www.wimjongman.nl

(homepagina)


De weg naar de Nieuwe Wereldorde loopt door Oekraïne

Door Rhoda Wilson op 31 januari 2024)

Oekraïne mag dan in oorlog zijn, schrijft Leo Hohmann, maar dat weerhoudt het land er niet van om een leidende rol te spelen in de digitalisering van de wereldeconomie.

In een recent artikel belichtte Hohmann de rol van het World Economic Forum ("WEF") bij de volledige digitalisering van de Oekraïense bevolking en de oprichting van een Centrum voor de Vierde Industriële Revolutie in het land.

Voordat we naar het artikel van Hohmann gaan, hebben we een kort overzicht gegeven dat laat zien dat niet alleen het WEF betrokken is bij dit snode plan - het is een wereldwijd publiek-privaat partnerschap.

Wereldwijd netwerk voor digitalisering

In november 2022 ontmoette Kemi Badenoch, lid van het Britse parlement en minister van Handel, Oekraïense functionarissen in Londen om overeenstemming te bereiken over een "baanbrekende digitale handelsovereenkomst", de Digital Trade Agreement ("DTA").

De DTA zal "zorgen voor een grotere compatibiliteit en interoperabiliteit tussen digitale identiteitssystemen in het Verenigd Koninkrijk en Oekraïne", aldus het Britse ministerie van Internationale Handel. In ruil daarvoor zal de DTA Oekraïners toegang geven tot financiële diensten.

Het is onduidelijk of de digitale handelsovereenkomsten van het VK vallen onder overeenkomsten die worden beheerd door internationale organisaties, zoals de Wereldbank, en op de website van de regering staat herhaaldelijk dat ze bedoeld zijn om de Britse handel te bevorderen, d.w.z. nationale belangen. Er zit echter duidelijk een mondiaal element in de Britse aanpak van digitale handel:

Bouwen aan een wereldwijd netwerk van digitale handelsovereenkomsten

Terwijl we doorgaan met het opbouwen van het Britse netwerk van bilaterale en regionale overeenkomsten, helpen we ook om de wereldwijde regels voor digitale handel vorm te geven in internationale fora. Het VK neemt actief deel aan het initiatief voor gezamenlijke verklaringen over e-commerce van de Wereldhandelsorganisatie (WTO), waar meer dan 80 landen onderhandelen over nieuwe regels voor de wereldwijde digitale economie. Tegelijkertijd hebben de ministers van Handel onder het Britse voorzitterschap van de G7 toegezegd de G7-beginselen voor digitale handel goed te keuren wanneer zij in oktober bijeenkomen.

Doelstellingen

We zullen: samenwerken met WTO-partners om nieuwe regels voor digitale handel te bevorderen om ervoor te zorgen dat het mondiale bestuur gelijke tred houdt met de zich ontwikkelende technologieën ...

Digitale handel - onze aanpak, Gov.UK

Sinds 2016 heeft de Wereldhandelsorganisatie ("WTO") 164 landen als lid, die samen bijna 94% van de wereldbevolking vertegenwoordigen. De WTO werd officieel opgericht in 1995 en vindt haar oorsprong in Bretton Woods in 1947. Een paar jaar eerder, in 1944, werden in Bretton Woods ook het Internationaal Monetair Fonds ("IMF") en de Wereldbank Groep opgericht. Agentschappen van de Verenigde Naties, het IMF en de Wereldbank hebben de status van waarnemer in de WTO-organen.

Gerelateerd: All Wars Are Bankers' Wars: How private bankers have imposed their system of slavery on the world en Heeft de Bilderberg Groep de oliecrisis van 1973 georkestreerd?

In juni 2019 ondertekende het WEF een strategisch partnerschap met de VN om de agenda van de VN uit te voeren. Het WEF heeft zich gecommitteerd aan de financiering van Agenda 2030 en het werken met gebieden als klimaatverandering, gezondheid, digitale samenwerking, gender en onderwijs.

