www.wimjongman.nl

(homepagina)


De grootste bedreiging

Door Daymond Duck op: 17 februari 2024

Op 5 februari 2024 verzamelden verschillende leden van het Congres en politieke experts zich op Capitol Hill voor een persconferentie om te bespreken hoe het Pandemie Verdrag van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) Amerika bedreigt.

Dit is hoe een artikel van Louis Knuffke op LifeSiteNews.com het rapporteerde:

 • "Leden van het Amerikaanse Congres waarschuwden maandag dat het voorgestelde Pandemieverdrag van de Wereldgezondheidsorganisatie, dat aanzienlijke macht over het bestuur van naties zou afstaan aan zelfbenoemde globalisten in het geval van een nieuw uitgeroepen 'noodsituatie op gezondheidsgebied', opdoemt als de grootste bedreiging voor vrijheid, nationale soevereiniteit en de heiligheid van het leven die ooit in de menselijke geschiedenis is gezien."

Knuffke meldde dat juridische experts dit een greep naar de macht hebben genoemd vanwege "een klein comité van linkse elitaire globalisten die zichzelf de controle toe-eigenen over alle basisfuncties van een vrije samenleving".

Congreslid Chris Smith (R-NJ) zei dat de definitie van een gezondheidscrisis de gezondheid van de planeet, klimaatverandering, abortus op verzoek (inclusief versnijding, onthoofding en uithongering) en transgenderoperaties kan omvatten of mogelijk kan omvatten, ongeacht de wetten van een land, en het is ontworpen om afwijkende meningen de mond te snoeren.

Het lijdt geen twijfel dat Amerika te maken heeft met een van de grootste bedreigingen ooit, maar er is een grotere bedreiging. Dat is wat de Bijbel zegt dat God zal doen tijdens de Verdrukkingsperiode wanneer deze zelfbenoemde globalistische elites onder een wereldregering staan.

(Opmerking: Het verontrust me dat verschillende leden van het Congres een persconferentie hielden op Capitol Hill om een grote bedreiging voor Amerika te bespreken; er zal eind mei over gestemd worden en ik heb er weinig over gezien in de media).

Hier is een link naar het artikel.

Rep. Chris Smith warns WHO pandemic treaty is the greatest threat to freedom in human history - LifeSite

Hier zijn andere artikelen die relevant kunnen zijn voor Bijbelprofetie.

Eén, ik heb vaak mijn mening gegeven dat...

 • de ruiter op het zwarte paard een wereldwijde economische ineenstorting is (Openb. 6:5-6).
 • een economische ineenstorting van de VS een wereldwijde economische ineenstorting zou veroorzaken.
 • de wereldwijde ineenstorting zal vroeg in de Verdrukkingsperiode plaatsvinden, nadat de antichrist is gearriveerd en een wereldregering is ingesteld.
 • Het is een doel van de globalisten om een wereldregering te creëren in 2030 of eerder, indien mogelijk.

Op 7 februari 2024 publiceerde de Congressional Budget Committee haar economische vooruitzichten voor de toekomst van de VS.

Het rapport zegt onder andere:

 • Amerika's schuld "loopt uit de hand".
 • Tegen 2034 (misschien vroeg in de Verdrukkingsperiode) zullen verschillende overheidsfondsen (Highway, Social Security, Old-Age and Survivors Insurance Trust) uitgeput zijn.

Senator Mitt Romney zei: "Zonder actie riskeren we een economische en geopolitieke ineenstorting".

Twee, het is algemeen bekend dat president Trump wordt vervolgd omdat hij overheidsdocumenten verkeerd zou hebben behandeld.

Een onderzoek naar Joe Biden omdat hij hetzelfde zou hebben gedaan is net afgerond en op 8 februari 2024 is er een speciaal raadsrapport uitgebracht.

Volgens het rapport zal er geen aanklacht worden ingediend tegen president Biden omdat een jury hem waarschijnlijk niet zou veroordelen vanwege zijn leeftijd en gebrek aan geheugen.

Enkele dingen die in het rapport van de Special Council staan over een interview met Biden zijn:

 • Hij kon zich niet herinneren wanneer hij vicepresident was.
 • Hij kon zich niet herinneren wanneer zijn termijn als vicepresident eindigde.
 • Hij kon zich niet herinneren wanneer zijn zoon Beau stierf.
 • Hij heeft beperkte precisie en geheugen.
 • Hij zou zichzelf waarschijnlijk aan een jury presenteren als "een goedbedoelende, oudere man met een slecht geheugen" en de jury zou waarschijnlijk met hem meeleven en oordelen dat hij niet opzettelijk de wet heeft overtreden.

Volgens een ander artikel zei het rapport dat Biden "opzettelijk zijn geheime notitieboekjes bewaarde... bewaarde ze in zijn huis, terwijl hij wist dat hij dat niet mocht doen".

(Meer: Na het verschijnen van het rapport heeft president Biden een persconferentie belegd om te reageren op wat er in het rapport staat. Tijdens de conferentie verklaarde hij dat hij "de meest gekwalificeerde persoon is om president van de Verenigde Staten te worden". Maar hij haalde de president van Egypte en de president van Mexico door elkaar, hij haalde de grens van Gaza door elkaar met de grens van Mexico, en hij vergat de naam van de kerk waar zijn overleden zoon Beau de rozenkrans kreeg die Biden nu dagelijks draagt).

