www.wimjongman.nl

(homepagina)


Komen er meer Hamas-gijzelaars?

Jonathan Feldstein - 8 juli, 2024

( )

Foto van Jonathan Feldstein

Zondag 7 juli is niet zomaar een dag. Het is 275 dagen geleden sinds de onmenselijke Hamas invasie en slachting in Israël, waarbij 1200 mensen werden afgeslacht en meer dan 250 gijzelaars werden meegenomen naar Gaza. 120 zitten er nog steeds gevangen in Gaza's netwerk van terreurtunnels. Sommigen worden misschien nog steeds gevangen gehouden in de privé-woningen van terroristen van Hamas, zoals de vier die gered werden tijdens een moedige IDF-operatie op 8 juni.

Op basis van forensisch en ander bewijs heeft Israël verklaard dat enkele tientallen van de 120 gijzelaars al dood zijn. Maar het werkelijke aantal gijzelaars dat nog in leven is, is onbekend omdat Hamas zelfs nooit een lijst heeft gepresenteerd van degenen die het in gevangenschap houdt, van de één jaar oude Kfir Bibas tot gijzelaars van in de 70 en 80 jaar. Niet alle 120 gijzelaars zijn Israëlisch of Joods, er zijn ook bedoeïenische Israëlische Arabieren en burgers van vele andere landen.

Hoe is het mogelijk dat er nog meer gijzelaars zijn, met een totale aanval op Hamas, gericht tegen de terroristen en hun leiders, hun militaire infrastructuur, wapens en wapenproductiecapaciteiten, samen met de noodzaak om alle resterende gijzelaars te vinden en te redden, van wie velen al dood zijn?

Het antwoord is dat 7 juli ook negen maanden geleden is dat de 250 mensen werden ontvoerd.

Onder de 120 gijzelaars die nog steeds gevangen zitten, zijn 12 vrouwen. Hoeveel er nog in leven zijn is onbekend, net zoals onbekend is hoeveel er zich in het laatste trimester van hun zwangerschap bevinden als gevolg van verkrachting door hun terroristische gijzelnemers.

Tijdens de aanval en het bloedbad op 7 oktober vonden er talrijke verkrachtingen, groepsverkrachtingen en seksuele verminkingen plaats en deze zijn overvloedig gedocumenteerd, vaak met misselijkmakende details die de doelbewuste en demonische aanval onderstrepen. De bekentenis van vader- en zoonterroristen dat ze dezelfde vrouw groepsgewijs verkrachtten voordat de vader haar vermoordde, is slechts één van de walgelijke uitingen hiervan.

Naast het feit dat veel van de 1200 mensen die op 7 oktober werden afgeslacht, werden verkracht en seksueel verminkt, sommigen werden vermoord terwijl ze werden verkracht, zijn er ook uitgebreide getuigenissen en documentatie van de seksuele mishandeling van sommige gegijzelde vrouwen. Onder de vrijgegeven video's die door de terroristen zelf zijn gefilmd en gedocumenteerd, zijn er incidenten van terroristen die commentaar geven, "Hier zijn de meisjes die zwanger kunnen worden."

Ondanks het bewijs dat ad nauseum is gedocumenteerd ontkennen velen deze waarheden, steunend op het vermeende islamitische principe dat het verkrachten van vrouwen niet is toegestaan. Het lijkt erop dat sympathisanten van terroristen eerder bereid zijn om de waarheid te ontkennen ter verdediging van de terroristen dan toe te geven dat wat de terroristen deden niet alleen onmenselijk is, maar ook tegen de Islam.

Een van de meest recente en publieke van deze sympathisanten is het beruchte Pink Floyd-lid, de onbekeerlijke en waanzinnige antisemiet Roger Waters. Verre van intelligent te zijn of een expert op het gebied van iets anders dan Jodenhaat, ontkent Waters eenvoudigweg dat dergelijke gruweldaden hebben plaatsgevonden en liegt hij dat er geen bewijs is.