In januari 2024 kondigden het WEF en het Oekraïense ministerie van Digitale Transformatie een wederzijds belang aan bij het opzetten van een Centrum voor de Vierde Industriële Revolutie, waardoor Oekraïne een voortrekkersrol gaat spelen op het gebied van GovTech en digitale transformatie van de Wereldbank.

De Wereldbankgroep bestaat uit vijf internationale organisaties en is verbonden aan de Verenigde Naties ("VN").

De vijf organisaties zijn de International Bank for Reconstruction and Development (IBRD), de International Development Association (IDA), de International Finance Corporation (IFC), het Multilateral Investment Guarantee Agency (MIGA) en het International Centre for Settlement of Investment Disputes (ICSID). De eerste twee worden soms samen de Wereldbank genoemd.

Wereldbankgroep, Wikipedia via Encycloreader, opgehaald op 20 januari 2024.

GovTech "brengt overheden en technologie samen om openbare diensten te transformeren". Het inaugurele wereldwijde forum dat in 2023 werd gehouden, werd georganiseerd door de Global Governance Practice van de Wereldbank en medegeorganiseerd door de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling ("OESO") en Digital Nations, het federale ministerie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling van Duitsland, het ministerie van Binnenlandse Zaken en Veiligheid van de Republiek Korea, het staatssecretariaat voor Economische Zaken van Zwitserland en Amazon Web Services. Het MIT GOV/LAB was de academische sponsor.

( )

GovTech Global Partners, Wereldbank, opgevraagd op 30 januari 2024.

Oekraïne verkoopt zijn ziel aan de WEF'ers: Lanceert programma om burgers volledig te digitaliseren in samenwerking met globalistisch World Economic Forum

De weg naar de Nieuwe Wereldorde loopt door Oekraïne.

Door Leo Hohmann

Oekraïne mag dan in oorlog zijn, maar dat weerhoudt het land er niet van om een leidende rol te spelen in de digitalisering van de wereldeconomie.

Het World Economic Forum en het Oekraïense ministerie van Digitale Transformatie hebben hun wederzijdse interesse aangekondigd in de oprichting van een Centrum voor de Vierde Industriële Revolutie ("C4IR") in Oekraïne, met een focus op overheids- en bedrijfstechnologieën.

Zoals gemeld door Smart Cities World werd de intentieverklaring voor de oprichting van het GovTech centrum in Kiev ondertekend door Børge Brende, voorzitter van het World Economic Forum en Mykhailo Fedorov, vice-premier voor innovatie, ontwikkeling van onderwijs, wetenschap en technologie en minister van digitale transformatie van Oekraïne.

Het zogenaamde "GovTech"-programma is het plan van het WEF voor een digitale wereldregering en het is al in veel landen gelanceerd. Ze geven dit toe op hun eigen website in een artikel met de titel: 'World Economic Forum Launches Global Government Technology Centre in Berlin'. Er zijn GovTech-landen, -steden en zelfs digitale GovTech-graafschappen.

( )

De aankondiging van de deelname van Oekraïne aan "GovTech" werd gedaan tijdens de top 2024 van het World Economic Forum eerder deze maand in Davos, Zwitserland, onder het thema "Rebuilding Trust".

Regel nummer één voor ieder weldenkend mens die waarde hecht aan individuele vrijheid: Vertrouw nooit een globalist. En een globalist van het WEF is de ergste soort globalist. Wordt het nu duidelijker waarom de Westerse marionettenleiders van het WEF in Washington, Londen, Ottawa, Parijs, Genève en Berlijn er zo op gebrand zijn Oekraïne te verdedigen tegen de Russische "agressie"? Het cumulatieve Westen onder leiding van Washington en Londen heeft geïnvesteerd in het uitlokken van deze agressie sinds het begin van de jaren 2000, toen George W. Bush begon om Oekraïne in de Westerse baan van de NAVO te drijven.

