veel groter is dan de Iraanse dreiging voor Israël, zo meldde Israel Hayom. Hij zei dit op zondag, tijdens de openingsceremonie van het evenement dat één jaar na de Abraham Akkoorden markeert.
Voor meer zie Israel National News

Drie medische beroepsverenigingen in Amerika steunen het ontnemen van vergunningen aan artsen die waarschuwen tegen COVID-19-vaccins.
Voor meer zie LifeSite

Blauwdruk van de Grote Reset (Deel I). In de afgelopen anderhalf jaar hebben we het vaak over de beruchte Grote Reset gehad, die met heel veel tamtam werd aangekondigd door het invloedrijke WEF-kopstuk Klaus Schwab. De coronaplandemie zou volgens hem een goede kans zijn om een "grote reset" in te voeren.
Voor meer zie Unravelations - NL

Voor Vele Jaren. hebben we commentaar gegeven op de dynamische openingswoorden van het derde hoofdstuk van de Tweede Timoteüsbrief, dat begint met een dramatische verklaring: "Weet ook dit, dat in de laatste dagen verderfelijke tijden zullen komen" (II Tim. 3:1).
Verder lezen - NL

TIJDGEEST 2025 - Aftellen naar 2025 en het geheime lot van Amerika - Deel 44: Een waarschijnlijke eindtijd-tijdlijn. Geleerden hebben stukjes informatie van de Essenen bij elkaar gezocht en speculeren dat deze wijzen op de naderende terugkeer van Jezus. Houd bij het bekijken van deze tijdlijn in gedachten dat dit hypothetisch is en dat er aannames bij betrokken zijn.
Verder lezen - NLVia een link hier gekomen?
Dan staat misschien het artikel wat u zoekt
in de brief van de vorige week.


()Inschrijving
voor toezending Nieuwsbrief


Lees de Privacy verklaring

Privacy verklaringChristipedia

Een Christelijke encyclopedie


pijl Terug naar begin van de pagina