www.wimjongman.nl

(homepagina)


Een "parade" van 6 planeten aan de hemel als de 6e maand van 2024 begint

Mei 30, 2024 door Michael

()

Er gebeuren dramatische dingen aan de hemel op hetzelfde moment dat er dramatische dingen gebeuren hier op aarde. Toen ik dit artikel begon te schrijven, hoorde de hele natie dat een jury in New York Donald Trump schuldig heeft bevonden op alle 34 aanklachten van misdrijven waarvan hij was beschuldigd. Ondertussen is de coalitieregering in Israël ingestort en het lijkt erop dat er eind dit jaar nieuwe verkiezingen zullen zijn. En dit alles vindt plaats op het moment dat het weer heel "interessant" begint te worden aan de hemel. Sterker nog, als de 6e maand van 2024 begint, zullen we een spectaculaire "parade" van 6 planeten aan de hemel zien...

Richt je ogen naar de hemel deze juni!

De zomer in de kosmos begint spectaculair door de astronomische activiteit die plaatsvindt, van de aankomende volle maan tot een zeldzame uitlijning van planeten.

Juni begint met de uitlijning van zes planeten in het zonnestelsel, een fenomeen dat een "parade van planeten" wordt genoemd. Het oogverblindende schouwspel volgt op een reeks recente hemelverschijnselen, waaronder de zeldzame totale zonsverduistering in april en de zonnestorm die in mei het noorderlicht in de Verenigde Staten veroorzaakte.

Er zijn 7 andere planeten in ons zonnestelsel, en 6 daarvan zijn betrokken bij deze "parade".

De enige die er niet bij betrokken is, is Venus...

Vlak voor zonsopgang, van 31 mei tot 3 juni, zal een parade van zes planeten uit ons zonnestelsel op één lijn komen te staan - maar slechts een paar gelukkigen zullen in staat zijn om ze alle zes te zien.

De banen van Mercurius, Mars, Jupiter, Saturnus, Uranus en Neptunus zullen een soort ochtendstoet vormen.

Er wordt ons ook verteld dat de zon weer op onze planeet begint in te slaan.

Dus als je ver genoeg naar het noorden woont, heb je misschien nog een kans om het noorderlicht te zien als de maand juni begint...

Vandaag wordt er een krachtige, drie dagen durende zonnestorm op aarde verwacht die 'schommelingen in het elektriciteitsnet' kan veroorzaken, zo hebben experts gewaarschuwd.

De National Oceanic and Atmospheric Administration (NOAA) merkte op dat de geomagnetische storm, een grote verstoring van de magnetosfeer van de aarde, satellietbanen zou kunnen verstoren, radio blackouts zou kunnen veroorzaken en ongelooflijke noorderlichtshows zou kunnen verplaatsen tot in het zuiden van New York.

De aankomende storm wordt veroorzaakt door een actieve zonnevlek die deze week minstens 18 zonnevlammen heeft losgelaten.

Het goede nieuws is dat er geen grote schade wordt verwacht van al deze zonneactiviteit.

Maar we moeten de zon de komende maanden goed in de gaten houden, want ik denk dat dit een verhaal is dat nog lang niet voorbij is.

Terwijl er zoveel gebeurt in de hemel, gebeurt er ook veel hier op aarde.

Op donderdag werd bekend dat een jury in New York Donald Trump schuldig heeft bevonden aan alle 34 aanklachten wegens misdrijven die hem ten laste werden gelegd...

Voormalig president Donald Trump is schuldig bevonden op alle aanklachten in zijn strafproces over zwijggeld in New York, dat draaide om beschuldigingen dat hij bedrijfsgegevens vervalste om een betaling van zwijggeld aan pornoster Stormy Daniels in de aanloop naar de presidentsverkiezingen van 2016 te verbergen. Trump is de eerste voormalige Amerikaanse president die veroordeeld is voor een misdrijf.

