www.wimjongman.nl

(homepagina)


(Automatische vertaling, onbewerkt)

Bommelding van de Duitse minister van Volksgezondheid

Geeft toe dat ernstige COVID-19 "Vaccin"-letsels altijd verder zijn gegaan dan wat Canada beschouwt als het einde van het programma !!!!!.

DR. BYRAM W. BRIDLE

14 MAART

Karl Lauterbach is de Duitse minister van Volksgezondheid. Gisteren liet hij in een interview een bom vallen voor de Duitsers. Het is geplaatst op Youtube met Engelse ondertiteling.

U vindt de video hier (start: 3:54; einde: 15:17 [interview met minister van Volksgezondheid begint op 8:07).

De door COVID-19 "vaccin" veroorzaakte verwondingen die in dit programma worden behandeld zijn ernstig, levensveranderend en blijvend. Meer mensen worden zich bewust van de realiteit dat er meer van deze ernstige verwondingen zijn opgetreden en blijven optreden dan ooit publiekelijk is toegegeven door degenen die de inentingen promoten. Dit is de aard van passieve controlesystemen, vooral wanneer ze gepaard gaan met het actief ontmoedigen van rapportage.

COVID-19 "vaccin"-gewonden komen tussen de mazen van de gezondheidszorg terecht. Dit is verschrikkelijk, maar helaas geen nieuws voor de meesten van ons.

Het persbureau en de minister van Volksgezondheid hebben bevestigd dat de farmaceutische bedrijven vrij zijn van aansprakelijkheid wegens "vaccin"-letsels. Dit benadrukt alles wat er mis is met de klinische toepassing van vaccintechnologieën, maar ook hier is er geen nieuws voor de meeste mensen.

Regeringen hebben de inentingen aan het publiek opgedrongen en het publiek heeft er exorbitant veel voor betaald. Nu lijden steeds meer mensen aan ernstige bijwerkingen, en het publiek moet ook opdraaien voor deze gevolgen, die overigens te voorzien waren voor vaccinologen en vele andere integere wetenschappers. Hoe je het ook bekijkt, de belastingbetalers hebben enorme sommen geld verloren en zullen dat blijven doen door dit wereldwijde debacle. Dit zal nog lange tijd voortduren vanwege de enorme schade aan de wereldeconomie.

Helaas ontvangen de meeste slachtoffers van COVID-19-vaccinverwondingen een schijntje voor de ernstige schade die zij hebben geleden. Erger nog, veel verwondingen worden helemaal niet vergoed omdat degenen die het verhaal promoten heel traag zijn in het erkennen van veel van de klinische problemen die door de injecties worden veroorzaakt.

Interessant genoeg hoopt de Duitse federale minister van Volksgezondheid dat de farmaceutische bedrijven vrijwillig zullen bijdragen aan de schadeloosstelling van degenen die schade hebben geleden door de COVID-19 "vaccins". "Dat komt omdat de winsten exorbitant zijn geweest. Gewoonweg exorbitante winsten", zei Lauterbach. Retorisch, is het überhaupt mogelijk dat 'exorbitante winsten' het gezonde verstand hebben verblind? Laten we eens kijken hoeveel de bedrijven doneren!

Hier zijn een paar bomvolle bekentenissen die kwamen uit het gesprek tussen Lauterbach en de nieuwsman, die er goed in slaagde de minister van Volksgezondheid aan het lijntje te houden...

COVID-19 'vaccin'-geïnduceerde verwondingen zijn uniek en vaak niet vatbaar voor traditionele medische interventies!

Er is onderzoek nodig om uit te zoeken hoe de unieke letsels veroorzaakt door de experimentele COVID-19 "vaccins", die zich nog steeds in hun eerste fase 3 klinische experimenten bevinden om hun veiligheid te beoordelen, ondanks het feit dat er geen placebo behandelde controles meer zijn om de detectie van veiligheidssignalen te vergemakkelijken!

Overheidsinstanties moeten sneller worden in het herkennen van verwondingen veroorzaakt door COVID-19 "vaccins"; moeilijk te doen als alles wat ze kunnen doen is robotisch en onophoudelijk verklaren dat ze "veilig" zijn.

Schadevergoedingsprogramma's van de overheid zijn een puinhoop, vandaar dat Lauterbach zich genoodzaakt voelde om te zeggen: "dus ik begrijp waarom de mensen hier klachten indienen".

"En we krijgen langzaam [ja, veel te langzaam!] een duidelijker inzicht in de situatie"; dat wil zeggen, "we beginnen in te zien dat veel meer mensen 'vax'-letsel oplopen dan we ooit publiekelijk hebben toegegeven"!