De Nieuwe Wereldorde loopt door Oekraïne. Het is een van de belangrijkste zenuwcentra van het globalisme, de sekshandel, door de VS gecontroleerde biolabs en het witwassen van geld voor de rijken en machtigen. Ze kunnen het niet kwijtraken en zullen miljoenen van hun eigen mensen de vleesmolen in sturen om te sterven terwijl ze het verdedigen. Zodra ze wat er over is van de Oekraïners door die vleesmolen hebben gehaald, zul je zien dat ze Amerikanen, Britten, Duitsers en Fransen sturen. Reken daar maar op.

Volgens het hierboven geciteerde artikel over Smart Cities World heeft Oekraïne zich de afgelopen jaren "volgens het WEF ontwikkeld tot een mondiale GovTech-krachtcentrale, door het eerste land te worden met een digitaal ID-systeem dat in het hele land kan worden gebruikt en het vierde land in Europa dat een biometrisch digitaal rijbewijs lanceert".

Oekraïne meldt dat in lijn met zijn doel om 100 procent van de overheidsdiensten online beschikbaar te maken, bijna 20 miljoen Oekraïners al gebruik maken van de Diia-applicatie, waarmee ze toegang hebben tot belangrijke documenten en overheidsdiensten. [In januari 2023 schreef USAID dat de Diia "een Oekraïense e-overheid app en digitaal platform ondersteund door de Verenigde Staten de digitale transformatie van Oekraïne versnelt - en het staat op het punt om uit te breiden naar meer landen."].

De reden voor de oprichting van een dergelijk centrum in Kiev, aldus het artikel, zou zijn "om een platform te bieden voor de ontwikkeling van overheidstechnologieën door wetenschappers, bedrijven, technologiebedrijven, de publieke sector en de wereldwijde gemeenschappen van het forum te verenigen. De thematische focus zal liggen op de digitale transformatie van de overheid, de ontwikkeling van e-government en wijdverspreide digitale geletterdheid."

Jeremy Jurgens, directeur van het World Economic Forum, zei:

"We prijzen het inspirerende werk van het ministerie van Digitale Transformatie van Oekraïne, omdat [het] een sterke digitaliseringsagenda implementeert onder de meest uitdagende omstandigheden. Dit bewijst niet alleen de veerkracht van de Oekraïense overheid en burgers, maar ook de digitale infrastructuur van het land. De oprichting van een nieuw centrum in Oekraïne zou Oekraïne ongetwijfeld helpen nieuwe partnerschappen te ontwikkelen en zijn GovTech-agenda te versterken."

Vergis je niet: de "GovTech" agenda is hetzelfde als de luciferiaanse agenda om een hightech oligarchie op wereldschaal te creëren. Als dit systeem succesvol is, zullen mensen massaal ontvolkt raken en degenen die overblijven worden getransformeerd in totaal gecontroleerde transmensen die leven onder het 24/7 toeziend oog van het digitale beestensysteem dat wordt geleid door kunstmatige intelligentie en WEF'ers die verbonden zijn aan Big Government en Big Corporations.

Over de auteur

Leo Hohmann is een veteraan onderzoeksjournalist en auteur wiens boek 'Stealth Invasion' het grootste deel van 2017 in de top 10 van Amazon's boeken over immigratie stond. Hij onderzoekt en schrijft al tientallen jaren over onderwijs, immigratie, misdaad, politiek en religie.

Hij publiceert artikelen op een Substack-pagina getiteld 'Leo's Newsletter'. Als u zijn werk waardeert en het wilt steunen, kunt u een donatie van elke omvang sturen naar Leo Hohmann, P.O. Box 291, Newnan, GA 30264, of via creditcard via GiveSendGo, een christelijke crowdfunding site.

Bron: The road to the New World Order runs through Ukraine – The Expose