Een lezer stuurde me een e-mail die zegt: "In één week tijd heeft Biden:

 • gesproken met een dode Franse premier
 • Gesproken met een dode Duitse kanselier
 • Mentaal ongeschikt verklaard door een speciale aanklager
 • Hij noemde president Sisi van Egypte gisteravond nog de president van Mexico.

De wereld staat in brand en deze man heeft de nucleaire codes."

(Mijn commentaar: De man die eind mei tijdens de bijeenkomst van de Wereldgezondheidsorganisatie zal worden gevraagd om de soevereiniteit van de VS op te geven, lijkt geestesziek te zijn. Hij heeft onze gebeden nodig. Amerika heeft onze gebeden nodig).

(Meer: Op 12 februari 2024 werd gemeld dat vicepresident Kamala Harris zei dat ze klaar is om te dienen).

Drie, met betrekking tot de hele wereld die zich tegen Israël keert aan het einde van het tijdperk: op 8 februari 2024 gaf president Biden een memorandum vrij dat vereist dat elke natie die militaire hulp van de VS ontvangt, bewijs stuurt naar het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken en het Congres dat ze de internationale humanitaire wetten en mensenrechten naleven.

Vanaf 8 februari 2024 hebben landen die momenteel betrokken zijn bij een conflict 45 dagen de tijd om te reageren.

Als ze geen bevredigend antwoord geven, wordt de overdracht van defensieartikelen en -diensten opgeschort totdat ze dat wel doen.

Als er geloofwaardige schendingen van internationale humanitaire en mensenrechtenwetten worden geconstateerd, kunnen defensieartikelen of -diensten worden opgeschort.

De regering Biden heeft er alles aan gedaan om Israël te informeren over het memorandum van Biden.

Biden lijkt te proberen Israël te bedreigen (of moet ik zeggen Hamas te beschermen), maar God staat aan de kant van Israël en geen enkel wapen dat tegen Israël wordt ingezet zal slagen.

Vier, met betrekking tot corruptie in de VN en een corrupte wereldregering: op 11 februari 2024 onthulde Israël dat het het volgende heeft gevonden:

 • Een groot Hamas terreurcentrum in een grote tunnel (bijna 2.300 voet lang) onder het hoofdkwartier van de UNRWA in Gaza.
 • Een geëlektrificeerd datacentrum, rijen computerservers en woonverblijven in de tunnel die elektriciteit ontvingen van het hoofdkwartier van de UNRWA (de UNRWA leverde de elektriciteit voor het datacentrum, de computerservers en de woonverblijven van Hamas).

Na deze ontdekking viel Israël het hoofdkwartier van de UNRWA binnen en vond:

 • Wapens, munitie, granaten en explosieven.
 • Inlichtingenmiddelen en documenten.
 • UNRWA ambtenaren die toegaven dat Hamas kantoren gebruikte in het UNRWA hoofdkwartier.

De commissaris-generaal van UNRWA ontkent dat hij op de hoogte was van een terreurtunnel van Hamas onder zijn hoofdkwartier, maar Israël heeft hem opgeroepen af te treden.

Volgens een Israëlische functionaris fungeert de UNRWA als een van de armen van de civiele regering van Hamas in Gaza.

Vijf, over een toename in de frequentie en intensiteit van natuurrampen aan het einde van het tijdperk: op 8 februari 2024 landde er voor het eerst in de geregistreerde geschiedenis een tornado in februari in Wisconsin.

(Meer: Vanaf 9 februari 2024 heeft de enorme storm - de natste 3-daagse periode in de geschiedenis van Californië - die deze week over Californië raast 9 mensen gedood).

(Meer: Voor degenen die geïnteresseerd zijn, is hier een link naar een video die het pad van de eclips van 8 april 2024 laat zien: Total Solar Eclipse 2024 US — Great American Eclipse op 8 april

Zes, met betrekking tot de vernietiging van Damascus, Syrië, in één nacht (Jes. 17): op 10 februari 2024 troffen Israëlische straaljagers verschillende plaatsen aan de rand van Damascus.

De minister van Buitenlandse Zaken van Syrië zei:

 • Syrië is bereid het conflict met Israël aan te gaan en benadrukt dat de bevrijding van de bezette Golanhoogte een topprioriteit voor Syrië blijft.
 • We zijn klaar voor oorlog tegen Israël, maar we zullen beslissen wanneer en hoe we deze oorlog zullen aangaan.

Israël is begonnen met het verplaatsen van troepen van centraal Gaza naar de grens met Libanon en Syrië.

Sommige profetieleraren verwachten al heel lang dat deze oorlog zal uitbreken en het is nog niet gebeurd, maar we weten dat hij eraan komt en de Syrische functionaris zei dat ze er klaar voor zijn.

Als het zover is, zal Israël grotere bommen gebruiken.

(Meer: Op 13 februari 2024 werd gemeld dat Hezbollah Russen traint om met Iraanse drones te vliegen in Syrië. Dit klinkt als een voorbereiding op Ezech. 38-39 en Jes. 17).

Zeven, over een toename van oorlogen en geruchten van oorlogen aan het einde van het tijdperk: op 13 februari 2024 werd gemeld dat een Britse militaire denktank genaamd The International Institute for Strategic Studies (IISS) waarschuwde dat de wereld "waarschijnlijk een gevaarlijker decennium" tegemoet gaat.

Verschillende naties zijn hun militaire strijdkrachten aan het opbouwen en sommige zullen ze waarschijnlijk gebruiken.

Bron: The Greatest Threat :: By Daymond Duck - Rapture Ready