Hier is een enorme bom die de minister van Volksgezondheid liet vallen...

In 2021 beweerde hij in een Tweet dat COVID-19 'vaccins' geen bijwerkingen hadden. Opmerkelijk is zijn huidige bekentenis: "Dat was een overdrijving die ik ooit maakte in een ondoordachte Tweet. Het gaf niet mijn ware standpunt weer."! Het is schandalig dat een federale minister van Volksgezondheid dit toegeeft NADAT hij de meeste mensen heeft gedwongen de injecties te krijgen en beweert dat iedereen volledig geïnformeerde toestemming heeft gegeven. Na een wanhopige poging om terug te krabbelen, terwijl hij er ongelooflijk ongemakkelijk uitzag, werd Lauterbach door de interviewer uitgescholden voor het herhaaldelijk propageren van zijn boodschap dat de injecties "min of meer vrij van bijwerkingen" waren.

De interviewer tegen Lauterbach:

"U heeft dus altijd de indruk gewekt dat bijwerkingen niet echt iets zijn."

En hier is de grootste bom van allemaal...

Met betrekking tot ernstige COVID-19 'vaccin'-geïnduceerde verwondingen, verklaarde Lauterbach:

"Ik ben me altijd bewust geweest van de cijfers. Ze zijn relatief stabiel gebleven. ...1:10.000: sommigen zeggen dat het veel is, anderen zeggen dat het niet veel is."

...en COVID-19 injecties werden verplicht gesteld toen sommige mensen zeiden dat er "veel" ernstige bijwerkingen waren!?!

Dit bevestigde wat Lauterbach eerder in het interview zei:

"Volgens de laatste onderzoeksgegevens zijn ernstige vaccinletsels zeer zeldzaam. De incidentie is minder dan 1:10.000 vaccinaties."

En toen verklaarde hij het een derde keer...

"Maar ja, 1:10:000, dat is de incidentie van ernstige bijwerkingen."

Deze statistiek is vrijwel zeker een onderschatting door de bekende onderrapportage die inherent is aan passieve controlesystemen, vooral wanneer gekoppeld aan de druk op artsen om het motto "veilig en effectief" te verkondigen.

Deze statistiek moet in het juiste perspectief worden geplaatst...

Het AstraZeneca COVID-19 "vaccin" programma werd in Canada opgeschort vanwege het risico op ernstige bijwerkingen (de belangrijkste was bloedstolling) bij 1:55.000 geënte volwassenen, waaronder kwetsbare ouderen!

Ja, dat leest u goed. Een nationaal COVID-19 "vaccin" programma werd stopgezet omdat een incidentie van 1:55.000 ernstige bijwerkingen te gevaarlijk werd geacht voor Canadese volwassenen!

Nu kunt u zelf horen dat de Duitse federale minister van Volksgezondheid heeft toegegeven dat hij "altijd" op de hoogte was van een incidentie van 1:10.000 ernstige bijwerkingen als gevolg van COVID-19 "vaccins".

Dit is flagrant. En mensen pushen deze inentingen nog steeds, ook bij kinderen. Denk daar eens over na in de context van de hierboven beschreven feiten!

Canadezen (en mensen over de hele wereld):

Waarom werd u gedwongen en verplicht om inentingen te nemen die ernstige bijwerkingen veroorzaken, meer dan vijf keer het percentage dat het stopzetten van een 'vaccin' programma rechtvaardigt?

We hebben antwoorden nodig en wel nu!

Veel mensen zijn zich al bewust geworden van de realiteit dat de uitgeroepen COVID-19 pandemie de meest verkeerd beheerde crisis van onze tijd is. Veel te veel mensen geloven echter nog steeds het enige verhaal dat zonder vergelding mocht worden verspreid. Voor hen zouden schokkende bekentenissen zoals deze, rechtstreeks afkomstig van een federale minister van Volksgezondheid, een waarschuwing moeten zijn.

Deel deze video met diegenen die nog steeds geloven dat ministers van Volksgezondheid het beste met hen voor hebben. Vraag hen waarom deze mensen terugkomen op hun berichtgeving.

En terwijl 'narrative-pushers' proberen hun boodschap terug te draaien, moeten we hen blijven herinneren aan hun glasheldere en zelfverzekerde boodschap van de afgelopen drie jaar. Laat ze zien hoe ver ze de doelpalen hebben verplaatst.

Er lijkt sprake te zijn van een groeiende epidemie van selectief geheugenverlies bij degenen die het 'verhaal' hebben gepusht.