www.wimjongman.nl

(homepagina)


Toen Hamas besloot vrouwen, kinderen en bejaarden te doden en te mishandelen, maakten ze vrede onmogelijk

9 oktober 2023 door Michael

()

Hamas heeft grenzen overschreden die nooit meer ongedaan gemaakt kunnen worden en ze kunnen niemand anders dan zichzelf de schuld geven van wat er staat te gebeuren. In de geschiedenis van de mensheid is het altijd acceptabel geweest voor soldaten om andere soldaten aan te vallen. Maar toen ze hun verrassingsaanval op Israël lanceerden, toonde Hamas geen enkele terughoudendheid. Hoewel ze wisten dat de hele wereld zou toekijken, vermoordden en mishandelden ze genadeloos vrouwen, kinderen en ouderen. En nu zijn er beelden vrijgegeven waarop te zien is hoe ze gevangenen onthoofden. Vanaf nu zal Hamas worden beschouwd als het morele equivalent van ISIS, en dat is omdat ze zich net zo hebben gedragen als ISIS.

Er is een erecode waar alle strijders zich overal ter wereld aan moeten houden.

Als er een gevecht gaande is, worden vrouwen en kinderen geacht zich erbuiten te houden.

Maar Hamas had geen interesse in het volgen van zulke regels. Er wordt zelfs gemeld dat Israëlische vrouwen "verkracht werden naast de dode lichamen van hun vrienden"...

Een overlevende van het bloedbad tijdens de rave - waarbij meer dan 260 jonge feestvierders op een feest in de buurt van de Gazastrook werden neergeschoten door terroristen van Hamas - heeft gezegd dat vrouwen "verkracht werden naast de dode lichamen van hun vrienden".

In een gesprek met de Amerikaanse website Tablet zei de overlevende dat verschillende verkrachtingsslachtoffers later geëxecuteerd leken te zijn, terwijl anderen naar Gaza waren gebracht.

Een andere overlevende die later op de dag terugkeerde om zijn vrienden te zoeken, sprak over het zien van koude en verminkte lichamen, voornamelijk van jonge vrouwen. Hij zei dat hij schaars geklede lijken zag, waarvan velen van dichtbij neergeschoten leken te zijn.

De afgelopen dagen zijn talloze video's van de wreedheden die ze begingen gedeeld via de sociale media.

Begrepen ze niet hoe de rest van de wereld zou reageren op hun gedrag?

Misschien scoren ze punten bij hun radicale moslimvrienden, maar alle anderen zijn absoluut ziek van wat ze hebben gezien.

En om het nog erger te maken, heeft Hamas besloten om daadwerkelijk te beginnen met het onthoofden van soldaten die ze gevangen hebben genomen...

In een verklaring zei de Mossad: "Hamas heeft beelden vrijgegeven waarop te zien is hoe ze gevangen soldaten onthoofden. We zullen het niet delen, maar de wereld moet weten dat hun verdorvenheid die van ISIS overtreft. En dat vertellen we jullie allemaal al jaren. Mogen de kostbare zielen van onze mannen en vrouwen voor altijd in onze harten zijn."

Toen ik dat voor het eerst las, hoopte ik dat het niet waar was.

Maar dat is het wel.

De onthoofdingen zijn bevestigd en de video's staan overal op sociale media.

Ik zou niet aanraden om ze te bekijken.

Op maandag kondigde Hamas aan dat vanaf nu elke keer dat de IDF een bombardement uitvoert in Gaza zonder waarschuwing vooraf, een Israëlische burger zal worden geëxecuteerd...

De gewapende vleugel van Hamas zei maandag dat het zal beginnen met het executeren van een Israëlische burger gevangene in ruil voor elk nieuw Israëlisch bombardement op burgerhuizen zonder waarschuwing vooraf.

Abu Obaida, woordvoerder van de gewapende vleugel van Hamas, de IQB, zei dat ze hebben gehandeld in overeenstemming met islamitische instructies door Israëlische gevangenen veilig te houden.

Hij gaf de schuld van de voorgenomen actie aan het feit dat Israël het bombarderen en doden van burgers in hun huizen heeft opgevoerd door middel van luchtaanvallen zonder hen te waarschuwen.

Ik weet zeker dat Hamas zou willen dat de bombardementen stopten.

Op dit moment bombardeert de IDF letterlijk het daglicht uit Gaza.

Maar er is nu geen weg meer terug.

De Israëli's zijn absoluut woedend en ze hebben besloten om Gaza voor de nabije toekomst een zeer streng beleg op te leggen...

De Israëlische minister van Defensie, Yoav Gallant, zei dat de autoriteiten de elektriciteit naar de Gazastrook zullen afsluiten en de invoer van voedsel en brandstof zullen blokkeren. Hij verklaarde dat zijn troepen "vechten tegen barbaarse [terroristen] en dienovereenkomstig zullen reageren".

De maatregelen zullen in wezen leiden tot belegeringsachtige omstandigheden waardoor de miljoenen Palestijnen die in het kleine, omheinde gebied wonen, zullen verhongeren terwijl ze vanuit de lucht worden aangevallen.

Natuurlijk is dit slechts een voorbereiding op de invasie over de grond die eraan komt.

Zoveel mensen zullen de komende dagen sterven.

