www.wimjongman.nl

(homepagina)


Vervult deze nieuwe technologie een eindtijdprofetie?

29 april 29, 2024 / Door Abby Trivett

( )

Afbeelding van Gerd Altmann via Pixabay

Zijn de meest recente technologische uitvindingen een vervulling van eindtijdprofetieën?

Een van de meest recente waarschuwingen over gezichtsherkenningstechnologie is de mogelijkheid om de politieke oriëntatie van mensen te voorspellen op basis van hun foto's, zelfs zonder uitdrukkingen.

Fox News berichtte over een onderzoek van de American Psychologist journey waarin staat dat het vermogen van kunstmatige intelligentie om iemands politieke voorkeur te raden "op hetzelfde niveau staat als hoe goed sollicitatiegesprekken succes op een baan voorspellen, of alcohol agressiviteit drijft".

Dit angstaanjagende onderzoek komt op het moment dat Apple vorig jaar een patent ontving voor hun "volgende generatie Airpods sensorsysteem", zoals Patently Apple opmerkte, dat het potentieel heeft om de hersenactiviteit van gebruikers te meten.

Apple Magazine schrijft dat "Het US Patent & Trademark Office een patent heeft toegekend aan Apple voor de volgende generatie AirPods, die elektro-oculografie (EOG), elektromyografie (EMG), elektro-encefalografie (EEG) en andere biosignalen zouden kunnen meten."

Dus, wat betekent dit allemaal? Als de technologie op een punt is gekomen waarop we de meest persoonlijke, privé-informatie niet langer voor onszelf kunnen houden, dan kunnen degenen met kwade bedoelingen plannen beramen en plannen maken met kwade wil in hun hart.

Before It's News en The People's Voice op Rumble meldden dat de V.N. heeft gewerkt aan een "gereedschapskist om iedereen te 'debunken' en te 'prebunken' die durft te suggereren dat de mondiale elite allesbehalve volkomen eerlijk is."

Als het gaat om technologie en nieuwe culturele normen of standpunten die worden geïnfiltreerd via de media, de overheid en grote bedrijven, moeten we onderscheidingsvermogen gebruiken.

Dus, zou het gebruik van kunstmatige intelligentie om meer informatie te leren over de politieke en religieuze achtergrond van mensen hen een doelwit kunnen maken voor degenen die het er niet mee eens zijn?

Openbaring 13:16-17 bespreekt het merkteken van het beest, dat zegt dat zowel armen als rijken dit merkteken op hun voorhoofd of rechterhand moeten hebben, anders kunnen ze niet kopen of verkopen. Er komt een tijd dat tegen de stroom in gaan helemaal niet meer geaccepteerd zal worden door de maatschappij.

In Matteüs 10 spreekt Jezus over de komende vervolging van Zijn volgelingen. Vers 22 is heel duidelijk: "Jullie zullen door alle mensen gehaat worden omwille van Mijn naam. Maar wie volhardt tot het einde, zal behouden worden."

Is het mogelijk dat deze nieuwe uitvindingen de vervulling van deze profetieën over de eindtijd inluiden? Heel waarschijnlijk. Maar wat we ook zien aankomen, uiteindelijk is het Jezus' belofte dat we gered zullen worden als we tot het einde toe volharden. Zijn belofte om ons nooit te verlaten of in de steek te laten is nog steeds waar, zelfs te midden van beproevingen.

Abby Trivett is marketing copywriter en coördinator voor Charisma Media.

Bron: Is This New Technology Fulfilling End Times Prophecy?