www.wimjongman.nl

(homepagina)


(Automatische vertaling, onbewerkt)

De echte (en vreselijke) reden waarom Biden naar Israël komt | De Caroline Glick Show IN FOCUS

[Hieronder een globale transitie van wat gesproken is. Altijd wat moeilijk om gesproken tekst met afgebroken zinnen e.d. goed over te zetten.]

Lees liever het artikel van Gatstone dat is geschreven door Caroline Glick.

Ik hoop dat alles goed met jullie gaat. Ik ben hier weer voor een update. We zijn op dag 11 van de oorlog tegen Israël... van de oorlog tegen Israël en we hebben een precair moment bereikt... geconfronteerd met gevaren uit een hoek die velen niet hadden verwacht.

Hamas, het komt zelfs niet van Libanon of Iran, het komt eigenlijk... van de regering Biden. We lopen nu het gevaar om onze soevereine controle over ons leger te verliezen en ik zal het uitleggen hoe.

Minister van Buitenlandse Zaken Tony Blinkin hier gisteren aankwam en hij had een 7 uur durende vergadering met ons oorlogskabinet met de minister-president, de minister van defensie, Benny Ganz evenals de waarnemers ambassadeur Ron Dermer en Gotti Eisen en van wat er uit de vergadering kwam probeerde Tony Blinkin helemaal niet om Israël te helpen.

Hij eiste dat Israël de bevoorrading van Gaza mogelijk zou maken. Gaza, het eufemisme daarvan is humanitaire hulp en daar kom ik zo op. en Tony Blinkin dreigde met het achterhouden van Amerikaans oorlogsmateriaal die we specifiek nodig hebben, zoals bunkerbommen.

Buster bommen en gewone een bom de normale ordonnantie voor onze Jets die allemaal Amerikaans zijn en andere dingen waaronder artilleriegranaten en tenzij Israël humanitaire hulp biedt.

Dan zeiden ze ook mijn bronnen de bronnen President Biden die hier morgen woensdag zal zijn. weet je, er werd gemeld dat Israël hem had uitgenodigd om te komen. Nou, Israël heeft Biden niet uitgenodigd om te komen volgens mijn bronnen niet uit eigen vrije wil, maar de regering eiste van Israël... President Biden uit te nodigen.

Hij wil komen, waarom wil hij komen? Ik weet het niet, vraag het zijn presidentiële campagne. Hoe dan ook, hij wordt verondersteld hier woensdag aan te komen en we hebben al onze strijdkrachten klaar aan de grens met Gaza om naar binnen te gaan.

De bataljonscommandanten en de brigadecommandanten en het zuidelijk commando, de mensen die die de missie feitelijk gaan uitvoeren, begonnen te eisen om naar binnen te gaan en verklaarden dat zowel de paraatheid en het moreel van hun troepen in afwachting van de invasie steeds moeilijker te handhaven is vanwege de langdurige oorlog. steeds moeilijker vol te houden is vanwege het langdurige gewicht, we verliezen ook het momentum dat we hadden na het bloedbad van 7 oktober door Hamas.

De 7 oktober massamoord door Hamas op ons volk en weet je niet te vergeten dat de internationale media zich al tegen Israël hebben gekeerd en nu doen alsof terwijl Hamas meer dan 200 Israëlische uh gijzelaars vasthoudt in Gaza en martelt en verkracht en al het andere waarvan we weten dat ze het daar doen en ze allemaal gebruiken als menselijke schilden, inclusief baby's, terwijl dit gebeurt en terwijl we meer dan 300 mensen hebben die nog steeds vermist worden en van wie de lichamen niet geïdentificeerd zijn en misschien wel nooit geïdentificeerd zullen worden vanwege de verwoesting die Hamas heeft aangericht.

We hebben de internationale pers die brult en zegt dat het allemaal Israëls schuld is en hebben we al die Hamas-aanhangers in de hele westerse wereld die zich gesterkt voelen. Een wereld die zich gesterkt voelen en niet onredelijk gezien de steun die ze krijgen die ze krijgen van de media en terwijl dit allemaal gebeurt staan we aan de grens en het antwoord dat de commandanten van het zuidelijk commando's hebben gekregen is dat we niets kunnen doen totdat Biden vertrekt.

