www.wimjongman.nl

(homepagina)


Een droom over de naties

Carolyn Hyde - 3.2.24

()()()

Ik heb nog nooit een droom gehad die zich twaalf keer herhaalde in één nacht! Ik keek naar de ogen van de L-rd die het Arabische volk doorkruiste, en in het bijzonder was Hij gericht op Saoedi-Arabië en VAE. Zijn Geest ging de huizen van individuen en families binnen, ademde op hun gezichten en elke keer als Hij op hen ademde, voelde ik ook hitte op mijn gezicht!

Toen ik Hem vroeg naar de mensen in Gaza, toonde Hij me degenen die de overgebleven Israëlische gijzelaars vasthielden. De terroristen zaten ineengedoken in de duisternis met maskers over hun gezichten waar de adem van G-d niet bij kon. Ik zag alleen de schaduwen van de gijzelaars, maar er waren ook enkele Arabieren in Gaza op wie de L-rd ademde.

Vervolgens goot ik cornflakes in een kom in de keuken, terwijl ik een kleine jongen uit China vasthield met glanzend zwart haar en ogen. Hij glipte uit mijn armen toen hij de cornflakes probeerde te pakken, maar het lukte hem om aan zijn oksel over het aanrecht te hangen. Toen viel hij met een harde klap op de grond, maar hij huilde niet en maakte zelfs geen geluid. Ik overwoog om hem op te rapen, maar vanaf de grond staarde hij me alleen maar aan met ijskoude ogen die op me gericht waren. Ik wist niet wat ik met hem aanmoest, dus werd ik wakker en viel prompt weer in slaap.

Een kleine Russische jongen met vuile kleren en een met modder besmeurd gezicht keek naar het oosten met een gescheurde kaart in zijn handen. Hij was verdrietig omdat een reeks aardbevingen zijn land had verwoest en al zijn plannen tot stilstand had gebracht.

De 24e van Shevet

Bron: A Dream of Nations – Heart of G-d Ministries | Carolyn Hyde Music | The Good News in Israel