www.wimjongman.nl

(homepagina)


(Automatische vertaling, onbewerkt)

President Biden zal bloed aan Gazaanse handen hebben als hij burgers ontmoedigt Rafah te verlaten.

Dr. Aaron Lerner, IMRA 12 maart 2024

Een dezer dagen zal Israël een massale informatiecampagne lanceren om de burgers die zich nu in Rafah bevinden aan te sporen hun leven te redden door de Israëlische evacuatie-instructies op te volgen.

Eenvoudige en duidelijke instructies om te evacueren naar speciale gebieden op korte loopafstand van Rafah.

De burgers die ervoor kiezen om "in veiligheid te wandelen" zullen veilig zijn.

De burgers die er in plaats daarvan voor kiezen om zichzelf en hun families op te offeren als menselijke schilden voor Hamas, zouden wel eens hun wens kunnen vervullen om te sterven als sjahids.

Dus, hoe past president Biden hierin?

Wanneer Israël zijn programma aankondigt, heeft Mr. Biden verschillende opties:

#1. President Biden kan het programma goedkeuren en de Gazaanse burgers oproepen om het morele te doen en voor het leven van zichzelf en hun gezinnen te kiezen, waarbij hij benadrukt dat dit inderdaad de morele keuze is.

De overgrote meerderheid van de burgers, die zien dat hun mogelijke dood als menselijk schild de uitkomst van de oorlog niet zal veranderen, zal voor het leven kiezen - net zoals zo velen in het noorden van Gaza deden toen hen eerder in de oorlog werd verteld dat ze moesten evacueren.

#2. President Biden kan zich luidkeels uitspreken tegen de regelingen en Israël waarschuwen dat, tenzij het een magische manier heeft om Hamas te vernietigen zonder ook maar een haar van een menselijk schild aan te raken, Israël ernstige gevolgen zal ondervinden.

De overgrote meerderheid van de burgers zal niet toegeven, ofwel omdat ze geloven dat Israël Mr. Biden niet zal trotseren, ofwel omdat de beloning voor het opofferen van het leven van hun familie als menselijk schild in ruil voor Amerikaanse sancties tegen de Joodse Staat, de moeite waard is om voor te sterven.

Ja, president Biden zal bloed aan Gazaanse burgers hebben als hij burgers ontmoedigt Rafah te verlaten.

Ik durf te beweren dat dit bloed aan zijn handen zijn herverkiezingskansen per saldo niet zal verbeteren zijn herverkiezingskansen zou verbeteren.

IMRA - Onafhankelijke media en analyse

Levert sinds 1992 nieuws en analyses over het Midden-Oosten met de nadruk op Arabisch-Israëlische relaties.

Website: www.imra.org.il

Bron: President Biden will have civilian Gazan blood on his hands if he discourages civilians from leaving Rafah – ISRAPUNDIT