www.wimjongman.nl

(homepagina)


De 7 andere planeten in ons zonnestelsel vormen een lijn als het pad van de grote Amerikaanse eclips van 2024 over Amerika trekt

21 februari 2024 door Michael

()

De Grote Amerikaanse Eclips van 2024 wordt echt een unieke gebeurtenis. Een paar dagen geleden schreef ik over hoe deze eclips over 7 locaties met de naam "Ninevah" zal gaan terwijl het over ons land trekt. Sinds ik dat artikel heb geschreven, heb ik ook geleerd dat de eclips over een locatie in Texas zal gaan die "Jonah" heet. () Dat is ongelooflijk, maar wat ik vandaag met jullie wil delen is nog ongelooflijker. Vorige week deelde ik iets dat Rachel Baxter heeft ontdekt met mijn abonnees. Ik wilde hun feedback horen voordat ik het deelde met het grote publiek. Net als ik, waren velen van hen absoluut ondersteboven door deze ontdekking.

Deze informatie is zo explosief en ik vind het belangrijk om te proberen het aan zoveel mogelijk mensen door te geven voordat de eclips plaatsvindt. Dus ik kan het niet langer achterhouden. Vandaag ga ik met de hele wereld delen wat ik vorige week met mijn abonnees heb gedeeld...

Sinds de Grote Amerikaanse Eclips van 2017 wachten we op de Grote Amerikaanse Eclips van 2024, en nu is het minder dan 2 maanden verder. Op 8 april zal de Grote Amerikaanse Eclips van 2024 de gigantische "X" over Amerika voltooien waarmee de Grote Amerikaanse Eclips van 2017 begon. Verbazingwekkend genoeg zullen op die dag de zeven andere planeten in ons zonnestelsel "op één lijn staan" aan de hemel. Dit is een extreem zeldzame gebeurtenis, die nooit meer zal voorkomen.

Waarom ben ik dan zo bezorgd over wat er aan de hemel gebeurt?

In Lucas 21:25 vertelde Jezus ons specifiek dat we moeten letten op "tekenen in de zon, en in de maan, en in de sterren" vlak voor Zijn terugkeer.

En wat ik vandaag met jullie wil delen is absoluut verbazingwekkend.

In de maand april gaan er zoveel dingen gebeuren aan de hemel.

Laat ik beginnen met dingen die algemeen bekend zijn.

Op 4 april, slechts 4 dagen voor de Grote Amerikaanse Eclips van 2024, zal er een "planetaire uitlijning" plaatsvinden waarbij 4 planeten betrokken zijn...

De volgende planetaire samenstand vindt plaats op 4 april 2024. Er zullen vier planeten bij betrokken zijn: Venus, Neptunus, Saturnus en Mars. De planeten zullen aan de ochtendhemel op één lijn staan. Venus, Saturnus en Mars zullen met het blote oog te zien zijn, maar je hebt een telescoop of een krachtige verrekijker nodig om Neptunus te zien.

De helft van de planeten in ons zonnestelsel zal op die dag op één lijn staan, en dat is behoorlijk opmerkelijk.

Daarnaast zijn er 4 "planetaire conjuncties" gedurende de maand april.

Op 3 april zullen we getuige zijn van een conjunctie van Venus en Neptunus...

Op 3 april, om 10:53 GMT (06:53 a.m. ET), passeert Venus (mag -3.8) 0°17′ van Neptunus (mag 8.0) in het sterrenbeeld Vissen. Venus is met het blote oog te zien, maar voor Neptunus is een telescoop of verrekijker met goede vergroting nodig. Vanaf het noordelijk halfrond zal de samenstand moeilijk te zien zijn omdat de planeten 's ochtends te dicht bij de oostelijke horizon staan. Vanaf het zuidelijk halfrond zal de samenstand iets gemakkelijker te zien zijn omdat de planeten dan hoger boven de oostelijke horizon staan.

Op 10 april zullen we getuige zijn van een samenstand van Mars en Saturnus...

Op 10 april, om 18:46 GMT (14:46 ET), zal Mars (mag 1.2) 0°24′ van Saturnus (mag 1.1) in het sterrenbeeld Waterman passeren. Beide planeten zullen zichtbaar zijn met het blote oog. Waarnemers op het zuidelijk halfrond zullen de planeten 's ochtends hoog boven de oostelijke horizon kunnen zien. Op het noordelijk halfrond zal het zicht minder goed zijn omdat de planeten dichter bij de oostelijke horizon staan en net voor zonsopgang opkomen.

Op 20 april zullen we getuige zijn van een conjunctie van Jupiter en Uranus...

Op 20 april, om 07:30 GMT (03:30 a.m. ET), zullen Jupiter (mag -2.0) en Uranus (mag 5.8) elkaar ontmoeten in het sterrenbeeld Ram. De afstand tussen de planeten is slechts 0°31′. Observeer de planeten 's avonds, laag boven de westelijke horizon, net na zonsondergang. Deze samenstand zal beter te zien zijn vanaf het noordelijk halfrond; op het zuidelijk halfrond zullen Jupiter en Uranus erg laag staan. Vergeet niet een verrekijker mee te nemen om Uranus te zien - deze planeet is te zwak voor het blote oog, vooral vanuit lichtvervuilde steden.

