www.wimjongman.nl

(homepagina)


(Automatische vertaling, onbewerkt)

President van Hongarije Victor Orban

RIP Frankrijk. Het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk zijn verloren.

Macron heeft de verkiezingen gestolen en de Fransen zijn gedoemd om overspoeld te worden met illegale migranten.

Onthoud dat we ONWEERLEGBAAR BEWIJS hebben dat George Soros deze gekozen functionarissen heeft omgekocht om Amerika en Europa te overspoelen met illegalen.

De premier van Hongarije onthulde het document dat bewijst dat George Soros grotendeels achter de wereldwijde invasie van illegale immigranten zit.

In 2015 publiceerde George Soros zijn plan dat nu wereldwijd wordt uitgevoerd om miljoenen illegalen naar de Verenigde Staten en Europa te brengen. Zoals de Hongaarse leider Viktor Orban onlangs opmerkte:"

Viktor Orbán "Ik herinner me nog wel hoe de heer George Soros zijn plan The Project Syndicate Publication publiceerde:

Ten eerste is dit heel duidelijk. In 2015 moet de EU jaarlijks minstens een miljoen asielzoekers opnemen.

Ten tweede, zei hij, adequate financiering is van cruciaal belang, en hij stelde voor om langlopende euro-obligaties uit te geven voor de financiering van de migratiecrisis en de sociale en welzijnszorg voor migranten wanneer ze aankomen in de Europese Unie."

"Ik herinner me nog wel hoe meneer George Soros zijn plan in het Engels publiceerde in een publicatie van het projectsyndicaat. Het werd gedaan 2015, 26 september. En hij publiceerde een plan. Hij zei dat hij mijn ik citeer, hier zijn de 6 componenten van mijn alomvattende plan.

- Hij zei dat, citeerde hen, veilige kanalen moeten worden vastgesteld voor asielzoekers te beginnen met het krijgen van hen uit Griekenland en Italië naar hun landen van bestemming, wat betekent dat ze naar Griekenland te brengen naar Hongarije en dan hebben ze naar Ocen.

- Het is geschreven. Het is gepubliceerd. Het is bekend. Dus we vechten tegen een georganiseerde bende genaamd Empire of George Church en NGO's die gewoon iedereen steunen die ons rechtssysteem en onze regelgeving omzeilt en illegale activiteiten tegen onze natie financiert. Dus dit is waarom het verhaal niet alleen over migratie gaat, maar het gaat over hoe deze Europese Unie werkt en hoe George Soros in staat was om de belangrijkste posities binnen veel instellingen van de Europese Unie te veroveren.

Het uitkopen van parlementsleden en andere leiders en om het plan uit te voeren, dat is geschreven en het is tegen alle christelijke en op natie gebaseerde politieke krachten, het is tegen ons. Het gaat erom hoe we Europa kunnen veranderen en hoe we alle christelijke, conservatieve, nationale politieke leiders en kiezers uit de besluitvormingsorganen van de Europese Unie kunnen verwijderen. Dus dit is de migratie over niet alleen migratie".

Bron: Wall Street Apes op X: 'RIP France. UK and France Are lost. Macron Stole The Election & The French Are Doomed To Be Flooded With Illegal Migrants Remember we have UNDENIABLE PROOF George Soros paid off these elected officials to flood America & Europe with illegals The Prime Minister of Hungary https://t.co/7KjaBvUQRa' / X