www.wimjongman.nl

(homepagina)


Het tijdperk van de Kerk loopt ten einde - en de wereld heeft geen tijd meer

Door Jan Markell 18 juni 2024

()

De tijd vliegt. Jaren vliegen voorbij. Maar 2024 is in veel opzichten een knaller geweest. En veel gebeurtenissen herinneren me eraan dat de wereld tijd tekort komt voordat de laatste akte van een groot drama zich afspeelt. Met andere woorden, het Kerkelijk Tijdperk loopt ten einde.

Laat me tien gebeurtenissen van dit jaar uitlichten die me hiervan hebben overtuigd.

1) Israël is alleen. Nadat ze brutaal werd aangevallen in oktober 2023, zou je gedacht hebben dat de wereld zich aan haar zijde zou scharen. Niet dus! Zelfs Amerika is nu haar bondgenoot niet. De VS houdt wapens en inlichtingen achter.

Het Internationaal Strafhof wilde Benjamin Netanyahu in mei arresteren alleen omdat hij zijn land verdedigde. De Europese Unie, de Verenigde Naties, het Wereld Economisch Forum en het Internationaal Gerechtshof hebben allemaal de Joodse staat veroordeeld, alleen maar omdat ze de schurken van Hamas wilden uitroeien. Zacharia 12:3 is in het spel. Ze is geïsoleerd en is de lastpak van de wereld.

2) De geest van de antichrist is losgelaten op de aarde. Het hoofdkwartier lijkt Amerika te zijn. We vertellen de wereld hoe we universiteitscampussen moeten afbreken en hoe een corrupte regering zou moeten werken. We brengen zelfs bananenrepublieken in verlegenheid door te proberen voormalige presidenten gevangen te zetten op een manier die inboorlingen in het regenwoud niet konden bedenken.

3) Er is een nieuw niveau van kwaad goed noemen en goed kwaad (Jesaja 5:20). Hamas wordt over de hele wereld gevierd! Christenen worden vervolgd als nooit tevoren. De islam wordt verheerlijkt, vooral op universiteitscampussen. Mensen die tegen abortussen protesteren worden gevangen gezet. Het Witte Huis en de V.N. rouwden om de dood van de Iraanse president Raisi op 19 mei, de "Slager van Teheran".

4) De wereld is leiderloos. Er is niet één wereldleider naar wie de wereld kijkt. Overal werken regeringen als de Keystone Kops. De Derde Wereldoorlog zou daardoor gemakkelijk kunnen uitbreken. De wereld weet niet zeker wie het Witte Huis leidt. Het toneel wordt klaargemaakt voor een Mr. Fix-It, die de wereld zal toejuichen. Ze willen gewoon stabiliteit en iemand die de leiding heeft om vrede en veiligheid af te dwingen.

5) Er is een stormloop naar een wereldregering. En vreemd genoeg wordt er ongewone macht gegeven aan de corrupte Wereldgezondheidsorganisatie, die uiteindelijk de leider van de wereld zou kunnen worden. Ze zijn in mei bijeengekomen en zouden een nieuwe pandemie kunnen gebruiken om de wereld te verenigen. Met Covid is de weg vrijgemaakt. Ze hebben 2025 als mogelijke tijdlijn gekozen.

6) Kunstmatige intelligentie wordt verfijnd om over de wereld te heersen. Het doel is dat het slimmer zal zijn dan de mensheid. En de antichrist zal dit systeem nodig hebben om zijn wereldrijk te besturen. Zelfs nu eist Microsoft CoPilot AI om aanbeden te worden. Technologie is te ver gegaan. Het levenloze is goddelijk geworden.

7) Het afwijkende wordt gevierd als normaal en zou de wereldstandaard moeten zijn. In de voorspelde eindtijd van het verval van het karakter van de mens, zien we hoe de homoseksuele en transseksuele beweging worden bejubeld en de liefhebbers van bijbelse waarden worden vervolgd en gevangengezet. De heiligheid van het leven wordt bespot. Zoals voorspeld leeft de mensheid voor geld en macht ten koste van iedereen en iedereen.

8) Te veel kerken houden zich bezig met minderheden en bevorderen een ondeugdelijke leer. Er zijn wolven onder de kudde. Kerkleden horen over hun beste leven nu; over doelgericht zijn en over het aantrekken van "zoekers" naar de kerk. Zonde wordt vermeden. Eschatologie (Bijbelprofetie) wordt bespot en gemarginaliseerd. Predikanten zijn "wakker".

Bewegingen zoals de Nieuw-Apostolische Reformatie teisteren naïeve, door ervaring gedreven jonge mensen en indoctrineren miljoenen mensen. Afvalligheid van de eindtijd is het nieuwe normaal in de kerk.

9) Een nieuwe manier van zakendoen staat in de coulissen te wachten. Het zal cashloos zijn. Het zal crypto zijn. Het zal blockchain zijn zodat het elke aankoop volgt. Het zou heel snel in werking kunnen treden, hoewel machtsmakelaars het misschien uitstellen tot na de verkiezingen in november. Het leven met CBDC (Central Bank Digital Currency) zal het leven zoals we het kennen drastisch veranderen! Het zal de kern vormen van het Beast-systeem, maar velen denken dat het eerder zal worden ingevoerd.

10) Het geweld van de dagen van Noach is aangebroken. Strafvervolgingen stijgen - in sommige gebieden met 5.000%. Steden worden geteisterd door misdaad. Hele steden sluiten een zakenwijk vanwege diefstal en wetteloosheid. De maatschappij is in beweging en verhuist naar veilige steden en staten om een normaler leven te leiden, weg van de chaos. Het is alsof het hele land het wilde westen van de jaren 1880 is!

Ik zou 110 markeringen kunnen opnoemen om in de gaten te houden gedurende de rest van 2024, maar artikelen moeten kort en bondig zijn. Ik kijk al een paar decennia naar de zogenaamde tekenen des tijds. Niets is te vergelijken met de laatste vijf tot tien jaar. De gebeurtenissen waren verbluffend en baanbrekend.

Als het helpt om het slechte nieuws te neutraliseren, deze dingen gebeuren omdat het toneel wordt klaargemaakt voor de slotact van een wereldwijd drama. Binnenkort zal de bazuin klinken en zal deGemeente aan dit scenario ontsnappen om van het hemelse wonder te genieten. Maar elke lezer zal iemand achterlaten die zal moeten omgaan met beproevingen en onrust.

Daarom zou het delen van het evangelie de eerste zaak moeten zijn als het gaat om de zaken van onze Vader!

Jan Markell is auteur, spreker, presentator van Understanding the Times radio, te horen op meer dan 1000 zenders in heel Amerika, en de oprichter en voorzitter van Olive Tree Ministries.

Bron: The Church Age Is Winding Down—And The World Is Running Out Of Time - Harbinger's Daily