Dus Biden fungeert letterlijk als menselijk schild voor Hamas zolang hij nog niet is aangekomen en nog niet is vertrokken. Hamas is niet hun terreurstaat maar vrij zal zijn van invasies. Invasie en dit brengt me terug naar het humanitaire hulp ding dus terwijl Blinkin in het kabinet zat en hij eiste dat Israël humanitaire hulp zou bieden aan Gaza en iedereen schreeuwt om humanitaire hulp.

Een schreeuwt over humanitaire hulp, er staan honderd of meer of meer vrachtwagens te wachten aan de grens in Egypte om Gaza binnen te gaan en humanitaire hulp te verlenen aan de arme Gazanen, alsof dit een aardbeving is, alsof ze slachtoffers van een aardbeving zijn en geen gewillige deelnemers aan een genocide tegen het Joodse volk.

Alsof de meerderheid van de Gazanen niet op Hamas heeft gestemd in hun enige verkiezing in 2006 alsof Hamas niet nog steeds de steun heeft van een meerderheid van Gazanen, meer dan 15 jaar na zijn schrikbewind, alsof Hamas niet elke vierkante centimeter van elke inwoner van Gaza controleert.

We worden dus verplicht humanitaire hulp te geven, maar wat is die humanitaire hulp die wordt geleverd aan Hamas, dat heel Gaza controleert en iedereen in Gaza controleert. Gaza en het laatste bewijs daarvan was gisteren een tweet waarin stond dat Hamas onze officieren heeft geplunderd. Officieren en weet je en wij niet en we zijn hulpeloos en nadat dit werd verwijderd en wie weet waar deze medewerker nu wordt opgehangen aan zijn vingernagels, het werd verwijderd, dan plaatste de eigenaar een bericht waarin hij de berichten op social media ontkende.

Hun kantoren waren geplunderd en wat het meest ironische hieraan is, is dat rapporten die de afgelopen jaren naar buiten zijn gekomen hebben aangetoond dat de meeste UNO-medewerkers in Gaza, de VN-medewerkers in Gaza ook lid zijn van Hamas en meer nog, Hamas lanceert raketten tegen Tel Aviv en Jeruzalem en tegen de grote bevolkingscentra in Israël vanuit Raketlanceerinstallaties die onder scholen en ziekenhuizen in Abaza liggen.

Tony Blinken zit dus met ons oorlogskabinet en eist dat we de bevoorrading van Hamas mogelijk maken, omdat elke vrachtwagen die de Gazastrook in gaat onder controle staat van Hamas. elke lading die erin zit, van babyvoeding tot raketwerpers, staat onder Hamas' controle. en trouwens wie inspecteert die vrachtwagens de mensen die verondersteld worden om die vrachtwagens te inspecteren zijn van de VN en en voor wie werkt de VN?

Voor wie is hun leven overgeleverd? Hamas dus wat gaat de bevoorrading van munitie en raketten naar Hamas blokkeren? via deze humanitaire poort waarvan Tony Blinkin eist dat Israël hem opent.

Zijn eis en hoe is hij of El dus de Orel is de verordening die Israël nodig heeft om de oorlog voort te zetten, bijvoorbeeld in de stad Gaza. bombarderen al 10 dagen wat heb je nodig dat was mijn vraag toen ik toen dit werd uitgelegd aan mij wat doen we? Wat doen we, wat hebben we nodig? De hele controle-infrastructuur van Hamas bevindt zich ondergronds en in bepaalde delen zoals Centraal Gaza, we bommen nodig hebben om achter deze arrestatiebevelen aan te gaan, kunnen we het niet doen zonder onze bunkerbommen. zegt dus dat jullie een humanitaire corridor moeten openen en Hamas moeten toestaan zich te bevoorraden als jullie willen dat wij jullie de bunkerbommen geven.

De bunkerbommen geven en als je de bunkerbommen niet krijgt, stuur je je grondtroepen niet omdat je niet wilt dat ze naar binnen gaan en worden afgeslacht zoals jullie burgers in Israël op 7 oktober, dus jullie zitten vast. doen wat wij willen en de bevoorrading van Hamas mogelijk maken door middel van deze nep humanitaire corridor of je krijgt je bunker bus ERS niet en het zijn niet alleen bucker Busters het zijn gewone voor gevechtsvliegtuigen omdat alles in Amerika wordt gemaakt, de vliegtuigen, de reserveonderdelen, de bommen, het wordt allemaal in Amerika gemaakt.

