www.wimjongman.nl

(homepagina)


(Automatische vertaling, onbewerkt)

Er is maar één oplossing voor Gaza...

We hebben een oplossing nodig die de Israëli's veiligheid biedt en ervoor zorgt dat er nooit meer een bloedbad van 7 oktober plaatsvindt.

Avi Abelow 18 mei 2024

IDF in Jibalya door Woordvoerder IDF

Veiligheid

Israël heeft nog steeds de volledige militaire controle over Gaza.

De Palestijnse Autoriteit had de controle in 2005. Dat is mislukt.

Israël zal dat niet weer laten gebeuren.

Hamas pleegde een militaire staatsgreep, doodde de functionarissen en leden van de Palestijnse Autoriteit en gooide sommigen van daken. Sinds 2007 is Hamas aan de macht. De Gazanen kozen hen opnieuw. Ook dat mislukte.

Israël zal dat niet weer laten gebeuren.

Elke andere Arabisch-islamitische regering in Gaza, ongeacht de naam of het land, zal een andere genocidale Hamas-regering zijn, alleen met een andere naam.

Israël zal dat niet laten gebeuren.

De enige oplossing die de Israëli's veiligheid biedt en ervoor zorgt dat er nooit meer een bloedbad van 7 oktober plaatsvindt, is dat Israël de volledige veiligheidscontrole over heel Gaza behoudt.

Hervestiging

Israël hervestigt Joodse gemeenschappen in heel Gaza, zoals we daar duizenden jaren geleden woonden, honderden jaren geleden, honderd jaar geleden en dertig jaar geleden. Het is tijd om Gaza weer Joods te maken. Het experiment om zelfbestuur van Arabieren in Gaza toe te staan is mislukt.

En, zoals @idsfisrael Amir Avivi voortdurend militair uitlegt, de enige manier waarop een militair op de juiste manier veiligheid kan bieden, is met een civiele aanwezigheid van die militaire macht.

Hoe zit het met de Arabische moslims in Gaza?

Alle Arabische moslims in Gaza die begrijpen hoe gezegend ze zijn om in de Joodse staat Israël te leven, kunnen het staatsburgerschap krijgen.

Alle Arabische moslims in Gaza die voorstander zijn van het vermoorden van Joden en het vernietigen van de Joodse staat Israël vertrekken naar landen die het eens zijn met hun antismitische jihad-ideologie. Er zijn er genoeg in het Midden-Oosten. We willen niet dat er iemand bij ons woont die ons wil doden en ons land wil vernietigen.

En iedereen die zich bekommert om de humanitaire situatie van de Arabische moslims in Gaza, moet iedereen behalve Israël de schuld geven.

- Geef Hamas de schuld omdat ze hen als menselijk schild gebruiken als onderdeel van hun oorlogsstrategie.

- Geef Egypte de schuld voor het gesloten houden van de Rafah grens met Egypte, waardoor het Arabische moslims in Gaza verboden wordt om het oorlogsgebied te ontvluchten naar veiliger gebieden.

- Geef de schuld aan het beleid van Biden/Blinken om hen te dwingen in het oorlogsgebied van Gaza te blijven, in plaats van Egypte te dwingen de grens te openen en hen naar veiliger gebieden te laten vluchten.

Als Biden/Blinken echt om hen zouden geven, dan zouden ze, net zoals landen over de hele wereld Oekraïense vluchtelingen opnamen zodat ze het Oekraïense oorlogsgebied konden verlaten, en net zoals landen Syrische vluchtelingen opnamen zodat ze het Syrische oorlogsgebied konden verlaten, ook de Arabische moslims in Gaza hebben gesteund om het oorlogsgebied te verlaten. Maar dat deden ze niet en dat hebben ze niet gedaan.

Dus, waag het niet om Israël de schuld te geven van de benarde situatie van de Arabische moslims in Gaza, omdat ze de beste oplossing om hen te beschermen negeren, namelijk Egypte dwingen om de grens te openen en hen het oorlogsgebied te laten verlaten!

Het wordt tijd dat mensen verder gaan lezen dan de krantenkoppen en begrijpen hoe anti-Israël de regering Biden/Blinken werkelijk is, door de oorlog in Gaza te kapen om een destructieve, gevaarlijke en mislukte tweestatenoplossing door te drukken, in plaats van echt te kijken naar de veiligheid van de Arabische moslims in Gaza en voor de Joden in Israël.

Avi Abelow is de presentator van de dagelijkse video/podcast Pulse of Israel (PulseofIsrael.com) en de CEO van 12Tribe Films Foundation. Nadat hij als verandermanagementconsultant voor Accenture in NYC had gewerkt en hun Israëlische kantoor in Tel Aviv had geopend, produceerde Avi de veelgeprezen film "Home Game" over Gush Katif. Door het wereldwijde succes van "Home Game" veranderde Avi van carrière om zijn tijd te wijden aan het gebruik van media, video's en sociale media om de politiek incorrecte waarheid over Israël, het Joodse volk en de vrijheidslievende wereld te promoten.

Avi is ook de directeur van 12Tribe Films die IsraelUnwired.com beheert.

Bron: There is only one solution for Gaza... | Israel National News - Arutz Sheva