Hoewel verkrachting en seksueel geweld niet nieuw zijn en vaak gebruikt worden in oorlog en genocide, heeft Hamas het voorbeeld gevolgd van zijn islamitische ideologische tweelingbroer, ISIS, wiens vrouwenhatende ideologie het publiceren van regels voor het verkrachten van vrouwen toestaat. Dit heeft ertoe geleid dat veel 7 oktober-ontkenners de islam in het algemeen en de gruweldaden van Hamas in het bijzonder verdedigen door te zeggen dat verkrachtingen niet konden gebeuren en niet gebeurden omdat het tegen de islam is. Dit is niets meer dan een theologisch spelletje.

In een recent artikel in de Jerusalem Post waarin de medische, ethische en psychologische gevolgen van verkrachting van gijzelaars door terroristen worden besproken, worden ook details van de tolerante "verkrachtingswetten" van ISIS belicht. Deze islamitische verkrachtingswetten verbieden de verkrachting van zwangere vrouwen, waarbij wordt gewezen op de islamitische verplichting van ISIS om te voorkomen dat vrouwelijke gevangenen die "legitiem" tot seksslavinnen zijn gemaakt, zwanger worden. Eén tegenstrijdigheid van het zwanger maken van vrouwelijke gevangenen, volgens de onmenselijke islamitische ideologie van ISIS en zijn ideologische tweelingbroer, Hamas, is dat het zwanger maken van een vrouw "haar en haar kinderen in wezen bekeert tot de islam en dat ze daar haar hele leven dankbaar voor moet zijn."

Meer dan een theorie waar mensen als Roger Waters en andere 7 oktober-ontkenners geen bewijs voor kunnen aanvoeren, zijn er officiële folders van ISIS waarin openlijk staat dat een islamitische strijder (terrorist) een vrouw die hij tot slaaf maakt bijna onder elke voorwaarde kan verkrachten, zelfs als het een kind is, maar hij moet er wel voor zorgen dat ze niet zwanger is. Dit verklaart sommige getuigenissen van Israëlische gijzelaars die zijn vrijgelaten of gered, waarbij voormalige gijzelaars de interesse van hun terroristische ontvoerders in hun menstruatiecycli opmerkten. Volgens het JPost-artikel meldden sommige overlevenden dat ze anticonceptiepillen of morning-afterpillen kregen toen ze in gevangenschap zaten.

Het is onbekend hoeveel gijzelaars er nog in leven zijn en hoeveel van hen vrouwen zijn. Gebaseerd op de getuigenissen van vrouwen die zijn vrijgelaten of gered, is seksueel geweld in gevangenschap geen mogelijkheid maar realiteit.

Nu, negen maanden later, is de vraag hoeveel van deze vrouwen nog dagen of uren verwijderd zijn van de geboorte van baby's die in gevangenschap zijn verwekt door hun demonische ontvoerders. Hoeveel zijn er vroegtijdig bevallen vanwege de onmenselijke omstandigheden, het gebrek aan prenatale zorg en basisvoeding waaraan ze zijn blootgesteld?

Zijn er nieuwe gijzelaars die al geboren zijn of nog geboren zullen worden in Gazaanse gevangenschap? Zullen hun islamitische gijzelnemers levende baby's wegnemen om ze op te voeden als moslims en/of ontkennen dat er ooit baby's geboren zijn bij de gijzelaars? Zal Hamas zich realiseren dat de geboorte van baby's van vrouwen die in gevangenschap hebben gezeten niet goed zal overkomen in de media en, indien ontdekt, slechte PR zal zijn voor het door Iran gesteunde islamitische "verzet"?

Zullen we ooit zeker weten hoeveel vrouwen verkracht en zwanger gemaakt zijn door de terroristen? Zal Hamas hen en hun baby's laten verdwijnen? Zullen ze aarzelen om de menselijke bewijzen of getuigen van de zwangere vrouwen en pasgeboren baby's te vermoorden, in stukken te snijden of zelfs te verbranden om hun misdaden, die ze negen maanden geleden vrolijk filmden en publiceerden, te verdoezelen?

Het is een te zieke realiteit om je voor te stellen, laat staan gesprekken die gevoerd moeten worden. Sluit je alsjeblieft aan bij de Genesis 123 Foundation door de petitie te ondertekenen om wereldorganisaties te dwingen druk uit te oefenen op Hamas om ALLE gijzelaars vandaag nog vrij te laten.

Bron: Will There be More Hamas Hostages?  - Israel365 News