Dat we ons afhankelijk maken van Amerikaanse platformen maar de Amerikanen garanderen de bevoorrading in tijden van oorlog. Dus wat Blinkin nu zeven uur lang doet in ons oorlogskabinet is het conditioneren van de overdracht van de bewapening die we nodig hebben om de oorlog te vervolgen op onze eigen oorlogsinspanningen ondermijnen en onze soldaten in gevaar brengen door de bevoorrading van de vijand in het midden van de oorlog mogelijk te maken,

Dus dat is slechts één aspect ervan. We zijn er afhankelijk van, dus het andere wat ze doen is goed. Ze doen een heleboel dingen oh en we mogen de raketlanceerinstallaties niet aanvallen. Dat is het andere, dus oké, luister, we geven jullie de bommen maar jullie mogen ze niet gebruiken tegen de raketlanceerinstallaties, scholen, ziekenhuizen, maar het militaire hoofdkwartier van Hamas is al jaren gevestigd onder het Shiffa ziekenhuis, maar we mogen het ziekenhuis niet bombarderen omdat zij beweren dat het een ziekenhuis is.

Terwijl het geen ziekenhuis is maar een militair doelwit. Het is het commando- en controlesysteemcentrum van Hamas en van de Amerikanen mogen geen ziekenhuizen bombarderen. Ik weet niet of jullie het je herinneren maar tijdens Protective Edge in 2014 hadden we hetzelfde fenomeen, we waren het doelwit van een school die werd gebruikt als raketlanceerder, we hadden zelfs fotografisch bewijs dat ze de raketten op Israël afschoten vanaf de binnenplaats van die specifieke school en dus bombardeerden we de school en daar was Jen Saki die nu bij MSNBC werkt geloof ik en ze was de woordvoerder van het Witte Huis en ze stond op en begon Israël te veroordelen voor het aanvallen van burgerdoelen.

Burgerdoelwitten okay dan begon en viel ze Israël aan voor het aanvallen van burgerdoelen en toen veroordeelde ze niet alleen ons, wat al erg genoeg was, ons de schuld te geven van de oorlogsmisdaden van Hamas, ze legden ook een embargo op de levering van Hellfire raketten aan de IDF.

Wat betekent dat? Hellfire raketten zijn precisie geleide raketten. Dus als we geen vuurraketten krijgen, is het enige dat de regering-Obama ons naliet, de onnauwkeurige artillerie die nog meer burgers gaat doden en ons in deze val laat lopen omdat we ofwel meer burgers doden met de ongenuanceerde artilleriegranaten die we hadden, ofwel niemand doden omdat we geen Hellfire raketten hebben, en bang zijn om aangevallen te worden door de regering Obama.

Alleen is de situatie nu veel veel veel gevaarlijker dan het was in 2014, dus dit zijn het soort dingen die de regering doet, er is meer, weet je, iedereen zegt dat deze Amerikaanse vlieggroepen in het oostelijke deel van de Middellandse Zee geweldig zijn omdat ze afschrikken. Misschien schrikken ze Hezbollah af. Ik weet het niet, we worden vanuit het noorden beschoten en de grensgemeenschap gebombardeerd. Ik heb nog geen kans gehad om te kijken wat de schade was, maar ik hoorde vroege berichten dat het aanzienlijk was.

Ze hebben veel soldaten gedood, ze hebben het op onze bases gemunt, maar weet je dat wordt dat wordt niet beschouwd als een soort van triggerdraad voor de Verenigde Staten om te erkennen dat Hezbollah ons bombardeert en de Verenigde Staten hebben gezegd dat we geen oorlog mogen beginnen.

Hezbollah heeft 150.000 raketten op ons gericht en de Verenigde Staten zeggen dat we geen oorlog mogen beginnen of een operatie te beginnen om dat af te stoppen. Ik bedoel, de hoeveelheid vuurkracht die tegen ons is gericht is gelijk aan een atoombom en de Verenigde Staten zegt nee, die kunnen we niet uitschakelen. we zullen je niet steunen als je dat doet, dus wie wordt er afgeschrikt?

We nemen geen preventieve actie tegen deze existentiële bedreiging voor Israël in het noorden. Dus hier denk ik dat het echt belangrijk is om te praten over wat de Verenigde Staten hier hebben gedaan onder de regering Biden. Deze Biden-regering trouwens ook onder de Obama-regering bijvoorbeeld, toen Biden in 2021 aan de macht kwam, zei hij: ik wil onmiddellijk onze financiering aan de Palestijnse Autoriteit herstellen, maar dat mag niet omdat de Tayor Force Act was aangenomen.