Aanklagers klaagden Trump aanvankelijk aan voor 34 aanklachten wegens het vervalsen van bedrijfsgegevens. Ze beweerden dat Trump de gegevens vervalste om onwettige inmenging in de presidentsverkiezingen van 2016 te verbergen door de betaling van 130.000 dollar zwijggeld, waardoor de aanklacht voor vervalsing misdrijven werd.

Ik veronderstel dat we niet verbaasd moeten zijn dat een jury in een diepblauwe staat heeft besloten om het Trump betaald te zetten.

Uiteindelijk was de enige hoop die Trump waarschijnlijk had om een van zijn supporters in die jury te krijgen, en dat is duidelijk niet gebeurd.

De uitspraak staat gepland voor 11 juli.

Als de strafmaatrichtlijnen van New York worden gevolgd, krijgt Trump waarschijnlijk voorwaardelijk of een zeer hoge boete.

Maar als Trump de maximale straf krijgt die de wet toestaat, kan hij mogelijk 136 jaar gevangenisstraf krijgen...

Theoretisch kan Trump 136 jaar gevangenisstraf krijgen als hij opeenvolgende straffen krijgt voor alle aanklachten.

Maar zelfs voordat het vonnis werd uitgesproken, suggereerden juridische experts dat het onwaarschijnlijk was dat Trump achter de tralies zou belanden.

Trump is 77 jaar oud en heeft geen eerdere veroordelingen. De aanklacht betreft ook een geweldloze overtreding.

De wet van New York beveelt geen gevangenisstraf aan voor geweldloze misdrijven waarbij de gedaagde geen eerdere veroordeling heeft opgelopen in de afgelopen tien jaar.

Hoe dan ook, Trump zal vrijwel zeker in beroep gaan tegen deze veroordeling en dat zal betekenen dat zijn straf pas van kracht wordt na de presidentsverkiezingen in november...

Trump zal naar verwachting in beroep gaan tegen de uitspraak. Zijn veroordeling zal niet van kracht worden tot na het beroepsproces, dat zich waarschijnlijk zal uitstrekken tot na de verkiezingen in november.

Ik begrijp dat iedereen hier in de VS op dit moment erg gefocust is op Trump, maar er is net ook iets van historisch belang gebeurd in Israël.

Benny Gantz heeft net opgeroepen tot een stemming om de Knesset te ontbinden, en dat betekent dat we waarschijnlijk vóór oktober nieuwe verkiezingen zullen zien in Israël...

De Israëlische minister van het oorlogskabinet Benny Gantz zet premier Benjamin Netanyahu en de coalitieregering opnieuw onder druk door donderdag aan te kondigen dat zijn centrumpartij voorstelt om een parlementaire stemming te houden over het ontbinden van de Knesset.

"Het hoofd van de Nationale Unie Partij, Pnina Tamano-Shata, heeft een wetsvoorstel ingediend om de 25e Knesset te ontbinden. Dit volgt op het verzoek van partijleider minister Benny Gantz om in grote eensgezindheid voor oktober, een jaar na het bloedbad, verkiezingen te houden," aldus de nieuwe verklaring van Gantz' partij.

Ik denk dat Benny Gantz de volgende premier van Israël wil worden.

En ik denk dat de kans groot is dat hij krijgt wat hij wil.

De komende maanden zal er hier in de Verenigde Staten een enorme politieke chaos heersen en ook elders in de wereld zal er een enorme politieke chaos heersen.

En al deze politieke chaos is slechts een deel van het algehele apocalyptische scenario dat zich in hoog tempo ontvouwt.

We gaan een van de meest chaotische periodes in de geschiedenis van de mensheid tegemoet, maar ook al gebeurt er zoveel om ons heen, veel mensen zijn er nog steeds van overtuigd dat het leven uiteindelijk "weer normaal" zal worden.

Bron: A "Parade" Of 6 Planets Will Line Up In The Sky As The 6th Month Of 2024 Begins