www.wimjongman.nl

(homepagina)


(Automatische vertaling, onbewerkt)

Russische miljardairs deden zaken met Hunter Biden, dineerden met Joe, ontweken sancties.

Hier is uw Russische samenzwering.

6 maart 2023 door Robert Spencer 17 Reacties

Voordat Donald Trump zelfs maar tot president was gekozen en gedurende de hele periode van zijn regering, heeft het linkse establishment dat zich verschanst heeft in het ambtenarenapparaat van Washington en onder de propagandakanalen die bekend staan als de grote nieuwsorganisaties ons overspoeld met onzin over hoe hij op ongepaste wijze had samengespannen met Rusland om het Witte Huis te bemachtigen, en nog steeds in de zak van Vladimir Poetin zat. Er was, zoals nu bekend is, helemaal niets aan de hand; het was allemaal bedrog, bedoeld om Trump in diskrediet te brengen en zijn presidentschap te vernietigen, hoewel er, net als de Japanse soldaten die zich in de jaren zeventig in het bos verstopten, niet wetend dat de oorlog voorbij was, nog steeds enkele extreem-linksen zijn die volhouden dat het allemaal waar was. En dat was het ook, maar niet van Donald Trump. Als je echte Russische samenspanning wilt, kijk dan naar Old Joe Biden.

De New York Post meldde donderdag dat "twee Russische miljardairs die erin geslaagd zijn Amerikaanse sancties te omzeilen vanwege de jarenlange invasie van Moskou in Oekraïne, gingen winkelen met Hunter Biden, dineerden met toenmalig vicepresident Joe Biden en 'gunsten' bespraken die ze zouden kunnen ruilen." Dat is samenzwering, maar natuurlijk is het establishment in Washington, dat Trump met zo'n venijnige felheid achterna ging over niets, volkomen onverschillig voor dit nieuwe bewijs dat de demente corruptocraat die zij in het Witte Huis installeerden zo krom is als de dag lang is. Russische samenzwering is alleen interessant voor dit establishment als het kan worden gebruikt als een politiek instrument; als mensen aan hun kant het doen, is het volledig onder de aandacht.

Nou ja, bijna helemaal. Het ministerie van Financiën van het Biden-regime heeft vrijdag lang genoeg de aandacht getrokken om twee Russische vrienden van Joe en Hunter, Jelena Baturina en Vladimir Jevtoesjenkov, te vrijwaren van "een nieuwe reeks sancties". Het VK en Australië hebben Yevtushenkov gesanctioneerd, maar niet het Land van de Vrijen en het Huis van de Dapperen. En met een understatement dat positief Hemingwayesque is, zegt een anonieme bron die volgens de Post "uit de eerste hand kennis heeft van de zakelijke relatie tussen Hunter Biden en Yevtushenkov": "Ik denk dat het erg verdacht is."

Dat vindt ook Michael McFaul, die zo'n rechtse Trump-ideoloog is dat hij diende als Barack Obama's ambassadeur in Rusland. "Ik denk dat hij gesanctioneerd moet worden," zei McFaul over Yevtushenkov. "Ik begrijp niet waarom hij dat niet heeft gedaan."

Ik wel, Mike. Het is heel eenvoudig. Yevtushenkov is niet bestraft omdat hij zo slim was zaken te doen met Hunter en Joe Biden. Dit geeft de Rus een veelzijdige "verlaat de gevangenis" kaart, omdat de gevestigde orde in Washington alles zal doen om de Bidens te beschermen tegen de gevolgen van hun corrupte transacties, en om te voorkomen dat het Amerikaanse volk ontdekt hoe oneerlijk de man is die zich voordoet als president.

En dat is hij. Yevtushenkov "gaf vorig jaar toe dat hij Hunter Biden had ontmoet voor een ontbijt in het Ritz-Carlton in Manhattan op 14 maart 2012 - maar ontkende elk verder contact." Hij was, de terminaal naïevelingen zullen verrast zijn te horen, aan het liegen: "Uit e-mails en agenda-items van Hunter's voormalige laptop blijkt dat ze elkaar op 27 januari 2013 opnieuw zouden ontmoeten voor een diner in Cafe Milano in DC, alvorens de volgende dag een commerciële vastgoedontwikkeling te bekijken in de buurt van Dulles International Airport in Noord-Virginia." De bron van The Post vertelde: dat hij Yevtushenkov vroeg waarom hij Hunter ontmoette, en de Russische miljardair antwoordde: "Ik denk dat het goed is om een goede relatie met deze man te hebben... misschien kan hij ons een plezier doen en wij hem." De bron voegde eraan toe: "Het was een complete tegenprestatie waar hij voor ging." Samenzwering en tegenprestatie! Het lijkt erop dat links weer eens de oude tactiek toepast om de andere kant te beschuldigen van datgene waaraan zij schuldig zijn. De bron voegde eraan toe: "Ik zei hem dat het zo niet werkt in Amerika, [maar] hij lachte me eigenlijk uit en zei dat ik zo naïef was."

Inderdaad. En wacht, er is meer: "Een andere bron vertelde The Post dat hij zich levendig herinnerde dat Baturina en haar man, ex-Moskou burgemeester Yury Luzhkov, er 'als een vreemd stel' uitzagen tijdens een nu berucht intiem diner met Hunter en zijn vader, de toenmalige vicepresident." Bij het diner was ook "Vadym Pozharskyi, een leidinggevende bij het Oekraïense energiebedrijf Burisma, dat Hunter vanaf 2014 tot 1 miljoen dollar per jaar betaalde terwijl zijn vader als vicepresident het Oekraïnebeleid van de regering Obama controleerde. Pozharskyi e-mailde Hunter de volgende dag om hem te bedanken voor 'het geven van een kans om je vader te ontmoeten.'"

Maar Old Joe Biden weet hoe het spel gespeeld wordt. Hij "noemde het rapport destijds een valse 'Russische plant' en social media platforms Twitter en Facebook censureerden het aanvankelijk." Zelfs nu zal hij geen politieke gevolgen ondervinden voor al deze Russische samenzwering. Dat is alleen voor presidenten die Amerika op de eerste plaats durven te zetten.