Deze Act werd aangenomen en dat is zolang de Palestijnse Autoriteit de salarissen betaalt van terroristen die gevangen zitten in Israëlische gevangenissen de Amerikaanse hulp niet naar de Palestijnse Autoriteit mag gaan, dus besloot de regering-Bidon om dat te negeren en werd er weer een half miljard aan jaarlijkse financiering gegeven aan de Palestijnse Autoriteit, wij trainen de Palestijnse veiligheidsdiensten, wij bewapenen Palestijnse Palestijnse veiligheidsdienst net als twee en een halve week geleden hadden we dit grote incident waar de Verenigde Staten ons probeerden te dwingen om zware wapens toe te staan aan Palestijnse Autoriteit in Judan Samaria en het was uitgelekt naar de media en uh de regering blokkeerde het echt op het laatste moment en dus weet je dat dit het Amerikaanse beleid is om de strijdkrachten van de PA te bewapenen en te trainen, en altijd hebben samengewerkt met Hamas.

Om een voorbeeld te geven: de president van de PA, met wie Biden gaat ontmoeten in Ramala nadat hij naar Jeruzalem is gekomen en Biden blijft zeggen dat hij de toekomst is. We hebben een Palestijnse staat nodig we hebben de Palestijnse Autoriteit nodig zodat onze jongens in Gaza gedood kunnen worden en om Gaza over te dragen aan de Palestijnse Autoriteit. Aan de Palestijnse Autoriteit van Abbas die heeft geweigerd te veroordelen wat Hamas op 7 oktober heeft gedaan.

Het meeste wat hij deed was zeggen oh het spijt me voor de of burgers aan beide kanten die beschermd moeten worden dat is wat hij zei en nadat hij dat gezegd had werd hij beloond met een ontmoeting met Blinken vorige week. Oke het kan ze niet schelen hij veroordeelt Hamas niet eens. Waarom veroordeelt hij Hamas niet omdat hij optreedt als het ministerie van buitenlandse zaken van Hamas, Rian Mansour, de PLO-ambassadeur bij de VN. Ambassadeur bij de VN.

Hij stuurt brieven naar de Veiligheidsraad waarin hij Israël van genocide beschuldigt. Genocide, het waren de Hamas die misdaden tegen de menselijkheid uitvoerden. genocide, omdat ze aan Charter B gebonden zijn om het Joodse volk te vernietigen en kijk wat ze hebben gedaan ze hebben ten minste 1700 Joodse mensen vernietigd ze hebben nog eens 200 Joodse mensen in Gaza als gevangenen en seksslaven en baby's.

Dit is wat ze doen. Wat ze doen dat is genocide dat zijn 134 18.000 geheime daden van genocide en Riyad Mansour, de ambassadeur die warme relaties onderhoudt met het ministerie van Buitenlandse Zaken en betrekkingen met het ministerie van Buitenlandse Zaken beschuldigt Israël van genocide en komt ermee weg.

Hij beloont zijn regering door Mahmud Abbas te gaan ontmoeten en hem te handhaven als een optie, zodat de Verenigde Staten de financiering aan de Palestijnse Autoriteit hersteld en zodat u begrijpt dat het illegaal is volgens de Amerikaanse wet om hulp te geven om hulp te geven aan diegene is aangemerkt als buitenlandse terroristische organisatie door het ministerie van Buitenlandse. Het Washington Free Beacon rapporteerde het in 2021 in een rapport dat zei: herstel van de hulp aan de Palestijnse Autoriteit doet de mogelijkheid ontstaan dat het geld van de Amerikaanse belastingbetaler naar Hamas in Gaza gaat, omdat zij Gaza controleren en dus gaat al het geld naar Gaza, net als alle nep humanitaire hulp die naar Gaza gaat, ten goede komt aan Hamas. Dat heeft het ministerie van Buitenlandse Zaken zelf in 2021 erkend.

