www.wimjongman.nl

(homepagina)


(Automatische vertaling, onbewerkt)

Droom: Amerikaanse soldaten in Gaza

()

Naarmate de oorlog in Gaza zich uitbreidde, zag ik hoe Amerikaanse soldaten meer betrokken raakten bij gevechten van huis tot huis. Maar sommige van de meer naïeve soldaten realiseerden zich niet met wat voor soort vijand ze te maken hadden.

In één scène kwam een klein Gazaans jongetje naar de Amerikaanse soldaten toe en smeekte om hulp, dus natuurlijk trapten de Amerikanen met hun goede hart in dit bedrog en gingen ze een huis binnen met boobytraps dat onmiddellijk implodeerde. Eén soldaat van hun eenheid ging het huis niet binnen omdat hij had overgegeven in een nabijgelegen steegje, maar hij was wel getuige van de moord op zijn hele eenheid.

In de tweede scène werd een Gazaans meisje gebruikt om Amerikaanse soldaten een steeg in te lokken waar ze onmiddellijk werden omsingeld en neergemaaid. De enige overlevende soldaat zei dat je geen onderscheid kon maken tussen vijandelijke soldaten en burgers, omdat de lokale strijders door gaten in de muur leken te klimmen en plotseling uit het niets verschenen.

Ik werd wakker terwijl ik over deze droom nadacht en wenste dat ik hem kon doorgeven aan een bevelvoerend officier die Amerikaanse eenheden kon waarschuwen die zich voorbereiden op een uitzending naar een bevolkingsgroep die geniet van een cultuur van angst, geweld, bedrog en dood. Ze moeten weten dat de geest van Amelek zich niet aan de regels houdt...

Toen zag ik een vuur van wraak op de Amerikaanse soldaten vallen toen ze het vuur openden op elk levend wezen in de regio. En toen hing het trauma dat Gaza heet over de Amerikanen zoals het de Israëli's heeft bedekt, als een zware mantel die hun gewonde harten heeft verhard.

Bron: Dream: US soldiers in Gaza – Heart of G-d Ministries | Carolyn Hyde Music | The Good News in Israel