www.wimjongman.nl

(homepagina)


(Automatische vertaling, onbewerkt)

Koning Charles en de globalisten komen in september bijeen om de doelstellingen van Agenda 2030 van de V.N. en de volledige digitalisering van de mensheid te bespoedigen.

Het Wereld Economisch Forum en de Verenigde Naties zijn zo bezorgd dat de doelstellingen van Agenda 2030 Duurzame Ontwikkeling en de Grote Reset (aka technocratie onder een één-wereld beest systeem) in gevaar zijn om niet vervuld te worden op de afgesproken datum, dat ze hebben opgeroepen tot een top in september om te bespreken hoe ze hun vastgelopen totalitaire agenda een kickstart kunnen geven.

De top van 18-19 september in New York zal "het begin markeren van een nieuwe fase van versnelde vooruitgang op weg naar de Duurzame Ontwikkelingsdoelen", aldus de website van de VN.

Het WEF, in 1971 opgericht door de Duitse econoom en ingenieur Klaus Schwab onder leiding van Dr. Henry Kissinger, zegt al jaren dat de mensen van de wereld tegen 2030 "niets zullen bezitten", dat ze "geen privacy zullen hebben", maar dat ze op de een of andere manier zullen leren houden van hun evoluerende staat van digitale slavernij.

Je zult in een piepklein appartement wonen in een zogenaamde smart city, waar bijna niemand werkt, achterover leunend videospelletjes spelen en een universeel basisinkomen ontvangen van de overheid. De slimme huizen in slimme steden zullen worden aangedreven door kunstmatige intelligentie, een alwetende kracht die ieders activiteiten, bewegingen en zelfs gedachten in de gaten houdt. Mensen zullen gewillig insecten en kunstmatig in laboratoria gekweekt vlees eten als hun bron van proteïne in een universele inspanning om de aarde te helpen zichzelf te "genezen" door koolstofneutraliteit.

Vergeet niet dat in een koolstofvrije wereld geen plantaardig leven in staat zal zijn zichzelf in stand te houden en dat hongersnood het leven van miljoenen mensen zal eisen. Er zal een "levensreddend vaccin" zijn voor letterlijk elke vorm van ziekte, en daar zullen er genoeg van zijn, omdat mensen zich onderwerpen aan de eis dat ze hun natuurlijke menselijke immuunsysteem vervangen door een door de mens gemaakt vaccin, aangedreven door synthetisch mRNA dat iemands lichaam overneemt en het DNA volledig verandert. Je bent niet langer mens. Je bent TRANS-mens, wat betekent dat je overgaat of evolueert naar een hogere levensvorm die deels mens en deels machine is. Mensen zullen eindelijk in staat zijn "hun eigen evolutie te sturen" door technologische vooruitgang, aldus Schwabs hoofdadviseur, de Israëlische historicus professor Yuval Noah Harari.

In de nasleep van de Covid pandemie in 2020 hebben Schwab en het WEF een nieuw boek en agenda uitgebracht die zij "The Great Reset" noemen, waarin zij deze enorme crisis zien als een "narrow window of opportunity" om de wereld radicaal te veranderen van fysiek en tastbaar naar virtueel en digitaal. Alles in deze nieuwe wereld is verbonden, elk apparaat, elk voertuig, elke snelweg en lantaarnpaal, elk huis, elk lichaam. Vandaar de roep om niet alleen een internet der dingen, maar een internet der lichamen.

Zoals Harari stelde, zou de surveillance die mensen tijdens de pandemie volledig accepteerden als onderdeel van het nieuwe normaal, spoedig de volgende grote sprong maken. Hij voorspelde, als het gaat om surveillance "gaat het nu onder de huid."

zei Harari: "Als mensen terugkijken, is wat ze zich zullen herinneren van de Covid-crisis dat dit het moment is waarop alles digitaal werd ...toen alles bewaakt werd." Zie de korte video hieronder.

Maar het zijn meer dan alleen de V.N. en het WEF die achter de Grote Reset van de mensheid zitten en de druk om onze manier van leven te veranderen en ons te dwingen in wat zij een hogere staat van bewustzijn zouden noemen waarin we, geholpen door kunstmatige intelligentie, in "harmonie en evenwicht" komen met de natuur, zoals op het Georgia Guidestones-monument staat. Een van de grootste aanhangers van deze dystopische visie is Zijne Koninklijke Hoogheid Koning Charles, wiens kroning zal plaatsvinden op 6 mei. Luister naar zijn welsprekende toespraak over zijn grootse collectivistische plan voor de mensheid in de korte video hieronder.

Als Charles spreekt over de Grote Reset en de doelen van de V.N. klinkt het meer als een religie dan iets anders. Aarde aanbidding.

Hij wenkt ons om hem te volgen in deze nieuwe religie. Hoewel hij beweert een Christen te zijn, noemt hij nooit de Bijbel, God de Vader, of Jezus Christus, degene die niet de Aarde wil redden, maar de zielen van hen die de Aarde bewonen. De Luciferianen geloven dat zij hun eigen versie van de hemel op Aarde kunnen scheppen zonder de God van de Bijbel, en dit is de grootste misleiding die zij zwakke mensen voorhouden.

