www.wimjongman.nl

(homepagina)


(Automatische vertaling, onbewerkt)

Israël bereidt zich voor als 'de wereld klaar is om te exploderen'

Chad GroeningMar 13, 2023

Deel op FacebookDeel op TwitterDeel op GabDeel op MindsDeel via EmailPrintCopy Link

Israël bereidt zich voor als 'de wereld klaar is om te exploderen'

Het hoofd van een messiaans Joods ministerie zegt dat Israël zich voorbereidt om ergens dit jaar toe te slaan tegen de nucleaire sites van Iran.

Tijdens een recent bezoek aan Tel Aviv vertelde minister van Defensie Lloyd Austin zijn Israëlische tegenhanger dat "diplomatie de beste manier is om te voorkomen dat Iran een kernwapen krijgt".

Maar de Israëlische minister van Defensie Yoav Gallant zei tegen Austin: "We moeten alle maatregelen nemen die nodig zijn om te voorkomen dat Iran een kernwapen krijgt", waarmee hij suggereerde dat Israël zijn toevlucht zou kunnen nemen tot militaire actie om de nucleaire installaties van Iran uit te schakelen.

Jan Markell, oprichter en directeur van Olive Tree Ministries, zegt dat Israël geen keus heeft.

Markell, Jan (Olive Tree Ministries) Markell

"Israël moet het niet alleen doen, ze traint ook om het te doen," merkt Markell op. "Haar luchtmacht doet testvluchten naar ik geloof Spanje, simpelweg omdat dat de exacte afstand is tussen Israël en Iran. Israël bereidt zich actief voor om Iran aan te vallen. Dat zal ze ergens in 2023 doen, waarschijnlijk al vrij snel. Dus, [Lloyd] Austin moet hier buiten blijven."

Ze voegt eraan toe dat dit een gespannen tijd is.

"De hele wereld is gedestabiliseerd door alles wat er gaande is. Je hebt Oekraïne. Je hebt China. Je hebt Rusland. Je hebt Noord-Korea, en niet te vergeten Iran en haar nucleaire capaciteit," somt Markell op. "De wereld is klaar om te exploderen."

Hoewel ze erkent dat de Bijbel de laatste dagen beschrijft als "hachelijk", geeft Markell toe: "Ik had nooit gedacht dat ik het tijdens mijn leven zo zou zien."