En op 29 april zullen we getuige zijn van een conjunctie van Mars en Neptunus...

Op 29 april, om 04:01 GMT (12:01 a.m. ET), zal Mars (mag 1.1) extreem dicht langs Neptunus (mag 7.9) komen in het sterrenbeeld Vissen. De schijnbare afstand tussen de planeten zal slechts 2'14" zijn - zelfs de afstand tussen Jupiter en Saturnus tijdens de Grote Conjunctie in 2020 was groter (6,1 boogminuten). De samenstand van Mars en Neptunus zal echter veel minder spectaculair zijn, omdat Neptunus te zwak is om met het blote oog te zien. Pak een verrekijker of telescoop en zoek het duo in de ochtend in het oosten. Waarnemers op het zuidelijk halfrond hebben een beter zicht.

Maar alles wat ik zojuist met jullie heb gedeeld, verbleekt bij de ontdekking die Rachel Baxter heeft gedaan.

Naast onze planeet zijn er nog 7 andere erkende planeten in ons zonnestelsel.

In januari begonnen al die 7 planeten, samen met de zon en de maan, "op één lijn te staan" aan de hemel.

Dit is iets anders dan een "planetaire uitlijning". Tijdens een "planetaire uitlijning" lijken verschillende planeten achter elkaar te staan als je vanaf de aarde naar buiten kijkt.

Maar in dit geval vormen de andere planeten in ons zonnestelsel eigenlijk een rechte lijn aan de hemel. Dit is hoe Rachel het uitlegde in een e-mail die ze me stuurde...

Vanaf januari 2024 begon een uitlijning van de andere 7 planeten vorm aan te nemen en deze zal doorgaan tot half mei. Tegenover de aarde - als je vanuit Jeruzalem naar het oosten kijkt (wat volgens mij de manier is waarop de Heer "de tijd bijhoudt" met Zijn planeten) zullen alle 7 erkende planeten op één lijn staan in 3 sterrenbeelden: Vissen, Ram en Stier. Ze lijken in een lijn te staan (niet wat mensen gewoonlijk zien als een planetaire uitlijning waarbij de planeten vanuit ons gezichtspunt in één helder licht verdwijnen).

Op 8 april zullen de zon, de maan en de andere planeten in ons zonnestelsel een rechte lijn aan de hemel lijken te vormen als je vanuit Jeruzalem naar het oosten kijkt. Het volgende komt uit een grafiek die Rachel me stuurde...

()

Ik wil Rachel bedanken voor het delen van deze opmerkelijke informatie met jullie allemaal.

Rachel vroeg aan ChatGPT hoe vaak de planeten zo op een rij staan, en ze kreeg te horen dat dit maar eens in de 19 miljoen jaar zou gebeuren.

En toen ze de zon en de maan meerekende, kreeg ze te horen dat het maar eens in de 32 miljoen jaar zou gebeuren...

Toen ik ChatGPT ongeveer een maand geleden vroeg om de frequentie te berekenen dat deze opstelling van planeten zou gebeuren, antwoordde het met 1 in 19 miljoen jaar. Omdat de maan en de zon ook zullen worden uitgelijnd, vroeg ik de frequentie van deze en het zei 1 in 32 miljoen jaar.

Meer recent, vroeg ze ChatGPT 4.0 over dit, en ze kreeg te horen dat het een "once in a lifetime spectacle" ...

Vandaag stelde ik ChatGPT4.0 meer gedetailleerde vragen op verschillende manieren en kreeg antwoorden van "once in a lifetime spectacle" tot meer dan één in een miljard jaar. Het veilige antwoord is dat dit niet meer zal gebeuren in ons leven! Gods verhaal in de sterren spreekt en wij moeten luisteren!

Het is interessant om te zien dat als je op 8 april vanuit het perspectief van de zon naar buiten kijkt, verschillende planeten een "V" vormen...

()

Voor meer informatie over dit alles raad ik je aan om een video te bekijken die Rachel onlangs op haar YouTube-kanaal plaatste...

Wat betekent dit allemaal?

Ik weet het niet.

Maar ik geloof wel dat er op dit moment heel ongewone dingen gebeuren in de hemel.

En Jezus heeft ons gewaarschuwd dat er "tekenen in de zon, en in de maan, en in de sterren" zouden zijn in de dagen vlak voor Zijn wederkomst.

We leven echt in Bijbelse tijden en ik verwacht dat de wereldwijde gebeurtenissen echt zullen versnellen zodra de winter voorbij is.

Bron: The 7 Other Planets In Our Solar System Will Form A Line As The Path Of The Great American Eclipse Of 2024 Crosses America