www.wimjongman.nl

(homepagina)


Het teken van de duivel is verschenen in New York City

25 juni 2024 door Michael

()

Soms doen mensen dingen die een extreme spirituele betekenis hebben zonder dat ze het doorhebben. Toen ik dinsdag de nieuwste video van Jonathan Cahn zag, wist ik dat ik moest schrijven over wat er zojuist in New York City is gebeurd. Van 16 tot 19 juni was er een draak van 80 meter rond het Empire State Building gewikkeld. Daarnaast waren er reusachtige spandoeken met draken en de onheilspellende boodschap "iedereen moet kiezen" over iconische monumenten in de hele Big Apple gedrapeerd en restaurants in de hele stad hadden menu-items met draken als thema. Dit alles werd gedaan om het tweede seizoen van "House of the Dragon" te promoten en de mensen achter deze campagne hadden waarschijnlijk niet de intentie om een spirituele boodschap over te brengen. Maar zoals Jonathan Cahn terecht opmerkt in zijn nieuwe video, zijn er momenten waarop mensen dingen doen die zeer symbolisch zijn zonder zelfs maar de ware betekenis van hun acties te begrijpen.

In Openbaring hoofdstuk 12 wordt Satan geïdentificeerd als "de Duivel", "de draak" en "de grote draak"...

7 En er was oorlog in de hemel: Michaël en zijn engelen streden tegen de draak, en de draak en zijn engelen streden,

8 En hij zegevierde niet; en hun plaats werd niet meer in de hemel gevonden.

9 En de grote draak werd uitgeworpen, die oude slang, genaamd de duivel en de satan, die de hele wereld misleidt; hij werd uitgeworpen op de aarde en zijn engelen werden met hem uitgeworpen.

In Openbaring hoofdstuk 20 wordt Satan opnieuw geïdentificeerd als "de duivel" en "de draak"...

En ik zag een engel uit de hemel neerdalen, met de sleutel van de bodemloze put en een grote keten in zijn hand.

2 En hij greep de draak, die oude slang, die de duivel en satan is, en bond hem duizend jaar vast,

3 en wierp hem in de bodemloze put, sloot hem op en verzegelde hem, opdat hij de volken niet meer zou misleiden, totdat de duizend jaar vervuld zouden zijn; en daarna moet hij een weinig tijd worden losgelaten.

Moeten we, gezien wat de Bijbel te zeggen heeft, gealarmeerd zijn dat er zojuist een kolossale draak boven op het Empire State Building is neergestreken?

In het midden van deze maand zat een gigantische draak van 80 meter letterlijk opgerold rond het bovenste deel van de beroemdste wolkenkrabber van New York City...

Nee, het is niet alleen jij - er is inderdaad een gigantische opblaasbare draak die de torenspits van het Empire State Building 102 verdiepingen boven het centrum van Manhattan vasthoudt.

Het is Vhagar, de drakenkoningin van 270 voet (althans in deze versie) in de "Game of Thrones" prequel "House of Dragons", waarvan het tweede seizoen zondagavond in première ging.

Het maakt deel uit van een meeslepende "House of Dragons" ervaring van HBO Max en het Empire State Building om de show te promoten, en bevat onder andere een foto met de beroemde "Iron Throne".

Het kostte een enorme inspanning om dit voor elkaar te krijgen en de omvang van het project was absoluut immens...

De enorme versie van Vhagar, de draak van Aemond Targaryen uit Game of Thrones, verscheen zondag, gewikkeld rond de top van de iconische wolkenkrabber. Het werd vastgemaakt door 153 tuigpunten, 1.700 patroonstukken en meer dan 600.000 genaaide steken.

Het was een tindrukwekkende promotiestunt.

Maar de mensen die erachter zaten stuurden ook een zeer krachtige spirituele boodschap zonder dat ze het doorhadden.

New York is het financiële centrum van onze natie. Zonder de effectenbeurs en de financiële instellingen die in de Big Apple gevestigd zijn, zouden we niet eens een functionerende economie hebben.

En de hele stad is absoluut doordrenkt van het kwaad.

Naast de gigantische draak op het Empire State Building hingen er ook enorme spandoeken met enorme draken met de boodschap "iedereen moet kiezen" op de New York Stock Exchange, de Manhattan Bridge, Penn Station, Citi Field, Rockefeller Center, de Brooklyn Bridge, Grand Central Station en in Washington Square Park.

Zoiets hebben we nog nooit gezien.

Bovendien verkochten restaurants in de hele stad "show-branded menu-items" aan hun klanten...

In het echte leven houden restaurants en bars van 10 tot 16 juni pop-up promoties met menu-items met het merk van de show, in verpakkingen en decor van #TeamGreen of #TeamBlack. De huizen die oorlog voeren zijn Leon's Bagels, Murray's Bagels, John's of Bleeker, Roberta's, Ray's, The Flower Shop, Mile End Deli en Gray's Papaya. Ze omspannen het koninkrijk van Bushwick tot de Upper West Side. Een koninkrijk dat met geweld tegen elkaar is uitgespreid!

Het behoeft geen betoog dat deze ongekende promotie veel aandacht kreeg.

En over het algemeen reageerden de meeste New Yorkers positief...

Sommige fans van de oorspronkelijke serie, die in acht seizoenen 59 Emmy Awards won, zeiden dat het spannend was om te zien hoe de advertenties de afgelopen dagen de stad overnamen.

"Ik ben een grote, grote fan," zei Ali Wong uit Austin, Texas.

"Het is interessant om alle spandoeken en alles te zien, zelfs in Grand Central Station. Er is zoveel reclame in de stad en overal waar je komt zie je het."

Natuurlijk bleef deze promotiecampagne niet beperkt tot New York City.

Er wordt gemeld dat er digitale banner "takeovers" waren van grote monumenten over de hele wereld...

Steden over de hele wereld volgden, met digitale (CGI) banner takeovers van iconische monumenten en gebouwen, waaronder de Eiffeltoren (Parijs), Sugarloaf Mountain (Rio de Janeiro), Sydney Harbor, Al Ula (Saoedi-Arabië), Petronas Twin Towers (Kuala Lumpur), Obelisco Buenos Aires, Marina Bay Sands (Singapore), en vele anderen.

Interessant genoeg gebeurt dit allemaal tijdens "het Jaar van de Draak" volgens de Chinese kalender.

Is dat gewoon een bizar toeval?

We leven in een tijd waarin de strijd tussen goed en kwaad zich opbouwt tot een groot crescendo, en gebeurtenissen waarover wordt gesproken in het Boek Openbaring beginnen zich voor onze ogen af te spelen.

Dus was het gewoon toeval dat iconische locaties over de hele planeet net waren "overgenomen" door draken en "allen moeten kiezen" de belangrijkste slogan van de campagne was?

De Bijbel spreekt over een tijd in de toekomst wanneer de Antichrist het gezag over onze planeet zal overnemen en wanneer die dag aanbreekt zal iedereen gedwongen worden om een keuze te maken.

Degenen die zich onderwerpen aan de antichrist en het merkteken van het beest nemen, mogen blijven leven en degenen die weigeren, zullen worden gedood.

Of de mensen achter deze promotiecampagne het zich nu realiseerden of niet, de waarheid is dat ze zojuist een voorbode waren van een keuze waar miljarden mensen op een dag voor zullen komen te staan.

Bron: The Sign Of The Devil Has Appeared In New York City