www.wimjongman.nl

(homepagina)


2024 gaat van start met een knal: Zou dit het jaar kunnen worden?

Gary maandag 1 januari 2024

()

Als nieuwjaarsdag een indicatie is, zou 2024 het meest explosieve jaar van ons leven kunnen worden. Zou het zelfs het jaar kunnen zijn van de lang voorspelde vervoering van de Gemente? In het [speculatieve] "Final Four" scenario is het eerste van vier sleuteljaren nu voorbij en zijn we een van de meest waarschijnlijke jaren van allemaal binnengegaan. Jezus stierf en stond weer op in een van de jaren van 30 tot 33 na Christus. Nu 2023 achter ons ligt, is het relevant om het scenario van 31 na Christus te bekijken. In 31 na Christus was de maansverduistering uitzonderlijker dan in 33 na Christus. Bovendien zijn we 2000 jaar later in 2031 en zeven jaar daarvoor in 2024. Nu duikt de definitie van een generatie uit Psalm 90:10 weer op:

De dagen onzer jaren, in dezelve [zijn] zeventig jaren, | En als, uit kracht, tachtig jaren ....

Israël is de verdorde vijgenboom die nu weer groeit. Hij werd in 1948 opnieuw opgericht - als het ware "herplant". Maar twee jaar later, in 1950, gebeurde er iets ingrijpends: Israëls Wet op de Terugkeer werd van kracht, een van de meest fundamentele wetten van de staat. Deze wet maakte massale Joodse immigratie naar het voorouderlijke thuisland van de Joden mogelijk. De Wet van Terugkeer was de belangrijkste politieke component van de terugkeer van de Joden naar het Heilige Land na de heroprichting van de staat. De Wet van Terugkeer werd aangenomen op 5 juli 1950. 1950 + (81 jaar min 1 dag) = 2024. "Als door kracht 80 . . ."

Bovendien is het dit jaar dat de 7e verjaardag van de Grote Amerikaanse Zonsverduistering en het Openbaring 12 Teken zal plaatsvinden:

ZEVEN jaar sinds de inauguratie van Trump: 20 januari 2024*

ZEVEN jaar sinds het Jubeljaar van Jeruzalem: 24 mei 2024

ZEVEN jaar sinds de Grote Amerikaanse Zonsverduistering: 21 augustus 2024

ZEVEN jaar sinds het GROTE TEKEN van Openbaring 12:1-2: 23 september 2024

ZEVEN jaar geleden dat de Verenigde Staten Jeruzalem als de hoofdstad van Israël erkenden: 6 december 2024

*Op 8 november 2016, in het Joodse jaar 5777, versloegen Donald Trump en Mike Pence Hillary Clinton en Tim Kaine en wonnen het Kiescollege met precies 77 stemmen. Trump werd 700 dagen voor de heroprichting van Israël op 14 mei 1948 geboren en was 777 dagen oud, 77 dagen na de wedergeboorte van Israël in 1948. Bij zijn inauguratie (20 januari 2017) was Donald Trump precies 70 jaar, 7 maanden en 7 dagen oud. De namen van de nieuwe president en vicepresident waren een homofoon voor "bazuinen" (Trump + Pence) in hetzelfde jaar dat het Openbaring 12 Teken verscheen op het Feest der Bazuinen.

Gisteren, op oudejaarsavond, slechts enkele uren voor het nieuwe jaar, werd een zonnevlam van de X5-klasse waargenomen. Het was de krachtigste zonnevlam sinds de 9.3 van september 2017 (dezelfde maand als het Openbaring 12 Teken!).

Vandaag, op Nieuwjaar, heeft een zware aardbeving van 7,5-magnitude de prefectuur Ishikawa in Japan getroffen, waardoor gebouwen omvielen en een tsunami langs grote delen van de Japanse kust langs de Zee van Japan werd gestuurd.

Vandaag is BRICS officieel uitgebreid tot 10 leden door toevoeging van Egypte, Ethiopië, Iran, Saudi-Arabië en de Verenigde Arabische Emiraten. Merk op dat Argentinië vandaag zou toetreden, maar zich een paar dagen geleden op het laatste moment terugtrok, waardoor het onverwacht plaats maakte voor de organisatie van 10 landen die we nu zien. Vanaf vandaag vormen de BRICS-landen 45,6% van de wereldbevolking, 44,6% van de ruwe olieproductie en 28,6% van het BBP. Als wachter kan ik de geschiedenis niet dwingen om mijn vooropgezette ideeën te volgen; ik moet eerder accepteren dat Gods profetische woord precies zal worden vervuld en op manieren die me uiteindelijk zullen verrassen. Dit zou heel goed het 10-hoornige beest kunnen zijn waardoor de antichrist zal opstaan.

Vandaag is een groot Iraans oorlogsschip de Rode Zee binnengevaren, terwijl de VS en het Verenigd Koninkrijk zich klaarmaken om massale luchtaanvallen uit te voeren op de Houthi's in Jemen.

En terwijl dit allemaal gebeurt, nadert Israël een grootschalige oorlog met Hezbollah, zijn de rode vaarzen nog steeds [blijkbaar] gekwalificeerd en mogelijk klaar om binnen enkele maanden opgeofferd te worden, dreigt er een tweede Grote Amerikaanse Zonsverduistering (8 april 2024) en zullen er ongekende presidentsverkiezingen plaatsvinden met een herrijzende Trump en zittende Biden. De laatste trompet zal klinken en dan zal de kleine hoorn opstaan.

Kijken jullie ook? Ben je er klaar voor?

Bron: 2024 Is Off With A Bang: Could This Be The Year? - UNSEALED - World News | Christian News | Prophecy Updates