De regering gaf er niet om, ze gingen gewoon door en waarom niet, omdat de gezant van het ministerie van Buitenlandse Zaken voor de Palestijnse Autoriteit, Hari Amar een Hamas-aanhanger is. We hebben hierover geschreven en gewaarschuwd toen hij in de regering kwam in 2021. Dit is een man die tijdens de Trump jaren in Qatar werkte bij het Brookings Institute dat miljoenen dollars van Qatar heeft ontvangen. Qatar is natuurlijk Hamas en Qatar is een staatssponsor van Hamas. De plannen voor de gruweldaden die op 7 oktober werden uitgevoerd, werden in Qatar afgerond. In Qatar omdat de hele leiding van Kamas zich in Qatar bevindt en in plaats van Qatar te sanctioneren heeft de regering Biden regering Qatar niet als een staat die terrorisme sponsort aangemerkt, maar als een belangrijke bondgenoot die geen bondgenoot van de NAVO.

Qatar is nu zo behulpzaam, ze zijn zo behulpzaam als Hamas staatssponsor om te proberen Amerikaanse gijzelaars te bevrijden die werden vastgehouden door Hamas, dus je weet dat dat Hamas is. Hamas en hoe zit het met Libanon waarvan de Verenigde Staten tegen Israël zegt dat we het niet meer kunnen verdedigen? De Verenigde Staten geven zelf toe dat ze 236 miljoen dollar per jaar aan militaire hulp geven aan Libanon. Dat de Libanese strijdkrachten worden uitgerust door het Amerikaanse leger, ze worden getraind door het Amerikaanse leger, het ISS, hun inlichtingendiensten en hun organisatie en niet alleen dat, maar ook dat het aantoonbaar in strijd is met de Amerikaanse wet omdat de LAF samenwerkt met en eigenlijk ondergeschikt is aan de Hezbollah die Libanon controleert. Maar de Verenigde Staten houden vol dat het een soort quasi onafhankelijke macht is die kan worden vertrouwd om stabiliteit te brengen in Libanon, ook al weet iedereen dat dit een complete leugen is.

De inlichtingendienst die door de Verenigde Staten wordt gefinancierd, heeft als hoofdtaak het ontmaskeren van Israëlische spionagenetwerken. Ze zijn erg trots op het feit dat ze het afgelopen jaar 17 afzonderlijke en geheime Israëlische spionagecellen hebben ontmaskerd die in Libanon opereren.

De Verenigde Staten zijn dus de belangrijkste bondgenoot van Israël en hier financieren en trainen ze groepen die vijanden van Israël zijn, die inlichtingen verzamelen tegen Israël en die die ondergeschikt zijn aan de Hezbollah die hen controleert, wat een Libanese proxy is en ik kan nog wel even doorgaan maar dat wil ik niet. Ik wil niet eeuwig doorgaan, maar het punt is dat de Verenigde Staten onze vijanden de Palestijnen onze vijanden financieren en bewapenen, de Palestijnen en de Libanezen en ons dan vertellen dat we de herbevoorrading van Hamas mogelijk moeten maken en dat we niet mogen openen met een preventieve aanval op Hezbollah terwijl zij ons beschieten en zeggen: "Nou, nee... ze weten dat ze die lijn niet hebben overschreden ze hebben die lijn niet overschreden als ze die lijn overschrijden komen we binnen en wat is wat Biden zegt in al zijn openbare verklaringen in 60 minutes en zijn pro-Israël toespraak die hij gaf op 8 oktober toen hij zei: alle mensen die Israël bedreigen, jullie staats- en niet-staatsactoren, ik heb één woord voor jullie, niet goed, wat ga je doen want morgen woensdag zijn de VN sancties afgelopen die Iran verbieden om bullistische raketten te verkopen of te kopen op de internationale markt. Deze komen te vervallen, dus vanaf morgen 18 oktober kan Iran in staat zijn om zoveel ballistische raketten te kopen en te verkopen als het maar wil, aan wie het maar wil, tegen welke prijs dan ook.

Zal Amerika dit tegenhouden, zal het naar de Veiligheidsraad gaan en het terug gaan naar de VN en de nucleaire sancties tegen Iran eisen? Omdat Iran de nucleaire deal schendt. Ik bedoel, elke beperking op zijn nucleaire deal, het heeft elke beperking op zijn nucleaire activiteiten weggegooid, gaan de Verenigde Staten handelen en volgens de internationaal recht en eisen dat de Snapback-sancties worden uitgevoerd, doen de Britten, Fransen of Duitsers dat niet?