Het is moeilijk om de woede die we op dit moment in Israël zien te overschatten.

De Israëlische bevolking is absoluut woedend en die woede wordt weerspiegeld in de publieke verklaringen van hun leiders.

Hier is bijvoorbeeld hoe de Israëlische president Isaac Herzog heeft gereageerd op de Hamas-aanval...

De Israëlische president Isaac Herzog veroordeelde de gruwelijke realiteit van de Hamas-terreuraanslag en schreef op X: "Niet sinds de Holocaust zijn er op één dag zoveel Joden gedood.

"En niet sinds de Holocaust zijn we getuige geweest van taferelen van Joodse vrouwen en kinderen, grootouders, zelfs overlevenden van de Holocaust die in vrachtwagens werden gedreven en gevangen genomen. Hamas heeft de wreedheid van ISIS geïmporteerd, overgenomen en nagebootst. Het binnendringen van burgerhuizen op een heilige dag en het in koelen bloede vermoorden van hele families, jong en oud, het schenden en verbranden van lichamen, het slaan en martelen van hun onschuldige slachtoffers."

En de Israëlische premier Benjamin Netanyahu belooft dat wat het Israëlische leger op het punt staat te doen "generaties lang zal nazinderen"...

Hij zei: "Zulke wreedheden hebben we van ISIS nog niet gezien. Kinderen werden geëxecuteerd en hele families werden uitgeroeid door Arabische terroristen.

"Er waren wreedheden die ik hier niet zal beschrijven. Hamas is ISIS en we zullen het vernietigen zoals de wereld ISIS heeft verslagen.

"Aan het einde van de oorlog zullen al onze vijanden weten dat het een verschrikkelijke vergissing was om Israël aan te vallen.

"Wat we onze vijand de komende dagen zullen aandoen, zal generaties lang weerklinken. Elke plek van waaruit Hamas opereert, zal in puin veranderen."

Onnodig te zeggen dat niet alleen de Israëli's ziedend van woede zijn.

Hier in de Verenigde Staten zijn er velen die Hamas absoluut vernietigd willen zien. In zijn meest recente artikel verwoordde Victor Davis Hanson wat hij op dit moment voelt...

Blijkbaar dachten de Palestijnen in hun nu ISIS-rol ook dat hun afdaling in nog grotere barbaarsheid, zelden gezien in zelfs de meest woeste delen van de wereld, de Israëli's zou schokken zodat ze een soort collectieve foetushouding zouden aannemen, met de handen over de oren schreeuwend, "laat al deze demonen gewoon weggaan".

Als dat zo is, dan heeft Hamas zich ernstig misrekend.

De pure gruwel van hun methoden en de lafheid die ze tonen door zich te richten op tienermeisjes en kinderen in plaats van op de IDF, zal precies het tegenovergestelde effect hebben, zowel in Israël als wereldwijd.

Israël weet nu dat er niet te leven valt met een precivilizational Hamas. Het moet het vernietigen, Gaza permanent van zichzelf afsluiten en vanaf nu een strategie van chronische disproportionele respons aannemen.

In zo'n verandering van strategie zal Israël de steun hebben van het grootste deel van de beschaafde wereld en van zijn eigen volk, omdat er geen andere keuze is als Hamas eenmaal zijn doodscampagne heeft aangenomen. We zullen de komende maand waarschijnlijk dingen zien die niemand heeft voorzien, en toch zal de Israëlische reactie in de ogen van het grootste deel van de wereld veel te laat komen.

Natuurlijk heeft wat Hamas heeft gedaan ook radicale moslims aangemoedigd die in grote steden over de hele westerse wereld wonen.

Er zijn veel grote pro-Hamas bijeenkomsten geweest en de retoriek die op sommige daarvan wordt gespuwd is absoluut angstaanjagend. Het volgende is wat een moslimspreker te zeggen had tegen een menigte die zich had verzameld in New York City...

In New York City uitte een moslimman een bedreiging aan het adres van alle ongelovigen.

"We zijn er klaar mee om gemarteld, gekwetst en veroordeeld te worden. Dit is de juiste religie. Dit is de religie die de hele mensheid nodig heeft - de Islam."

"We zullen niet stoppen totdat het elk huis binnenkomt. Dus ik wil dat jullie mij nazeggen. Ik wil het in elk district horen. Brooklyn moet het horen. De Bronx moet het horen. Queens moet het horen. Zeg het - Er is geen God die aanbidding waard is behalve Allah. De God van Jezus, de God van Mozes, de God van Abraham en de God van de laatste en laatste profeet, Mohammed...".

Dankzij het zeer dwaze beleid van onze leiders leven er nu grote aantallen radicale moslims in onze gemeenschappen.

En als dit conflict tussen Hamas en Israël uitmondt in de grote oorlog in het Midden-Oosten die velen van ons verwachten, dan zal er geweld plaatsvinden in steden over de hele planeet.

7 oktober 2023 was een dag waarop alles veranderde.

Vanaf dit moment zal onze wereld er heel anders uitzien en zullen we binnenkort dood en verderf zien op een schaal die de meeste mensen zich nu nog niet eens kunnen voorstellen.

Bron: When Hamas Decided To Kill And Abuse Women, Children And The Elderly, They Made Peace Impossible