www.wimjongman.nl

(homepagina)


We zijn aan het winnen, ondanks dat de verdediging en de media ons opnieuw in de steek laten

Avi Abelow 16 Januari 2024

We zijn aan het winnen ondanks dat het defensie- & media establishment ons opnieuw in de steek laat

()

Hoge leiders van IDF & Shabak "adviseren" de regering nu om Arabische moslimarbeiders uit Judea & Samaria toe te staan om te werken in Joodse gemeenschappen in heel Israël, en adviseren ook om de Palestijnse Autoriteit te versterken.

Veel Israëli's zijn in shock, want dat was precies het "deskundige" advies om Gaza-arbeiders in Israël te laten werken en Hamas geld te geven, om hen economisch te helpen en terreur te voorkomen. Uiteindelijk bewees het bloedbad op 7 oktober dat die theorie niet klopt. Uiteindelijk traden Gazaanse arbeiders op als spionnen, namen deel aan het bloedbad en vierden feest met de hele Gaazaanse bevolking terwijl het bloedbad plaatsvond. Israëli's zijn in shock dat het defensie-establishment nog steeds vastzit aan het strategische denken van 6 oktober!

Als je het mij vraagt, hadden alle hoge functies binnen de IDF en de inlichtingendiensten op 8 oktober ontslagen moeten worden wegens plichtsverzuim. Toch zitten ze nog steeds op hun posities en pushen ze dezelfde mislukte strategie als voor het bloedbad van 7 oktober.

Nu wil ik een beetje dieper graven, dus volg alstublieft deze tijdlijn van gebeurtenissen...

Eerst beweerden het defensie- en media-establishment dat het inhouden van geld van Hamas tot terreur zou leiden.

Na 7 oktober gaf het media-establishment Netanyahu de schuld dat het geven van geld aan Hamas leidde tot het afschuwelijke bloedbad.

Vandaag beweren het defensie- en media-establishment dat het onthouden van geld aan de Palestijnse Autoriteit tot terreur zal leiden. (Trouwens, degene die als een muur alle betalingen aan de Palestijnse Autoriteit tegenhoudt, is minister van Financiën Bezalel Smotrich).

Denk je dat de defensie- en media-industrie hun lesje geleerd hebben?

Wacht, dat is nog niet alles...

Hier is nog een voorbeeld...

Het defensie- en media-establishment pushte Netanyahu om 1000+ terroristen vrij te laten voor Hamas om Gilad Shalit vrij te laten, omdat Netanyahu er tegen was. Hij stemde er toen mee in, na de enorme mediacampagne met de steun van defensie "experts" in het veiligheids establishment.

Na het bloedbad van 7 oktober, geleid door veel van die terroristen die waren vrijgelaten in de Shalit-deal, beschaamde het media-establishment Netanyahu voor het vrijlaten van de terroristen in de Shalit-deal.

Vandaag dringen de gepensioneerde elites van het defensie-establishment en het media-establishment erop aan dat Netanyahu de oorlog stopt en zoveel terroristen vrijlaat als nodig is voor Hamas om de gevangenen vrij te laten.

Denk je dat onze defensie "experts" en media establishment iets geleerd hebben?

Waarom daar stoppen!!!

In 1993 steunde het defensie- en media-establishment de erkenning van de grootste Jodenhatende aartsterrorist, Yassar Arafat, als een "vredes"-partner, waarbij hij ons pushte om ons land weg te geven en zijn leger van terroristen wapens te geven!

Het halve land, de rechtervleugel natuurlijk, protesteerde op straat en schreeuwde dat dit terreur over Israël zou brengen, wat ook gebeurde. Het defensie- en media-establishment noemde ons "vijanden van de vrede" en delegitimeerde onze gemeenschappen en stemmen.

