www.wimjongman.nl

(homepagina)


De regering Biden zit achter een ICC-plan om hoge Israëlische functionarissen te arresteren

Door Andrea Widburg 24 april 2024

Terwijl Joden wakker worden met de realiteit dat de Democratische partij haar decennialange impliciete belofte om de Joden te beschermen tegen een nieuwe Holocaust heeft gebroken, verdubbelt Joe Biden mogelijk zijn poging om de Hamas-vleugel van de Democratische partij gunstig te stemmen. Volgens een Israëlische verslaggever die hooggeplaatste contacten heeft in Den Haag, is het Internationaal Strafhof ("ICC") van plan om hoge Israëlische functionarissen te arresteren, iets wat het alleen zou doen met toestemming van de regering Biden.

Caroline Glick, die zeer goed op de hoogte is van informatie over de Israëlische regering, bracht het nieuws naar Engelstaligen:

Zoals je kunt zien, in de tweede tweet, heeft Caroline Glick het rapport vertaald. Hier is een samenvatting van het kernpunt:

Karim Asad Ahmad Kahn, afkomstig uit de Pakistaanse gemeenschap in Engeland, is de hoofdaanklager van het ICC, een positie die hij heeft gekregen dankzij de steun van de regering Biden. Hij is het die naar verluidt arrestatiebevelen zal uitvaardigen tegen hooggeplaatste Israëlische functionarissen, waaronder Netanyahu zelf. De aanklachten zijn vermoedelijk gebaseerd op vermeende oorlogsmisdaden... dat wil zeggen het doden van burgers. Dat Hamas zichzelf tussen burgers plaatste en hen zo tot militaire doelen maakte, is blijkbaar geen oorlogsmisdaad.

( )

Afbeelding: Biden die Netanyahu in de rug steekt, door Andrea Widburg met behulp van AI.

Iedereen weet natuurlijk dat het ICC, net als elke andere Europese instelling, Israël vijandig gezind is. (Zoals het oude gezegde luidt: de Europeanen hebben Israël nooit vergeven voor Auschwitz). Wat de vermeende aankomende arrestatiebevelen zo veelbetekenend maakt, is dat het ICC het gemunt heeft op de hoogste politici van Israël, terwijl zij midden in een oorlog zitten tegen een vijand die openlijk zijn intentie uitspreekt om de Israëlische Joden van de aardbodem te laten verdwijnen.

Zelfs voor het ICC is dit een gewaagde zet. Dat het ICC de moed heeft om deze stap te zetten, komt naar verluidt door Joe Biden:

Wat betreft het voornemen om arrestatiebevelen uit te vaardigen voor hooggeplaatste Israëli's, zeiden de bronnen in Den Haag dat het onmogelijk is dat de hoofdaanklager tot zo'n dramatische stap zou hebben besloten - in een oorlog die nog aan de gang is - met zeer weinig bewijs, als hij niet op zijn minst "groen licht" had gekregen van de Amerikanen. Als dit waar is, is dit weer een ongekend dieptepunt in de relaties tussen Israël en de Verenigde Staten op een zeer gevoelig moment aan de vooravond van de grondoperatie in Rafah.

De Amerikaanse regering heeft door de jaren heen warm en koud geblazen voor Israël. Maar sinds 1973, toen Richard Nixon Israël te hulp schoot tijdens de Jom Kippoer-oorlog, is de Amerikaanse regering meestal consistent geweest in haar steun voor Israël. Maar vanaf Barack Obama begon die steun aan de linkerzijde snel af te nemen. Ik heb daar hier al over geschreven, dus ik zal niet in herhaling vallen.

Het volstaat te zeggen dat de Democraten het op een akkoordje hebben gegooid met de Islam. Elk van hen gebruikt de ander om politieke macht te verkrijgen. Wanneer deze onzalige alliantie uiteindelijk de totale politieke macht bereikt, zal de één de ander vernietigen. Ik zet in op de Islam, die nog steeds de biologische realiteit erkent, in plaats van op de tere bloemetjes in de academische wereld, de schreeuwende dragqueens en andere LGBTQ+ activisten, de boze zwarte TikTokers en de hysterische vrouwen die zoveel uitmaken van de huidige politieke kracht van de Democratische partij in Amerika.

Martin Fletcher heeft geschreven dat de situatie voor het Jodendom in de wereld vandaag de dag eigenlijk slechter is dan in de jaren 1930. Dat komt omdat in de jaren 1930 alleen Duitsland in beweging was tegen de Joden (hoewel het er in de jaren 1940 natuurlijk in geslaagd was om bijna de hele oude Joodse bevolking van Europa uit te roeien). Het is anders, zegt hij, in 2024:

Vandaag de dag zijn Joden bang in Australië, Zuid-Afrika, overal in Europa, terwijl de nuttige idioten marcheren, vloeken en onschuldige Joden verbaal en soms fysiek mishandelen, in de naam van het beschermen van de Palestijnen. Het is altijd uit naam van iets. Zoals iemand schreef, is antisemitisme een lichte slaper.

Fletcher onderschat de zaak, want het is nog erger dan dat. Als de regering Biden samenzweert tegen de Israëlische regering, dan is er helemaal geen veilige plek in de wereld voor Joden. Elke natie is nazi-Duitsland geworden, inclusief Amerika.

Bron: Report: The Biden administration is behind an ICC plan to arrest senior Israeli officials - American Thinker