Nee, zij doen niets. Gaan de Verenigde Staten stoppen met het vrijgeven van geld aan Iran? Gaat de regering haar beleid om de Amerikaanse sancties tegen de Iraanse olie-export niet uitvoeren? Nee, de Verenigde Staten handhaven dat beleid, het maakt het einde van de ballistische raketstrategieën mogelijk en wat ik het leukste vind is dat het antwoord van de VS op vragen wat u van plan bent te doen nu de raketstraffen morgen aflopen.

morgen aflopen, dus we hebben onze manieren om het te blokkeren. wat zijn die manieren, hoe ga je het doen, met wie ga je samenwerken om dat te doen, midden in een oorlog die Iran heeft gesponsord? In een oorlog waar Iran voor heeft betaald blijven de Amerikanen vasthouden aan hun beleid om Iran in staat te stellen om zich te ontwikkelen tot een nucleair bewapend regionale macht en een laatste ding, zodat je weet dat dit niet alleen vanuit strategisch of financieel perspectief is. De Verenigde Staten financieren de Libanese strijdkrachten en de Libanese SEC intelligence Force wetende dat al deze nep Libanese generaals die allemaal werken voor Hezbollah en zij hebben de Hamas terroristen geleerd hoe te paragliden.

Weet je, ik las een artikel van mijn vriend Lee Smith hierover in Tablet waarin hij het verslag van de New York Times aanhaalde dat een paar dagen geleden uitkwam en waarin het zei overt de training van Hamas-terroristen in paragliding, die vlogen Israël binnen met deze paragliders, waar hebben ze dat geleerd? In Libanon, hebben ze getraind voor deze missie. Libanon.

Dit alles werd gecoördineerd door Keani, de erfgenaam van Soleiman. Soleiman's erfgenaam als hoofd van de Iraanse revolutionaire garde al-Quds, samen met andere Hezbollah mensen en de top Hamas mensen op conferenties die werden uitgevoerd in Beirut onder het toeziend oog van de Amerikaanse ambassade en tussen haakjes, Lee voegde dit kleine detail toe, zodat het werkt bij Dorthy Shay, de Amerikaanse ambassadeur in Bayward die altijd fotosessies heeft met haar foto's die genomen worden. die meer wapens geeft aan het Libanese leger en ze is zo blij om te praten over hoe de Verenigde Staten zo goed samenwerken met het Libanese leger.

Zo goed samenwerkt met de Libanese strijdkrachten en al de rest van deze onzin, maar ze houdt blijkbaar van paragliden, zoals in augustus Lee schreef dat ze een foto had laten maken van een paragliding boven de lucht van Libanon. Libanon dat ze niet alle Hamas-terroristen opmerkte die vlak naast haar aan het trainen waren voor hun Missie om Joodse baby's levend te verbranden om Joodse moeders te martelen om Joodse ouders te laten toekijken hoe hun kinderen levend worden verbrand en Joodse kinderen te laten toekijken hoe hun ouders levend wordenverbrand en hun moeders verkracht en meegenomen werden om seksslavinnen te worden in Gaza.

Deze naast haar aan het trainen waren. Nee, ze heeft niets gezien, net als ze nooit iets ziet over de top van de Libanese strijdkrachten in hun ontmoeting met haar handlangers recht voor haar gezicht en ze merkt nooit dat de mensen dat de mensen met wie ze praat eigenlijk Hezbollah-terroristen zijn. Ze heeft nooit iets gezien. Libanese ambtenaren, de regeringsambtenaren die onderhandelden over het zeegrensakkoord met de Amerikanen. die de Amerikanen door de strot van Israël duwden aan de vooravond van onze verkiezingen, dat is de overeenkomst trouwens. dat blijkbaar een geheime bijlage heeft die verhindert dat Israël Libanon aanvalt. Libanon mag aanvallen.

Dat is wat de Amerikanen nu tegen Israël gebruiken. Dus de Libanese gesprekspartners in deze onderhandelingen waren hun Hezbollah-terroristen en de voormalige Israëliër die naar Amerika is verhuisd, echt een coole vent met dat kapsel, dus hij zag er niets verkeerds in om met zijn terroristen aan tafel te gaan zitten en te te onderhandelen over de overgave van Israël's economische en territoriale wateren en een vermoedelijke en een vermoedelijke aardgasvoorraad in Libanon, omdat zij Libanese regeringsambtenaren zijn.