Koning Charles heeft zijn eigen pagina op de WEF website waarin hij de "10 acties beschrijft die we moeten ondernemen om het groene herstel te stimuleren." Deze 10 acties zijn werkelijk beangstigend als ze ooit volledig zouden worden uitgevoerd, omdat ze in feite geen vrijheid meer zouden toestaan in een dictatuur van bovenaf die voor ons beslist hoe alle middelen moeten worden toegewezen en gebruikt.

Neem bijvoorbeeld nummer 4 op zijn lijst, waarin hij oproept tot wat klinkt als de vorming van de Duurzaamheidspolitie die de macht krijgt om "naleving van duurzaamheid" af te dwingen met één-wereld-normen die door de "Overeenkomst van Parijs" zijn vastgesteld. Hij schrijft als volgt:

4. Werk rigoureus aan de verstrekking van betrouwbare gegevens en bevorder actief de aanneming van gemeenschappelijke maatstaven en normen, zoals bijvoorbeeld in de IBC-scorecard, om beter geïnformeerde beoordelingen van de naleving van de duurzaamheidsregels en mogelijkheden tot verbetering mogelijk te maken, met name wat betreft de afstemming op de Overeenkomst van Parijs. Het is nu tijd om naar uniforme maatstaven en wereldwijde normen te gaan, om versnelde vooruitgang aan te moedigen door uniforme benchmarking.

En hoe zit het met degenen onder ons die weigeren aan deze "wereldwijde normen" te voldoen? Dan gaan we ongetwijfeld naar de goelag, of misschien zelfs met ons hoofd!

Maar de vooruitgang naar deze zogenaamde nieuwe en betere wereld waarover Charles spreekt, gaat niet snel genoeg om te voldoen aan zijn verwachtingen en die van het WEF, de Verenigde Naties, Klaus Schwab, Yuval Harari, Bill Gates, Larry Fink, George Soros en de rest van de Luciferianen die erin geslaagd zijn hun volgelingen op sleutelposities in onze instellingen te plaatsen.

Schwab schept er openlijk over op dat hij "de kabinetten" van grote landen is binnengedrongen met marionetten van het WEF. Zie onderstaande video van 2 minuten.

Ondanks al deze "vooruitgang", gaat het niet snel genoeg voor deze psychopaten.

Vorige week publiceerde het WEF een bericht waarin stond dat "burgerparticipatie de sleutel is tot het halen van de duurzaamheidsdoelstellingen van de VN" om de doelstellingen van "Agenda 2030" te halen.

Het WEF schreef:

"Aanvallen op het maatschappelijk middenveld en burgerlijke vrijheden dreigen de prestaties bij het behalen van de VN-doelstellingen voor duurzame ontwikkeling (SDG's) te ontrafelen. Ze verzwakken maatregelen om economische ongelijkheid, genderongelijkheid, corruptie en aantasting van het milieu aan te pakken."

Daarom hebben ze een speciale SDG-top 2023 gepland voor 18 en 19 september in New York, waar ze de tekortkomingen van de wereld bij het halen van hun 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelen zullen bespreken, waarbij ze de forumbijeenkomst "enorm belangrijk" noemen, aangezien er een selecte groep wereldleiders wordt verwacht.

Volgens de website van de V.N:

"Zij zullen een uitgebreide evaluatie uitvoeren van de stand van zaken van de SDG's, reageren op de impact van de vele en in elkaar grijpende crises waarmee de wereld wordt geconfronteerd, en politieke richtsnoeren op hoog niveau geven voor transformatieve en versnelde acties in de aanloop naar het streefjaar 2030 voor de verwezenlijking van de SDG's."

De V.N.-post zegt verder dat: "De speciale editie van het rapport van de secretaris-generaal getiteld 'Progress towards the Sustainable Development Goals: Towards a Rescue Plan for People and Planet', de Advance Unedited version is vrijgegeven."

De timing van deze bijeenkomst kan veelzeggend zijn. Welke andere gefabriceerde crises kunnen ons medio september bereiken? Wereldoorlog III? Voedseltekorten en hongersnood? Burgerlijke onrust?

Het is echt amusant om naar de globalisten te luisteren die doordrammen over de wereldproblemen en hoe hun oplossingen rekening houden met ieders belangen. Geslachtsverschillen? Dit zijn dezelfde mensen die jonge kinderen aanmoedigen om verward te raken over wat hun geslacht is. Milieuverloedering? Dit zijn de mensen die willen dat alle voertuigen, alle apparaten, alle gazon- en tuingereedschap, alles draait op stroom die wordt opgewekt door het elektriciteitsnet, dat niet eens het huidige niveau van stroombehoefte kan dragen, laat staan als we allemaal onze auto's op gas, gasfornuizen, bladblazers, tractoren, maaiers, kettingzagen, enz. zouden inruilen voor elektrische. En waar willen ze die giftige zonnepanelen en lithiumbatterijen laten als ze hun nuttige levensduur hebben overschreden? Hoe zit het met die windmolens die vogels en zeedieren doden?

Dus vertel ons niet over burgerparticipatie en duurzaamheid en hoe jullie ons een betere wereld zullen geven en al die andere leugens. De globalisten geven maar om één ding: Overheersing. Controle. Ze zullen alles doen, elke leugen vertellen, om dat te bereiken. En ze vragen zich af waarom het vertrouwen is geschonden; waarom mensen over de hele wereld genoeg hebben van de onophoudelijke leugens, gefabriceerde crises, arrogantie en intolerantie voor afwijkende meningen die van de globalisten en hun elitaire instellingen komen.