In 2005 steunde ditzelfde defensie- en media-establishment vervolgens de rampzalige "terugtrekking" uit Gaza, wat neerkwam op de vernietiging van 21 bloeiende Joodse gemeenschappen in de Gazastrook en de verdrijving van bijna 10.000 Joden uit hun huizen.

Het halve land, de rechtervleugel natuurlijk, protesteerde op straat en schreeuwde dat het nog meer terreur over Israël zou brengen, inclusief raketten op Ashkelon en slachtpartijen in Israëlische gemeenschappen, wat ook gebeurde. Het defensie- en media-establishment noemde ons opnieuw "vijanden van de vrede" en delegitimeerde onze gemeenschappen en stemmen.

Vandaag geven de gepensioneerde defensie-"experts" en het media-establishment Netanyahu en de rechtervleugel de schuld voor het bloedbad van 7 oktober en roepen ze op om de oorlog te beëindigen en deze regering midden in de oorlog ten val te brengen om nieuwe verkiezingen te houden.

Denk je dat onze "defensie-experts" en de gevestigde media iets geleerd hebben? Nee. Zij zijn al tientallen jaren de meest onbetrouwbare stemmen in de Joodse staat Israël, die de natie demoraliseren en 100% verantwoordelijk zijn voor het creëren van de publieke druk die leidde tot de rampzalige diplomatieke en defensieve beslissingen die de weg vrijmaakten voor Hamas om het bloedbad van 7 oktober te plegen en onze mensen gevangen te nemen!

Uiteindelijk worden de militaire leiders en de leiders van de inlichtingendienst van de IDF verondersteld om advies en leiderschap te geven om oorlogen te winnen en burgers te beschermen tegen elk kwaad, en ze hebben hier consequent in gefaald door een verkeerde interpretatie van de realiteit, denkend dat het hun taak is om "een conflict te managen" en een vijandelijke bevolking te managen, in plaats van de vijand te verslaan.

Maar wanhoop niet, er is een onderstroom van optimisme in onze realiteit van vandaag.

Meer dan ooit tevoren in de moderne geschiedenis is het Joodse volk, vooral in Israël, heel erg verenigd. Het zijn alleen de kleine losgekoppelde elites van extreem links, die de media, de universiteiten, de grote Joods-progressieve stichtingen besturen, die een enorme invloed hebben op de hogere en gepensioneerde functionarissen van de IDF en op het carrièrepersoneel van de regering, die het Joodse volk de afgelopen decennia naar de ondergang hebben geleid. En aan die dagen komt een einde.

Gelukkig is het Joodse volk in Israël meer verenigd dan ooit, meer Joods geïdentificeerd als een collectief dan ooit tevoren, en ziet het als geheel meer dan ooit tevoren de waarheid over onze werkelijkheid, ondanks de demoraliserende gevestigde media. En het goede nieuws is dat we deze keer zullen winnen! We zullen onze externe vijanden verslaan en we zullen ook de kleine minderheid van onze linkse elites verslaan. Het lijkt misschien onmogelijk en ontmoedigend, maar het gebeurt. Daarom zijn ze zo bang om midden in een oorlog nieuwe verkiezingen uit te schrijven, ondanks het feit dat een meerderheid van het Israëlische publiek voorstander is van het beëindigen van deze oorlog met een duidelijke overwinning waardoor Israël de volledige controle over de Gazastrook behoudt. Dit maakt het defensie- en media-establishment gek. Een goed teken dat we aan het winnen zijn!

Je hoeft alleen maar te kijken naar de spirituele revolutie die vandaag om ons heen plaatsvindt in Israël, op zoveel niveaus. Het is die geestelijke revolutie die onze ware verlossing is, en het is ongelooflijk!

Het hangt allemaal van ons af, samen met degene die hierboven staat. Vergeet het niet - we zijn aan het winnen!!!

Am Yisrael Chai!!!

Deze opiniebijdrage verscheen in Israel Unwired

Bron: We are winning despite the defense & media establishment failing us once again - Israel365 News