www.wimjongman.nl

(homepagina)


(Automatische vertaling, onbewerkt)

Beste vrienden van Skywatch TV, Defender Publishing en Whispering Ponies Ranch,

Van Allie Anderson

Zoals velen van jullie weten, kreeg Tom Horn op woensdag 11 oktober een zware hartaanval waarna hij blijft vechten voor zijn leven. Velen van jullie hebben de updates gevolgd omdat Joe Horn (Tom's zoon en mijn broer), iedereen op de hoogte houdt van de ontwikkelingen. Dit is een moeilijke reis geweest voor onze familie en is gevuld geweest met momenten van hoop, vaak onmiddellijk gevolgd door een nieuwe ontwikkeling die een obstakel vormt voor de voortdurende genezing en het herstel van mijn vader. Ik zal niet proberen om van deze nieuwsbrief een volledig chronologisch overzicht te maken van alle problemen die zich hebben voorgedaan, omdat ik de dingen waarschijnlijk nooit zo effectief zou kunnen samenvatten als Joe al heeft gedaan op zijn Facebook-pagina. Ik kan jullie echter wel vertellen dat de meest recente gebeurtenis (die op dit moment plaatsvindt) een abnormaal element in zijn longen is, waardoor hij plotseling van 40 procent zuurstofondersteuning naar 100 procent moet springen. We vragen iedereen die dit leest om te bidden voor genezing in zijn longen, zodat de reis naar het versterken van het hart en uiteindelijk het verwijderen van het apparaat dat het hart ondersteunt, hervat kan worden.

Velen van jullie hebben specifiek naar mijn moeder, Nita Horn, gevraagd. Ze houdt zich zo goed als verwacht kan worden en wil ook haar liefde overbrengen aan jullie allemaal die zo trouw voor Tom hebben gebeden. Wij die hier bij haar zijn, zorgen ervoor dat ze eet en vocht binnenkrijgt. Haar in slaap krijgen is een grotere uitdaging, want zelfs als ze gaat liggen, blijft haar geest waken.

De hele familie Horn wil iedereen bedanken die met ons heeft gebeden voor genezing in deze situatie. We zijn overweldigd door de uitstorting van liefde, steun en gebeden die onze familie hebben omringd en gedragen door deze moeilijke tijd. We vragen iedereen die dit leest om te blijven bidden voor zijn herstel en we willen jullie nogmaals bedanken dat jullie ons door deze momenten heen hebben laten zien dat we omringd zijn door een geweldige familie van prachtige en gelovige mensen. Vorige week, voordat mijn vader verdoofd werd (zie Joe's Facebook updates van zondag 16 oktober), zei vader hoe geliefd hij zich voelde door deze uitgebreide "Skywatch familie". We houden van jullie allemaal en kunnen jullie niet genoeg bedanken voor jullie voortdurende aandacht voor gebed voor zijn herstel. God heeft de controle en we blijven leven spreken in deze situatie over Tom's gezondheid.

Ik wil me verontschuldigen voor de vertraging in de regelmatige nieuwsbrieven, omdat ik weet dat velen van jullie ernaar uitkijken. Ik ben een paar dagen geleden in de computer van mijn vader gedoken en heb een aantal artikelen die hij had klaargelegd om naar jullie allemaal te sturen. Mijn excuses voor de vertraging, want dit artikel had eigenlijk afgelopen zondag verstuurd moeten worden. Maar ik verstuur het vandaag en zal proberen om er in de nabije toekomst meer te versturen! Ik voeg ook een link toe naar de volgende aflevering van Skywatch TV in de serie die onlangs is uitgezonden.

Zegeningen voor jullie allemaal, en nogmaals bedankt voor al jullie biddende steun in deze tijd.

In Zijn Dienst,