Er is een groot verschil tussen de twee? Nee dat is er niet en iedereen weet dat het er niet is dus hier komt Biden naar Israël, nodigde zichzelf uit en dwong Israël hem uit te nodigen. Zijn minister van Buitenlandse Zaken had zich opgedrongen aan het oorlogskabinet en eiste dat we acties zouden ondernemen die onze oorlogsinspanningen zouden ondermijnen, onder andere het vertragen van de invasie van Gaza door het blokkeren van de aankoop van bucker Buster bommen die we nodig hebben om de slachting van onze troepen te voorkomen als ze Gaza binnenvallen.

Ze willen niet dat we winnen, nietwaar Biden? Zei geen verovering van Gaza dat is wat hij zei tegen Scott Pell op CN op CBS 60 minuten, dat zei hij zondagavond. Nee, daar zijn we tegen. Hoe moeten we Hamas verslaan zonder Gaza te veroveren? Ik weet het niet dat is jouw probleem zoek iets uit oh en trouwens geen bunker Busters kunnen niet achter raketlanceerinstallaties aangaan omdat ze allemaal onder scholen liggen en we ze opnieuw bevoorraadden. Noemen het humanitaire hulp en als jullie die niet geven dan zijn jullie net zo slecht als de Hamas mensen die jullie kinderen levend hebben verbrand en wij zijn jullie beste vriend, weet je.

Ik schreef laatst een column waarin ik Bibi uitlegde dat hij zich hiertegen moest verzetten en dat doet hij en hij doet hallo. Maar laten we het even hebben over wat hier achter zit. Dit kwam gisteren naar buiten dat een assistent minister van defensie een geregistreerde agent van Qatar was... agent van Qatar voordat ze in de regering kwam. Dan hebben we Arian Tabitabi waarover ik een week geleden schreef voor de aanval op Israël op 7 oktober omdat het werd onthuld in de Amerikaanse media dat ze een Iraanse agent is.

Wat doet ze voor werk? Nou, ze is stafchef van de assistent-minister van defensie voor Speciale Operaties en ze is niet ontslagen sinds ze werd ontmaskerd als een Iraanse agent. Iraanse agent en deze assistent-secretaris van defensie, wiens naam ik me niet kan herinneren, maar zij is ook niet ontslagen. Ze hebben allebei een top secret veiligheidsmachtiging dus met wie hebben we te maken? We hebben te maken met Hadi homar, Arian Tabai, Mahir Barar die de directeur is van de inlichtingendienst en de Nationale is de directeur van de inlichtingendienst en de Nationale Veiligheidsraad, die ook een geschiedenis heeft. Toen hij werd aangesteld voor het steunen van zelfmoordaanslagen in Hamas.

Hij was een BDS-studentenleider van dezelfde studentenorganisaties die nu op campussen in heel Amerika protesteren namens Hamas in Georgetown en nu is hij verantwoordelijk voor de inlichtingenstroom in het Witte Huis, directeur inlichtingen van de Nationale Veiligheidsraad, dus met wie hebben we precies te maken? Joe Biden Tony Blinkin Lloyd Austin, wie zit erachter? Achter hen de Iraanse agenten Qatari agenten aanhangers van Hamas. Iedereen wil geloven dat de Verenigde Staten achter Israël staan en ik weet dat ik en mijn collega's bij JNS Alex Trayman uh Yakov Leen en Jonathan Tobin je weet wel, we hebben een enorme hoeveelheid Amerikaanse media gedaan sinds dit begon en we zien de uitstorting van steun die we krijgen van de Amerikanen we zien het we zien deze uitstorting van steun die we krijgen van de Verenigde Staten en het is erg hartverwarmend en hopelijk wordt Jim Jordan gekozen zodat de Republikeinen iets kunnen doen in het huis. Hij wordt vandaag verkozen tot voorzitter.

Je weet dat iedereen die ze kiezen wat mij betreft geweldig is, zolang ze maar iets doen. als ze maar iets doen, maar Jim Jordan is een grote vriend van Israël. Ik heb hem drie keer hier in Israël geïnformeerd en ten minste één keer zei hij in het Congres dat hij een grote vriend van Israël is. Vriend van Israël, weet je, ik denk dat ze ervoor moeten zorgen dat we krijgen wat we nodig hebben om te kunnen vechten zonder deze voorwaarden.

Israël heeft dit gedaan. Israël de lezingen die we de hele tijd krijgen dat we ons aan de oorlogsregels moeten houden. Dit kwam gisteren uit onder internationaal recht dat de Amerikanen schreven na 11 september en in werking trad van kracht werd in een bindende resolutie 1373 van de Veiligheidsraad uit 2001. Met verboden voor alle VN-lidstaten om directe of indirecte hulp te verlenen aan terroristen en dus de Verenigde Staten door te eisen dat we de herbevoorrading van Hamas toestaan onder deze humanitaire hulphof of liegen, eisen ze dat Israël het internationaal recht overtreedt. Ze eisen dat wij de wet overtreden ze overtreden de wet en hun beleid is wetsovertredend hun steun voor Hamas hun steun aan de Libanese strijdkrachten die onder controle staan van de Hezbollah is wetsovertredend.

Nu eisen ze dat we ook de internationale wet overtreden en de herbevoorrading van de Libanese strijdkrachten mogelijk maken. nadat ze net de meest dodelijke slachting op onze soldaten, ik ken ze, ik ben bij veel condoleances geweest. Veel condoleancegesprekken gevoerd sinds dit is gebeurd. Ze zijn de meest dapperste meest moedigste heldhaftigste soldaten die ik ooit heb gezien. De beste strijders van Israël, ze zijn de leeuwen van Israël, we kunnen dit doen we hebben de capaciteit om het te doen.

De Verenigde Staten willen de hulp aan ons koppelen aan hulp aan Oekraïne om het moeilijk te maken voor Republikeinen die de oorlog in Oekraïne niet steunen om hulp aan Israël te steunen. De premier zou horen, zou ik hem vertellen dat we een belofte moeten ondertekenen dat we elke cent teruggeven, we willen geen aalmoezen, we hebben alleen wapens nodig zodat we kunnen vechten, Oké, jullie bewijzen ons geen dienst. maar je weet dat je je vijanden wilt liefhebben en je vrienden wilt haten, dus laat ons gewoon de wapens kopen zodat we onszelf kunnen verdedigen. We zullen terugbetalen, net zoals Groot-Brittannië elk dubbeltje heeft terugbetaald van de steun die ze van de Verenigde Staten hebben gekregen .

Het is goed, dit is een oorlog voor onze nationale overleving en wat de Verenigde Staten op dit moment doen is proberen om ons leger ondergeschikt te maken aan het ministerie van Buitenlandse Zaken. Hoe klinkt dat? Het is slecht, dus ik denk dat het belangrijk is om te bespreken van wat er gebeurt. Ik denk dat het belangrijk is om het aan de kaak te stellen. Ik hoopte echt dat er dingen zullen veranderen als gevolg van Biden's bezoek hier. Ik hoop van harte dat hij zal inzien dat wat er gebeurt en de voortdurende steun van zijn regering in steun voor Iran niet alleen verwoestend is voor Israël maar ook voor de Verenigde Staten. Ik hoop het, ik hoop het, maar als hij het niet doet dan moeten we gewoon handelen volgens onze eigen behoeften.

Dat is alles, er is geen andere optie. Iedereen kijkt nu naar Israël op dit moment en ik verwacht dat ons leiderschap de gelegenheid omdat ze het verschuldigd zijn aan iedereen die gedood werd en aan iedereen die klaarstond om Gaza binnen te gaan. Ze zijn klaar ze zijn het verschuldigd aan iedereen aan de Libanese grens ze zijn het verschuldigd, ze zijn het ons verschuldigd en ze zijn het de Joodse geschiedenis verschuldigd om nu op te staan en op te komen voor Joodse Vrijheid. Dus laten we vanaf hier verder gaan, weet je, het is belangrijk, het is noodzakelijk dat iedereen achter Israël staat en het is en het is noodzakelijk dat iedereen de regering Biden vertelt, niet alleen onze leiders die waarschijnlijk gesproken hebben. machtigen om op te staan en het juiste te doen, we hebben toch geen keus. Dat zijn mijn gedachten vandaag en als God het wil zijn al mijn waarschuwingen ontmaskerd als vals wanneer Biden hier komt. en ik zal in staat zijn om een grote ?? te geven nadat dat is gebeurd. Tot ziens binnenkort

Bron: The Real (and Awful) Reason Biden is Coming to Israel | The Caroline Glick Show IN FOCUS - YouTube